ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- EN TO ΠΑΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- EN TO ΠΑΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Odysseus_nemo60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ΕρεβοςΜέλος
21/10/2005, 23:19:15
Να συμφωνησω με τις συμβουλες στο νεο μελος,το εχετε ομως σιγουρο οτι ειναι καποιος που σοβαρολογει? Μηπως ειναι απλα πλακιτσα ή ακομη και καποιος που προσπαθει πολυ "εξυπνα" να πει οτι το θεμα που ανοιξε ο Αρης μπορει να εχει ασχημη επιρροη σε καποια ατομα? (σας εχει περασει ποτε απο το μυαλο οτι ισως καποια απο τα μελη που εμφανιζονται και εξαφανιζονται σαν διαττοντες αστερες υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια ατομα που εχουν περισσοτερα απο ενα account στο esoterica? συμβαινει κατι τετοιο στα forum γενικοτερα )

'Between astonishment and grief,I was tearless.'

nossoforosΜέλος
22/10/2005, 12:47:52
gretel και gigenis να είστε καλά ρε για τις συμβουλές σας,δεν ήταν ανάγκη...
ΑΛΛΟΟΟΟΣ!

jonniebegood

το πρόβλημα με την κατηγορία παράξενο είναι οτί δεν έναι και τόσο "παράξενη"
ότι ακούει κανείς στις ειδήσεις ή διαβάζει σε περιοδικά τύπου strange και δεν συμαζεύετε το μεταφέρει εδω μέσα...ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΞΕΝΟ?

μόλις ξύπνησα και βαριέμαι να στα "χώσω",άλλη στιγμή

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ

22/10/2005, 13:31:26
Δεν παρακολουθώ τώρα τελευταία πολλά θέματα λόγω χρόνου, αλλά τι έγινε Dying στην θρησκεία, που να κάνω κλικ για να καταλάβω?
Α! όλα κι όλα, εσένα σε κατηγόρησαν? δεν το δέχομαι. Έχουμε μιλήσει ατέλειωτες φορές και σε έχω γνωρίσει κιόλας, παιδιά σωστή η κρίση όλων, είναι καταπληκτικό άτομο.

nossoforos πως την βλέπεις την δουλειά, θα μας στείλεις πρωϊ πρωϊ?
Τι είναι αυτό το ΑΛΛΟΟΟΟΣ!? ένα πράγμα άλλος με την βάρκα μας?

Να τα χώσεις σε ποιόν, στον jbg? έλα ρε φίλε τώρα, δεν μπορείς να μας πεις κάτι νέο και ωραίο σαν και σένα? Άσε τώρα τις παλάμες και τα μαθήματα, αφού ξέρεις ότι ο παλιός είναι αλλιώς.

Τώρα γι΄αυτό που λες ότι πιθανόν κάποιοι ότι διαβάζουν στα περιοδικά να το μεταφέρουν εδώ, δεν μπορώ να πω ότι με βρίσκει και τόσο αντίθετη.

22/10/2005, 14:14:39
νοσοφφορε ποτε σε συμβουλεψα και για τι;
προφανος μπερδευτικες
συμβουλη εδωσα στο νεο μελος εκτος και αν εσυ εισαι το νεο μελος

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

nossoforosΜέλος
22/10/2005, 15:04:40
συγνώμη gigenis,μπερδεύτικα.

Μπράμ στόκερ

22/10/2005, 18:52:57
Πυραμιδάκι μου, το θέμα που έλεγα ειναι το:

Βρυκόλακες στην Ελλάδα - Θρύλοι και δοξασίες

Είναι αρκετά ωραίο και διαφωτιστικό και θα σε συμβούλευα να το διαβάσεις, εγώ το βρίσκω αρκετά καλό.
Απλά το είχα προτείνει πρίν καιρό κι επειδή ανοίχθηκαν άλλα θέματα στην εν λόγω Κατηγορία πήγε σε προηγούμενες σελίδες...

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κι ανταποδίδω (ξέρεις οτι το εννοώ!).

In anticipation of my resurrection...

22/10/2005, 20:08:02
quote:

Να συμφωνησω με τις συμβουλες στο νεο μελος,το εχετε ομως σιγουρο οτι ειναι καποιος που σοβαρολογει? Μηπως ειναι απλα πλακιτσα ή ακομη και καποιος που προσπαθει πολυ "εξυπνα" να πει οτι το θεμα που ανοιξε ο Αρης μπορει να εχει ασχημη επιρροη σε καποια ατομα?

Πλακίτσα έκανε το παιδί Ερεβος, πλακίτσα κι εμείς μην είμαστε και υπερβολικοί ότι όλοι έχουν κακές και ύπουλες προθέσεις, όχι ότι αποκλείεται κανένα 15χρονο να διαβάσει το τόπικ και να ψάχνει για ασπριδερούς.

quote:
(σας εχει περασει ποτε απο το μυαλο οτι ισως καποια απο τα μελη που εμφανιζονται και εξαφανιζονται σαν διαττοντες αστερες υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια ατομα που εχουν περισσοτερα απο ενα account στο esoterica? συμβαινει κατι τετοιο στα forum γενικοτερα )

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ απλά εσύ ως νεότερο μέλος το υποψιάστηκες τώρα. Πολλές φορές καταλαβαίνουμε και ποιοι είναι γιατί ο τρόπος του γράφειν του καθενός μας είναι σαν τα δακτυλικά αποτυπώματα, μοναδικός

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΑΡΗΣΜέλος
22/10/2005, 20:57:10
ZANDER αγαπητε μου.
τι δεν καταλαβες?
ειπα χιλιες φορες
δεν ξανα απαντω επι του θεματος.
ειπα χιλιες φορες οποιος θελει να με ρωτησει κατι επι του θεματως ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ αλλα οχι εδω.ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ειπα χιλιες φορες σε οποιον δεν του αρεσει ας ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.

ΤΙ Α-ΠΟ ΤΑ ΠΑ-ΡΑ-ΚΑ-ΤΩ ΔΕΝ ΚΑ-ΤΑ-ΛΑ-ΒΕΣ?????????????????????????

ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗς ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.
το τελευταιο λοιπον που κανω εδω μεσα, ειναι να φοβαμαι.

καλο βραδυ.

astral-projectΜέλος
23/10/2005, 11:50:55
αμα σου δωσω μια φιαλη αιμα?

οχι?

δυο φιαλες?

αντε για σενα μια ντουζινα.

A mari usque ad mare

scar_faceΜέλος
23/10/2005, 12:01:59
quote:

ZANDER αγαπητε μου.
τι δεν καταλαβες?
ειπα χιλιες φορες
ειπα χιλιες φορες οποιος θελει να με ρωτησει κατι επι του θεματως ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ αλλα οχι εδω.ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Αρα ποιός ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου θέματος?
Ας πάει στα, πως το λέν? ααα ναι, στα απολιθωμένα να μην πιάνει και χώρο.

The love is like a ball. Ul c
.|.
23/10/2005, 16:39:45
quote:

nossoforos

gretel και gigenis να είστε καλά ρε για τις συμβουλές σας,δεν ήταν ανάγκη...

η gretel ειναι συντονιστρια, αν το παρατηρησες, και δεν σου εδωσε συμβουλη αλλα οδηγια συμμορφωσης με τους κανονισμους.

το οτι η ιδια σαν ατομο ειναι μειλιχια και εκφραζεται σε χαμηλους τονους οταν παρεμβαινει, εσυ το παρεξηγησες!

quote:

ΑΛΛΟΟΟΟΣ!

και εδω μας επιδεικνυεις το θρασος σου.

οκ, ποιον αλλον περιμενεις αραγε για να καταλαβεις οτι για εκφρασεις σαν τις δικες σου εχουν απενεργοποιηθει μελη που προσφεραν στο φορουμ?

την Κυρα μας των Κλειδιωνε και τον αντμιν?

αντμιν σε ζητανε!

quote:

το πρόβλημα με την κατηγορία παράξενο είναι οτί δεν έναι και τόσο "παράξενη"
ότι ακούει κανείς στις ειδήσεις ή διαβάζει σε περιοδικά τύπου strange και δεν συμαζεύετε το μεταφέρει εδω μέσα...ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΞΕΝΟ?

και οχι μονο...

υπαρχουν κι αυτοι που διαβασαν ενα βιβλιο φαντασιας και το πιστεψαν και προσπαθουν να το πραγματωσουν, οπως με τον κθουλου πχ, ή τους αυτοδημιουργητους βρυκολακες - (θα το βρω το βιβλιο, και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι)

υπαρχουν και αλλοι που προσπαθουν να εστιασουν την προσοχη των υπολοιπων και φτιαχνουν μια μυστηριωδη ιστορια, την ριχνουν στο φορουμ και περιμενουν να λαβουν κανα προσωπικο μεϊλ απο καμια γυναικα που μασησε.

υπαρχουν ομως και τοπικς που οντως ασχολουνται με το παραξενο, εχουν πληροφοριες να μεταδωσουν, αλλα δεν ειναι αυτα που προτιμουν οι περισσοτεροι - αυτοι προτιμουν το κοριτσακι με τα γυαλινα φρυδια και το αγορακι αυτοδημιουργητο βρυκολακα.

να στο πω ωμα?

τυποι σαν τον Αρη και σενα χαλανε την εικονα οχι μονο του παραξενου, αλλα ολου του φορουμ!

το καταντουν τσιρκουλο!

quote:

μόλις ξύπνησα και βαριέμαι να στα "χώσω",άλλη στιγμή

τι θαλεγες να βρεθουμε για κανα καφε να μου τα χωσεις απο κοντα?

τα νικς εχουν απο πισω τους ανθρωπους και το δικο μου εχει εμενα.

το δικο σου ποιον εχει?

τον κερναω εγω τον καφε (ή το αιμα, ο,τι πινεις... )

αρκει να μου τα χωσεις απο κοντα!!!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

23/10/2005, 16:46:01
quote:

scar_face

Αρα ποιός ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου θέματος?
Ας πάει στα, πως το λέν? ααα ναι, στα απολιθωμένα να μην πιάνει και χώρο.

φιλε μου εγω αλλαξα γνωμη...

να μεινει ανοιχτο να μπαινουμε καθε μερα να κανουμε χαβαλε, μιας και ο Αρης μας δεν απανταει και αφηνει τον ζωονοσσο να πουλαει αυθαδεια.

σε τελικη αναλυση δε μας δινεται συχνα η ευκαιρια να γελαμε, και το γελιο μακραινει την ζωη!

.

nossoforosΜέλος
23/10/2005, 17:52:21
jonniebegood

προφανος και εσυ μπερδέυτικες

το μηνυμα της gretel(εκτος το σημείο που μιλάει για τα υπονοούμενα και τις προσβολες που έχει και δίκιο)πήγενε στο pantazikos.
εγω μπερδέυτικα και νόμιζα οτι με ειρωνευόταν,γι'αυτο είπα "ΑΛΛΟΟΟΣ"
τι να πω?
gretel,συγνώμη.

Μπράμ στόκερ

nossoforosΜέλος
23/10/2005, 18:00:38
θέλω να διευκρινίσω οτι το απο πάνω μηνυμα δεν το στέλνω για να το παίξω "καλός" ή και γω δεν ξέρω τι ώστε να μη με διαγράψετε.

Μπράμ στόκερ

ZanderΜέλος
23/10/2005, 23:18:47
quote:

APHΣ

ZANDER αγαπητε μου.
τι δεν καταλαβες?
ειπα χιλιες φορες

....
Απο ολοκληρη συζητηση, ολοκληρα flame εναντιον σου, αυτο εχεις μονο να πεις...?
Οπως και να εχει, εγω θα κρατησω την υποσχεση μου.Δεν ξανασχολουμαι με το θεμα.Με γρηγορη πρωτη ματια ο τιτλος και το θεμα θυμιζει μυστηριο, μετα παει στην κωμωδια , μετα γινεται γελοιο και στο τελος εχουμε καταληξει στον απολυτο χαβαλε.

Μιας και το φερε η κουβεντα, το τοπικ πιστευω το μονο που προσφερει ειναι χαρα και 'χαβαλε', οπως πολυ σωστα προειπε καποιος...
οποτε μιας και δεν το κλεινει κανενας μοντ. , ας διαβασουμε και εμεις οι θνητοι τα διαφορα ποστ των τελευταιων σελιδων , για να περναει καλα η δυσκολη μερα μας.

Καληνυχτα
Και οσα βαμπιρ διαβαζουν την συζητηση να τρεμουνε, γιατι ο BLADE κυκλοφορει ακομη στα σκοτεινα σοκακια(BWA HAHAHAHAHA!!!! <--satanic laugh)

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

24/10/2005, 14:26:11
quote:

θέλω να διευκρινίσω οτι το απο πάνω μηνυμα δεν το στέλνω για να το παίξω "καλός" ή και γω δεν ξέρω τι ώστε να μη με διαγράψετε.

Μπράμ στόκερ

Kατανοητό αγαπητέ, συγχωρεμένος

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
αγνοώνΜέλος
24/10/2005, 16:57:57
ΑΡΗΣ,
στο τελευταίο σου μήνυμα ακούγεσαι σαν "βρυκόλακας εν εξάλλω"
....συνιστώ λοιπόν ηρεμία και καμμιά φιάλη αίμα καλής ποιότητος-
(τώρα τελευταία κυκλοφορεί πολύ σκάρτο πράμα...).
Πάντως έχω να σου προτείνω κάτι,χωρίς πρόθεση αστεισμού.
Θέλω να μου δείξεις Αυτούς,να μου πεις ποιοι είναι.
Θα πάω να τους μιλήσω εγώ.
Δεν υπονοώ ότι θα γίνει Ο χαμός,μία πολιτισμένη κουβέντα θα κάνουμε,
"ποιοι είστε?θέλετε κάτι από τον Άρη?μπορώ μήπως να βοηθήσω?"
και τέτοια πράγματα.
Λοιπόν ΑΡΗΣ,δέχεσαι ?
Θες να απαλλαγείς από αυτούς ?
Θες ένα χέρι βοήθειας στην πραγματικότητα,στον πραγματικό κόσμο ?
Εγώ είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.
Εσύ θα είσαι εκεί ? Ιδού η απορία ...
αγνοώνΜέλος
24/10/2005, 16:59:42
Και για να μη ξεχνιόμαστε
εγώ προτείνω Dying Incubus για συντονιστή/διαχειριστή.
Επιτέλους ένας καλός άνθρωπος στην εξουσία !!
25/10/2005, 00:54:49
quote:

quote:

nossoforos

gretel
Kατανοητό αγαπητέ, συγχωρεμένος

συγχωρησε και εμενα γλυκεια μου συντονιστρια που παρεξηγησα τις προθεσεις σου και νομισα οτι μπηκες για να επεμβεις για την απρεπη συμπεριφορα καποιων.

ομως τα παρασεξουαλικα υπονοουμενα του συγχωρεμενου δεν αποτελουν αιτιασεις επεμβασης? (να τα ξαναπαραθεσω?)

περιμενω μια απαντηση...

.

οκ, η gretel περαστικη ητανε, κανα ΑΛΛΟ ΛΟΑ υπαρχει στην γειτονια?

.

Tenebrarum_Mind_LibraryΝέο Μέλος
25/10/2005, 02:54:10
My greetings...!
Ψάχνοντας στο επονομαζόμενο διαδύκτιο με λέξη κλειδί τα βαμπίρ ή βρυκόλακες, αν θέλετε, βρέθηκα σαν οδοιπόρος στην νύχτα, μπροστά στην πόρτα του forum και του site γενικότερα. Έκανα την απαιτούμενη εγγραφή, και χρίστικα της φιλοξενίας σας.
Να ΄μαι λοιπόν, προ της υποβολής των πρώτων λόγων και σκέψεων μου υπό της πρώτης μου... ανακοίνωσης; Άρθρου; Όπως και να το πώ, μικρή σημασία έχει.
Μπαίνοντας, είχα κάποια πράγματα στο κεφάλι μου που στριφογύριζαν και σχεδίαζα να γράψω, όμως διαβάζοντας κάποια απο τα ήδη εγγεγραμένα των αξιότιμων συνομιλιτών μου, ομολογώ πως μπερδεύτηκα λίγο και δεν ξέρω πλέον, τι να πρωτοπώ ή τι να πρωτοσχολιάσω. Με τις προαναφερθέντες συνθήκες, θα πω οτι απλά δεν ξέρω, θα αρχίσω να γράφω και όπου με βγάλει.
Επειδή μακρυγορώ όμως, κλείνω εδώ τον μακρύ και κουραστικό (ίσως για κάποιους) πρόλογο της νεοσύστατης έλευσης μου στο δικτυακό ετούτο τόπο.
Βαμπίρ...!!!! Τι να πει κανείς για τα σαγηνευτικά ετούτα πλάσματα που πάντα γοήτευαν (αλλά και τρόμαζαν) τους ανθρώπους, ποιός δεν επηρρεάστηκε απο αυτά, συγγραφείς, ποιητές, ζωγράφοι, κινηματογραφιστές κ.λ κ.λ. Έχουν τη δική τους ιστορία στον κόσμο της τέχνης και όχι μόνο, (για να μη μιλήσω για τα αναλοίοτα σημάδια που άφησαν στις συνηδήσεις του κόσμου εδώ και πάρα πολλά χρόνια).
Το μυστήριο, η μαγεία και η ομορφιά που τα περιβάλλει είναι κάτι που εμένα προσωπικά με κάνει να μη βλέπω καθόλου παράξενες όλες αυτές τις αντιλήψεις και θεωρίες που κυκλοφορούν, γύρω από αυτά.
Ποιές είναι πραγματικές; Ποιές ψεύτικες; Γιατί να μην ισχύουν όλες οι απόψεις (συμπεριλαμβανομένης και αυτής που υποστηρίζει οτι δεν υπάρχουν);
Τώρα, βέβαια, για να σχολιάσω και κάποιες απο τις ιστορίες που διάβασα εδώ στο forum (εκείνη με κάποιο μπαρ στην Ιταλία και επίσης την ιστορία που αναφέρει ο προσυπογράφων ως ΑΡΗΣ), η πρώτη μου ακούγεται κάπως παιδαριώδης, ίσως να είναι και αληθινή, δεν μπορώ να ξέρω, και τα πράγματα να συνέβησαν όντως έτσι και ας μοιάζουν παιδαριώδης, όπως προανάφερα, όμως εφ'όσον δεν ήμουν παρών και στηρίζομαι μόνο σε λόγια κάποιου άλλου και λαμβάνοντας υπόψην και τις λιγοστές μου γνώσεις, είμαι αναγκασμένος να κρίνω βάση πιθανοτήτων, και δυστυχώς για όλους μας (όσους θέλουν να ελπίζουν οτι τα βαμπίρ είτε με τι μία είτε με την άλλη, είτε και με πολλές μορφές υπάρχουν) πιστεύω οτι η συγκεκριμένη αναφορά πολύ λίγες πιθανότητες έχει να έχει να κάνει πράγματι με βαμπίρ ή έστω να είναι αληθινή.
Όσο για τη δεύτερη ιστορία, θεωρώ το σενάριο υπερβολικά Χολυγουντιανό, χωρίς να αποκλείω την πιθανότητα να συνέβη ή ίσως αν είναι αληθινή η ιστορία, να συμβαίνει κάτι άλλο και ο φίλος μας να παρερμήνευσε τα γεγονότα, μια και στην ιστορία του δεν βλέπω κάτι που να παραπέμπει σαφώς σε βαμπίρ, παρά μόνο βλέπω την προσωπική πίστη του συγγραφέα ότι έχει να κάνει με τέτοια πλάσματα, εκτός και αν ο ίδιος θεωρεί απόδειξη το γεγονός με τη σκέψη που έκανε στο τρένο.
Σας αφήνω τώρα, και ελπίζω η συζήτηση πάνω στο θέμα του βαμπιρισμού να συνεχιστεί, οτί πληροφορίες και απο όποια πηγη τις συλλέγει κανείς, εινάι, τουλάχιστον για ΄μένα, ευπρόσδεκτες.
Υ.Γ. Θεωρώντας οτι έγραψα πολλά για αρχη, επιφυλλάσομαι να παραθέσω τις προσωπικές μου απόψεις για τα βαμπίρ αλλά και για το βαμπιρισμό γενικότερα στο προσεχές μέλλον.
Αυτά για την ώρα, να έχετε μια όμορφη νύχτα.

There's a reason that cadavers don't speak, my friends. And belive me, you don't want to know what they are keeping from you.

Edited by - Tenebrarum_Mind_Library on 25/10/2005 03:22:04