ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skeptic61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
giwrgos_1Νέο Μέλος
12/12/2004, 21:55:39
Πεστα ζαντοκ και εγω μαζι σου.....!!!1

G.D

skepticΜέλος
13/12/2004, 14:51:16
quote:

Δεν πειράζει. Έχουμε ανάγκη από διασκέδαση.

Οίνο, άρτο και θεάματα είναι το μόνο που θέλει ο λαουτζίκος, έλεγαν οι Ρωμαίοι εξουσιαστές και δικτάτορες, και θα μας αφήσουν ήσυχους να τους κάνουμε ότι θέλουμε...

κάτι φαίνεται ότι ήξεραν τ’ αλάνια...

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

skepticΜέλος
13/12/2004, 15:07:52
quote:

skeptic έγραψε
ΥΓ: Μόλις βρω τις φωτογραφίες Χριστόδουλου – Βαρθολομαίου εν πλήρη μασονική περιβολή και εντός μασονικής στοάς θα τις δημοσιεύσω…

Αναμένουμε.

Μήπως γνωρίζεις περισσότερα για τον Χριστόδουλο;

Έχει πάρει μέρος σε διαθρησκευτικές τελετές;

ΑΙΑΝΤΑ, δεν έχω δει photos με το Χριστόδουλο σε διαθρησκευτικές τελετές ή συλλείτουργα, άλλα έχω δει πολλές και video με τον Βαρθολομαίο και άλλους ορθόδοξους(;) ηγέτες…
Βέβαια ο Χριστόδουλος πρόσφατα υποδέχτηκε τον πάπα στην έδρα μας και το όλο σκηνικό έδειχνε πολλά. Με τον Βαρθολομαίο είναι στα μαχαίρια, άλλα το όλο ζήτημα είναι για την μοιρασιά της πίτας της εξουσίας(έλεγχος) και του χρήματα, δεν τους ενδιαφέρουν τα πνευματικά ζητήματα…

Τώρα όσον αφορά τον Χριστόδουλο, αρκεί να δείς την τεράστια Βίλα - Εξοχικό που έχει σε παραθαλάσσιο χωριό στον Βόλο, την κοιλιά του και το 666 του, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο γι αυτόν τον θρησκευτικό «ηγέτη» …
Πάντως αν βρω τις μασονικές photos τους (που έχουν διαρρεύσει) υπόσχομαι να σας τις στείλω σε όλους…

14/12/2004, 01:32:30
Αναδουλειές βλέπω τελευταία!

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

BERENΝέο Μέλος
14/12/2004, 03:20:13
Στο βιβλίο του Γιάννη Γαραντζώτη -το ξεσκέπασμα της απάτης- υπάρχουν
διάφορες φωτογραφίες από την Ζ΄συνέλευση του παγκόσμιου συνέδριου των εκκλησιών το 1991.
Σε μία φωτογραφία απεικονίζεται η αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της
Ελλάδος στην οποία συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο μητροπολίτης Δημητριάδος Χριστόδουλος.
Αν δεν κάνω λάθος ο Χριστόδουλος πριν γίνει αρχιεπίσκοπος ,μητροπολίτης Δημητριάδος δεν ήταν?
Πάντως στην φωτογραφία δεν διακρίνεται καθαρά το πρόσωπο του.

quote:
Τώρα όσον αφορά τον Χριστόδουλο, αρκεί να δείς την τεράστια Βίλα - Εξοχικό που έχει σε παραθαλάσσιο χωριό στον Βόλο, την κοιλιά του και το 666 του

Τι εννοείς με το 666 του ,φίλε skeptic?

Τώρα όσον αφορά την μασωνία -το μακρύ χέρι του σιωνισμού- ας δούμε
μερικά πράγματα.
Καταρχήν όλοι οι μασώνοι υποστηρίζουν ότι η μασωνία δεν είναι
θρησκεία.
Εν μέρει έχουν δίκιο γιατί δεν είναι απλά μία θρησκεία αλλά
υπερθρησκεία.
Δέχεται στους κόλπους της ανθρώπους όλων των θρησκευτικών δογμάτων και αποχρώσεων ,προς δόξαν του ΜΑΤΣ.

Ας συγκρίνουμε λίγο το χριστιανικό βάπτισμα με την μασωνική
"υιοθεσία λυκιδέως".

Η Εκκλησία λέγει,ευλογούσα το παιδίον προ του Βαπτίσματος:

"Κύριε ο θεός ημών,Σου δεόμεθα και Σε παρακαλούμεν,σημειωθήτω
το φως του προσώπου Σου επί τον δούλον Σου (τόνδε) και σημειωθήτω
ο Σταυρός του Μονογενούς Σου Υιού εν τη καρδία και τοις
διαλογισμοίς αυτού εις το φυγείν την ματαιότητα του κόσμου και πάσαν την πονηράν επιβουλήν του εχθρού,ακολουθείν δε τοις προστάγμασι Σου.
Και δος Κύριε,ανεξάρνητον μείναι το όνομα Σου το άγιον επ`αυτόν,
συναπτόμενον εν καιρώ ευθέτω τη αγία Σου Εκκλησία..."

Και η μασωνία λέγει κατά την τελετή της "Υιοθεσίας Λυκιδέως":

"Μεγάλε Αρχιτέκτων του Σύμπαντος,... ταπεινώς προσφέρωμεν
σήμερον νέο δείγμα σεβασμού,αφοσιούντες από τούδε εις την λατρείαν της αληθείας τέκνον αγαπητόν.Καταπέμψον εφ ημάς ακτίνα της απείρου Σου διανοίας,ίνα αι οδηγίαι και ευχαί ημών εκφράσωσι το ύψιστον θέλημα Σου...Ευλόγησον επίσης τα προϊόντα ταύτα της Γης,άτινα η Αγαθότης Σου δωρείται ημίν.Δος αυτοίς την ισχύν να εγχαράξωσιν
εις την καρδίαν του Λυκιδέως ανεξίτηλον ανάμνησιν διαφωτίζουσαν αυτόν εν ωριμωτέρα ηλικία και καθιστώσαν αυτό πιστόν εσαείπρος τους όρους της υιοθεσίας αυτού". (Τυπικά των Τεκτονικών Λειτουργιών και Τελετών,
σελ.24-25.)

Κατά την "Δοξολογίαν" η Εκκλησία ικετεύει τον Κύριον:
"Πρόσδεξαι την δέησιν ημών,...και ελέησων ημάς."

Και η Μασωνία ικετεύει τον εαυτής θεόν:
"Μεγάλε Αρχιτέκτων του Σύμπαντος δέξαι ευμενώς τας ευχάς ημών και έμπνευσον ημάς."

Κατά το Βάπτισμα παρακαλεί ο Ιερεύς τον θεόν υπέρ του παιδός:
"πλήρωσον αυτόν της του Αγίου Σου Πνεύματος δυνάμεως εις ένωσιν του Χριστού Σου."

Και ο Ρήτωρ της Μασωνίας εύχεται υπέρ του Λυκιδέως:
"Εμπνευσθήτω (αυτώ) πνεύμα ισχύος αρετής και αδελφότητος." (Τυπικά...
σελ.27)

Ο Ιερεύς της Εκκλησίας ικετεύει ακόμη τον θεό υπέρ του βαπτιζομένου:
"Διάνοιξον αυτού τους οφθαλμούς της διανοίας,εις το αυγάσαι εν αυτώ τον φωτισμόν του Ευαγγελίου Σου".

Και ο Σεβάσμιος τησ Μασωνίας λέγει προς τον Λυκιδέα:
"Και συ,τέκνον μου,βάδισον τα πρώτα σου βήματα ενταύθα υπό το θαμβούν τούτο φως,όπερ βραδύτερον τη φροντίδι ημών θέλει λάμψει και εν τω πνεύματι σου." (Τυπικά... σελ.28)

Η Εκκλησία λέγει κατά την θ.Λειτουργίαν προς τον θεόν:
"...Υπέρ τούτων απάντων ευχαριστούμεν Σοι και τω Μονογενεί Σου Υιώ και τω Πνεύματι Σου τω Αγίω,υπέρ πάντων ων ίσμεν και ων ουκ ίσμεν, των φανερών και αφανών ευεργεσιών των εις ημάς γεγενημένων."

Και η Μασωνία φθέγγεται:
"Τιμώμεν και δοξάζομεν τον Μέγαν Αρχιτέκτονα των Κόσμων και ευχαριστούμεν Αυτόν διά τας προς ημάς ευεργεσίας Αυτού."

Ο Ιερεύς της Εκκλησίας,σφραγίζων δι ελαίου το στήθος του βαπτιζομένου παιδίου,λέγει:
"Εις ίασιν ψυχής και σώματος"
Σφραγίζων τα ώτα,λέγει:
"Εις ακοήν πίστεως".
Σφραγίζων τους πόδας,λέγει:
"Του πορεύεσθαι τα διαβήματα σου".

Ο Σεβάσμιος της Μασωνίας "τίθεται παρά τον βωμόν",έχων "το παιδίον απέναντι αυτού,θίγει των οφθαλμών του παιδίου" και λέγει:
"Οξυνθήτω η όρασις σου όπως ανακαλύψη το κακόν και πολεμήση αυτό...
(Άπτεται των ώτων:) Ανοιγήτωσαν τα ώτα σου όπως ακούσωσι της φωνής του θεού..."

Ο Ιερεύς ραίνων δι ύδατος το βαπτισθέν παιδίον,λέγει:
"Εδικαιώθης,εφωτίσθης."

Ο Σεβάσμιος "διαβρέχων τας χείρας του Λυκιδέωσ ασ σπογγίζει ο Τελετάρχης",λέγει:
"Αι χείρες σου ας μένωσι πάντοτε καθαραί."

Ο Ιερεύς "επιτίθησι χείρα επί την κεφαλήν" του προς το Βάπτισμα
παιδίου λέγει:
...........
Ο Σεβάσμιος "επιθέτων την χείρα επί της κεφαλής του Λυκιδέως" λέγει:
...........

κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π.

Όλα τα παραπάνω είναι από το βιβλίο "Η Μασωνία υπό το φως της αλήθειας" του Επιφάνιου Θεοδωρόπουλου , Αρχιμανδρίτου.

Ακολουθούν στο ίδιο κεφάλαιο διάφορες τελετές της Μασωνίας όπως
η "συζυγική αναγνώριση",το "τεκτονικό μνημόσυνο", τα "εγκαίνια
τεκτονικού ναού" κ.λ.π. και οι ομοιότητες που έχουν με αντίστοιχες
τελετές της εκκλησίας.

Και κλείνει το κεφάλαιο:
"Ερωτώμεν λοιπόν πάλιν πάντα νουνεχή άνθρωπον:Εάν πάντα ταύτα δεν
είναι θρησκευτική λατρεία,τότε τι είναι θρησκευτική λατρεία?"

skepticΜέλος
14/12/2004, 20:14:54
Ramoglou, εκτός απο μασόνος είσαι και τρελάρας!

Αναβάθμιση το esoterica!! φένεται να πηγαίνει πολύ καλά για την ώρα.
Καμία σχέση με το προηγούμενο χάλι...
μπράβο μάγκες...

skepticΜέλος
14/12/2004, 20:39:41
Μετά την αναβάθμιση του φόρουμ και ένα σοβαρό crash του pc μου (αυτοί οι βρομιάρηδες οι illuminati μου την έκαναν τη βρομοδουλειά είμαι σίγουρος ) επιστρέφω δρυμήτερος και με πλήρη στοιχεία και όχι αερολογίες (αυτές τις αφήνω σε άλλους).
Οπότε τρέξτε να κρυφτείτε όσο έχετε ακόμα καιρό αποκρυφιστές-μάγοι-μέντιουμ-σιωνιστές-μασόνοι και τσιράκια τους...

ΓΙΑ ΤΟ 666 ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

μάλιστα...εναντίον του '666' και των ταυτοτήτων κατά τ'άλλα ο σεβασμιώτατος...
ΕΥΓΕ μεγάλε!

Και μη μου πει κανείς ότι είναι κάτι τυχαίο, τη σημασία και την σταδιακή προώθηση του σιωνιστικού και σατανικού αριθμού 666 (ο αρι8μός του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ τους) στην αρι8μολογια-αρι8μοσοφία των απανταχού σιωνιστών και μασόνων(όλων των αποχρώσεων), καλύτερα από την ιεραρχία των κληρικών της εκκλησίας μας, κανένας άλλος δεν ξέρει... (εκτός ίσως από κάποιες υπερστοές...)

και το εξώφυλλο:

-----
Αρχιεπίσκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
18ου βαθμού ΜΑΣΟΝΟΣ

(ισχύει για λίγο πριν το 2000 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω)

Πού ανήκετε πραγματικά κ.ΧΡΙΣΤΟ(;)ΔΟΥΛΕ;

14/12/2004, 20:56:36
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συκοφαντία είναι ποινικό αδίκημα.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

skepticΜέλος
14/12/2004, 21:08:49

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

Μπράβο κουστουμιά ο κύριος!!!
Το μόνο που φαίνεται να απουσιάζει εδώ είναι η μασονική ποδίτσα του με όλα τα σχετικά στολίδια του 33ου...

Μέχρι να βρω τη σχετική φωτογραφία πάντως πάρτε αυτό για προθέρμανση:

-----
Πατριάρχης ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
33ου βαθμού ΜΑΣΟΝΟΣ

και πρώην αξιωματικός του Τουρκικού Στρατού (μη ξεχνιόμαστε)

(ισχύει για λίγο πριν το 2000 και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω)

Πού ανήκετε πραγματικά κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ BEREN(ελπίζω να σε κάλυψα για την ώρα) ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

...συνεχίζουμε...

skepticΜέλος
14/12/2004, 21:20:00
quote:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συκοφαντία είναι ποινικό αδίκημα

Α, τώρα θεωρείτε συκοφαντικό να είσαι ΜΑΣΟΝΟΣ κα.ZADOK. !!!
Διορθώστε με, αλλά εγώ είχα την εντύπωση πως τους αγαπούσατε και τους θεωρούσατε μια καλή αγαθή και φιλανθρωπική οργάνωση που δεν πειράζει κανέναν.

Ποιο είναι λοιπόν το κακό σύμφωνα με εσάς να είναι ΜΑΣΟΝΟΙ;;

Πολύ γρήγορα δεν αλλάζετε γνώμες ;;;
-----

Όπως και να έχει τους ρωτάω ευθέως ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ; ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ!
ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ;

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

Όταν πεθάνουν βέβαια γίνονται αυτομάτως ΜΑΣΟΝΟΙ και βγαίνουν και όλες οι σχετικές φωτογραφίες από τις στοές για να το αποδείξουν (εκτός και στις περιπτώσεις που πρόκειται για μασονικό ψέμα)

Φοβερό ε; Πως μεταμορφώνονται έτσι σε ΜΑΣΟΝΟΥΣ μετά θάνατον κάποιες «προσωπικότητες»! Πραγματική Μαύρη Μαγεία. (ξέρεις εσύ!)

osiris_mythΜέλος
18/11/2003, 00:18:55
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΘΕΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ? ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΤΙ?

SonapΜέλος
18/11/2003, 00:23:36
Τι να σου πω δεν ξέρω..κι εγώ έχω αυτή την απορία..για να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι

"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"

Smart Alex-Μέλος
18/11/2003, 00:26:59
Νομίζω ο καταλληλότερος/η για να απαντήσει, ειναι ο κάτοχος/η του nickname.

Victory or Valhalla

Stavros_ΗΜέλος
18/11/2003, 00:28:03
Σύμφωνα με την εβραική μυθολογία (αν δεν κάνω λάθος) η Λιλίθ ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ, πριν απο την Έυα.
Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες αλλά κάποια στιγμή έφυγε απο τον Αδάμ και έγινε η γυναίκα του Σατανά.

Αυτά τα ολίγα ξέρω ...

osiris_mythΜέλος
18/11/2003, 01:08:24
ATMA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΘΟΛΟΥ [ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ]. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ / ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥ "ΛΙΛΙΘ" ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑ ΣΥΖΥΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΣΟ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΑΥΤΗ [ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΑ "ΕΠΙΠΕΔΑ"]. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ.....ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ

quote:
Καλημέρα παιδάκια και από τη μικρή λίλιθ!

εδώ και μερικές μέρες μου έχει "κολλήσει" στο μυαλό η σκέψη ότι η λίλιθ συνδέεται με το μύθο της μέδουσας!
σκέφτομαι λοιπόν, ότι αν η λίλιθ είναι η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και μιά αρνητική δύναμη, ο Περσέας "σκοτώνει" τη μέδουσα / λίλιθ, βλέποντάς την μέσα από έναν καθρέφτη. στον καθρέφτη αυτόν όμως δεν βλέπει πάρα το αντίθετο της λίλιθ / μέδουσας, που είναι λευκό ηλιακό φως.

θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτή τη σκέψη!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΛΙΛΙΘ" ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ?

Edited by - osiris_myth on 18/11/2003 01:10:39

endoramaΜέλος
18/11/2003, 01:26:47
να λιθοβολισουμε την λιλιθ?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

18/11/2003, 03:32:46
Kαλημέρα osiris myth,

Ο Γεράσιμος Καλογεράκης αναφέρεται σε αυτά τα δύο αστρόπλοια σε κάποιο από τα βιβλία του, (αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να λιθοβολήσουμε την λίλιθ κύριε endorama ) και στα δύο αντίπαλα "στρατόπεδα".
Αν δεν είναι αυτή η πηγή των πληροφοριών σου, επίτρεψε μου να σου προτείνω τρία βιβλία που είναι καλό να διαβαστούν με αυτή τη σειρά:
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΥΘΕΑ
(Εκδοτικός οίκος ΔΙΟΝ)

Στο πρώτο η γραφή του κύριου Καλογεράκη είναι κάπως άκαμπτη, αλλά δίνει πολλά στοιχεία.
Τα υπόλοιπα βιβλία έχουν στρωτή γραφή και παύουν να δείχνουν αμήχανα, στον αναγνώστη.

Ας έχουμε πάντα στο νού μας πως για να την απόκτηση της γνώσης απαιτείται ολοκληρωμένη έρευνα και εσωτερική αναζήτηση.

ΥΓ: Συγχωρέστε με αν παραπάνω ακούστηκα σαν δασκάλα ή σαν μητέρα, δεν είχα αυτή την πρόθεση.

Με εκτίμηση,
Mantis

Edited by - Mantis on 18/11/2003 03:34:50

sansationfΜέλος
18/11/2003, 09:24:09
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Η ΛΙΛΙΘ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ Ο ΑΔΑΜ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ Η ΛΙΛΙΘ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.....(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ)

respect

osiris_mythΜέλος
18/11/2003, 14:24:14
MANTIS. ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟ:

quote:
Ας έχουμε πάντα στο νού μας πως για να την απόκτηση της γνώσης απαιτείται ολοκληρωμένη έρευνα και εσωτερική αναζήτηση.

.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΥΖΥΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΜΑΤΙΚΓ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

Υ.Γ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΑ , ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ