ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ........ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ........ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

roberto248 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
roberto24Μέλος
20/10/2004, 21:38:38
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ;;ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.

21/10/2004, 02:41:48
Καλώς ήρθες στα forums roberto24!

Λακωνικό το μήνυμά σου. Συνάντηση στο όνειρο; Με ποιον, ποος που, γιατί και με ποιον τρόπο;

Θα ήταν καλύτερα να γίνεις πιο σαφής στο θέμα αυτό συζήτησης που ξεκίνησες, διότι υπάρχει κίνδυνος για οποιαδήποτε λάθος ερμηνεία αυτών που γράφεις.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

21/10/2004, 10:10:36
Αγαπητέ roberto24, όπως σωστά ρωτάει και η amalia, εννοείς συνάντηση στο όνειρο, μέσω συνειδητής αστρικής προβολής ή με άλλον τρόπο;

Ζήσε τη στιγμή!

roberto24Μέλος
26/10/2004, 20:40:37
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.Ο ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΙΑΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΘΕΜΑ'' ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ(ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΦΡΙΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ..) ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!Ο ΒΑΣΙΚΟς ΛΟΓΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙς ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ E MAIL.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΣΤΡΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΗ ΤΗς ΔΡΑΣΗ Κ.Τ.Λ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.(ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑ)ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ.ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ

ΧρήστοςΜέλος
27/10/2004, 03:17:53
Φίλε roberto24,

Αν και προσωπικά έχω λίγες εμπειρίες όσον αφορά το ονείρεμα (και ποτέ δεν το έχω καταφέρει κατα βούληση), Ένα βιβλίο που γνωρίζω οποίο έχει βοηθήσει έναν γνωστό μου αρκετά, είναι απο Castaneda, "Η Τέχνη του Ονείρου" (Η κάπως έτσι τέλοσπαντον). Απ'όσο θυμάμαι εξηγεί κάποια στάδια που περνάει κάποιος τα οποία τα ονομάζει πύλες, και η 4η πύλη (εαν θυμάμαι και κατάλαβα καλά) έχει αυτό τον σκοπό, την επικοινωνία μέσο ονείρου.

GiatrosΝέο Μέλος
01/11/2004, 17:38:56
file roberto24 tha ithela na mas peis me poion tropo pragmatopoieitai i "synantisi"? Episis pote kai pws syneiditopoiises oti mporeis na kaneis kati tetoio?

roberto24Μέλος
13/11/2004, 16:29:50
Απο 15 χρονων ειχα παρομοιες εμπειριες αλλα τελευταια με καποιες τεχνικες τις ςχω αυξησει σε διαρκεια αλλα και σε συχνοτητα.οταν και τα 2 μελη εχουν φτασει σε ενα εναν ικανοποιητικο βαθμο ελεγχου της εμπειριας δηλαδη να βγαινουν συνειδητα και πολλες φορες κατα βουληση τοτε αποφασιζουν μια φορα να βγουν μαζι σε ενα σημειο συγκεκριμενο η αν τα καταφερει ο ενας να προσπαθησει να ΄΄τραβηξει΄΄και τον αλλον στο ονειρο του.υπαρχουν διαφορες παραλλαγες αλλα η ουσια ειναι να εχουν πετυχει και οι 2 ενα συμαντικο βαθμο ελεγχου στις εμπειριες τους.

GiatrosΝέο Μέλος
14/11/2004, 02:36:21
Den etyxe pote sto parelthon na exw mia paromoia empeiria. Wstoso eimai anoixtos se kathe nea empeiria panw sto thema! Tha endiaferomoyn para poly na moy peite leptomeries kai plirofories poy tha me voithoysan na "ksekinisw" ki egw me ayto kai an einai dynaton na exw akomi kai twra mia synantisi....