ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΙΝΑΙ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΕΙΝΑΙ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

EXELSIOR61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
EXELSIORΜέλος
18/06/2011, 00:20:59
Χάντερ 1. Μίλησες για κάρμα. Άνοιξες μεγάλη κουβέντα. Την έννοια αυτή πιστεύω πως σκιαγραφούν πληρέστερα τα βιβλία του Ράμπα και των εν γένει θιβετιανών. Πρόκειται για ένα προσδιορισμένο χάρτη με κάθε απαιτούμενη εμπειρία που οφείλει να εκτίσει κανείς σε κάθε του μετεμψύχωση, συμπληρώνοντας, επανορθώνοντας ή τροποποιώντας εμπειρίες σε κάθε νέο κύκλο ώσπου ο χάρτης να συμπληρωθεί και να ανέβουμε διάσταση. Οι θιβετιανοί μοναχοί πιστεύουν ότι στην 3η αυτή διάσταση ζωής που είμαστε έχουμε υποχρέωση να περάσουμε από 36 μετεμψυχώσεις ως 36 τάξεις που πρέπει να περάσουμε για να ανέλθουμε βαθμίδα και να πάμε στην 4η διάσταση όπου εκεί αναλαμβάνουμε νέο κύκλο κ.ο.κ.
Η συζήτηση είναι πολύ μεγάλη και στηρίζεται στην αποδοχή της θεωρίας της μετεμψύχωσης και μόνο. Τα υπόλοιπα επί της ...οθόνης.

19/06/2011, 09:50:27
quote:

υπονοεις κατι....?

τα εβαλα σε εισαγωγικα γιατι οι ινδουιστες δεν νομιζω να τα λενε ετσι...

d.k

Όχι καλή μου ΔΕΝ υπονοώ κάτι?
Μια υπόθεση και ταυτόχρονα καθαρή ερώτηση κάνω.
Πιστεύεις στην θεωρία αυτή που την ονομάζεις - θεωρία της «τιμωρίας»- ?

hunter1Μέλος
19/06/2011, 12:58:17
ναι πιστευω οτι η πορεια της ζωης μας ειναι αυτη που καθοριζει το τι συμβαινει μετα θανατο..την εννοια του παραδεισου την αντιλαμβανομαι καπως διαφορετικα απο μια τυπικη χριστιανη...πιστευω οτι για παραδειγμα οΘεος της αγαπης (οχι απαραιτητα των χριστιανων) δεν γινεται να καταδικασει τον ανθρωπο με τα σφαλματα ή το σφαλμα με μια μονο ευκαιρια...στην πορεια του μεσα στον γνωστο χρονοχωρο στις γνωστες μας 3 διαστασεις ο ανθρωπος μεουσιωνεται? εταψυνγχωνεται? ωστε να προχωρησει να περασει απο πολλα "μονοπατια" για να κριθει στο τελος...

d.k

NemesiΜέλος
20/06/2011, 10:14:28
Εγώ δεν έχω πιστεί ακόμη ότι ξαναρχόμαστε στη ζωή, δεν ξέρω. Πιστεύω ότι ίσως η ψυχή να συνεχίσει την πορεία της σαν ενέργεια, αλλά για μετενσάρκωση ή μετεμψύχωση δε νομίζω.

"Μην σταματάς να σπέρνεις αστέρια ακόμα κι' όταν δεν φαίνονται με γυμνό μάτι."

20/06/2011, 11:04:21

Κατά την γνώμη μου, είμαστε φτιαγμένοι από “λείψανα παλιών άστρων” και σαν αστρόσκονη θα επιστρέψουμε στο ολόκληρο σύμπαν πάλι, στα αμέσως επόμενα δις χρόνια.

hunter1Μέλος
20/06/2011, 22:51:27
ενδιαφερουσα θεωρια πες κατι ακομα...

d.k

21/06/2011, 13:18:05
quote:

ενδιαφερουσα θεωρια πες κατι ακομα...

d.k

Αν δεχτούμε αυτό που ονομάζεται στη φυσική/κοσμολογία “καθιερωμένο μοντέλο”, ο κόσμος που παρατειρούμε προήλθε από μια μεγάλη έκρηξη που έγινε πριν 13.7 δις χρόνια.

Για μένα αυτή είναι η αρχή της δημιουργίας μας σαν ανθρώπινο είδος.

Λίγο χρόνο μετά την μεγάλη έκρηξη – όταν η θερμοκρασία το επέτρεπε – δημιουργήθηκε το πρώτο στοιχείο μας (το υδρογόνο).
Από το στοιχείο αυτό αρχικά δημιουργήθηκαν οι πρώτοι γαλαξίες, και αμέσως μετά χάριν της βαρύτητας άρχισε η δημιουργία άλλων στοιχείων μας .
Τα στοιχεία αυτά δημιουργήθηκαν αρχικά στα πολύ πολύ μεγάλα άστρα. Εκεί η διαδικασία της πυρηνικής σύντηξης έγινα σχετικά γρήγορα.
Όσο ποιο μεγάλο το άστρο, τόσο ποιο μικρός ο χρόνος της ζωής του.
Η μετατροπή του υδρογόνου στα βαρύτερα στοιχεία μας ( άζωτο, άνθρακας, οξυγόνο κλπ) γίνεται ποιο γρήγορα οδηγώντας στο θάνατο το άστρο, με μια τρομερή έκρηξη που διασκορπίζει στο διάστημα, όλα αυτά τα βαρύτερα στοιχεία που αποτελείται η γη μας και εμείς σαν όντα.

Η δημιουργία και η συγκέντρωση όλων αυτών των πολύ βαρέων στοιχείων (όπως σιδήρου, χρυσού, κπλ) που υπάρχουν σε μικρές ποσότητες στο ανθρώπινο σώμα, χρειάστηκαν πολλά πολλά χρόνια.

Αν δεν πέθαιναν αυτά τα μεγάλα αστέρια, και τα λείψανά τους δεν διασκορπίζοντο στο διάστημα, δεν θα ήταν δυνατόν να έχουμε υπάρξει σαν είδος.
Με λίγα λόγια, το σώμα μας είναι φτιαγμένο από τα υπολείμματα / λείψανα αυτών των παλαιών άστρων.
Η αρχή μας ξεκίνησε δηλαδή, πριν 13,7 δις χρόνια.

Άστρα δημιουργούνται και παθαίνουν συνεχώς.
Ο ήλιος μας σε μερικά δις χρονάκια θα εκραγεί διασκορπίζονται και την δική μας σκόνη στο διάστημα και πιθανόν κάποια στιγμή να συμμετάσχει σε μιά νέα ζωή κάπου σε κάποιο νέο πλανήτη που θα περισυλλέξει την σκόνη μας.

Αυτή είναι κατά την γνώμη μου η σύντομη ιστορία μας και το πιθανόν μέλλον μας.
Πέραν αυτών το..... ΧΑΟΣ.

hunter1Μέλος
21/06/2011, 20:04:09
ακουγεται ενδιαφερον αλλα που ειναι το φιλοσοφικο νατ πω?...ρομαντικο?..το αλατοπιπερο που ψαχνουμε ολοι να βρουμε σαυτη την σειρα των χημικων ενωσεων? μονο το "ενωσεων" μου δινει κατι αλλα κ παλι κατι λειπει...?ισως το παραμυθι οπως λετε που αγγιζει την ψυχη...

d.k

21/06/2011, 20:54:36
Αγαπητή μου Hunter υπάρχει και το “παραμύθι” στην ιστορία μου.
Ένας θεμελιώδεις νόμος της φυσικής είναι και αυτός της διατήρησης της υλοενέργειας.

Αυτό θα πει πως η δική μου και η δική σου (καθώς και όλων μας) υλοενέργεια δεν εκμηδενίζεται μετά τον θάνατο, αλλά ... διαχέεται στο διάστημα, και ποιος ξέρει, κάποια στιγμή μετά ένα ταξίδι μερικών χιλιάδων ετών, στοιχεία της δικής σου υλοενέργειας, μπορεί να διαταράξει την απαράμιλλη - μέχρι εκείνη την στιγμή – ισορροπία ενός νέφους αέριων και σκόνης και να το οδηγήσει σε κατάρρευση και δημιουργία νέων άστρων και πλανητών.
Θα είναι η δική σου συμμετοχή, στη δημιουργία νέων πλανητικών συστημάτων και πιθανόν ζωής.

Και αυτό ΔΕΝ είναι ένα παντελώς ψεύτικο παραμύθι, σαν αυτό το παραμύθι των θεών

hunter1Μέλος
22/06/2011, 08:59:57
καλημερα gianni...ψεμα ή αληθεια στην τελικη τι??..ολα αυτα αποτελουν ενα μεγαλο μυστηριο που το ψαχνουμε περα απο τις αναζητησεις μας γενικοτερα ...μηπως κ απο φοβο??

d.k

22/06/2011, 11:13:52
Καλημέρα καλή μου Hunter
Φόβο?
Γιατί φόβο?
Ποια φοβερή σκέψη περνά στο μυαλό και στην φαντασία σου?

Ας δούμε το θηλαστικό είδος / ζώο , άνθρωπος.
Έχει όλα τα χαρακτηριστά των σπονδυλωτών, όπως αυτά διαμορφώθηκαν πριν εκατομμύρια χρόνια, (πριν την εποχή των δεινοσαύρων), φέρει όλες τις βελτιώσεις αυτού του μοντέλου , και τις επιμέρους διαφοροποιήσεις και εξελικτικές τελειοποιήσεις των θηλαστικών, με μια σημαντική εξελικτική μοναδικότητα, την εντύπωση και πίστη ότι δεν είναι ζώο.

Υπεροπτικά, και εγωιστικά, αποποιήται κάθε σχέσης του με όλους τους προηγούμενους εξελικτικούς του συγγενείς, και για να αποδείξει την μοναδικότητά του, δημιουργεί Θεούς αποδίδοντας τους την αιτία του.
Αρχικά οι θεοί ήταν τερατώδεις – έτσι του φαντάστηκε – στην συνέχεια δημιούργησε την ψευδαίσθηση και την ελπίδα πως αν ο θεός του έμοιαζε, θα μπορούσε να τον θεωρεί και πατέρα του, και να επικαλείται την πατρική στοργή και προστασία..
Έτσι δημιουργεί τον θεό του, κατ΄ εικόνα και ομοίωση δική του, με την εγωιστική επιθυμία κάποτε “υιός θεού να κλιθεί” .

Το ζώο-άνθρωπος μεταλλάχθηκε σε άνθρωπο-θεό και ζει ευτυχισμένος γιατί ο θεός του τον όρισε γενικό ντερβέναγας σε όλη την πλάση – σε όλο το πολύπλοκο οικοσύστημα.
Οργανώνεται σε ομάδες και κοινωνίες ανθρώπων γύρο από ένα ιερατείο και την πίστη σε ένα θεό της αγάπης, λιγάκι διαφορετικό από τον θεό της αγάπης του γείτονά του,
Κάθε ένας λαός με τον δικό του θεό της αγάπης, συνεχώς ζηλεύει και επιβουλεύεται, τον γειτονικό του λαό και με την ευλογία, την βοήθεια και την σημαία, (σταυρό ή μισοφέγγαρο) του δικού του θεού, εξαπολύει ανηλεείς πολέμους και σφαγές αγάπης στο όνομα του δικού του θεού της αγάπης.

Όμορφος κόσμος, “θεϊκός”, αγγελικά πλασμένος.

22/06/2011, 11:30:44
Και γώ Hunter αναρρωτιέμαι συχνά..:"Τι άραγε ψάχνουμε"???
Και γιατί το ψάχνουμε???
Φερ'ειπείν...απο που ήρθαμε και που θα πάμε είναι το ερωτημα???
Αυτό προσωπικά μου δημιουργεί μια αίσθηση του τύπου..:"Έχω μπροστά μου ένα ωραίο πιάτο και ενώ θα μπορουσα να το απολαύσω , αναρρωτιέμαι -ενώ το πιάτο κρυώνει- απο τι υλικά είναι φταγμένο και απο που ήρθαν αυτά τα υλικά και ποιός φύτεψε αυτές τις ντομάτες -που βρίσκονται μέσα στο πιάτο- και ποιός ήταν ο παραγωγός του κρέατος και αν η περιοχή που βοσκούσε τα γίδια του ήταν σε πεδινό ή ορεινό μέρος...τι τα ταϊζε και σταματημό δεν έχουν τα ερωτήματα...."

Αποτέλεσμα???
Και το φαγητό να κρυώσει και να μην το απολαύσω αλλα και νηστικός να μείνω -ενδεχομένως και αγανακτισμένος με το μυαλό μου - και απαντήσεις να μην πάρω....δηλαδή δυστυχία...
Δεν ισχυρίζομαι ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να ερευνά και να εξερευνά το περιβάλλον του αλλα το μέσον με το οποίο πρόκειται να κάνει την όποια εξερεύνηση ποιό είναι φίλη μου , αν όχι ο ίδιος του ο εαυτός και ο εγκέφαλός του???
Γι'αυτό και προτάσσω ως την πρώτη εξερεύνηση .... την εξερεύνηση του εαυτού μας του ιδίου και των εν δυνάμει στοιχείων -του- που σιγά -σιγά μπορούμε να τα καταστήσουμε εν ενεργεία και να πολλαπλασιάσουμε τις διερευνητικές δυνατότητές μας και αποτελεσματικότητά μας....
Είμαστε ως κοινωνία ένα απέραντο αλαλούμ...και ως μονάδες ένα δυό και τρείς φορές περισσότερο αλαλούμ...και κατα τ'αλλα τα άμεσα δεν μας ενδιαφέρουν τα πιο "απλά" αλλα επιδιώκουμε τα ενδεχομένως ανέφικτα ή τουλάχιστον πολύ πιο δύσκολα...
Δεν γνωρίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό , δεν γνωρίζουμε τον/ους απέναντί μας αλλα ωστόσο έχουμε την απαίτηση να γνωρίσουμε τα της δημιουργίας μας και τα του "δημιουργού" μας...και τα της΄"άλλη ζωής" μολονότι τίποτα δεν γνωρίζουμε για την εδώ ζωή μας...
Αν-ισσοροπία ή πως αλλοιώς να το λέγαμε αλήθεια???
Προσωπικά φίλη μου , μια ζωή γνωρίζω και βιώνω ... αυτην εδώ την ζωή που -τώρα..σήμερα- που βιώνουμε όλοι μας και σε/γι'αυτήν μπορώ να αναρρωτηθώ τι μπορώ να κάνω...για τις "προηγούμενες/επόμενες" δεν έχω γνώση...
Γι'αυτήν την εδώ θεωρώ και εφικτό αλλα και επιβεβλημμένο να δώ/ούμε τι μπορώ/ούμε να κάνω/ουμε για να την κάνω/ουμε πιο ανθρώπινη και πιο όμορφη...και έχω την αίσθηση , ότι διαμορφώνοντας ένα πλαίσιο υγιέστερο για την εδώ ζωή μας , ενδεχομένως να διαμορφώνουμε και καλύτερες προϋποθέσεις για την υποτιθέμενη "μετέπειτα-ζωή-μας"...
Ας δούμε λοιπόν το "προφανές" και μετά αν δούμε τα αυτονόητα , ας πάμε και για πιο μεγαλεπήβολα σχέδια και επιδιώξεις...
"Εδώ ο κόσμος χάνεται..βαρκούλες αρμενίζουν" , κάτι τέτοιο μου φέρνει στο νού η όλη κατάσταση των ανθρώπων...

Άποψή μου....

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
22/06/2011, 11:34:11
"G.P"

"Όμορφος κόσμος, “θεϊκός”, αγγελικά πλασμένος".

Ω!!! Ναί φίλε μου , όπως ακριβώς το είπες...

hunter1Μέλος
23/06/2011, 08:01:32
πολυ ευστοχο το παραδειγμα σου εαρινε μου...αλλα..

φαντασου οτι η ζωη που τοσο χαιρεσαι να χαιρεσαι καποια στιγμη λογο φυσικης φθορας θα τελειωσει...βρισκεσαι δευτερολεπτα πριν απο αυτη την στιγμη...το μυαλο σου παιρνοντας τις τελευταιες ανασες του βρισκεται σε υπερενταση...περα απο τις εικονες της ζωης που εζησες δεν θα αρχισεις να φοβασαι για το τι θα σου συμβει εκεινη την στιγμη?αυτον τον φοβο σκεφτομουν gianni μου...αν για παραδειγμα πιστευεις στη μετεπειτα ανυπαρξια οτι δηλαδη θα χαθεις δεν θα τρομοκρατηθεις?

συγχωρεστε με για το μακαβριο ισως της θεσης μου...

d.k

23/06/2011, 10:57:38
Καλημέρα φίλη μου...
Θα τοποθετηθώ σε ότι είπες μα λίγο αργότερα...

23/06/2011, 11:20:45
quote:
Εαρινός
Προσωπικά φίλη μου , μια ζωή γνωρίζω και βιώνω ... αυτην εδώ την ζωή που -τώρα..σήμερα- που βιώνουμε όλοι μας και σε/γι'αυτήν μπορώ να αναρρωτηθώ τι μπορώ να κάνω...για τις "προηγούμενες/επόμενες" δεν έχω γνώση

Φίλε Εαρινέ πολύ σωστά όλα αυτά,και έτσι θα έπρεπε να σκεφτόμαστε και να πράττουμε, κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες που διαλαλούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, την ματαιότητα αυτού του υπέροχου κόσμου που ζούμε, και υπόσχονται την “βασιλείαν των ουρανών” και μια μίζερα μονότονη διαβίωση, χωρίς καν την χαρά του καλού φαγητού, της συνεύρεσης ανδρών και γυναικών κλπ κλπ , με μοναδική φανταστική υπόσχεση (τιμωρίας για μένα) μια αιώνιας συνέχισης του απαλλοτριωμένου μας ΕΓΩ.

quote:
hunter
αυτον τον φοβο σκεφτομουν gianni μου...αν για παραδειγμα πιστευεις στη μετεπειτα ανυπαρξια οτι δηλαδη θα χαθεις δεν θα τρομοκρατηθεις?

Αν ΔΕΝ μπορείς καλή μου, να αντέξεις την αλήθεια/πραγματικότητα της εξαφάνισης του ΕΓΩ σου, τότε θα έλεγα πως επιβάλλεται να πιστεύεις σε κάτι.

Θα έχεις φαντάζομαι υπόψιν σου την γνωστή ρήση “Η θρησκεία είναι το όπιο των λαών”

Ακριβώς έτσι είναι.
Καλμάρει τον δυσβάσταχτο πόνο/τρόμο της εκμηδένισης.

23/06/2011, 11:33:43
Οι μηδενιστες στην ουσια μηδενιζουν τον εαυτο τους συνειδησιακα και βρισκονται σε μια συνεχη καθοδικη πορεια μεσα στην υλη και τους μηχανισμους της, για αυτο οσο σκεφτονται αρνητικα σε σχεση με το πνευμα και το ΕΙΝΑΙ, θα συνεχιζουν να πολωνουν το αρρωστο εγω τους και να σκλαβωνονται μεσα σε αυτο. Για αυτους φυσικα και δεν υπαρχει μετα θανατον ζωη, καθοτι δεν υπαρχει ουτε πριν απο αυτον ζωη με την σμασια της λεξης, καθοτι η υπαρξη του δεν εχει κανενα νοημα και οσο παει μηδενιζεται και διαλυεται μεσα στην Αβυσσο ως κατι το αχρηστο το οποιο αποβαλλει η υπαρξη. Ειναι απλα αψυχο κρεας, ρομποτοειδη υποταγμενα στον μηχανικο εγκεφαλο, που παρασερνουν και ολους τους υπολοιπους στην καθοδο μεσα στην υλη, σαν ενας καρκινος που απειλει τον οργανισμο στο συνολο του. Για αυτο αλλωστε υπαρχει και η μετανοια, για οσους μπορουν ακομα να μετανοησουν. Καθοτι απο οσο γννωριζουμε απο τις περιγραφες αγιων, το βασικο γνωρισμα ενος δαιμονα(δεν σας ανεβαζω τοσο ψηλα, η τροφη τους εισαστε) ειναι η αδυναμια του να μετανοησει.

Edited by - Great Architecht on 23/06/2011 11:41:15

23/06/2011, 12:05:25
Το εγω ειναι η πολωση του πνευματος και του ΕΙΝΑΙ για αυτο και οι απολιτιστοι που ειναι κοντα στην φυση, ειναι ποιο κοντα στο πνευμα, καθοτι ο πολιτισμος ειναι προιον του Εωσφορου-Πολιτισμικου Φωτος(π.χ Ελληνισμος)-Γνωση Κατανόηση-Αριστερα-Θηλυ-Binah, το οποιο πολωνει το εγω και σε απομακρυνει απο το πνευμα.

To Binah>Μητερα της υπαρξης > Αγιο Πνευμα για τους Χριστιανους, φυσικα και δεν πολωνει, αλλα η ανισορροπια του συνδιασμο την ανισρορροπια του σε σχεση με το Chokmah-Κοσμικος Χριστος-Σοφία σε οδηγει στο Χαος και στην διαλυση.

Οπως ειπε και ο αθεος(;) Νιτσε, υπαρχουν δυο κατευθυνσεις της Διονυσιακης Δια-λυσης, αυτη που οδηγει προς το Εν και αυτη που οδηγει προς το χαος και ειναι προφανες οτι η μηδενιστες βρισκονται σε αυτη την κατευθυνση και δεν εχουν καμια σχεση με τον "αθεο" Νιτσε.

23/06/2011, 12:31:07
Κυβερνητης του Binah ειναι η Δη-μητηρ > Ισιδα που ειναι γνωστη ως η θεα που φερνει την γνωση, αλλωστε το Binah ειναι η σεφιρα της κατανοησης.

Αλλωστε το θεουργικο τριγωνο: Ελληνισμος > Μυστηρια της Ισιδας - Ιουδαισμος μυστηρια του Οσιρι - Χριστιανισμος η Ζευξη των δυο. Βασιζεται στο τριγωνο του Binah - Chokmah - Kether και ο σκοπος ειναι η υπερβαση των δυο και οχι η απορριψη του ενος η και των δυο, για αυτο αλλωστε και οι αντιχριστοι Εβραιοι ειναι πολωμενοι θηλυκα-υλικα, οπως επισημανε και ο Εβραιος Otto Weininger που πρωτα εγινε χριστιανος και μετα αυτοκτονησε.

Κατι παρομοιο ειχε πει και ο Εβραιος Καρλ Μαρξ(αυτος μαλιστα ειναι δαιμονας) για τους Εβραιους και για τους Χριστιανους που γινονται σαν Εβραιοι μεσα στα πλαισια του καπιταλισμου, αλλα φυσικα με την βοηθεια του Εβραικου κεφαλαιου ως ειναι γνωστο, απλα διευρυνε την θηλυκη πολωση με την επιβολη της υλικης θεασης των πραγματων και της ιστοριας.

hunter1Μέλος
23/06/2011, 18:15:48
συγνωμη που παρεμβαινω στα οσα ενδιαφεροντα διατυπωνετε αγαπητα troll αλλα ο τροπος που τα διατυπωνετε μου θυμισε καοιους καθηγητες στο αμφιθεατρο που αλοιμονο αν μας εμεινε ποτε κατι απο αυτους...

ολη αυτη η συναρτηση ή οπως αλλιως θελετε να την πειτε δεν αποτελει τιποτα παραπανω απο καποιες θεωριες που σιγουρα καποιος θα τις απορριψει...

οσον αφορα τωρα τον Μαρξ κ το "Κεφαλαιο" του παλι ισως ακουστω καπως αλλα για μενα ο κουμουνισμος τους δεν ειναι τιποτα αλλο απο χρυσωμενο καπιταλισμο...

πιο λαικα?ειναι 2 αδερφια που εχουν ενα εργοστασιο ..ο ενας εχει σοβαρα προβληματα με την γυναικα του που ως αποτελεσμα δεν μπορει να δωσει το 100% της ενεργειας του στη δουλεια βαζοντας τον αδερφο του να καλυψει θελωντας κ μη το κενο του..(οι μεγαλυτεροι δουλοι ειναι τα ιδια τα αφεντικα)...συμβουλευει λοιπον τον αδερφο του " αδερφε σε βλεπω πολυ χαλια ...γιατι δεν χωριζεις να ξεμπερδευεις?"

καπως ετσι θελει κ οκουμουνισμος τους ανθρωπους 100% εργατες..

d.k