- EN TO ΠΑΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Αγαπητέ dimitris84
Γνώμη μου είναι πως η φιλοσοφία ξεκινά απο μιά στέρεη αρχή.
Ο νούς μας ξέρει να αναλύει αν του δώσουμε στοιχεία.
Η στέρεη αρχή μπορεί να είναι "τα πάντα γεννήθηκαν απο το νερό".
Αμέσως μετά εξηγείται πως προέκυψε το πύρ και τα υλικά σώματα.
Σε επόμενα στάδια εξηγείται και η πολυπλοκότητα των υπάρξεων , της ζωής , του ανθρώπου και τέλος φτάνουμε στην πολιτεία και την εξέλιξή της.
Το πράγμα δεν θολώνει πουθενά.
Το σύστημα αν είναι καλά εδραιωμένο φιλοσοφικά , δεν έχει κενά.Τώρα , φτάνουμε και στο σημαντικότερο μέρος.
Αν ξαφνικά αποδειχτεί ότι το νερό δεν είναι η αρχή των πάντων, τότε το φιλοσοφικό σύστημα δεν καταρρέει .
Έχει εκπληρώσει το στόχο του γιατί μας έδωσε ένα συμπαγές σύστημα μηχανισμού ερμηνειών και εξηγήσεων .
Χρειάστηκε όμως η αρχική ευφυία /έμπνευση/..τόλμη , να καθοριστεί μια βασική αρχή , έστω και αυθαίρετη.
Αν δεχτουμε καποτε πως ειχαμε λαθος για την θεωρια του νερου ομως,αυτο θα μπορουσε να σημαινει πως ηταν λανθασμενος και ο μηχανισμος της ερμηνειας και εξηγησης.Νομιζω αλλωστε πως χρειαζεται ευφυια,εμπνευση και τολμη στο να βλεπουμε και να αποδεχομαστε και το πραγματικο που ειναι η αγνοια ΤΟΥ ΝΟΥ.Και εννοω πως οτι επεξεργαζεται ο νους μας οσον αφορα την στερεη αρχη σε φιλοσοφικα ζητηματα ,εχει ως βαση την σκεψη, και καταληγει,εφοσον δεν εχει ολοκληρωμενη εικονα , σε πιθανοτητες και εικονες μιας πραγματικοτητας που συνθετει ο ιδιος.
Το οτι βρισκομαι εδω και ανταλασσουμε αποψεις για τετοια θεματα σημαινει πως μονο αδιαφορο δεν με αφηνουν αλλα εχω την εντυπωση πως ο νους μας ειναι ενα πολυ ικανο εργαλειο οταν δεν ειναι μηχανιστικος.
Ετοιμη γνωση δεν ειναι δυνατη σε τετοια ζητηματα.
quote:
Νομίζω πως συστήματα που ξεκινούν απο το τίποτα ή απο αοριστίες , μοιραία καταλήγουν σε αοριστίες και στο τίποτα.
Πολυ φοβαμαι πως το ιδιο ισχυει και για αυτα που ξεκινουν απο κατι.
Μπορει η λογικη μας να ειναι ικανη να στηριξει οτιδηποτε αλλα εφοσον ολα αυτα ειναι απλα μια αναπτυξη ιδεων μπορει και να απεχουν απο την αληθεια.
φιλικα παντα.
quote:
αλλα εχω την εντυπωση πως ο νους μας ειναι ενα πολυ ικανο εργαλειο οταν δεν ειναι μηχανιστικος.
Ετοιμη γνωση δεν ειναι δυνατη σε τετοια ζητηματα........................................
Πολυ φοβαμαι πως το ιδιο ισχυει και για αυτα που ξεκινουν απο κατι.
Μπορει η λογικη μας να ειναι ικανη να στηριξει οτιδηποτε αλλα εφοσον ολα αυτα ειναι απλα μια αναπτυξη ιδεων μπορει και να απεχουν απο την αληθεια.
φιλικα παντα.
dimitris84
Ο νούς μας είναι πολύ ικανό εργαλείο αλλά θέλει και ικανό μάστορα.
Ο νούς είναι ύλη;
Αν ναι, τότε χρειάζεται μηχανισμούς που υπάγονται στους νόμους της ύλης.
Δεν μπήκα στην συζήτηση για να κάνω μια "πνευματική ανέλιξη..."
ούτε με διαδέσεις ιδεοπλασίας.
Δεν θέλω να πάρω ένα λάθος στοιχείο, κάτι δηλαδή που θεωρούμε
ότι το είπε ο Ηράκλειτος,ενώ δεν το είπε.
Ρώτησα πού λέει ο Ηράκλειτος τη φράση ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ .
Σε ποιό κείμενο , απο ποιόν συγγραφέα και σε ποιό στίχο.
Αν σκοπός αυτού του διαλόγου είναι να αοριστολογούμε επι αορίστου,
τότε ας γίνει σαφές ότι μια οποιαδήποτε ρήση μπορεί να είναι το έναυσμα
για διάλογο............
Κατανοώ ότι ο καθένας μας έχει να πεί (αλλά κυρίως να ακούσει) πολλά,
όμως διαφωνώ για το πόσο τηρήθηκε το μέτρο ως τώρα.
Όταν τίθεται η έννοια του ΝΟΥ ως ταυτόσημη με την ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ
τοτε είτε ο ΝΟΥΣ είναι άχρηστος (και η λογική ως μηχανισμός του),
είτε υπάρχει κάτι ανώτερο απο τον ΝΟΥΝ .
Η ΣΚΕΨΗ που αναφέρεται απο τον dimitris84 τι άλλο είναι εκτός απο τον μηχανισμό του ΝΟΥ;
Και πρίν τεθεί ο όρος ΨΥΧΗ σαν ο μέγας καταλύτης των πάντων , θα ρωτήσω:
Η ψυχή είναι ύλη; ή δεν είναι ύλη;
quote:
dimitris84
Ο νούς μας είναι πολύ ικανό εργαλείο αλλά θέλει και ικανό μάστορα.
Ο νούς είναι ύλη;
Αν ναι, τότε χρειάζεται μηχανισμούς που υπάγονται στους νόμους της ύλης.
Δεν διαφωνω με αυτο.Αν ο νους ειναι υλη ομως,(κατι που δεν το γνωριζω),πως μπορουμε να εξηγουμε , να ερμηνευουμε με βεβαιοτητα τον θεο πχ.
quote:
Όταν τίθεται η έννοια του ΝΟΥ ως ταυτόσημη με την ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ
τοτε είτε ο ΝΟΥΣ είναι άχρηστος (και η λογική ως μηχανισμός του),
είτε υπάρχει κάτι ανώτερο απο τον ΝΟΥΝ .Η ΣΚΕΨΗ που αναφέρεται απο τον dimitris84 τι άλλο είναι εκτός απο τον μηχανισμό του ΝΟΥ;
Και πρίν τεθεί ο όρος ΨΥΧΗ σαν ο μέγας καταλύτης των πάντων , θα ρωτήσω:
Η ψυχή είναι ύλη; ή δεν είναι ύλη;
Αλλα πραγματα τα γνωριζουμε και αλλα οχι.Οταν ομως προσπαθουμε να εξηγησουμε με τον ιδιο μηχανισμο που χρησιμοποιουμε να δεσουμε τα κορδονια των παπουτσιων μας, πραγματα που ισως δεν ανηκουν στους νομους της υλης τοτε μπορει και να σφαλλουμε.
Φυσικα και η σκεψη μου ανηκει στον μηχανισμο του νου μου.Με την διαφορα πως εξακολουθω να μην ειμαι σιγουρος πως με την σκεψη μπορω να εξηγησω πραγματα που ΙΣΩΣ δεν ανηκουν στην υλη.
Οσο για την ψυχη πριν ρωτησουμε αν ειναι η δεν ειναι υλη θα επρεπε κατα την γνωμη μου να ρωτησουμε αν υπαρχει η δεν υπαρχει ψυχη.
Νομιζω πως με την σκεψη μας δεν μπορουμε να δωσουμε απαντηση σε τετοιου ειδους ερωτηματα με βεβαιοτητα .Τωρα αν υπαρχει κατι ανωτερο απο τον νου ,τι να σου πω,αλλοι λενε ναι αλλοι οχι .Οτι και να διαλεξουμε ομως αν δεν εχουμε την εμπειρια του,ειναι πιθανο να πεσουμε εξω.
Οσο για την ρηση του ηρακλειτου ειτε την ειπε ειτε οχι ,εμενα τουλαχιστον δεν με αφορα και πολυ σαν ιστορικο γεγονος.
Ομως με αφορα σαν εννοια οπως και τον συνομιλητη που το ανεφερε.
Η ουσια στην φιλοσοφικη συζητηση ειναι το νοημα της ρησης και οχι ποιος την ειπε .
φιλικα παντα.
Αλλωστε αυτο που μου αρεσει πολυ στη φιλοσοφια ειναι οι ποικιλες θεσεις και θεωριες που ολες εχουν μια λογικη αναπτυξη αλλα δεν καταληγουν ολες στο ιδιο συμπερασμα.Ολα λοιπον ειναι τακτοποιημενα οταν ειναι συγκροτημενη η σκεψη και ισως να μην αφηνει λογικα κενα η αναπτυξη μιας θεωριας,ομως εχω την αισθηση πως αυτο δεν σημαινει πως η ερμηνεια που δινουμε με αυτον τον τροπο περιγραφει και το γεγονος.
Ισως παλι να κανω λαθος.
quote:
Γιαυτό υπήρξαν οι φιλόσοφοι.
Μας δίνουν την ερμηνεία τους (οταν μπορούμε να την δεχτούμε)
Μα αυτο δεν κανουμε ολοι; δεχομαστε την ερμηνεια που καποιοι αλλοι μας εδωσαν και διαλεγουμε αυτη που μας κανει.Πως μπορουμε ομως να ειμαστε σιγουροι πως οτι ειπε ο Ηρακλειτος η ο Πλατωνας ειναι αυτο που καταλαβαμε;
Θα συμφωνησω πως η φιλοσοφια ειναι πραξη αλλα πως γινεται πραξη η αγαπη πχ; η δεν ειναι ζητημα της φιλοσοφιας αυτο;Απο την αλλη αν δωσουμε την λογικοτερη πιθανη ερμηνεια με την σκεψη του τι ειναι αγαπη θα ισοδυναμουσε αυτο με την πραξη της;ακομα και αν υποθεσουμε πως περιγραψαμε το πραγματικο ( αν υπαρχει) θα αγαπουσαμε;
Να ξαναπω πως δεν βρισκω λογο για διαφωνια αν εννοεις την φιλοσοφια που ασχολειται με πολιτικα,κοινωνικα κλπ συστηματα.
Είπες πολλά και καλά.
Προς το παρόν θα απαντήσω στο "περι αγάπης"
Μιλώντας για αρχαία φιλοσοφία , πρέπει να πούμε ότι ό όρος "αγάπη" δεν υπάρχει.
Υπάρχει Έρως, φιλία, και ίσως "αγάπησις"
quote:
Προς το παρόν θα απαντήσω στο "περι αγάπης"
Μιλώντας για αρχαία φιλοσοφία , πρέπει να πούμε ότι ό όρος "αγάπη" δεν υπάρχει.
Υπάρχει Έρως, φιλία, και ίσως "αγάπησις"
Χρησιμοποιησα την λεξη αγαπη ,οχι σαν κατι που ανηκει στην αρχαια φιλοσοφια αλλα για παραδειγμα.(Αν και δεν το ηξερα πως δεν υπαρχει σαν ορος).
Αυτο το "ισως αγαπησις",τι σημαινει;
, όπως και τον όρο "φιλότης"
quote:
ΕΝ ΠΑΝ=ειστε ολοι τρελοι για δεσιμο.Τι λετε ????εχετε σκεφτει τι λετε ???λυσατε ολα τα αλλα και τωρα θα λυσετε το ΕΝ ΠΑΝ???ειμαστε πολλοι αλλα σκορπιοι,αντε να συγκεντρωθουμε.
Που να συγκεντρωθουμε ελενη μου;![]()
![]()
Ειναι ενα θεμα που εθεσε ο ΑΤΜΑ και το τιμουμε μια και το ζητησε.Δεν νομιζω πως ειναι προβλημα προς επιλυση.
Πες μας ,για ποιο πραγμα θες να μιλησουμε;
Αν θελεις κατι γιατι θα ειναι σημαντικοτερο απο αυτο που θελει ο ΑΤΜΑ;
Αν παλι δεν θελεις , γιατι να χανεις τον πολυτιμο χρονο σου;
Μην νομισεις πως σου επιτιθεμαι ,αλλωστε και η τρελλα οπως και ολα τα αλλα ,κατω απο τον ηλιο ειναι.Αν μας διαλεξε καλως να ελθει.
Φιλικα παντα.
Ευγνωμοσυνη
κι απ'αυτά κρινόμαστε.
Εσύ ήδη έχεις κριθεί θετικά !!
(άντε και admin σε λίγο καιρό !!).
Να ξέρεις πάντως ότι κι εγώ σε συμπαθώ γιατί προλαβαίνεις και σβήνεις πολλές φωτιές.....
Θα ειθελα να σας πω και εγω για κατι παρομιο...
Εχω μια φιλη που την γνορισα προσφατα που ειναι ακριβος οπος ειπε και ο φιλος μας ο ΑΡΗΣ...Ειναι πολι ασπρη στο χρομα του δερματος της και εχει πολι ομορφα ματια (τωρα δεν θιμαμε ακριβος τι χρομα ειναι...μου φαινετε πρασινα ή γαλαζια... δεν ειμαι σιγουρος αυτην την στιγμη)
Σκεφτομου να κανω κατι με αυτο το κοριτσι αλλα με αυτα που ακουσα...ταραχτικα...τωρα αμα ειναι αλιθεια αυτα που μας λεει ο φιλος μας ο ΑΡΗΣ δεν ξερω...αυτα για την ωρα γιατι πρεπει να την κανω για φαϊ... τα λεμε αργοτερα
Don't Mess With PaNtAzIkOs!!!
Jesus May Cry By PaNtAzIkOs
.
θα ανοιξω τοπικ για την "σατυρα ως μεσον κριτικης", αλλα στο εν των μεταξυ κανω αυτο το ποστ εδω, για να το διαβασει και ο Αρης μας με τους φιλους του.
το θεμα ειναι η σατυρα, η ειρωνια και ο κυνισμος ως μεθοδος κριτικης.
ολοι μας γνωριζουμε οτι η σατυρα ειναι το ισχυροτερο οπλο (ο Μητσικωστας, ο Λαζοπουλος, ή ο Χαρυ Κλυν, ειναι χαρακτηριστικα παραδειγματα του πως μπορεις να "ξευτιλισεις" ενα ατομο με κυρος πολιτικο ή ό,τι αλλο και να σου λεει και ευχαριστω)
υπαρχει ομως και μια αλλη χρηση της σατυρας, και μαλιστα της σκληρης, η "θεραπευτικη"!
το να αποκαλυψεις σε καποιον κυνικα την πραγματικοτητα και να τον κανεις να νιωσει οτι εκανε μåλåκιå, δεν τον βλαπτει παρα μονο στον εγωισμο του, και κανεις δεν πεθανε επειδη πληγωθηκε ή πεθανε ο εγωισμος του.
το αντιθετο μαλιστα, κανει πολυ καλο!!!
.
και απο την αλλη σκεφθειτε απλα να εμπαινα στο θεμα και να εγραφα (χωρις χιουμορ) αυτα που θελω να πω του Αρη μας...
μπορει και να με ειχαν ηδη απενεργοποιησει! ![]()
.
εκ Της Υπηρεσιας - παραδειγμα θεραπευτικης απαντησεως:
καλε μου νοσοφορε, πιστεψε με, μου καθεται!
αλλα και να μη μου καθοτανε, δεν θα εμπαινα στο δικτυο για cybersex γιατι ακομη δεν εχω ανακαλυψει που πρεπει να βαλω το βυσμα (ειμαι γερος δεν ξερω απο αυτα
).
και να εισαι σιγουρος οτι επανω σου δεν θα ξεσπαγα τις ανεκτονωτες ορμες μου γιατι (και νασαι καλα γι αυτο) μας προειδοποιεις εγκαιρα με το νικ σου οτι μπορει να κολλησουμε τιποτα εξωτικο απο σενα!
για να σου ανταποδωσω μαλιστα το καλο που μου κανεις, σου υποσχομαι οτι οταν αποκτησεις και συ γυναικα, θα σου μαθω το μυστικο για να σου καθεται!!! ![]()
.
ναστε καλα!
.
![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
καλε μου νοσοφορε, πιστεψε με, μου καθεται!
αλλα και να μη μου καθοτανε, δεν θα εμπαινα στο δικτυο για cybersex γιατι ακομη δεν εχω ανακαλυψει που πρεπει να βαλω το βυσμα (ειμαι γερος δεν ξερω απο αυτα ).
και να εισαι σιγουρος οτι επανω σου δεν θα ξεσπαγα τις ανεκτονωτες ορμες μου γιατι (και νασαι καλα γι αυτο) μας προειδοποιεις εγκαιρα με το νικ σου οτι μπορει να κολλησουμε τιποτα εξωτικο απο σενα!
για να σου ανταποδωσω μαλιστα το καλο που μου κανεις, σου υποσχομαι οτι οταν αποκτησεις και συ γυναικα, θα σου μαθω το μυστικο για να σου καθεται!!!
Κατ'αρχην...ΑΑΑΑΧΑ-ΧΑ!γελάσαμε πάλι...![]()
εκτός το ότι μπορεί να κολλήσεις κάτι απο εμένα,μη ξεχνάς οτι είσαι και γέρος άνθρωπος...συμβιβάσου με την παλάμη.
σε ευχαριστώ που θα μου μάθεις το μυστικο για να μου κάθοντε οι γυναίκες...όμως,το θυμάσαι?
και για να δείς τι καλός που είμαι...
θα σου μάθω πως να σου σηκώνετε σε αυτη την κρίσημη ηληκία...![]()

"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ
Δεν ειναι ανγκη να ασχοληστε κι να σχολιαζετε οτι λεει ο ΑΡΗΣ, αφου δεν απανταει σε τιποτα απο οτι τον ρωταμε.Εδω και 20+ σελιδες, σχολιαζουμε μονο τους τροπους υπεκφυγης του,και τις εξωφθαλμες αστοχες και αοριστες απαντησεις του.
Για να σταματησει αυτη η κατασταση θα παραθεσω 2 μονο αποριες που τις εθεσε ενα μελος της συζητησης μας προσφτατα.
Αν θελει και ενδιαφερεται ο ΑΡΗΣ , ας απαντησει.Ομως να απαντησει ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Για να βγει και πιο πετυχημενο το αποτελεσμα, παρακαλω μην καθισετε και σχολιασετε αυτο το ποστ μου.
Οριστε ΑΡΗ.
Απαντα αμα πραγματικα ενδιαφερεσαι.
Αν απαντησεις με τροπο υπεκφυγης, τοτε θα χασεις και αλλο ενα ατομο απο τη συζητηση( λες και σε ενοιαξε τωρα αλλα τελος παντων...)
quote:
Για να συνεχίσω επί του θέματος, ερωτήσεις στον δημιουργό του θέματος:1) Στρατό έχεις πάει? Πως την πάλεψες με τον ήλιο? Αν υπάρχει η ανάγκη να σε παρακολουθεί κάποιος πως τα κατάφεραν εντός του στρατού?
2) Γιατί αποφεύγεις να απαντάς σε λογικές ερωτήσεις, από τη στιγμή που δημιουργείς το θέμα και γράφεις ότι γράφεις σημαίνει πως θα συμμετέχεις στη συζήτηση και δεν θα απαγορεύεις να σου κάνουν ερωτήσεις με υφάκι "δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω, είναι πολλές οι ερωτήσεις, φοβάμαι".
...ur move
"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)
Χμμμ!
Δε νομίζω!
Δεν πάει με τον ωροσκόπο μου άλλωστε!

In anticipation of my resurrection...
quote:Κατ'αρχην...ΑΑΑΑΧΑ-ΧΑ!γελάσαμε πάλι...
μη γελας φιλτατε γιατι ανατριχιαζω!
σαν η φωνη εν ταφω ακουγεσαι... ![]()
quote:...συμβιβάσου με την παλάμη.
σε ευχαριστω για την προθυμια να μεταδωσεις τις πολυτιμες γνωσεις και εμπειριες σου στους αλλους, αλλα ξερεις η μεθοδος σου ειναι γνωστη απο αρχαιοτατων χρονων.
τιποτα καινουριο δεν εμαθες ακομη?
ξεκολλα ομως πια απ την παλαμη σου!
εκτος απο το οτι μπορει να κουφαθεις, ειδες ποσο χλωμος εισαι απ την καταχρηση??? ![]()
.
ναι ειναι πιστή σε σενα!
ναι δεν φοβασαι μην κολλησεις και τιποτα αλλο!
ναι ειναι εντελως υπακουη και σου κανει ολα τα κεφια!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ! ![]()
quote:σε ευχαριστώ που θα μου μάθεις το μυστικο για να μου κάθοντε οι γυναίκες...όμως,το θυμάσαι?
χμμμ... κατι θυμαμαι μεσα στις ομιχλες της μνημης μου...
βασικα χρειαζεσαι γυναικα
, αυτο το θυμαμαι καλα, και οχι την παλαμη σου! ![]()
quote:και για να δείς τι καλός που είμαι...
θα σου μάθω πως να σου σηκώνετε σε αυτη την κρίσημη ηληκία...
σ ευχαριστω για το ενδιαφερον, αλλα στο ξεκοψα ηδη: μαζι σου δεν παω!!!
μην επιμενεις αδικα λοιπον! ![]()
.
ΥΓ. και να προσεχεις την γριππη των πουλερικων - ανηκεις στις ομαδες υψηλου κινδυνου!!! ![]()
.
ΥΓ.2 καλα περασαμε παιδακια, γελασαμε, παιξαμε, μαθαμε οτι υπαρχουν αυτοδημιουργητοι βρυκολακες, καλα μας ειναι μεχρι εδω.
οχι τιποτα αλλο, αλλα κραταμε το τοπικ ψηλα στην κατηγορια παραξενο και υποβιβαζουμε το φορουμ.
σας αφηνω λοιπον, οσους ενδιαφερεστε να παιξετε με τον Αρη και τον ζωονοσο (ουπς! λαθος! φταιει η ηλικια μου! φορονοσο τον λενε
).
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:Κατ'αρχην...ΑΑΑΑΧΑ-ΧΑ!γελάσαμε πάλι...
εκτός το ότι μπορεί να κολλήσεις κάτι απο εμένα,μη ξεχνάς οτι είσαι και γέρος άνθρωπος...συμβιβάσου με την παλάμη.
σε ευχαριστώ που θα μου μάθεις το μυστικο για να μου κάθοντε οι γυναίκες...όμως,το θυμάσαι?
και για να δείς τι καλός που είμαι...
θα σου μάθω πως να σου σηκώνετε σε αυτη την κρίσημη ηληκία...
"ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ..."
Μπράμ στόκερ
Παρακαλώ να λείπουν τα παρασεξουαλικά υπονούμενα και οι προσβολές γιατί είναι κακόγουστο.
Να καλωσορίσω το νέο μέλος και να τον παράκινήσω να κάνει το πρώτο βήμα προς την κοπέλα με το άσπρο δέρμα και τα ωραία μάτια, χωρίς να φοβάται ότι θα τον δαγκώσει. ΕΛΕΟΣ πια να κόβουμε και τις τύχες μας.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
<<Να καλωσορίσω το νέο μέλος και να τον παράκινήσω να κάνει το πρώτο βήμα προς την κοπέλα με το άσπρο δέρμα και τα ωραία μάτια, χωρίς να φοβάται ότι θα τον δαγκώσει. ΕΛΕΟΣ πια να κόβουμε και τις τύχες μας.>>
να καλως ορισω και εγω το νεο μελος και να πω οτι το θεμα ειναι οχι αν δαγκωνει αλλα ποτε δαγκωνει και ποσο δυνατα ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
να καλως ορισω και εγω το νεο μελος και να πω οτι το θεμα ειναι οχι αν δαγκωνει αλλα ποτε δαγκωνει και ποσο δυνατα
Μιας και το φερε η κουβεντα, με καλαμακι, πινεται τιποτα απο το λαιμο?
"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)