ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Lord of the rings - - Κινηματογράφος -

- Lord of the rings - - Κινηματογράφος -

indigo_boy110 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/6
e_shadowΜέλος
18/05/2005, 20:51:00
quote:
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ...ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥΣ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ...ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΥΨΩΝΑ.

αρα εγω που δεν εχω τιποτα δεν εχω τιποτα να κρυψω???

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

19/05/2005, 03:19:05
e_shadow
quote:
αρα εγω που δεν εχω τιποτα δεν εχω τιποτα να κρυψω???

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ...ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΣΑΙ.

..

19/05/2005, 15:04:47
pixldream
quote:
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ...ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥΣ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ...ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΥΨΩΝΑ.

Θα έλεγα οτι δεν κρύβονται οι ίδιοι αλλά προσπαθούν να νοιώσουν καλύτερα ψυχολογικά επειδή αγόρασαν κάτι.. και οσο πιο ακριβό .. τόσο και η ψυχολογία ανεβαίνει...

19/05/2005, 17:18:10
allzzaro
quote:
Θα έλεγα οτι δεν κρύβονται οι ίδιοι αλλά προσπαθούν να νοιώσουν καλύτερα ψυχολογικά επειδή αγόρασαν κάτι.. και οσο πιο ακριβό .. τόσο και η ψυχολογία ανεβαίνει...

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ "ΚΟΤΕΡΟ" ΣΑΝ ΤΟΝ "ΠΛΟΥΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟ" ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ;
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ...ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.

..

kswtikoulaΜέλος
19/05/2005, 17:34:57

Τα κενά της ψυχής δεν τα γεμίζουν τα υλικά αγαθά,
οι άντρες που εντυπωσιάζουν με το τι έχουν,
καλό θα είναι να κοιτάξουν λίγο και το τί είναι.
Οι γυναίκες που θαμπώνονται από αυτά επίσης την ίδια ενδοσκόπηση χρειάζονται.
quote:
Ως πρόσφατο αλλαλούμ σου επισυνάπτω ....

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Πράγμα το οποίο πολλές έξ ημών,
λαμβάνουν τοις μετρητοίςκαι γεμίζει ο κόσμος με νευρωτικά θηλυκά.

--------------------------------------------------------------------------------

και η επισφράγιση ...

quote:
οδηγούν στο χάσιμο όχι απλά του ρόλου των γυναικών στην κοινωνία, αλλά του μπούσουλα γενικώς...

sorry αλλά δεν μπορεί το ελαφρόμυαλο αυτό θηλυκό που ΕΣΥ προσδιορίζεις ως ``νευρωτικό`` να πέφτει θύμα των ανδρικών φαντασιώσεων και εσύ να ευελπιστείς οτι με τα προσόντα αυτά θα κυβερνήσει πιο σωστά τον κόσμο

Και ο απλός λαός ένιωθε κατώτερος από τους βασιλείς και τους αυλικούς,
γιατί αυτό ήταν υποχρεωμένος να πιστέψει.

Αυτούς υπηρετούσε και αυτούς προσπαθούσε να ευχαριστήσει.

Είναι αυτό μια αιστορική πραγματικότητα?

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες και την κατάστασή τους.
Τεράστιες αντιφάσεις έχει η αντιμετώπιση των γυναικών από τους άντρες ανά τους αιώνες.

Στη Γαλλία του Λουδιβίκου οι σύζυγοι δεν είχαν λόγο για τίποτα,
δεν φιλοσοφούσαν και δεν απολάμβαναν τον σεβασμό των αντρών.
Σε αντίθεση οι εταίρες ήταν μορφωμένες,
απολάμβαναν του απόλυτου σεβασμού των ανρών,
επηρέσαν την πολιτική και έκαναν ούτε λίγο,
ούτε πολύ ότι ήθελαν.

Τώρα αν μπορείς να μου εξηγήσεις αυτή την αντίφαση,
θα αποδεχτώ ότι εγώ φάσκω και αντιφάσκω.

Καλό απόγευμα
Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

19/05/2005, 18:45:11
Bρε καλή μου φίλη .. ειλικρινά .. δεν σε καταλαβαίνω..
Κατ αρχήν συμφωνώ με τα παρακάτω αλλά...

quote:
Τα κενά της ψυχής δεν τα γεμίζουν τα υλικά αγαθά,
οι άντρες που εντυπωσιάζουν με το τι έχουν,
καλό θα είναι να κοιτάξουν λίγο και το τί είναι.
Οι γυναίκες που θαμπώνονται από αυτά επίσης την ίδια ενδοσκόπηση χρειάζονται.

αλλά.. δεν μπορώ να καταλάβω τι συσχετισμός είναι αυτός της εποχής του Λουδοβίκου ή της εποχής του 1821 ή της εποχής του 40 του 50 του 60...

Σήμερα είμαστε στο 2005 και οι γυναίκες χαίρουν των δικαιωμάτων που τόσα χρόνια δεν είχαν.. Οι εποχές αυτές πέρασαν .. γιατί να είσαι νοσταλγός του παρελθόντος .. και ειλικρινά δεν μπορώ να δεχθώ τις παραβολές του είδους Λουδοβίκου ως απάντηση στα ερωτήματα..και μάλιστα οταν ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα .. αν οι κυρίες της εποχής ήταν αμόρφωτες και οι εταίρες μορφωμένες...
Μήπως θα έπρεπε να εξετάσουμε τα δικαιώματα της γυναίκας την εποχή του neatertal η της αρχής του homo sapiens ....

Φυσικά θα μπορούσες να φέρεις και αλλα πιο πρόσφατα παραδείγματα απο να τρέχεις στη Γαλλία πράγμα για το οποίο νομίζω οτι αρέσκεσαι να τρέχεις σε αλλες χώρες Γερμανίες-Γαλλίες αφού πιο τρανταχτά παραδείγματα θα μπορούσες να βρείς και στην Ελλάδα.

quote:
Στη Γαλλία του Λουδιβίκου οι σύζυγοι δεν είχαν λόγο για τίποτα, δεν φιλοσοφούσαν και δεν απολάμβαναν τον σεβασμό των αντρών.

Εδώ θα μου επιτρέψεις να πώ μία κακία... θα γίνω κακός αλλα θα το πώ.. η γυναίκα δεν μπορεί να φιλοσοφήσει..

Edited by - allzzaro on 19/05/2005 18:58:05

19/05/2005, 19:00:25
quote:
ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ...ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.

kswtikoulaΜέλος
19/05/2005, 19:38:54
quote:
Εδώ θα μου επιτρέψεις να πώ μία κακία... θα γίνω κακός αλλα θα το πώ.. η γυναίκα δεν μπορεί να φιλοσοφήσει..

Κατάλαβες γιατί δεν πείθομαι για την ισότητα???

Κόβω και τα παραδείγματα κόβω και τη φιλοσοφία και πάω να κάνω κανα μουσακά που είναι του νοητικού μου επιπέδου.

What if this was a humans world?

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα....

Δεν είναι κακία φίλε αυτό που είπες,
είναι η πραγματική άποψη των αντρών για τις γυναίκες και τα ίσα δικαιώματά τους.

Ας ξαναγίνω Ξωτικό ερμαφρόδιτο αυτή τη φορά,
να μη μπαίνω σε φαύλους κύκλους.

Φιλικά Ξωτικούλα.

(Ουπςςςςςςςςςςς! πάλι το θηλυκό υπερίσχυσε μέσα μου!Χιχιχι!!!!)

19/05/2005, 23:17:12
να μιλήσουμε για την λαίδη μπάθορυ....?

μή...ούπς ...άουτς...πώωωω καλά δε ξαναγράφω.....

αστειεύομαι,αλλά για σκεφτείτε να ήταν στην εξουσία.....κάποια παρεμφερής...http://bathory.org/shyla.html

με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

ToreadorΝέο Μέλος
20/05/2005, 03:02:00
Δεν συμφωνώ ότι η πραγματική άποψη των ανδρών για τις γυναίκες είναι ότι δεν μπορούν να φιλοσοφήσουν. Οι γενικεύσεις δεν ωφελούν. Ας μιλήσει ο καθένας για τις εμπειρίες του και την προσωπική του γνώμη για το άλλο φύλο και στο τέλος, που ξέρετε, μπορεί από την σύνθεση των απόψεων να προκύψει κάτι συνολικό, κάτι αξιόπιστο. Προσωπικά, από την κατάθεση των μέχρι τώρα απόψεων πιστεύω ότι υπάρχει αμοιβαία καχυποψία και έλλειψη κατανόησης. Η φύση έπλασε τα δυο φύλα για να αλληλοσυμπληρώνονται. Είναι ίσα αλλά όχι ίδια. Και τις φυσικές διαφορές του καθενός φύλου, το άλλο πρέπει να τις δει και να προσπαθήσει να τις κατανοήσει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, η αντιπαλότητα δεν οδηγεί πουθενά. Ούτε νομίζω ότι θα έκανε τον κόσμο μας καλύτερο η παραχώρηση των σκήπτρων του στις με ρεβανσιστική διάθεση γυναίκες, επειδή μέχρι σήμερα οι άνδρες τον κατείχαμε. Αν και εξακολουθώ να αμφιβάλλω σφόδρα αν τον κατείχαμε ποτέ πραγματικά...

20/05/2005, 16:38:41
quote:
Ας ξαναγίνω Ξωτικό ερμαφρόδιτο αυτή τη φορά,
να μη μπαίνω σε φαύλους κύκλους.

quote:
Δεν είναι κακία φίλε αυτό που είπες,
είναι η πραγματική άποψη των αντρών για τις γυναίκες και τα ίσα δικαιώματά τους.

Mα βρε Ξωτικούλα με αυτά που λέω δεν θίγω τα δικαιώματα των γυναικών.
Αυτά είναι εξασφαλισμένα.. Ας υποθέσουμε οτι λέω σε εναν ανδρα οτι είναι ανισόροπος ή οτι ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΥΣΑΚΑ αυτό σημαίνει οτι του θίγω τα δικαιώματα ως άνδρα..

Πάντως αν ξέρεις να φτιάχνεις καλό μουσακά να ξέρεις οτι θα εχεις τεράστια επιτυχία στις κατακτήσεις σου..

Οι ανδρες φίλη μου δεν θέλουν καλλίγραμες γυναίκες .. θέλουν να ξέρουν να φτιάχνουν ΚΑΛΟ ΜΟΥΣΑΚΑ....

20/05/2005, 17:12:52
quote:
Δεν συμφωνώ ότι η πραγματική άποψη των ανδρών για τις γυναίκες είναι ότι δεν μπορούν να φιλοσοφήσουν.

Σεβαστή η άποψή σου φίλε μου... φαίνεται ομως οτι η θεωρία των στωικών φιλοσόφων δεν συμβαδίζει με τις συνήθειες των γυναικών .. και οχι μόνο με τις συνήθειες αλλά δεν συμβαδίζει και με την ιδιοσυγκρασία τους.. ετσι λοιπόν για τον ιδιο λόγο που μία γυναίκα δεν μπορεί να τελέσει ζειμπέκικο .. δεν μπορεί και να φιλοσοφήσει..

quote:
Ούτε νομίζω ότι θα έκανε τον κόσμο μας καλύτερο η παραχώρηση των σκήπτρων του στις με ρεβανσιστική διάθεση γυναίκες, επειδή μέχρι σήμερα οι άνδρες τον κατείχαμε.

Ορθά δίνεις τον όρο αυτό

quote:
ρεβανσιστική διάθεση
μιας και το ασθενές φύλο μάχεται σύσσωμα στοχεύοντας να αποκτήσει οχι απλά οτι δικαιώματα εχει και το ισχυρό φύλο .. αλλά να αποκτήσει και οτι μη κεκτημένο δικαίωμα μπορεί να εχει στην κατοχή του ... μία οντότητα... και δεν νομίζω να σταματήσει εκεί...
Μπορεί μία μέρα να ζητήσει το δικαίωμα να είναι Θεός..

Τι?? το εχει ζητήσει??

Κυρίες μου..
Κοιτάξτε λίγο πιο χαμηλά.. πιο χαμηλά.. υπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά εχουν ανάγκη τα δικαιώματα..

Edited by - allzzaro on 20/05/2005 17:21:53

kswtikoulaΜέλος
20/05/2005, 18:03:50

Συμφωνα με την ταπεινή μου και απόλυτα μη φιλοσοφημένη άποψη θα έπρεπε τουλάχιστον να κοκκινήσεις γι αυτό που τόλμησες να αποκαλέσεις αυταπόδεικτη αλήθεια.
Οι γυναίκες δεν αναδείχτηκαν ως φιλόσοφοι γιατί τους απαγορεύτηκε,
οι μορφωμένες γυναίκες καιγόταν στην πυρά ως μάγισσες!
Δηλαδή ποια δικαιώματα,
ποιος ρόλος των γυναικών και πράσινα άλογα.
Εδώ αμφισβητείται η νοητική μας ικανότητα που μας καθιστά αυτομάτως κατώτερο είδος.
Και μην ξανακούσω ότι φάσκω και αντιφάσκω γιατί της αντίφασης το κάγκελο έχει γίνει εδώ μέσα.
Ναι ναι σας σεβόμαστε
ναι ναι είστε ίσες
ναι ναι εσείς κυβερνάτε,
αλλά να παράγεται φιλοσοφία είναι αδύνατο και ένας καλό μουσακάς αρκεί.
Ε ρε και βγάλαμε λαυράκι από τον φίλο που ευαγγελίζεται την ισότητα.
Για δε ντρεπόμαστε λίγο.
Οι γυναίκες σας πουλάν και σας αγοράζουν κάθε λεπτό αν θέλουν πανέξυπνα και φιλοσοφημένα κοκοράκια.
Η διαφορά είναι ότι εσείς φαγώνεστε να είστε οι κορυφαίοι.
Και γίνεστε πετυχημένοι φιλόσοφοι γιατί δεν μάθατε να επιβιώνεται παραμόνο αν σας φροντίζει μια γυναίκα.
Κηφήνες που κάνουν ΜΟΝΟ μια καριέρα στη ζωή τους και είναι πετυχημένοι.
Ενώ η σύντροφος κάνει δεκαπέντε πράγματα ταυτόχρονα για να καταφέρει ο σύζυγος ή ο κανακάρης να γίνουν πετυχημένοι.
Οι άντρε που καταφέρνουν να κάνουν πάνω από μια δουλειά ταυτόχρονα είναι χαρισματικοί,
οι γυναίκες που κάνουν πενήντα δουλείες ταυτόχρονα είναι απλά γυναίκες.
Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει από τους μεγάλους φιλοσόφους,
σ'αυτές που τους παρείχαν τα πάντα για να γίνουν αυτό που έγιναν.
Συγνώμη για το ύφος μου,
αλλά υπάρχουν και όρια.
quote:
Mα βρε Ξωτικούλα με αυτά που λέω δεν θίγω τα δικαιώματα των γυναικών.
Αυτά είναι εξασφαλισμένα.. Ας υποθέσουμε οτι λέω σε εναν ανδρα οτι είναι ανισόροπος ή οτι ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΥΣΑΚΑ αυτό σημαίνει οτι του θίγω τα δικαιώματα ως άνδρα..

Αν όμως του πεις ότι είναι πνευματικά ευνουχισμένος εκ φύσεως θα παρεξηγηθεί όπως κι εγώ και το κάθε νοήμων ον και όχι μόνο οι γυναίκες.

20/05/2005, 18:15:12
Tρισαγαπητή φίλη.. βάλε το σπαθί σου στη θήκη σου.. δεν κόβει ..

quote:
Συμφωνα με την ταπεινή μου και απόλυτα μη φιλοσοφημένη άποψη θα έπρεπε τουλάχιστον να κοκκινήσεις γι αυτό που τόλμησες να αποκαλέσεις αυταπόδεικτη αλήθεια.

quote:
Και μην ξανακούσω ότι φάσκω και αντιφάσκω γιατί της αντίφασης το κάγκελο έχει γίνει εδώ μέσα.

Νομίζω οτι η ελευθερία του λόγου είναι το μεγαλύτερο δικαίωμα του ανθρώπου. Αυτό το εχεις και εσύ , το εχω και εγώ.. Μπορώ λοιπόν ελευθερα να εκφράζω τη γνώμη μου ..

Στη θέση σου δεν θα είχα προβεί με αυτού του είδους τις εκφράσεις και ειδικά για το οτι αν φάσκεις και αν δεν αντιφάσκεις..

Δεν θέλω να σε χτυπήσω κάτω απο τη μέση .. αλλά με αναγκάζεις να το κάνω... διάβασε λοιπόν εάν μπορείς να νοήσεις τουλάχιστον τι θέλεις να πείς με τα παρακάτω λόγια..

quote:
Το ότι έχω καταφέρει μερικοί άντρες να με θεωρούν έναν από αυτούς (ως προς την εντιμότητα και τη φιλία),

Αυτά τα λόγια αγαπητή μου είναι δικά σου .. τα εχεις πεί εσύ και θέλεις να μας πείς οτι η εντιμότητα και η φιλία είναι ανδρικό προνόμιο
Για αυτό λοιπόν μιλώ και εγώ .. οτι η εντιμότητα και η φιλία είναι ανδρικό προνόμιο.. άρα οι απόψεις μας δεν διαφέρουν και τόσο.
Μην με κατηγορείς λοιπόν οτι σας υποβιβάζω .. όταν μόνη σου τα λές και δεν καταλαβαίνεις τι λές...

Ξωτικούλα... ``ο γιαλός δεν είναι στραβός... στραβά αρμενίζεις``

Edited by - allzzaro on 20/05/2005 18:25:13

kswtikoulaΜέλος
20/05/2005, 18:23:40

Ωραία απάντηση!

Οι δικοί μου χαρακτηρισμοί ξεφεύγουν.

Αναγνωρίζω την ισότητα των γυναικών,
αλλά δεν μπορούν να φιλοσοφήσουν.

Δεν χρησιμοποιώ κανένα σπαθί,
αν χρειαστεί να επιτεθώ,
μου δίνεις αρκετά μέσα ώστε να μη χρειάζεται να αποδυναμωθώ.

quote:
Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει από τους μεγάλους φιλοσόφους,
σ'αυτές που τους παρείχαν τα πάντα για να γίνουν αυτό που έγιναν.

Και για ολοκλήρωσε την άποψη σου...
Οι γυναίκες δεν φιλοσοφούν(δεκτόν),
άρα κάτι άλλο θα κάνουν με τον εγκέφαλό τους...
Τι??????????????????????????????

20/05/2005, 18:30:31
quote:
Ωραία απάντηση!

Ευχαριστώ..

quote:
Και για ολοκλήρωσε την άποψη σου...
Οι γυναίκες δεν φιλοσοφούν(δεκτόν),
άρα κάτι άλλο θα κάνουν με τον εγκέφαλό τους...
Τι??????????????????????????????

ΔΕΝ φιλοσοφείς καλή μου φίλη με τον εγκέφαλο .. αλλά με την ψυχή..

kswtikoulaΜέλος
20/05/2005, 18:36:56

Ακόμη πιο ωραία απάντηση!
Ωραία με την ψυχή (δεκτόν)!
Τι τις καθιστά ανίκανες!!!!!!!
και ποια άλλη λειτουργεία καταλαμβάνει το κενό?

20/05/2005, 18:42:44
quote:
Τι τις καθιστά ανίκανες!!!!!!!

Δεν είπα οτι είναι ανίκανες καλή μου φίλη.. λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο τι λέω...
Αντιθέτως είναι ικανότατες...
Εχουν ομως και ορισμένες συνήθειες που εξαιτίας αυτών των συνηθειών τους είναι αδύνατον να πάρουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες..

Ξέρεις Ξωτικούλα.. κάποτε συμβολαιογράφοι .. δεν υπήρχαν ...
Οι άνδρες εδιναν τα χέρια τους .. και το λόγο τους.. ο λόγος ήταν συμβόλαιο...οποιος δεν τον τηρούσε δεν ήταν ανδρας... ήταν γυναίκα..

Αχχ.. πως αναπολώ αυτές τις ωραίες εποχές..

Edited by - allzzaro on 20/05/2005 18:50:24

kswtikoulaΜέλος
20/05/2005, 18:48:54
quote:

Το ρήμα μπορώ δηλώνει ικανότητα,
το δεν μπορώ αδυναμία ανικανότητα.
Και εν πάσει περιπτώσει απάντησέ μου ποια είναι αυτά που την κάνουν να μην μπορεί να φιλοσοφήσει.
quote:
Εχουν ομως και ορισμένες συνήθειες που εξαιτίας αυτών των συνηθειών τους είναι αδύνατον να πάρουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες..

Ποιες συνήθειες?
Ποιες άλλες δραστηριότητες?
Όχι μισόλογα και υπεκφυγές,
απαντήσεις που να τεκμηριώνουν την άποψή σου.

20/05/2005, 19:02:56
Με ρώτησες τι αλλο κάνει ο εγκεφαλός τους.. υπερλειτουργεί.. αλλά μόνο για αυτά που τους συμφέρει..
Η αντίληψη και πνευματική ηρεμία παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στο να φιλοσοφήσει κανείς.

Δεν θέλω να προχωρήσω παρακάτω και μην με πιέζεις..