- UFO no1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Desaturated
Find Edges
Grain

Το photoshop δεν είναι εργαλείο για επιστημονική ανάλυση φωτογραφιών αλλά νομίζω πως μπορείτε να δείτε το σχήμα του αντικειμένου. Αρκετά περίεργο.

Desaturated
Find Edges
Grain
Νομίζω ότι έχει διαφορά.

σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι το σχήμα δεν είναι και τόσο συμβατικό
άλλωστε εγώ,από την πρώτη-πρώτη στιγμή που είδα τη φωτό
στον υπολογιστή μου,είπα μέσα μου τη λέξη "δίσκος"
τώρα με την ανάλυση βλέπω ότι δεν πέφτω και πολύ έξω...
...................................................................
krios,
η φωτό που παραθέτεις είναι γαμάτη
βασικά θα έλεγα ότι με την πρώτη ματιά μοιάζει αρκετά
με το "δικό" μου αντικείμενο,αλλά να που ο φίλος A.Kircher
μας ανοίγει λίγο περισσότερο τα μάτια !
συμφωνώ βέβαια με την άποψη σου ότι άλλο ΑΤΙΑ και άλλο εξωγήινοι...
ΑΤΙΑ,το λέει η ίδια η λέξη : Αγνώστου Ταυτότητος...
απλά "αγνώστου ταυτότητος"...
εγώ δεν μίλησα για εξωγήινους και νομίζω αυτό να είναι κατανοητό στους περισσότερους εδώ
πίστεψέ με, δεν θα καθόμουν ποτέ να ασχοληθώ με το photoshop
για παραπάνω από ένα λεπτό...
απλά δεν είμαι ο τύπος που κάνει φωτογραφικά τρικ,
όχι μόνο γιατί δε γουστάρω αλλά και διότι δεν ξέρω πως γίνεται !
σου εγγυώμαι ότι η φωτό είναι πέρα για πέρα αληθινή,αυτούσια,μη πειραγμένη...
...αυτά![]()
![]()
Τώρα για αυτή που έβαλα εγώ (δεν ανακάλυψα που τη βρήκα) τζίφος...
Φαίνεται καθαρά τι είναι, έχει βάλει πλειάδα τέτοιων ο ΟΑΝΝΗΣΕΑ.
Φίλε A. Kircher, αν δεν σου είναι κόπος, δεν κάνεις και μια ανάλυση αυτής εδώ, που την τράβηξα εγώ να μου φυγή η περιέργεια;

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
το είχα ξεχάσει αυτό το τοπικ. Αν μπορείς βάλε την φωτογραφία σε μεγαλύτερη ανάλυση στο imageshack γιατί αν είναι μικρή δεν θα δείξει τίποτα.

Μόλις έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο που λέγεται
"UFO φάκελος Ελλαδα"
Του Μακη Κ.Ποδοτα.
Αξίζει να αναφέρω τίποτα από εκεί?
Ο συγραφέας θεορείται αξιόπιστος?
Απ'οτι είδα έχει μέσα εμπειρίες απλών ανθρώπων τις οποίες τις παραθέτουν επόνυμα!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
[url=http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541]Πατήστε!!!![/url]
ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ
ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ.
Χεχε...sorry για το δαγκωμα...ελπιζω να σου αρεσε ![]()
http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=22541
ΧΩΡΟ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΔΟΤΑ .
ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ
Αν έχει τίποτα ενδιαφέροντα στοιχεία βάλτε τίποτα πληροφορίες στο τόπικ.

Τον Ποδότα τον έχω δει αρκετές φορές σε τηλεοπτικές εκπομπές και νομίζω ότι είναι αρκετά σοβαρός.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
NAI NAI!!!!
"ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1989, Κρήτη
Το 1989 ήταν έτος με έξαρση εμφανίσεων ΑΤΙΑ σε όλον τον κόσμο.Ειδικότερα τον Δεκέμβριο έχουμε πολλές εμφανίσεις στην Κρήτη:
- Πέμπτη 7/12/89,ώρα 18.15,θέαση στην περιοχή Μαλιάδες Ηρακλείου.
- Σάββατο 9/12/89,απόγευμα,θέαση στην περιοχή Ηρακλείου.
- Κυριακή 10/12/89,ώρα 19.40,θέαση στην περιοχή Ηρακλείου.
- Δευτέρα 11/12/89,απόγευμα,θέαση στην περιοχή Ηρακλείου.
- Τρίτη 12/12/89,ώρα 17.30,θέαση στην περιοχή Αγ.Βαρβάρας Ηρακλείου.
- Τρίτη 12/12/89,ώρα 21.00,θέαση στην περιοχή Σελλιά Ρεθύμνου.
Από τις ανταποκρίσεις εφημερίδων μαθαίνουμε ότι επί 13 ημέρες η Κρήτη έχει συνεχείς εμφανίσεις ΑΤΙΑ.
Στις 7/12/89,γύρω στις 7.00 το βράδυ στην περιοχή των Μαλλιάδων Ηρακλείου,ένα τεράστιο φωτεινό αντικείμενο ανεβοκατέβαινε συνέχεια και έδινε την εντύπωση ότι προσπαθούσε να προσγειωθεί. <<Πήγαινα με το αυτοκίνητό μου να βάλω βενζίνη-λέει ο αυτόπτης μάρτυρας Μιχάλης Τερβάς-όταν το είδα.Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ένα λαμπρό αστέρι.Οταν πλησίασε φοβήθηκα ότι ήταν αεροσκάφος που έπεφτε.Ανεβοκατέβαονε πολύ αργά και τελικά απομακρύνθηκε με αστραπιαία ταχύτητα πισω από τα βουνά.>>
Στις 12/12/89,από τις 5.30 έως τις 6.30 το απόγευμα,στις περιοχές Αγίου Μύρωνα,Κρουσώνα και Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου,οι κάτοικοι βλέπουν ένα ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο τεραστίων διαστάσεων,στρογγυλό,να εκπέμπει έντονο λευκό φως και προς τα κάτω φωτεινές ακτίνες με πράσινο χρώμα.Πετούσε σε χαμηλό ύψος για μια ώρα και ύστερα απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.Το ίδιο βράδυ,γύρω στις 21.00,ο πρόεδρος της κοινότητας του χωριού Σελλιά Ρεθύμνου,κ.Κουρμούλης,ειδοποίησε τους κατοίκους του χωριού,για να δούν ένα ιπτάμενο φωτεινό αντικείμενο (πιθανώς το ίδιο) να πετάει αργά πάνω από το χωριό,να κάνει απότομους ελιγμούς,να αναπτύσει μεγάλη ταχύτητα και να απομακρύνεται.Είχε στρογγυλό σχήμα.Την ώρα που το ΑΤΙΑ ίπτατο πάνω από την περιοχή,οι τηλεφωνικές συσκευές έδιναν αλλοιωμένο ήχο,παρόμοιο μ'αυτόν των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και οι τηλεοράσεις σταμάτησαν να λειτουργούν σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων.Μόλις το ΑΤΙΑ απομακρύνθηκε όλα αποκαταστάθηκαν.Ο μηχανολόγος Εμμ.Περτσελάκης που κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς την κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας ήταν πολύ παραστατικός: <<... το είδα και νόμιζα ότι θα εξαφανιζόταν.Προχωρούσε πολύ αργά σαν να με ακολουθούσε.Φθάσαμε ταυτόχρονα στην Αγία Βαρβάρα.Αυτό συνέχισε προς τον Βορρά και εξαφανίστηκε>>.
Ελεύθερος Τύπος,13/12/89,Σ.Αικατερινίδη Εξωγήινα όντα στην Ελλάδα,τ.Β' "
ΤΟΥ 80 ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΤΙΑ.
quote:
ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 90 ΜΕ ΤΕΛΗ
ΤΟΥ 80 ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΤΙΑ.
Ναι, τότε ήταν που είχα δει και τα πρώτα μου UFO στα Γιάννινα.
Είμαστε στα Λιθαρίτσια, στην καφετέρια που είναι έξω, η οποία είχε και αρκετό κόσμο. Κάποιος άρχισε να φωνάζει και αρχίσαμε να κοιτάμε στον ουρανό. Τα αντικείμενα βγήκαν από το βουνό και άρχισαν να κινούνται σε σχηματισμό μέχρι που εξαφανίστηκαν. Το όλο περιστατικό κράτησε 20 με 30 δευτερόλεπτά. Πρέπει να ήταν αρχές του 90. Από ότι θυμάμαι από τις εφημερίδες το περιστατικό είχε γίνει αντιληπτό σε πολλές περιοχές. Πρέπει να ήταν Μάιος.
Μήπως έχει τίποτα το βιβλίο;

Η μαρτυρία είναι του κ. Θανάση Πουρναρόπουλου,συνταξιούχου της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας,ηλεκτρονικός και ερευνητής
" Ημουν στα Ιωάννινα. Ηταν καλοκαιράκι και καθόμουνα με δύο φίλους μου,έναν πολιτικό μηχανικό και έναν δάσκαλο,δίπλα στην λίμνη,στα καφενεία που υπάρχουν εκεί.Απέναντί μας είναι το όρος Μιτσικέλι.Ηταν 10.30 το βράδυ.Συζητούσαμε όταν κοίταξα προς το βουνό και είδα ένα φωτεινό αντικείμενο να κινείται από ΒΔ προς ΝΑ.Το βλέπω να κινείται περίπου στο ύψος της μέσης του βουνού.Αλλαζε χρώματα,από κόκκινο γινόταν ρόζ.Είχε πολύ έντονο φωτεινό χρώμα σαν της λάμπας ιονισμού.Δεν πρόλαβα να το πώ στους άλλους.Σκέφτηκα μήπως ήταν αυτοκίνητο που διέσχιζε κάποιο δρόμο του βουνού.Η ταχύτητά του ήταν πολύ γρήγορη για να είναι κάτι τέτοιο.Μετά χάθηκε.
Ασυναίσθητα κοιτάζω τα άστρα στον ουρανό και βλέπω άλλο φωτεινό αντικείμενο.Αυτό ήταν πιο μικρό,στο μέγεθος του δεκάρικου.Εκινείτο και αυτό από τα βόρεια προς τα νότια.Είχε μόνιμο σταθερό φωτισμό που δεν έχει καμία σχέση με τον φωτισμό των αεροπλάνων.Σάστισα,και όταν είπα στους φίλους μου να το κοιτάξουν,είχε φύγει.Ενιωσα φόβο και αισθάνθηκα αδύναμος μπροστά στο φαινόμενο".