- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
εμένα, δεν παίζει να με γνωρίζεις από κάπου, αλλά με κάρφωσες! παίζει να υπήρχαν και κάποιοι που να μη με αναγνώριζαν, χεχε!
ο ψηλός [καλά εσύ δεν περίμενα να τον ξέρεις] είναι ο χάκος περβανίδης. αρχισυντάκτης του ελληνικού μέταλ χάμερ, και παρουσιαστής της εκπομπής tv war στο mad tv [το κατ' εξοχήν ελληνικό μουσικό κανάλι αν έχεις ακουστά]... θεωρείται celeb ανάμεσα στον ελληνικό μέταλ κόσμο...
anywayz, εσείς είστε όλοι πουρά, που να τον ξέρετε!!!
θυμήθηκα κάτι που με είχες ρωτήσει παλιά. varangians στα ελληνικά είναι βαράγγοι. επίσης κάπου τους έχω δει και ως κατάφρακτους, ή λατινικά, κατά κάποιον τρόπο τουλάχιστον, ensiferum!!!
btw το varangian way των turisas τελικά δεν ήταν τόσο κακό. θα κάνω ένα review μόλις τελειώσω με τους κορπικλάανι. αλλά δεν είναι σαν το battle metal!
cheers!
quote:
ο ψηλός [καλά εσύ δεν περίμενα να τον ξέρεις] είναι ο χάκος περβανίδης. αρχισυντάκτης του ελληνικού μέταλ χάμερ, και παρουσιαστής της εκπομπής tv war στο mad tv [το κατ' εξοχήν ελληνικό μουσικό κανάλι αν έχεις ακουστά]... θεωρείται celeb ανάμεσα στον ελληνικό μέταλ κόσμο...
Το madtv το ξέρω. Αφού σκέφτομαι να πάρω μέρος και στον διαγωνισμό και να πρωταγωνιστήσω στο νέο video clip της Tamta! ![]()
![]()
![]()
![]()
Τον ψηλέα δεν τον ξέρω. Οι της εποχής μου έχουν χαθεί. O Χάρης "Warlord" Πρασούλας, ο Θέμης ο Destroyer, και κάτι άλλοι που να είναι τώρα;
Πάντως η φλόγα έπεσε σε καλά χέρια.
=>crucifire
=>savaoth
=>Dying Incubus
quote:
εμένα, δεν παίζει να με γνωρίζεις από κάπου, αλλά με κάρφωσες!
Ναι είναι όμως περίεργο.......
quote:
btw το varangian way των turisas τελικά δεν ήταν τόσο κακό. θα κάνω ένα review μόλις τελειώσω με τους κορπικλάανι. αλλά δεν είναι σαν το battle metal!
you bet δεν είναι κακό. Άντε να δούμε και το review.

quote:
αστείο περιστατικό στην όλη φάση:δίπλα μου σε μια στιγμή ήταν ένα παιδί που φορούσε μπλούζα soulfly, που είχε ένα μεγάλο λογότυπο και το σήμα πίσω. οπότε έρχεται ένας από πίσω, τον πιάνει και του λέει:
"έλα ρε μεγάλε! κι εσύ απ'το σουφλί;!"
Καλά αν το είπε σοβαρά πάω τώρα να πηδήξω από το μπαλκόνι.
Έφυγα........

quote:
συγγνώμη, ερώτηση. ποιός απ'τους δύο σας θυμίζει κάποιον τελικά; και, ο ψηλός ξέρετε ποιός είναι, ή δε βλέπετε καθόλου τηλεόραση;
Εσύ λες να μην κατάλαβα ποιός είσαι εσύ και ποιός είναι ο ψηλός? ![]()
Σχετικά με τις παρουσιάσεις μπορούμε να βάζουμε και με ρέγουλα - μιας που κλείνει το θέμα - για να έχουμε υλικό και για το 3.
Έτσι για το καλωσόρισμα! ![]()
![]()
Οι Visions Of Atlantis είναι όντως πάρα πολύ καλοί!
Για την τύπισσα των Cadaveria είχα ψάξει τελευταία τα albums της αλλά αυτό που λες δεν πρέπει να το έχω.
Αφήνω ασχολίαστη την φάση με το soulfly και το Σουφλί, θέλοντας να πιστεύω πως ο άνθρωπος έκανε πλάκα... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Οι της εποχής μου έχουν χαθεί. O Χάρης "Warlord" Πρασούλας, ο Θέμης ο Destroyer
ο σάκης ο σουγιάς, ο πέτρος ο πέτρας, ο φώτης ο φωταγωγός... πωπω τι ζωο-ποζέρια ήταν οι παλιοί!!!
quote:
you bet δεν είναι κακό. Άντε να δούμε και το review.
you bet ότι θα δεις και review... αλλά στο επόμενο μέρος, γιατί...
quote:
Σχετικά με τις παρουσιάσεις μπορούμε να βάζουμε και με ρέγουλα
κι ήστερα πειραχτήκατε που σας λέω πουρά... ποιός λέει "με ρέγουλα" στις μέρες μας;!
quote:
Εσύ λες να μην κατάλαβα ποιός είσαι εσύ και ποιός είναι ο ψηλός?
τι, εσύ τον ήξερες...;
quote:
Το madtv το ξέρω. Αφού σκέφτομαι να πάρω μέρος και στον διαγωνισμό και να πρωταγωνιστήσω στο νέο video clip της Tamta!
καλή επιτυχία! να σου πω την αλήθεια, δε θα με χάλαγε καθόλου, χεχε! αρκεί το playback στη διάρκεια των γυρισμάτων να μην είναι δυνατά, και να είμαι στον ίδιο χώρο με το τρέντουλο... να σου πω εγώ για πότε την κάνω μεταλού!
υπ. ποιός είναι αυτός ο hunk guy δίπλα στο ψηλό; ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
ποιός είναι αυτός ο hunk guy δίπλα στο ψηλό;
χεχε... πρέπει επιγόντως να εισαχθεί emoticon που να αυτοπυροβολιέται!!! το 'χω 500 φορές! γενικά, δε θέλω σχόλια, μιας κι έπεσα θύμα μουρλής κομμώτριας, και μαλάκα φωτογράφου, που την ώρα που τράβαγε προσπαθούσε να ρίξει μια... βέβαια, μόνο τα μούτρα του έπεσαν, καθώς και η ποιότητα της λήψης, και όχι αυτή!
επείσης διαμαρτύρομαι για το τρίωρο όριο αλλαγής μυνημάτων... διάβασα την περιγραφή του λάιβ κι έχω κάνει κάτι τρελά λάθη [π.χ. ο apollo δε μιλούσε σπαστά αγγλικά, σπαστά ελληνικά μιλούσε...!], let alone the lame spelling!
θα έπρεπε το όριο α είναι μια βδομάδα τουλάστιχον, και να ενημερώνεται ο D_I για όλες τις αλλαγές, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και εξυπναδώνε [sic]!!!
αυτά...
γενικά, δε θέλω σχόλια, μιας κι έπεσα θύμα μουρλής κομμώτριας, και μαλάκα φωτογράφου, που την ώρα που τράβαγε προσπαθούσε να ρίξει μια... βέβαια, μόνο τα μούτρα του έπεσαν, καθώς και η ποιότητα της λήψης, και όχι αυτή!
Ναι, το ξέχασε ο άνθρωπος να σου έχει από δίπλα τον αισθητικό και μια αμπιγιέζ!!! ![]()
![]()
Μια χαρά είσαι! ![]()
Όσον αφορά το edit, καλό είναι το τρίωρο γιατί μπορεί να συμβούν διάφορα.
Φαντάσου πχ να σβήνεται το περιεχόμενο των μηνυμάτων από κάποιο μέλος κι ο επόμενος να φαίνεται ότι μιλάει μόνος του κτλ.
Οπότε άσε τα παράπονα!
Χαχα!

In anticipation of my resurrection...
quote:
Μια χαρά είσαι!
η εξουία με γλύφει! προπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο μου! ντου στην εξουσία! ντου από παντού!
http://www.youtube.com/watch?v=jkIIq8pp_R8
χεχε! να μη μεί-gni τίπουτα-α-α-α-α!
quote:
Φαντάσου πχ να σβήνεται το περιεχόμενο των μηνυμάτων από κάποιο μέλος κι ο επόμενος να φαίνεται ότι μιλάει μόνος του κτλ.
πήγαινε τώρα αμέσως και πιες ένα τριπλό καφέ σκέτο γιατί δε λειτουργείς! γι'αυτό είπα, η αλλαγή να περνάει πρώτα από 'σένα, [ή την αμαλία], κι όταν την εγκρίνεις, τη δημοσιεύεις! η εξουσία προσπαθεί να αποφύγει την απολογία για τα λάθη της! ντου, ρε!
Γειά σου Όστρια, ασφαλώς και να μας ξανάρθεις.![]()
To black hole sun είναι πολύ καλό και από τα λίγα grunge κομμάτια που μου αρέσουν.
quote:
Ναι, το ξέχασε ο άνθρωπος να σου έχει από δίπλα τον αισθητικό και μια αμπιγιέζ!!!
χαχαχαχα...χα. Τέλειο!![]()
![]()
![]()
quote:
ο σάκης ο σουγιάς, ο πέτρος ο πέτρας, ο φώτης ο φωταγωγός... πωπω τι ζωο-ποζέρια ήταν οι παλιοί!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο 3 να μου θυμίσετε να σας πω για τον Πρασούλα που έγραφε στο Heavy Metal (πριν γίνει ο βιασμός του Metal Hammer). Δεν θα πιστεύετε τα μάτια σας τι έλεγε το άτομο.
quote:
καλή επιτυχία!
Εσένα πρέπει να σου στείλω μέιλ για τα στιχάκια που λέγαμε αλλά αυτήν την εβδομάδα έχω μπλέξει. Πάντως δεν σε ξέχασα.
Θέλω να κάνω μια παρουσίαση για ένα κορυφαίο άλμπουμ από την ιστορία του metal μιας και πρόσφατα αγόρασα το remastered reissue. πρόκειται για το Slaughter of the Soul των At The Gates που κυκλοφόρησε το 1995. Επειδή όμως
α) Είμαι κουρασμένος και βαριέμαι
β) Έχουν γραφτεί χιλλιάδες reviews για αυτό το αριστούργημα
αντιγράφω το review από το The Metal Observer web site.
Όσοι δεν το έχουν ακούσει ή δεν το ξέρουν παρακαλούνται να το κάνουν αμέσως!