- Ονειρο-Σατανας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη καταρχας ονομαζομαι Σιμος ,ηλικια 18 και γεννημενος 6-6(ιουνιου) και 6 το πρωι . Δεν μου αρεσει γενικα να το λεω γιατι στο δημοτικο με ψιλοδουλευαν για αυτο.(το αναφερω αυτο γιατι πιστευω ισως εχει συσχετισμο με την ιστορια μ)
Εδω και τρια βραδυα βλεπω στο ονειρο μου το Σατανα ....
η ιστορια εχει ως εξης :
γυρναω στο σπιτι και βλεπω οτι δεν ειναι κανενας (πραγμα περιεργο)
ψαχνω παντου και δεν βρισκω τους γονεις μου ,μεχρι που εμφανιζεται ο Διαολος και μου ζηταει απλα να τον ακολουθησω χωρις κανενα τιμημα....με πηγαινει σε ενα σημειο (που ποτε δεν το εχω δει στην ζωη μ) και μου δειχνει τους γονεις μου χωρις να μπορω να επικοινωνησω μαζι τους....επειτα αφου μου μιλουσε για λιγη ωρα ,μου προτεινει να τους αφησει ελευθερους αρκει να του παραδωθω και να τον αφησω να με παρει εμενα.....(το συναισθημα μου δεν ηταν καθολου φοβος ηταν σαν μια απλη συμφωνια ....) ,επειτα ξυπνησα στις 4 η ωρα (ενω ειχα κοιμηθει 1 η ωρα ,δηλαδη δεν ειχα αναπληρωσει τον "απαιτουμενο" υπνο) και μεχρι τις 7 ειχα ταχυπαλμια.....αφου περασει η υπολοιπη μερα και παω ξανα για υπνο τον ξαναβλεπω (τους γονεις μου στο σπιτι) και μου λεει τελικα αποφασισες? ....το ιδιο ονειρο και το επομενο βραδυ....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ...ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΙ .....
ΥΓ.1 δεν εχω αγχος ουτε γενικα κατι να με πιεζει
ΥΓ.2 εψαξα και ρωτησα το σοι μου αν εχουμε ιστορικο με κανεναν ψυχασμενη μεχρι τον προ προ παππου μου κανεις κοντινος δεν ειναι....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ-ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων....
Our seasons are reversed... My spring... Your fall...
camelot , τι εννοεις υπο το φως της ψυχης μου
Υ.Γ εβαλα τον βαφτιστικο μου σταυρο ,και δεν τον ειδα απο τοτε ... χθες ομως κανοντας μπανιο τον εβγαλα και ξεχασα να τον φορεσω ηρθε παλι στον υπνο μ και μου ειπε γιατι με αποφευγεις....μονο αυτο .... (δεν ταραχτηκα καθολου που τον ειδα...)
Ζήτησέ του να σου πει τα νούμερα του Τζόκερ της Πέμπτης!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Συστήνεται ????
quote:
Από που καταλαβαίνει κάποιος ότι είδε τον σατανά στον ύπνο του ???
Συστήνεται ????
Ναι, και μετά ανταλλαζουν τηλέφωνα και στο επόμενο όνειρο πάνε για καφέ ή γλυκό ραντεβουδακι κάτω απο την ασημένια σελήνη...
Όταν έχεις ταυτίσει μια μορφή με ένα όνομα τότε στο όνειρο γίνεται παράκαμψη της γνωριμίας. Το ίδιο ισχύει και για τις διαθέσεις του ατόμου...
quote:
Όταν έχεις ταυτίσει μια μορφή με ένα όνομα τότε στο όνειρο γίνεται παράκαμψη της γνωριμίας.
Αυτό προσπαθώ να καταλάβω...
Υπάρχει κάποια μορφή με κέρατα δλδ που βλέπεις ?
Είναι κάτι απροσδιόριστο και απλά ξέρεις ότι είναι ο σατανάς ?
Δεν κάνω χαβαλέ, πραγματικά έχω την απορία για την βεβαιότητα ότι κάποιος βλέπει τον σατανά στον ύπνο του.... Δεν θα μπορύσε δλδ να είναι κάποιος που παριστάνει τον σατανά ???
quote:
Όταν έχεις ταυτίσει μια μορφή με ένα όνομα τότε στο όνειρο γίνεται παράκαμψη της γνωριμίας. Το ίδιο ισχύει και για τις διαθέσεις του ατόμου...
Το πιο βασικό αυτό είναι νομίζω.. Είναι όμως πιο σοβαρό από ότι φαίνεται νομίζω Camelot, επειδή έχω δει τι επιδράσεις μπορεί να έχει πάνω σε ευαίσθητα άτομα. Γενικά με την ψυχολογία και το φόβο ιδιαίτερα του άλλου, δεν είναι να παίζει κανεις...
Αν πιστέψουμε πως στο όνειρο μας εμείς είμαστε κυρίαρχοι τότε μπορούμε να διώξουμε οτιδήποτε μας επισκέπτεται. Αυτό συμβαίνει γιατι τον κόσμο του ονείρου τον δημιουργούμε με το υποσυνείδητο και ότι κατοικεί μέσα σε αυτό πρεπει να υποταχθει σε μας γιατι εάν ξυπνήσουμε και δεν είναι δική μας δημιουργία και αν δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δύναμη, θα καταστραφεί και δεν θα μπορέσει να ξαναδημιουργηθεί...
KERRY KING Η μορφή του σατανά στα όνειρα είναι φυσικό να διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο. Κάποιοι τον ονειρεύονται ως ένα πράσινο τέρας, κάποιοι ως ένα κόκκινο τέρας με κέρατα, κάποιοι άλλοι ως έναν πολύ όμορφο άντρα ο οποίος παρασέρνει σε ακολασίες. Το θέμα είναι πως εσυ φαντάζεσαι τον κάθε δαίμονα και πως έχει αποτυπωθεί στην δική σου συνείδηση. Τωρα για το αν υπάρχει περίπτωση να σε ξεγελάσει και να είναι κάτι άλλο δεν το γνωρίζω γιατι δε μου χει τύχει ποτέ. Θεωρώ όμως πως δε μπορει να συμβεί μιας και το κάθε όνειρο είναι δική μας δημιουργία, με αποτέλεσμα να μην μπορει να της επιβληθεί ολοκληρωτικά καποιος εξωτερικός παράγοντας.
quote:ποσο εγγυημενο ειναι αυτο???...τοτε γιατι στον κοσμο συμβαινουν τοσα δεινα???
Ο σατανάς, δεν έχει καμιά εξουσία επάνω σου,ούτε στους γονείς σου, οπότε στείλε τον από'κει που ήρθε.
p.s.κ γιατι λενε οτι ο θεος αφηνει τον διαβολο να ενεργει???...γιατι λενε οτι απ τον θεο του εχει δοθει εξουσια???
p.s.2.κ μηπως απ οτι λενε ειναι ο αρχοντας τουτου του κοσμου???...δηλ της ζωης της σαρκινης???
Ποιός ήρθε?
quote:αληθεια ειναι αυτο...εκτος απ τα πατερημα βοηθαει κ το πιστευω...ειναι πολυ δυνατο το πιστευω...καλα λενε οι γιαγιαδες κ οι παπουδες...μου χουν τυχει φορες την ωρα του υπνου σε ονειρο η καθως κοιμαμαι ξαφνικα να ξυπναω κ να νοιωθω να υπαρχει κατι στο δωματιο η στο σπιτι...κ αμεσως εξαφανιζεται οταν λεω απο μεσα μου το πατερ ημων κ το πιστευω.
Ενα καλο τρικ είναι να προσπαθήσεις να πεις το Πάτερ ημών. Πέρα από τις ενισχύσεις,αν το πεις ανετα τότε ήταν απλά ένα όνειρο. Αλλιώς... θα γίνει απλά ένα όνειρο.
Ποιός ήρθε?
Oσο για την μορφη που ειχε , εγω τον ειδα με πορφυρο (καμενο ομως) χρωμα με κουκουλα ,χαρακτηριστικα προσωπου μονο τα ματια του εβλεπα και ηταν καταμαυρα...
Επιθυμίες ή φόβους που έχουμε προσπαθήσει για διάφορους λόγους να τους απωθήσουμε αλλά αυτοί δεν παύουν να υπάρχουν.
Διαβάζοντας το πρώτο σου μήνυμα, και συγκεκριμένα το απόσπασμα:
quote:
Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη καταρχας ονομαζομαι Σιμος ,ηλικια 18 και γεννημενος 6-6(ιουνιου) και 6 το πρωι . Δεν μου αρεσει γενικα να το λεω γιατι στο δημοτικο με ψιλοδουλευαν για αυτο.(το αναφερω αυτο γιατι πιστευω ισως εχει συσχετισμο με την ιστορια μ)
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η ημερομηνία κι ώρα της γέννησής σου ήταν - για κάποια εποχή τουλάχιστον - κάτι το οποίο δεν ανέφερες εύκολα και το οποίο σε έφερνε σε δύσκολη θέση εξαιτίας των σχολίων των υπολοίπων συμμαθητών σου.
Ίσως αυτό να σε έκανε να σκεφθείς ασυνείδητα ότι μπορεί να έχεις κάποια σχέση με το Σατανά (εξαιτίας των τριών εξαριών) ή κάποια φοβία μήπως όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Εάν συμβαίνει λοιπόν κάτι τέτοιο, δεν είναι λογικό να βλέπεις τα συγκεκριμένα όνειρα; ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Ο σατανάς, δεν έχει καμιά εξουσία επάνω σου,ούτε στους γονείς σου, οπότε στείλε τον από'κει που ήρθε.quote:
ποσο εγγυημενο ειναι αυτο???...τοτε γιατι στον κοσμο συμβαινουν τοσα δεινα???
Στον κόσμο των ονείρων, τίποτα δεν μπορεί να σε πειράξει γιατί είναι ένας φανταστικός κόσμος που έχεις εσύ δημιουργήσει.
quote:
p.s.κ γιατι λενε οτι ο θεος αφηνει τον διαβολο να ενεργει???...γιατι λενε οτι απ τον θεο του εχει δοθει εξουσια???
Ο Θεός, αφήνει τον διάβολο να σε πλανέψει, μέχρι εκεί. Από 'κει και πέρα εσύ θα αποφασίσεις.
quote:
ψαχνω παντου και δεν βρισκω τους γονεις μου ,μεχρι που εμφανιζεται ο Διαολος και μου ζηταει απλα να τον ακολουθησω χωρις κανενα τιμημα....με πηγαινει σε ενα σημειο (που ποτε δεν το εχω δει στην ζωη μ) και μου δειχνει τους γονεις μου χωρις να μπορω να επικοινωνησω μαζι τους....επειτα αφου μου μιλουσε για λιγη ωρα ,μου προτεινει να τους αφησει ελευθερους αρκει να του παραδωθω και να τον αφησω να με παρει εμενα
Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε πλάνη.Δηλαδή, του λέει ψέμματα ότι κρατάει τους γονείς του. Αν τον ακούσει και του παραδοθεί, τότε φυσικά και έχει εξουσία επάνω του αφού ο φίλος μας τον αποδέχεται.Αυτά σύμφωνα με τον Χριστιανισμό.
quote:
τοτε γιατι στον κοσμο συμβαινουν τοσα δεινα???
Στον κόσμο συμβαίνουν τόσα δεινά, γιατί πολύ απλά, δεν έχει να κάνει με τον διάβολο. Μόνοι μας τα δημιουργούμε.
Edited by - Wakan_Tanka on 19/04/2013 01:26:18
ιδιαίτερα για αυτό
quote:
Στον κόσμο συμβαίνουν τόσα δεινά, γιατί πολύ απλά, δεν έχει να κάνει με τον διάβολο. Μόνοι μας τα δημιουργούμε.
Τις αποφάσεις στη ζωή μας, τις παίρνουμε εμείς. Τον κόσμο μας, τον φτιάχνουμε εμείς.