- ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ (κατασκευασμένο θέμα) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
nedib,λες αναποδεικτα πράγματα, από που και έως που το δέκατο κεφάλαιο μιλάει για την επικράτηση του χριστιανισμού και μάλιστα παγκοσμίως; Ισα-ισα,το αντίθετο συμβαίνει στο τέλος του ένατου κεφαλαίου,οι άνθρωποι που επέζησαν του πολέμου,ΔΕΝ μετανόησαν!Μετά,πάμε στο δέκατο και σις 7 βροντές, που είναι μάλλον οι πληγές των 2 προφητων κατά την διάρκεια της δράσης τους,και καμία σχέση με θετικο γεγονός..
Μελι εχεις φαει;Εκτος αυτου η συνεχεια της 6ης σαλπιγγας ειναι η 7η οπου ξεκαθαρα εχουμε επικρατηση του Χριστου
15 Καὶ ὁ ἕβδομος ἄγγελος ἐσάλπισε· καὶ ἐγένοντο φωναὶ μεγάλαι ἐν τῷ οὐρανῷ λέγουσαι· ἐγένετο ἡ βασιλεία τοῦ κόσμου τοῦ Κυρίου ἡμῶν καὶ τοῦ Χριστοῦ αὐτοῦ
321
Τι ειναι πιο προτιμητεο..και Τι ειναι πιο επωδυνο..
α)Να γνωρισεις την αληθινη αγαπη, αληθινο ερωτα, τον απολυτο ερωτα και να τον χασεις προωρα..(πχ απο θανατο ή απο καποια αρρωστια)πριν καλα καλα τον χορτασεις/ζήσεις
ή
β)να μη το γνωρισεις καθολου..
Εγω δε ξερω να σας απαντησω, μου φαινονται και τα δυο εξισου επωδυνα και βασανιστικα..
Εσείς τι λέτε?

Edited by - GWGW on 21/08/2006 10:33:59
δύσκολο. αν και συνήθως λένε πως "ότι δεν γνωρίζεις, δεν σε πονάει".
Εγώ πάλι λέω πως "αν δεν νοιώσεις, δεν ζεις, έστω και αν αυτό που νοιώθεις είναι πόνος"
Στο κάτω κάτω δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και για πάντα. Κάποτε το τέλος θα ερχοταν. Οπότε γιατί όχι να έρθει πριν ξεφτύσει όλη αυτή η ομορφιά και να σταματήσει στο ζενίθ της.
το να μην τον χασεις...δεν ειναι στο χερι σου.
οποτε οτι και να λες...δεν ειναι στο χερι σου.

santaclaws is coming....to town!
quote:
το να μην τον γνωρισεις...δεν ειναι στο χερι σου.
οποτε οτι και να λες...δεν ειναι στο χερι σου
συμφωνώ,
αλλά γενικά προτιμώ να αποτύχω σε κάτι παρά να μην το βιώσω..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
το να μην τον γνωρισεις...δεν ειναι στο χερι σου.
οποτε οτι και να λες...δεν ειναι στο χερι σου.
σχεδον τπτ δεν ειναι στο χερι μας με αυτη τη λογικη..αφου ολα επηρρεαζονται και απο τις πραξεις των αλλων.Απλα τι θα προτιμουσαμε αν μπορουσαμε να διαλεξουμε, ειναι η ερωτηση μου..γιατι εγω προσωπικα δυσκολευομαι πολυ να απαντησω..

quote:
GWGWΤι ειναι πιο προτιμητεο..και Τι ειναι πιο επωδυνο..
α)Να γνωρισεις την αληθινη αγαπη, αληθινο ερωτα, τον απολυτο ερωτα και να τον χασεις προωρα..(πχ απο θανατο ή απο καποια αρρωστια)πριν καλα καλα τον χορτασεις/ζήσεις
ή
Προσωπικά, θα προτιμούσα να γνωρίσω την αληθινή αγάπη, τον αληθινό και απόλυτο έρωτα... και να μην τον χάσω...
Αν αυτό δε γίνεται... θα προτιμούσα να έρθει αργά στη ζωή μου, ώστε να μείνει μέχρι το τέλος....

Φιλικά, www.greekastrology.gr
η karma
θα μου πεις το να ζεις με την ανασα της
ναι δεν θα διαφωνησω
αλλα μημπως το ζουμε σε καθε σχεση μεχρι να δουμε και τα αρνητικα(για εμας),του χαρακτηρα της απολυτης αγαπης;;
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Να ζείς ΚΑΘΕ στιγμή σαν να'τανε η τελευταία. Έτσι και αλλιώς το βασικό
είναι να ζήσεις την στιγμή και όχι να αναρωτιέσαι για πόσο θα την ζείς.
έρωτας,αγάπη,ότι καλό'ναι θα σου'ρθει όσο απλώνεις και σύ τα χέρια σου.
Στα χέρια σου είναι όλα. Απλωσέ τα
Το να το γνωρίσεις αυτό το απόλυτο,δε σημαίνει ότι θα το γνωρίσεις μόνο μέσα σε αυτόν που ενσωματώνει τον έρωτά σου,εκεί αρχικά θα το αναγνωρίσεις κι έπειτα θα το γνωρίσεις και μέσω του εαυτού σου...Όσα και να έχεις δει,ακούσει,σκεφτεί ή φανταστεί,σίγουρα θα γνωρίσεις και κάτι τελείως καινούριο και μέσα σου και μέσα στην ανθρώπινη φύση που,μάλλον,δε θα μπορούσες να είχες γνωρίσει με κάποιο άλλο τρόπο...Όποια και να είναι η κατάληξη,η πορεία νομίζω είναι η πιο σημαντική...Είναι μια εμπειρία που έχει να προσφέρει πάρα πολλά,όπως και να την βιώσεις.Ακόμη και ο πόνος είναι ένα δυνατό συναίσθημα κι ό,τι περιέχει δύναμη,μπορείς να την ξεχωρίσεις και να την κρατήσεις για εφόδιο...
Από την άλλη,εάν δεν το γνωρίσεις ποτέ αυτό,δεν "οριοθετείται" στο νου σου,ο οποιός μένει ελεύθερος να ταξιδέψει σε χιλιάδες διαφορετικά οράματα,όνειρα γι αυτό κι έτσι,ίσως,προσκομίσεις πάλι κάτι που δε θα μπορούσες με άλλο τρόπο...Αν τα συναισθήματα είναι ενστικτώδη και καταφέρεις να αγγίξεις μόνος σου αυτά τα ένστικτα,μπορείς και να τα επηρεάσεις και να τα εκφράσεις με διαφορετικούς τρόπους,σε διαφορετικούς ανθρώπους και να πάρεις από όλα αυτά ένα τεράστιο θυσαυρό,γνώσης μάλλον,θα έλεγα...
Από την άλλη πάλι,χωρίς το α,ή τουλάχιστον κάτι από το α,ίσως να μη βρεις ποτέ ένα μονοπάτι να σε οδηγήσει μέσα σε όλα αυτά...
Αν και είμαι αρκετά μπερδεμένος,μάλλον θα διάλεγα το α,διότι πιστεύω πως ο καθένας μας έχει τη δύναμη να προχωρήσει σε ό,τι και να του συμβεί...
Πιο επώδυνο θα έλεγα πάλι το α,διότι ο πόνος δεν υπάρχει,δημιουργείται και στην α περίπτωση,είσαι ικανός να δημιουργήσεις πολύ περισσότερο πόνο,αν και δεν θα έπρεπε να υποτιμάμε τον εαυτό μας,αλλά λέω εγώ...,και πολλά τριγύρω σου είναι πολύ ικανά να σου δημιουργήσουν πόνο...
Τέσπα,δουλεύω κιόλας και γράφω με διαλλείματα κι έχω χαθεί αρκετά γι αυτό καλύτερα να σταματήσω...
I'm the lizard king,I can do anything!
quote:
και τι ειναι απολυτος ερωτας;;
θα μου πεις το να ζεις με την ανασα της
ναι δεν θα διαφωνησω
αλλα μημπως το ζουμε σε καθε σχεση μεχρι να δουμε και τα αρνητικα(για εμας),του χαρακτηρα της απολυτης αγαπης;;
μπα..δε νομιζω οτι το ζουμε σε καθε σχεση..
απαντησε μου ομως γιγενη..εσυ τι απο τα δυο θα προτιμουσες..?
ειναι συγκεκριμενη η ερωτηση..δεν ειναι ερωτηση μονο προς φιλοσοφιση..![]()
![]()
![]()

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
τώρα γενικά πιστεύω πως ό,τι δεν γνωρίζουμε δεν μας λείπει, άρα αν κάποιος δεν έχει ζήσει τον απόλυτο έρωτα δεν ξέρει τι χάνει!!! αρά προς τι ο πόνος; όμως επειδή ο άνθρωπος είναι άπληστο ον και επειδή είναι και περίεργο θέλει πάντα αυτό που δεν έχει. άρα οι πλοιοψηφία θέλουν να γνωρίσουν αυτόν τον απόλυτο έρωτα!
εγώ προσωπικά έχοντας γνωρίσει έρωτα σφόδρο και τρελλό (δεν ξέρω αν ήταν απόλυτος) σίγουρα δεν θα ήθελα να νιώσω τον πόνο να τον χάσω.
άρα αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δύο θα προτιμούσα το να μην τον είχα γνωρίσει ποτέ. αφού τον γνώρισα όμως το μόνο που μου μένει είναι να ελπίζω να είμαστε για πολύ καιρό ακόμα μαζί. ή μέχρι να τον χορτάσω βρε αδελφέ
quote:
αφού τον γνώρισα όμως το μόνο που μου μένει είναι να ελπίζω να είμαστε για πολύ καιρό ακόμα μαζί. ή μέχρι να τον χορτάσω βρε αδελφέ
σου το ευχομαι βρε μαρα μου, ολοψυχα...!!!

τα λέμε αργοτερα γιατί κάνω log out
καλό μεσημέρι σε όλους
ή
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...Λοιπόν για εμένα δεν μπορεί να είναι κατι επώδυνο αν δεν το βιώσεις...Οπότε κάποιος που δεν γνώρισε τον έρωτα, την αληθινή αγάπη ποτέ ,δεν έχει νιώσει την απώλεια για να πονέσει.Δεν γνωρίζει πως είναι το συναίσθημα του να ''χάσει'' απλά φαντάζεται πως είναι ή έχει πλήρη άγνοια(δηλαδή γιατί να μπει στη διαδικασία να φανταστεί....)Αλλά ,αναρωτιέμαι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος (και είναι άνθρωπος?)που δεν βίωσε έρωτα ή αγάπη και δεν πόνεσε έστω και μονο με το να χωρίσει από το ταίρι του?Πόσο μάλλον να το χάσει και από αύτη τη ζωη.....!!!!!!!!
quote:
Αλλά ,αναρωτιέμαι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος (και είναι άνθρωπος?)που δεν βίωσε έρωτα ή αγάπη και δεν πόνεσε έστω και μονο με το να χωρίσει από το ταίρι του?Πόσο μάλλον να το χάσει και από αύτη τη ζωη.....!!!!!!!!
Φυσικα και υπαρχει...![]()
σου υπευθυμιζω οτι δε μιλαμε για εφημερους ερωτες ή για σχεσεις που ναι με υπαρχει αγαπη αλλα δεν ειναι αυτο το απολυτο το μοναδικο.
Μιλαμε για την αληθινη αγαπη, να εισαι τοσο ερωτευμενος με τον αλλο που να αισθανεσαι οτι ειναι το αλλο σου μισο, να νιώθεις οτι δε μπορεις να αναπνευσεις οταν δεν ειναι εκει, να σου λειπει χωρις να εχει φυγει καν και αλλα πολλα..
Εγω προσωπικα δε το εχω ζησει αυτο.. Η καποιες φορες που θα μπορουσα να το ζησω δεν ηταν αμοιβαιο, οποτε και δεν πραγματοποιηθηκε..
Ποτε μη λες ποτε φιλη sentna

quote:
GWGW
Τι ειναι πιο προτιμητεο..και Τι ειναι πιο επωδυνο..α)Να γνωρισεις την αληθινη αγαπη, αληθινο ερωτα, τον απολυτο ερωτα και να τον χασεις προωρα..(πχ απο θανατο ή απο καποια αρρωστια)πριν καλα καλα τον χορτασεις/ζήσεις
ή
Στα σοβαρά
Το α) βέβαια, γιατί παρά την αρνητική ή τραγική κατάληξη, θα έχεις αποκομίσει μια σημαντική εμπειρία για την μετέπειτα ζωή σου.
Στα μη σοβαρά
Χάθηκε όμως ρε κοπέλα μου, να αναφέρεις, λιγότερο μακάβρια παραδείγματα ![]()
(πχ απο θανατο ή απο καποια αρρωστια)
Παραδείγματος χάρη, τον πήρανε στον πόλεμο, αν είναι άντρας ή μπάρκαρε στα καράβια αν είναι γυναίκα ![]()
![]()
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

ΚΑΙ ΤΩΡΑ< ΑΣΤΕΙΑΚΙ..
quote:
Παραδείγματος χάρη, τον πήρανε στον πόλεμο, αν είναι άντρας ή μπάρκαρε στα καράβια αν είναι γυναίκα
Φίλε Ευστράτιε,
αχ και νάξερες πως έκανε ο αγαπημένος μου , όταν αποφάσισα να μπαρκάρω στα καράβια! Ηταν απαρηγόρητος, δεν έτρωγε, και ελιωνε σαν το κερί!Σαν πέρασαν έξι μήνες, και μου μηνύσανε από τον Πειραιά ότι ο καλός μου έμεινε 35 κιλά απο τη στενοχώρια, το πήρα απόφα . Ξεμπάρκαρα λοιπόν και γώ στο Τζιμπουτί, και γύρισα ολοταχώς και πάραυτα στον Περαία, μιά μέρα που στον ουρανό ζυγιαζόντουσαν κάτι σύννεφα φορτωμένα νοτιά και βροχάρες...
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Καλύτερα φτωχοί και ζωντανοί, παρά ο ένας στο χώμα και η άλλη στα καράβια!!