ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Lord of the rings - - Κινηματογράφος -

- Lord of the rings - - Κινηματογράφος -

indigo_boy110 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/6
19/08/2008, 13:48:04
quote:

σπουδαια δουλεια.
κανενα νεο?

τι "νεο" περιμενεις? Να αρχισουν να "πετανε" τα "σιδερενια πουλια" ???

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
19/08/2008, 13:52:55
Ερώτηση προς βυζαντινομάχους :

Στην βραδυνή σας προσευχή παρακαλάτε τον Θεό να δίνει δύναμη στον
Πούτιν ? Παρακαλάτε να αρχίσει το ποθούμενο μπας και πάρουμε την πόλη ?
Ποιά η στάση σας στα γεγονότα ? Παρακαλάτε για κλιμάκωση ή για εκτόνωση ?

19/08/2008, 14:33:49
Άλλη μια σκέψη που μου περνάει.....

Ο Πούτιν είναι τακτικός επισκέπτης στο άγιον όρος. Έχε γούστο να του έχουνε πάρει τα μυαλά τίποτα γέροντες και να του έχουνε κάνει πλύση εγκεφάλου με προφητείες και να την έχει δει ο Πούτιν τίποτα θεόσταλτος και να το βάλει σκοπό να αιματοκυλίσει τον πλανήτη. Η ιστορία μας έχει διδάξει πολλές τέτοιες περιπτώσεις, καβαλημένων ηγετών που πέσανε θύματα τσαρλατάνων μάγων και αρχιερέων....

Ippotis2012Μέλος
19/08/2008, 14:57:12
Διαβαστε προσεχτικα την Αποκαλυψη του Ιωαννη.Θα σας δωθουν πολλες απαντησεις.
Ακομα και οι απιστοι την ωρα της Κρισεως θα πιστεψουν.
19/08/2008, 17:32:26
Χωρίς να θέλω να διαφωνήσω μαζί σου φίλε Ιππότη,
αλλά η Αποκάλυψη λέει "ίνα πλανήσει και τους εκλεκτούς.."
γα να δείξει ότι τα πραγματα θα δείχνουν έτσι που ο
καθένας θα ακολουθήσει αυτό που νοιώθει σαν αλήθεια,
εκτός αν δεν έχει μέσα του τίποτα και πλάνηθεί από δόξες
εφήμερες...
Θα τυφλωθεί ο κόσμος φίλε μου, γιατί "μωραίνει Κύριος ον
βούλεται απωλείσαι..."
Kerry King, καμία σχέση με τον ...Larry King;Λέω γιατί κι αυτός
ερωτήσεις κάνει...Εμείς οι υπόλοιποι,..απαντάμε;
M.o.r.f.e.a.sΜέλος
19/08/2008, 18:35:34
quote:

Γιατι ωρε σε ετσουξε η τακτικη πουτιν?
Εγω προσωπικα παρακαλαω για κλιμακωση μεχρι και χρηση πυρηνικων οπλων αμα λαχει!xaxaxa
Φυσικα και αστειευομαι αλλα οτι ερωτησεις κανει κανεις...τετοιες απαντησεισ θα παρει!lloooooll
19/08/2008, 18:40:53
Αγαπητέ Morfeas, δεν μου απάντησες στο ερώτημα που σου έθεσα σχετικά με την αξιοπιστία των προφητειών που παράθεσες "για μελέτη".

Να υποθέσω πως δεν είδες το ερώτημα ή πως δεν έχεις κάτι να μου απαντήσεις;

macedon

M.o.r.f.e.a.sΜέλος
19/08/2008, 18:59:33
quote:

Αγαπητέ Morfeas, δεν μου απάντησες στο ερώτημα που σου έθεσα σχετικά με την αξιοπιστία των προφητειών που παράθεσες "για μελέτη".

Να υποθέσω πως δεν είδες το ερώτημα ή πως δεν έχεις κάτι να μου απαντήσεις;

macedon

Oχι φιλε μου την ειδα απλα βαριεμαι να απαντησω γιατι ειμαι κουρασμενος απο τη δουλεια.
Εχω και ραντεβου μετα οποτε καταλαβαινεις ελπιζω την θεση μου...
OYKASΜέλος
19/08/2008, 19:24:22
quote:

quote:

σπουδαια δουλεια.
κανενα νεο?

τι "νεο" περιμενεις? Να αρχισουν να "πετανε" τα "σιδερενια πουλια" ???

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν

Αυτα απο οτι γνωριζω πετανε απο το 19ο αιωνα
Αλλα αν πεταξουν οι Τουρκοι απο την Κωνσταντινουπολη ακομα καλυτερα!

OYKASΜέλος
19/08/2008, 19:30:06
quote:

Κλιμακωση και εκτος και εντος συνορων μπας και φυγουνε οι προδοτες απο αυτο τον τοπο

[quote]
Άλλη μια σκέψη που μου περνάει.....

Ο Πούτιν είναι τακτικός επισκέπτης στο άγιον όρος. Έχε γούστο να του έχουνε πάρει τα μυαλά τίποτα γέροντες και να του έχουνε κάνει πλύση εγκεφάλου με προφητείες και να την έχει δει ο Πούτιν τίποτα θεόσταλτος και να το βάλει σκοπό να αιματοκυλίσει τον πλανήτη. Η ιστορία μας έχει διδάξει πολλές τέτοιες περιπτώσεις, καβαλημένων ηγετών που πέσανε θύματα τσαρλατάνων μάγων και αρχιερέων....
[quote]

Εδω την εχουν δει θεοσταλτει αλλοι κι αλλοι που ουτε μια τριχα του δεν ηταν.
Και κατι αλλο! Ο πλανητης δηλαδη μεχρι τωρα δεν αιματοκυλιστει απο αλλους εκτος απο τους Ρωσους? Στο κατω κατω ο ανθρωπος ειχε δικαιωμα να προστατευσει τους πολιτες του. Δηλαδη ο Μπους στο Ιρακ, στο αφγανισταν, στο ιραν και σε ολη τη Μεση Ανατολη που βρισκονται καποιες 1000αδες χιλιομετρα απο τις ΗΠα ποιους θελει να προστατευσει?
Αν ειναι μερικοι να κανουν κριτικη να κανουν για ολες τις μεριες αλλιως θεωρω οτι κανουν προβοκατσια!

SilverwolfΜέλος
18/02/2003, 13:18:43
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ AVATARGR ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.

"Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ" ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΥΨΗ".
ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΑΛΛΩΝ.
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΓΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΣΩΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ!

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

18/02/2003, 14:21:48

Silverwoolf,Avatargr συμφωνω μαζι σας...

" Ο τυφλοποντικας σκαβει το λαγουμι του.
Ο αετος πεταει πανω απ'τα βουνα.
Ο τυφλοποντικας ειναι ζεστος στην φωλια του.
Ο αετος κρυωνει πριν απ'την ανατολη.
Κι ομως πεταξε αγαπητο μου παιδι.
Αυτο ειναι ευτυχια."
Απο τα "φυλλα του Μορυα"

Αγαπητε Galaxy κινδυνοι υπαρχουν στον δρομο της ερευνης της Αληθειας.Ο καθενας εχει την σπουδαιοτητα του.Ομως ο σημαντικοτερος,για μενα, ερχεται οταν ο ερευνητης προχωρησει αρκετα.Κι αυτο ειναι η χρηση της Γνωσης που εχει αποκτησει.Η χρηση της για το καλο ή το κακο.Σ'αυτην την "επιλογη" συμμαχος μας ειναι η προετοιμασια.Μια προετοιμασια που αναφερεται τοσο σε προηγουμενες οσο και στην νυν ενσαρκωση μας(αν βεβαια δεν πιστευεις στην μετενσαρκωση κρατα την αναφορα μου στην νυν).Γι'αυτο οσο πιο συνειδητα μπαινουμε στην ερευνα τοσο πιο ευκολα γινονται τα πραγματα για εμας.Την καθε φορα πρεπει να αξιολογουμε τις αναγκες μας,να οριοθετουμεθα ως τωρινες υπαρξεις και με ορθη χρηση του νομου της αιτιοτητας(καρμα) να προετοιμαζομαστε και να προχωρουμε με αγαπη προς το "ζητουμενο".Ειναι Υποχρεωση του καθενα μας να περναει τα παντα απο κοσκινο,να επιλεγει,με λιγα λογια να μην δεχεται μασημενη τροφη.Εδω Silverwoolf,συμφωνοντας μαζι σου, θα πω οτι κανενας δεν ειναι ανωτερος απο οποιοδηποτε αλλον ως προς την ουσια...κι αυτο ειναι κατι που δεν πρεπει να ξεχναμε.
Η προσωπικη μας ιστορια ειναι ενας σημαντικος οδηγος μεσα απο τον οποιο μπορουμε να δουμε τι πετυχαμε με την επαρση,την αλλαζονια,την κτητικοτητα.Μπορουμε επισης να δουμε τι πετυχαμε με την αγαπη,την ταπεινοτητα,την συγχωρεση.Αυτο που ειμαστε τωρα(σε ολα τα επιπεδα) το χρωσταμε στον Μορεντ,στον Αβαταρ,στον Σιλβεργοολφ,στον Γκαλαξυ των προηγουμενων χρονων της ζωης μας.Αν δεν μας αρεσει αυτο που ειμαστε ας προσφερουμε στους μελλοντες εαυτους μας,οτι θεωρουμε καλλυτερο μεσα απο την εργασια μας σε ολα τα επιπεδα(η σε οπιο θεωρουμε τωρα σημαντικο,μιας και ειναι προσωπικη υποθεση)..

Φιλικα

18/02/2003, 14:43:56
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ morent11 ,Silverwolf,Kelsos,λίλιθ,Cronos,ΑΤΜΑ,Galaxy,ΕΥΧΗ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΠΩΣ ΔΡΟΜΟΣ ,ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ....
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ................
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣHΣ.

Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΜΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

GalaxyΜέλος
18/02/2003, 16:39:51
Geia sas
Vlepo loipon pos den egina katanoitos.
Agapipoi mou..Avatar, Silverwolf, morent,an eixate tin dinatotita
na erthete se epafi me ton neosso kai na tou pite....akouse neosse
an dokimaseis na petakseis PROSEXE...apo kato exei mia alepou pou karadoki kai tha se kanei mia hapsia,an dis loipon pos peftis piasou
amesos apo ena klonari.
Tha tou to legate?????????????????????

Filika.

SilverwolfΜέλος
18/02/2003, 18:37:20
ΧΜΜΜΜ... ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ Galaxy

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ.
ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. Π.Χ. ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΑ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ "ΦΟΒΑΤΑΙ" ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ, ΕΝΩ ΕΝΑΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ (ΚΑΙ ΑΜΑ) ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ+ΜΑΘΗΤΕΣ = ΓΟΝΕΙΣ+ΝΕΟΣΣΟΙ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ!

ΕΣΥ Galaxy ΘΑ TO ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟΣΣΟ;

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

18/02/2003, 19:22:01
Αγαπητε Galaxy και ποιος ειμαι εγω που θα καταδικασω την αλεπου να πεθανει απο την πεινα?Ποιος οριζει οτι αυτο ειναι και το σωστο?
Οι Πατερες της Εκκλησιας λενε οτι η μεγαλυτέρα των αρετων ειναι η Διακριση(ακομα κι απο την αγαπη)...Θα σου πω μια μικρη ιστορια:
Καποτε ενας ανθρωπος περπατουσε σε ενα δασος.Ξαφνικα παρατηρησε μια πεταλουδα που προσπαθουσε να γεννηθει,να βγει απο το κουκουλι της.Βλεποντας την αργη διαδικασια και τον αγωνα της,την λυπηθηκε και αποφασισε να την βοηθησει..ετσι με το χερι του ανοιξε το κουκουλι και πραγματι την ελευθερωσε...η πεταλουδα ομως επειδη η αγαπη της στερησε τον απαιτουμενο χρονο,που η φυση της ειχε δωσει,ωστε να δυναμωσει τα φτερα της εσβησε χωρις να μπορεσει ποτε να νιωσει το πεταγμα στην ουτως η αλλως "συντομη" ζωη της...

φιλικα

18/02/2003, 21:06:01
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Galaxy ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ????
ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ 'ΠΕΤΑΧΟΥΝ'???? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

Ο ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

GalaxyΜέλος
19/02/2003, 06:00:11
Geia sas,
tha apantiso se olous me tin seira:

Silverwolf...nai, oxi mono tha tou to elega alla tha prospathousa
na tou esona kai tin zoi.

Morent11...pote den tha esproxna enan neogno ekso apo
tin foleia tou.

Avatargr...kale mou file se parakalo sikentrosou,min dineis
viastikes apantiseis.O spyroeideis kuklos tis anodou exei na kanei
me oles psyxes..me ola ta vassileia tis fysis,o dromos tis mathiteias gia tin diadikasia tis afipniseos tis sinidiseos einai diaforetikos.
Stin arxi einai platis...meta poly stenos..kai sto telos san
tin kopsi tou ksirafiou.
Tha thelate loipon na milisoume gia tous kyndinous epi tis atrapou h na sinexisoume peri neognon.....

KALH SAS MERA.

19/02/2003, 11:08:48
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Galaxy ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΡΙΣ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΣΗ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΕΙΝΑΙ.

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΩ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ......
ΠΟΥ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ?

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ....
ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ.

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΟΔΟΥ ???
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ/ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ???????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

19/02/2003, 12:45:28
καλημερα σε ολους
αγαπητε Galaxy εχεις δικιο με τα πουλιαΑναφερθηκαμε πολυ σε αυτα.Αλλα μας αδικεις συγχρονωςΝομιζω οτι οι Αβαταρ και Σιλβεργουλφ μιλησανε για την συνεχη προσπαθεια.Ο/Η Σιλβεργουλφ μιλησε για την παγιδα της συγκρισης,τον κινδυνο της προσκολλησης στην προσωρινη "αποτυχια".Με την σειρα μου και γω ανεφερα ποιον θεωρω μεγαλυτερο κινδυνο στην ατραπο.Κι αυτος ο κινδυνος ειναι κοινος για ολους μας.Επισης αναφερθηκα και σε εναν γενικο τροπο αντιμετωπισης(κατα την γνωμη μου βεβαια) των διαφορων προσωπικων διλληματων,κινδυνων,που ομως αυτοι ειναι καθαρα προσωπικοι. Επειδη ισως να νιωθεις οτι πρεπει αναγκαστικα να απαντησεις και στους τρεις μας,θα ηθελα να σκεφτεις οτι δεν ειναι απαραιτητο...μιας και εδω δεν ειμαστε ανταγωνιστες αλλα συνοδοιποροι
Αλλωστε κοιτα τι βγηκε απο την αναφορα μας στο ζωϊκο βασιλειο:θιξαμε το θεμα της Διακρισης,τον κινδυνο της προβολης της προσωπικοτητας μας,την χρηση της δυναμης(ειτε για το καλο ειτε για το κακο)Κι αυτα ειναι πραγματα που συναντουμε στην ερευνα...

φιλικα