- Τα πράγματα με το όνομά τους.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Communicating at an unknown rate...
αν δεν αρέσει σε κάποιους η εικόνα του forum και έχουν δημιουργήσει topic με προτάσεις θα πρέπει να αναρωτηθούν μήπως είναι αυτοί οι υπέυθυνοι για την εικόνά του.
Το δημιούργημα αντικατοπτρίζει το δημιουργό του.....
...άρα θα είναι αυτοί οι υπεύθυνοι και για να βρουν λύση και οχι να πετάνε το μπαλάκι σε αυτούς που γράφουν...
quote:
... Κάνατε τον κόπο να σκεφθείτε ότι μπορεί να έχω δίκιο ;;;Οι "απαντήσεις" σας απλά επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου ή μαλλον τα γραφόμενα...
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να απαντήσω Darkangel όπως μου γράφεις στο mail που μου έστειλες, επιβάλλεται απο κάποιον ;;
Αν εσυ πιστεύεις οτι πρέπει να απαντήσω δε σημαίνει ότι είμαι υποχρεωμένος να το κάνω.
Το θέμα το άνοιξα για να προβληματιστείτε, αν θέλετε, δε σας υποχρεώνω ούτε θα πρότεινω λύσεις. Αν θέλετε να σας πω τις λύσεις θα χάσετε την ευκαίρια να τις βρείτε μόνοι σας. Ούτε έχω τον έλεγχο του forum για να τις εφαρμόσω.
Η λύση είναι μπροστά σας,απλούστερη από ότι νομίζετε αλλά δεν την βλέπετε....Αλλά μάλλον έχω "πονηρό" σκοπό... κακόμοιρε Avatar....
φίλε Νάρκισε όταν είδα το παραπάνω μήνυμά σου και κατάλαβα ότι δεν έφυγες , πίστεψα ότι μπορεί να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση. Θα ήθελα να σε ρωτήσω τον λόγο που άνοιξες αυτό το θέμα. Ήταν απλά για να προβληματίσεις, ή πραγματικά νοιάζεσαι για αυτόν τον χώρο και ήθελες να συνεισφέρεις όπως μπορείς ;
όπως και να έχει, μετά από τα παρακάτω μηνύματα με τσιγάρα πίπες τυρόπιτες και άλλα που ακολούθησαν , εγώ δεν θα μπορέσω να συνεχίσω.
Ή έχω χάσει τον λόγο που έγιναν όλα αυτά ή απλά δεν καταλαβαίνω και δεν δέχομαι αυτό το χιούμορ. Πιστεύω ότι η συζήτηση μπορεί πολύ καλά να συνεχιστεί και χωρίς εμένα. Εξάλλου μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω που βρίσκομαι μέσα σε όλα αυτά τα ΕΜΕΙΣ και ΕΣΕΙΣ. (που γράφετε στα μηνύματά σας).
ΠΟΙΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ;;;;
Πρέπει να ανήκω σε μια από τις δυο μεριές , που έτσι και αλλιώς δεν ξέρω ποιες είναι;;;
Λυπάμαι μόνο επειδή άφησα τον εαυτό μου να απογοητευτεί. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να μειώσω τις προσδοκίες μου.

Αναρωτιεμαι αν από το τριτο σου ΠΟΣΤ…με δυο λεξεις από Μελη…
Γιωργος….Τυροπυτα,
Και Πλατωνας….Μαζοχας…*(με φατσουλες)![]()
…. απαντας με αυτό τον τροπο…
Δεν εχω παρα να πω…
Καλως ηρθες…. στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!!!
*(Κατι μου λεει… πως δεν εισαι ολοτελα ΝΕΟΣ!)
Φιλε ΑΛΑΤΙ13…Μια πιπα…. ένα τσιγαρο και μια Τυροπυτα…. εμαθα σημερα πως είναι αρκετα.... να βγαλουν καποιο από μια συζητηση….
Γνωριζω τον εαυτο μου, παει να πει πως μαθαινω προπαντως από τις αντιδρασεις μου….
Η κατανοηση τους.... είναι αυτογνωσια….
Που πας? ![]()
Πρίν ξεκινήσω να γράψω στα esoterica πίστευα οτι ήξερα αρκετά.
Συζητώντας κατάλαβα οτι δεν ξέρω σχεδόν τίποτα.
Νομίζω οτι οι περισσότεροι για να μην αναφέρω ονόματα ειναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ``διαβασμένοι`` και εχουν αρκετή όρεξη για ανταλλαγή απόψεων.
Η αλήθεια είναι οτι θέλουν να θεωρούνται ``έξυπνοι`` θέλουν να θεωρούνται ``διαφορετικοί``. Είναι ομως και εξυπνοι και διαφορετικοί φίλε narkisse μην τους κατηγορείς.
Ισως να ξέρεις και εσύ πολλά αλλά υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν και στις μηχανές αναζήτησεις βρίσκουν αυτό που ζητούν.
φιλικά
allzzaro
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, γιατί ομολογώ ότι δεν κατάλαβα - φίλε Νάρκισσε:
Γράφεις
quote:
Οι πραγματικότητα είναι ότι όλοι αυτοί δεν είναι τίποτα παραπάνω από αμόρφωτοι κακομοίρηδες που θα ήθελαν πολύ να τους σέβεται ο κόσμος για τις υποτιθέμενες γνώσεις τους, οι οποίες δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά σκόρπια αναγνώσματα χωρίς συνοχή, χωρίς εμβάθυνση.
και πιο κάτω
quote:
Άνθρωποι που προσπαθούν να αυτοπροσδιορίσουν την ύπαρξή τους μέσα από ανοησίες και φανφαρολογίες για να μην πω κάτι βαρύτερο.
Aνθρωποι που ζουν στο δικό τους κόσμο και προσπαθούν να πείσουν για την ύπαρξη του.
Eπειδή θα ήθελα πολύ να ξέρω, για ποιο ακριβώς πράγμα διαφωνείς,
α). Για τον επιφανειακό και κάποτε φαμφαρωνικό τρόπο που κάποιοι από εμάς γράφουμε στα φόρουμς;
β). Για το όλο θέμα της ενασχόλησης των συμμετεχώντων στο site αυτό με την έρευνα - αναζήτηση της αλήθειας (ανεξαρτήτως τρόπου και στυλ);
Θα εκτιμούσα τον κόπο σου να μου απαντήσεις σε αυτή τη μικρή μου απορία, πράγμα που θα με έπειθε εξάλλου, ότι ο σκοπός που άνοιξες αυτό το θέμα είναι και σοβαρός, αλλά και ουσιαστικός, παρά το αντίθετο. (Με προβλημάτησε βασικά η φράση η τελευταία, την οποία κι έχω υπογραμμήσει στην παραπομπή...)
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Απλά κάνω μια διαπίστωση που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Είναι το συμπέρασμα 1,5 χρόνου.
Άντι να προβληματιστουν κάποιοι που ένας έγραψε κατι αρνητικό, το μόνο που είδα είναι επίθεση.
Αυτό δηλαδή που περίμενα από ανώριμους ανθρώπους σαν κι αυτούς που περιγράφω και θα απέφευγα οποιαδήποτε επαφή μαζί τους.
Όσο για την αναζήτηση της αλήθειας... ξέρει κανείς από εδώ μέσα τι ακριβώς ψάχνει;;;; ποιά αλήθεια;;;; αυτή που ο καθένας προσδιορίζει όπως θέλει;;;
Ποιός σας είπε οτι υπάρχει κάτι άλλο από αυτό που ζείτε και το ψάχνετε;;
Κι εμένα μου άρεσαν όλα αυτα και άρχισα να τα ψάχνω. Το forum αυτο με βοήθησε να δω την πραγματικότητα.Θα ακουστούν 100 διαφορετικές γνώμες ανούσιες και κάποιοι δήθεν διαβασμένοι θα αραδιαζουν ένα σορο βλακείες, στειρότητα....
Ξαναλέω το forum αντικατοπτρίζει τους δημιουργούς και τους συντονιστές του. Αν δεν τους αρεσει το forum τότε δεν τους αρέσει ο εαυτός τους και καλο θα είναι να ξανασκεφτούν ορισμένα πράγματα.
quote:
αμόρφωτοι κακομοίρηδες
quote:
αμόρφωτοι κακομοίρηδες
quote:
Άνθρωποι που ζουν στο δικό τους κόσμο και προσπαθούν να πείσουν για την ύπαρξη του.
quote:
Γιώργο ........ π*** ξέρεις να κάνεις..?
...για ανθρώπους που ούτε γνωρίζεις ούτε σε πείραξαν.Αυτό,αν δεν είναι θράσος,είναι τουλάχιστον αγένεια... και περίμενα ότι εσύ,ως υπεράνω όλων και εκ διαμέτρου αντίθετος με τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς (εμάς δηλαδή) δε θα φερόσουν έτσι.Προφανώς έκανα λάθος.
Επίσης ρωτάς
quote:
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να απαντήσω Darkangel όπως μου γράφεις στο mail που μου έστειλες, επιβάλλεται απο κάποιον ;;
Αν διάβαζες λίγο πιο προσεκτικά το Forum,εφ'όσον αυτό διατείνεσαι ότι έκανες 1.5 χρόνο τώρα,θα έβλεπες ότι η στοιχειώδης δεοντολογία και ευγένεια επιβάλλει μια τελευταία τοποθέτηση από αυτόν που άνοιξε το θέμα,πριν αυτό κλειδωθεί.Σου έστειλα ΚΑΙ mail,για να σε ενημερώσω για την πορεία του θέματος,σε περίπτωση που απέχεις από τις συζητήσεις μας για λίγο διάστημα.Αλλά είπαμε.. πού ευγένεια τη σήμερον ημέρα! (Να ευχαριστήσεις τον Admin που αποφάσισε να ΜΗΝ κλειδώσει το θέμα).
quote:
Αυτό δηλαδή που περίμενα από ανώριμους ανθρώπους σαν κι αυτούς που περιγράφω και θα απέφευγα οποιαδήποτε επαφή μαζί τους.
Επειδή ΕΜΑΣ (ως σύνολο) φωτογραφίζεις έχω μια ερώτηση:
Όπως είπε και ο φίλτατος thoth...
quote:
Άντε τι κάθεσαι; Υπάρχουν κι άλλα forums που πρέπει να τα νουθετήσεις και να τα φέρεις στον ίσιο δρόμο.Μην ασχολείσαι μαζί μας. Είμαστε καταδικασμένοι.
Εύγε Τρισμέγιστε!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

quote:
Γιώργο ........ π*** ξέρεις να κάνεις..?Μπαρμπά Γιώργος
..ο γκουρού της πίπαςΤο μήνυμα τροποποιήθηκε από την Darkangel_78.
Edited by - Darkangel_78 on 11/09/2003 00:46:05
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τόσο ....μα τόσο προβλεψημοι....
Γιώργος![]()
.... τι να κάνεις..?![]()
quote:
Γιώργο ........ π*** ξέρεις να κάνεις..?
Μπαρμπά Γιώργος
..ο γκουρού της π###
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Darkangel_78.
Edited by - Darkangel_78 on 11/09/2003 00:46:05
τόσο ....μα τόσο προβλεψημοι....
Και τόσο μα τόσο ανορθόγραφοι!Αυτό σε πείραξε στην όλη συζήτηση?Κρίμα...
quote:
Γιώργος
.... τι να κάνεις..?
Αν πρόκειται να ξαναβάλεις μήνυμα χωρίς ουσιαστικά να λες κάτι, καλύτερα να μην κάνεις τίποτα!!!!
Όσο για αυτό που είπε ο Narkissos...
quote:
αν δεν αρέσει σε κάποιους η εικόνα του forum και έχουν δημιουργήσει topic με προτάσεις θα πρέπει να αναρωτηθούν μήπως είναι αυτοί οι υπέυθυνοι για την εικόνά του.Το δημιούργημα αντικατοπτρίζει το δημιουργό του.....
...άρα θα είναι αυτοί οι υπεύθυνοι και για να βρουν λύση και οχι να πετάνε το μπαλάκι σε αυτούς που γράφουν...
Το ESOTERICA.gr δημιουργείται και αναπτύσσεται από τα μέλη του,οπότε κοίτα ξανά τί έχεις γράψει πριν σπεύσεις να κατηγορήσεις κόσμο.
Αν δε σεβόμουν τα υπόλοιπα παιδιά,θα το άφηνα αυτούσιο το μήνυμά σου για να δούμε παιδεία του καθενός από εμάς.Και πάνω από όλα,τη δική σου.
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 11/09/2003 01:18:12