- Blair Witch Project - - Κινηματογράφος -
Αν και νομίζω ότι την συγκεκριμένη περίπτωση το ψυχιατερίο δεν ήταν το τέλος γιατί ο αστυνομικός που ανακρίνει το νεαρό του θυμίζει "μήπως θέλεις να ξαναπάς στο ψυχιατρείο";
Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος.
Και δεν νομίζω ότι η ταινία είναι για τρελλούς, μήπως πρέπει να ανησυχείς εσύ προσωπικά γιατί αν δεν κανω λάθος την είδες εχθές για 5η ή 6η φορά;
Οταν λοιπόν πήρα και την είδα σε DVD το έκανα γιατί λέγανε ότι αν όταν τελειώσει το έργο δεις κάποιες συγκεκριμένες σκηνές ανάποδα βρίσκεις κάποια μηνύματα που δεν τα έχεις προσέξει στην κανονική ροή του έργου. Πραγματικά το έκανα δεν ξέρω και εγώ για πόσες φορές καθόμουν και γυριζα ξανά και ξανά τις σκηνές.
Τελικά κάτι βρήκα αλλά βλαστήμισα την ώρα και την στιγμή γιατί πραγματικά με είχε πιάσει το κεφάλι μου. Οι σκηνές που σου έδειχνε ως παράδειγμα αν τις πρόσεχεις θα έβλεπες ότι είχανξαναγυριστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να πεις πω πω κοίτα μια λεπτομέρεις!! Πώς δεν το πρόσεξα. Μούθφα όμως η δουλειά γιατί αν ξανάβαζες το έργο στην συγκεκριμένη σκηνή θα έβλεπες ότι δεν ήταν ότι δεν το πρόσεξες απλά η σκηνή του έργου με την σκηνή του παραδείγματος ήταν δύο διαφορετικές.
Τότε οιπόν κατάλαβα πόσο ηλίθια ήμουν που έψαχνα να δω τις υπόλοιπες.
Ξέρεις γιατί στο λέω αυτό;
Γιατί αν εσύ έχεις δει τόσες φορές το έργο δεν ξέρω και εγώ για πιο λόγο μην τυχόν ακούσεις ότι γίνεται αυτό στο DVD και κάτσεις να το δεις άλλες 15 για να το καταλάβεις.
Είναι μούφα και είναι ένας τρόπος διαφήμισης,όπως ήταν στο πρώτο ότι το υλικό και τα παιδιά που χάθηκαν ήταν πραγματικότητα
Φιλικά
Ναταλι
quote:
την είδες εχθές για 5η ή 6η φορά;
ΟΧΙ! ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΓΙΑ 19 Η 20 ΦΟΡΑ.
ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΗΖΕΙ ΤΑ ΛΕΕΙ.
ΚΙΜ
ΕΡΙΚΑ
ΤΡΙΣΤΕΝ
ΤΖΕΦΕΡΙ
ΣΤΙΒΕΝ
ΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ?
ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΑΝΕ "ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΕΡΧΕΤΕ Η "ΤΡΙΣΤΕΝ" ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΑΝΑΠΟΔΑ".
ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!
"ΓΟΥΙΝΤΕΡΣΙΝ"
ΑΝΑΠΟΔΑ.
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΒΑΛΤΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΠΟΔΑ?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ "NIAGA" ΒΑΛ' ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ?
"AGAIN"
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΨΕ Ο "ΤΖΕΦ" ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΙΚΕ Η "ΤΡΙΣΤΕΝ" ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΒΓΙΚΑΝ ΛΑΘΟΣ.
ΓΙΑΤΙ???
ΟΤΑΝ Η "ΚΙΜ" ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΠΙΡΕΣ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΚΙΝΗ ΤΗΝ "ΠΕΓΚΥ"?
ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!
η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαλη
Θα σου πω αυτό που νομίζω εγώ .
Πριν αναλύσουμε την ταινία γιατί απο ότι κατάλαβα και με εμας αυτή τη στιγμή το ίδιο πράγμα συμβαίνει -και για τους δυο μας φυσικά - ενώ για την ίδια ταινία μιλάμε αλλά βλέπω εγώ και άλλα εσύ, θέλω να μου πεις με το χέρι στην καρδιά γιατί σε έχει πιάσει αυτή η εμμονή με το συγκεκριμένο έργο..
Και δεύτερον δεν ξερω αν το έχεις ξαναγράψει πουθενά αλλού, αλλά αν θέλεις μπορείς να μου πεις την ηλικία σου; (ασχετο απλά από περιέργεια).
Στο θέμα μας....
Πιστεύω ότι έχουμε βάλει μέσα στη ταινία και έχουν δέσει τα όσα λένε με τους σατανιστές...
π.χ ακου το δίσκο ανάποδα και τέτοια. Βάλανε τους υπολογιστές διότι είναι καινούργιο έργο και μπερδέψανε τα ανάποδα μηνύματα με την ανάποδη ταινία κ.λπ. Είναι μια ταινία ΄για νεους ανθρώπους και για αυτό χρησιμοποιεί και τη σημερινή τεχνολογία..
Ολα τα παιδάκια είναι εκτός ελέγχου από την αρχή είναι μααστουρωμένα και στον κόσμο τους και όλη την ταινία την βλέπεις μέσα από τα μάτια τα δικά τους.. Δηλαδή τα γεγονότα που διαδραματίζονται όπως τα βλέπεις εσύ τα βλέπουν και αυτή υπό την επήρρεια των ουσιών.
Στην πραγματικότητα ότι εχει συμβεί είναι αυτό που βλέπεις στο τέλος.
Και όσο για το θάνατο της κοπελίτσας στο μαγαζί το είδες και μόνη σου το βίντεο που είχε τραβηχτεί εκεί και δεν είναι ότι άλλαξε με μαγικά γιατί και όταν γύρισε η άλλη στο σπίτι αν θυμάσαι τρυπήθηκε από τη λίμα που ήταν μέσα στην σακκούλα.
Ή αυτό δεν το πρόσεξες;
Η πραγματική ιστορία ήταν αυτή που είδες στο τέλος, Ετσι συνέβεναν τα πραγματα από την αρχή αλλά από την μαστούρα τους αυτοί τα βλέπαν όπως ήθελαν.
Εντάξει τώρα; Σε βοήθησε καθόλου η άποψη μου;
Ναταλι
quote:
Και δεύτερον δεν ξερω αν το έχεις ξαναγράψει πουθενά αλλού, αλλά αν θέλεις μπορείς να μου πεις την ηλικία σου; (ασχετο απλά από περιέργεια).
ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ 16
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΑΝ ΚΑΠΩΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η "ΤΡΙΣΤΕΝ" ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΑ?
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΙΣΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ?
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ.
ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ "ΜΟΝΟ" ΜΑΥΡΑ. (ΟΠΩΣ Η ΚΙΜ)
Πάω στοίχημα ότι μετά το γύρισμα της ταινίας θα είχε πλακωθεί να φοράει κόκκινα, κίτρινα, μπλε..
Αφού λοιπόν τόσο σε απασχολούν αυτού του είδους τα θέματα θα σου στείλω να κοιτάξεις μια σελίδα με διάφορα που΄είναι αληθινά και όχι κάποιο σενάριο.
Οταν θα ανοίξεις τη σελίδα, ψάξτην από όλες τις πλευρές της
Σίγουρα θα βρεις ότι σε ενδιαφέρει...
και για όνομα του Θεού μην ξαναδείς την ταινία για 232,5 φορές pls :-)
http://paranormal.about.com/cs/ghostshauntings/
Πιστεύω αυτά που θα δεις να ικανοποιήσουν την περιέργειά σου
(Και αν καμμιά φορα σε πειράζω δεν πιστεύω να με παρεξηγείς.. Δεν το κάνω για να σε προσβάλλω, αλλά λάβε υπόψη σου ότι έχω παραπάνω από τα διπλά σου χρονια.
Περιμένω εντυπώσεις σου!!!!
Ναταλι
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΑ ΛΕΜΕ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναταλι
ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
Έχω να πω στην φίλη wicca, ότι κακώς αφήνεσαι και επηρεάζεσαι σε τόσο μεγάλο βαθμό από ένα έργο, το να φοράς μόνο μαύρα από δική σου επιλογή και άποψη είναι πολύ καλό, το να τα φοράς όμως επειδή σου το είπε κάποιος ή το είδες σε ένα έργο ή είναι στη μόδα δεν είναι καλό, σε αποδυναμώνει ως ανεξάρτητη και αυτόνομη προσωπικότητα. Από τότε που έστειλες το μήνυμα σου (30/05/2003) μέχρι τώρα που στέλνω το δικό μου (22/12/2003) ελπίζω να μην έχεις δει άλλες φορές την ταινία και να έχεις επιλέξει το μαύρο εσύ και όχι κάποιος άλλος αντί για εσένα.
Τέλος αυτό που λέει η φίλη natalia για το έργο, δηλαδή
Όλα τα παιδάκια είναι εκτός ελέγχου από την αρχή είναι μαστουρωμένα και στον κόσμο τους και όλη την ταινία την βλέπεις μέσα από τα μάτια τα δικά τους.. Δηλαδή τα γεγονότα που διαδραματίζονται όπως τα βλέπεις εσύ τα βλέπουν και αυτή υπό την επήρεια των ουσιών.
Στην πραγματικότητα ότι έχει συμβεί είναι αυτό που βλέπεις στο τέλος.
Και όσο για το θάνατο της κοπελίτσας στο μαγαζί το είδες και μόνη σου το βίντεο που είχε τραβηχτεί εκεί και δεν είναι ότι άλλαξε με μαγικά γιατί και όταν γύρισε η άλλη στο σπίτι αν θυμάσαι τρυπήθηκε από τη λίμα που ήταν μέσα στην σακούλα.
Ή αυτό δεν το πρόσεξες;
Η πραγματική ιστορία ήταν αυτή που είδες στο τέλος, Έτσι συνέβαιναν τα πράγματα από την αρχή αλλά από την μαστούρα τους αυτοί τα βλέπον όπως ήθελαν.
Συμφωνώ, το ενδεχόμενο όμως τα παιδία να μην έκαναν τίποτα από όλα αυτά και η μάγισσα να τα έκανε όλα, τους φόνους, τις καταστροφές και όλα αυτά που βλέπουμε στην ταινία και στην συνέχεια για να κατηγορηθούν τα παιδία και όχι αυτή (με σκοπό να μην αποκαλυφθεί η ύπαρξη της) αλλοίωνε τα videos που μέχρι τότε τα παιδία και εμείς βλέπαμε κανονικά, το αποκλείουμε;
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
των τριών παιδιών που πήγαν εκεί και χάθηκαν, όντως καιρό μετά είχε βρεθεί η κάμερα με τα πλάνα κάπου θαμμένα στο δάσος, τα
οποία τα έχει μόνο η αστυνομία. Η ταινία πλάσαρε ότι και καλά αυτά είναι τα πλάνα που τράβηξαν τα παιδιά, κάποιοι το πίστεψαν, ενώ αυτό
είναι ψέμα, η ταινία είναι σκηνοθετημένη, οι σκηνοθέτες σκέφτηκαν έξυπνα, χρησιμοποίησαν το γεγονός και πλούτισαν. Πάντως ο μύθος για
τη μάγισσα, οτι πληγαν τα παιδιά εκεί και χάθηκαν τα ίχνη τους, και ότι βρέθηκε η κάμερα με το βίντεο το οποίο όμως παρότι έχει λένε περίεργα πράγματα
μέσα δεν είναι κάτι ξεκάθαρο υπάρχει, απλά The Blair Witch Project η ταινία είναι ταινία και αναπαριστά το γεγονός με το δικό τις τρόπο κ εκδοχή. Μάλιστα η κοπέλα που έπαιζε πήρε τον τίτλο για τον χειρότερο γυναικείο ρόλο την χρονιά εκείνη.
Στο δεύτερο μερος απλά προσπάθησαν να κάνουν κάτι λόγο της επιτυχείας της πρώτης ταινίας, αλλά η ταινία βραβεύτηκε με το χρυσό βατόμουρο...
ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ EURO 2004!!!
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!
AYTA ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΘΩΝΑΣ,
ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ,ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ!!!
ΝΑΙ, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

ΤΡΑΙΑΝΕ ΔΕΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ,ΑΣ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!
1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2004
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΣΕΧΙΑ
1-0.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ελλάδα (Ότο Ρεχάγκελ): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Δέλλας, Καψής, Φύσσας, Ζαγοράκης, Μπασινάς (72' Γιαννακόπουλος), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Βρύζας (91' Τσιάρτας), Χαριστέας.
Τσεχία (Κάρελ Μπρούκνερ): Τσεχ, Γκριγκέρα, Ουϊφαλούσι, Μπολφ, Γιανκουλόφσκι, Γκάλασεκ, Πομπόρσκι, Ροσίτσκι, Νέντβεντ (40' Σμίτσερ), Κόλερ, Μπάρος.
Διαιτητής: Πιερλουϊτζι Κολίνα (Ιταλία)
Βοηθοί: Μάρκο Ιβάλντι (Ιταλία), Ναρκίσο Πισακρέτα (Ιταλία)
Τέταρτος διαιτητής: Βαλεντίν Ιβάνοφ (Ρωσία)
Κίτρινες κάρτες: - Σεϊταρίδης, Χαριστέας, Καραγκούνης (Ελλάδα), Γκάλασεκ, Σμίτσερ, Μπάρος (Τσεχία)
Κόκκινες κάρτες: -
Στάδιο: "Ντραγκάο", Πόρτο
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
kapodistria Σε φιλώ με αγάπη και με κάθε αγνό συναίσθημα για την Ελλάδα και για τους 12 που έκαναν αυτό που θα κάνει τους πάντες ανα τον κόσμο να τρελλαθούν.
Ο Πιερλουϊτζι Κολίνα είναι τεράστιος διαιτητής και δίκαιος. (επιτέλους δίκαιος)
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!!!!
ΘΑ ΒΑΨΩ ΜΠΛΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
να'σαι καλα!! (εχμ επιτελους..ταυτιστηκαμε σε κατι και μαλιστα σημαντικο...>>"σαν ειρηνη" ειναι δε ...νομιζεις..;)
το θεμα ηταν "κατεπειγον"..
πως ενοιωσα....τοσο μα τοσο ομορφα και παραξενα...:))
ειχα μια σιγουρια απο το μεσημερι οταν οι φιλοι μου,
μου ζητησαν "προβλεψη"...
"μα δεν χρειαζεται προβλεψη ειπα..ειναι βεβαιοτητα"..αν το δεις σε ενα αλλο επιπεδο...να πως ειναι οι τσεχες...και πως οι ελληνιδες!/καμμια σχεση...:))"
---τελικα μεχρι + η Ατμα ειδε τον αγωνα..!----
αρχισε ο αγωνας και καταλαβα μεσα σε λιγες στιγμες..πως οντως θα συμβει!
εφυγα απο το δωματιο να μην βλεπω....
να "κυλαει αδικα ο χρονος.".
--πιστευα πως κατα το τελος...θα συμβει....---
εξω πολυς κοσμος..
και απο παντου ενταση τηλεορασης..
....καποιος απ'εξω ξαφνικα φωναζει:
--μεταξυ πολλων---
(..ενω κι εγω εδω... σκεφτομαι το αυτο@_@!!!!!ουπς συμπτωση; βρε λες..;)
"τωρα θα γινει!...τωρα θα μπει το γκολ!..."
!!!!!ναι....ΕΓΙΝΕ @_@!!!...
ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ !!!!
εχμ...
το διπλανο τοπικ ειναι αρενα...
εδω ας ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...-ΟΞΥΜΟΡΟΝ....ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ-
τελικα ολο και κατι βρισκεται για να ενωσει τους..μονιμα...
διχασμενους -απο κατι- ελληνες....
χαιρομαι:)...
εμεινε μια χωρα που "μας μοιαζει"/+ θα παιζει στην εδρα της/
απο ποδοσφαιρο "εχω μεσανυχτα"....μα απο συμπτωσεις..τα παω μαλλον τελεια...
Ευχομαι οτι καλυτερο για την εθνικη....μας....θα ειναι ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι...-αν σκεφτει κανεις πως ηδη εγινε ενα τετοιο...-
+ το μηνυμα τουτο ας γινει αυτονοητο σε ο,τι ξεροκεφαλο εμεινε πανταχωθεν.
Το πιο σημαντικο "αγαθο" ειναι ο,τι μας ενωνει...
"ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ...

Paramatma...
Etsi, gia na akoyne oloi to onoma "Ellada" kai na mas gnwrizoyn gia tis nikes mas!!!!!!
Ante, na skisoyme kai thn Portogalia sthn edra toys!!!!!
Me th nikh, paidia!!!!!!!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ!
"ΚΟΜΜΑΤΙ" ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΟ..ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..!
..ΜΟΛΙΣ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ -ΑΚΟΜΗ:))-ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ...![]()
ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Η.."ΓΕΙΤΟΝΙΑ" ΗΣΥΧΑΣΕ![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΑ!

Paramatma...
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!
Δ-ΕΛΛΑΣ

WHO DARES... WINS!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 20 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΖΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΥΧΗ: ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΤΩΡΑ!!!! ΤΩΡΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!!