ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ (κατασκευασμένο θέμα) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ (κατασκευασμένο θέμα) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

sexyangel84 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
11/09/2006, 09:50:37

Ελπίζω το πραγματικό σου όνομα να μην είναι Γουίλι.

Μήπως ρε παιδιά, η ξαφνική απώλεια του συντρόφου και το γεγονός ότι βρίσκεσαι προ τετελεσμένων γεγονότων, χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις, καθώς επίσης και η αίσθηση του ανεκπλήρωτου που σου αφήνει, είναι η αιτία να “βαφτίζουμε” εκ του ασφαλούς μεγάλο έρωτα την απώλεια μας αυτή .

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

GWGWΜέλος
11/09/2006, 09:56:03
πολυ καλη αυτη η αποψη ευστρατιε..

ειδικα αν ειναι αρκετα προωρος ο χαμος, και δεν εχει επελθει ο κορεσμος της σχεσης ειναι πολυ πιθανο μια απλη σχεση να βαφτιστει "ο απολυτος ερωτας" λογω του χαμου...

παντως και γω μαλλον προς το β κλεινω..με πολυ δυσκολια βεβαια...

TrovadourosΜέλος
12/09/2006, 01:25:09
quote:
Τι ειναι πιο προτιμητεο..και Τι ειναι πιο επωδυνο..
α)Να γνωρισεις την αληθινη αγαπη, αληθινο ερωτα, τον απολυτο ερωτα και να τον χασεις προωρα..(πχ απο θανατο ή απο καποια αρρωστια)πριν καλα καλα τον χορτασεις/ζήσεις
ή
β)να μη το γνωρισεις καθολου..

Το να μην γνωρίζεις καθόλου είναι μάλλον κάτι που για τον καθένα είναι τις περισσότερες φορές λίγο ακαθόριστο. Αυτό που χαρακτηρίζεται ως έρωτας και αγάπη είναι αυτό που ο καθένας έχει βιώσει ως πιο αληθινό και ως πιο δυνατό. Και αυτό σε όποια μορφής έλλειψης είναι επώδυνο. Αν πάλι υπάρχει κάποιος που έχει βρεθεί, στην σπάνια θέση πιστεύω, να αναγνωρίσει την πραγματική αγάπη και έρωτα στην ζωή του, δεν νομίζω ότι ξεπερνιέται ούτε αντικαθίσταται. Πιστεύω όμως ότι υπάρχει νέο και διαφορετικό. Αν δεχτείς ότι δεν πρέπει να περπατάς σε σκιές αλλά στο φώς καλών αναμνήσεων τότε υπάρχει ελπίδα. Και αφού γνωρίζει πια να ξεχωρίζει τα αληθινά από τα υποκατάστατα…

Φιλικά,

Trovadouros

whizΜέλος
12/09/2006, 17:35:09

Καλησπερα σε ολους,

Νομιζω πως ειναι ολα λιγο σχετικα.

Δηλαδη,πως μπορεις να εισαι σιγουρος πως αυτη ειναι η αληθινη αγαπη και πως αργοτερα στη ζωη σου δεν θα γνωρισεις καποιων ανθρωπο που πραγματικα θα ειναι ο απολυτος ερωτας της ζωης σου.

Αν παλι θεωρησουμε ως δεδομενο οτι τον συναντησες και τον εχασες σαφως το σφιξιμο στην καρδια σου θα ηθελε να απαλλαγεις απο αυτον τον πονο που ισως να μην ξεπερασεις ποτε.

Παντος για μενα θα ηταν χειροτερο να μην τον γνωριζα ποτε γιατι παντα θα ζουσα τραγουδοντας "ο δικος μου ο δρομος με εχει χρονια διαλεξει,στην οδο γραφει ΜΟΝΟΣ επικυνδινη λεξη'
Θα εχανα τον δρομο μου και ποιος ξερει σε τι μονοπατια μπορει να ακροβατουσα.

Σε αντιθεση με τις τοσο ζεστες αν και λιγες αναμνησεις που θα με εκαναν καλυτερη στη ζωη μου δινοντας μου την δυνατοτητα να εχω γνωρισει την πληροτητα ωστε να καταλαβαινω το μερικο.

Εξαρταται απο τον χαρακτηρα και τις ιδιοσυγκρασιες του καθενος.

Με εκτιμηση Άντα