- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ (ΝΟ 1) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οταν το θέλεις βρίσκεις τρόπο!!
Ακούγεται έντονα και στην Ρωσία ότι θέλουν να φτιάξουν κάτι παρόμοιο με την πάια Σοβιετική Ενωση!Δηλαδη η Ρωσία , η Λευκορωσία και κανα-δυο ακόμα κράτη με τους δικούς τους πρωθυπουργους αλλά έναν πρόεδρο - τον Πουτιν. Ο ρωσικός λαός θα το επιτρέψει και θα το ζητήσει κιόλας επειδη βλέπουν οτι η Ρψσία ανεβαίνει απο καθε αποψη
ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΜΕ ΥΠΕΡΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.
μου ηρθε στο μυαλο η προφητεια που ειπε ο λιακοπουλος για το θανατο αυτου που το ονομα του αρχιζει απο Ο και οτι μετα θα τρεχουν τα γεγονοτα με τρελους ρυθμους. Μηπως ξερετε ποιος την ειπε
ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ( ΓΕΩΡΓΙΟΣ ) ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ.
quote:
Οταν το θέλεις βρίσκεις τρόπο!!
Ακούγεται έντονα και στην Ρωσία ότι θέλουν να φτιάξουν κάτι παρόμοιο με την πάια Σοβιετική Ενωση!Δηλαδη η Ρωσία , η Λευκορωσία και κανα-δυο ακόμα κράτη με τους δικούς τους πρωθυπουργους αλλά έναν πρόεδρο - τον Πουτιν. Ο ρωσικός λαός θα το επιτρέψει και θα το ζητήσει κιόλας επειδη βλέπουν οτι η Ρψσία ανεβαίνει απο καθε αποψη.
Όντως. Εδώ τον Τσάρο λέει ότι θα ξαναβάλει στην θέση του ο Πούτιν, για να τονωθεί ο πατριωτισμός των Ρώσων, τώρα που τον βρήκανε καλό και άξιο να αναστηλώσει την χώρα θα τον πετάξουνε; Αν ο ίδιος θέλει, θα ξανακατέβει.
quote:
20 χρόνια ήρεμης βασιλείας (τα 1000 χρόνια βασιλείας του Χριστού, που αναφέρει και η αποκάλυψη).
Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό!Τι σόι κοσμοκρατορία θα κάνουμε που διαρκέσει τόσο λιγο;;;
Ετσι όπως τα λέτε τα παιδιά μας πάλι σε πολέμους θα ζουν.
Πιστεύω οτι μας ξεφεύγουν πολλά γιατί απλά δεν χρειάζεται να τα ξέρουμε!όταν φτάσει ο καιρός για το τέλος της ειρήνης ο Θεός θα μας το αποκαλύψει.
Δεν βρίσκω τον λόγο γιατί η "χιλιόχρονη" βασιλεία να ταυτίζεται με τα 20 χρόνια ήρεμης βασιλείας του Ιωάννη. Εκτος αυτού, το θέμα με τα 1000 χρόνια καλύτερα να μην το αγγίξουμε, υπάρχει κίνδυνος και σούσουρο μεγάλο γύρω από αυτό.
Με τον λογισμό μου το είπα. Αλλά, από την άλλη δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Αυτό όμως που με προβλημάτιζε πάντα και σε ό,τι έχει να κάνει με την Αποκάλυψη είναι κατά πόσον έχει αναφερθεί στο Βυζάντιο,με την έννοια ότι για 1000 περίπου χρόνια η Βυζαντινή Αυτοκρατορία όρθωσε τον Χριστιανισμό.
Θέλω να πω το εξής: Αν δεν υπήρχε Βυζάντιο, Κ.Παλαιολόγος, και λοιποί Αυτοκράτορες, οι προφητείες που διαβάζουμε σήμερα δεν θα αντανακλούσαν την Βυζαντινή Αυτοκρατορία?
Και δεν ανφέρθηκα ποτέ σε Κοσμοκρατορία των Ελλήνων. Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό...αυτά είναι νουθεσίες του Λιακόπουλου για να τονώσει το πατριωτικό πνεύμα και να βρει - ίσως - πελάτες προς την πλευρά των πατριωτών.
Εγώ πιστεύω πως το όλο θέμα είναι μάλλον πνευματικό και λιγότερο Εθνικό. Ο Βασιλέας Αγ. Ιωάννης δεν θεωρώ πως έρχεται για να κάνει την Ελλάδα Υπερδύναμη. Δεν πρέπει να τον περιμένουμε όπως οι Εβραίοι τον Μεσσία πριν 2000 χρόνια.
Νομίζω πως η ουσία στον ερχομό του είναι το ιεραποστολικό έργο, η ποιμανική καθοδήγηση αλλόθρησκων λαών στον Λόγο του Θεού και η τιμωρία αμαρτωλών άνεξάρτητα έθνους. Άλλο εάν κάποιοι λαοί (Τουρκία) ερχόμενοι αντιμέτωποι με αυτήν την νέα κατάσταση, εισπράξουν το μένος του Θεού. Νομίζω, πως δεν θα έρθει ένας νέος Μ.Αλέξανδρος, αλλά ένας Ειρηνιστής που με λύπη θα αναγκαστεί να πολεμήσει κάποιους λαούς.
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η εμφάνισή του και ο τρόπος που αυτή θα γίνει, θα είναι μια πολύ δυνατή αιτία να προσκυνήσουν όλοι τον Έναν και Μοναδικό Τριαδικό Θεό. Το γεγονός και μόνο αυτό, θα φτάσει για να "πέσει" ο Καθολικισμός και οι Αιρέσεις, να ενδιαφερθούν και να πιστέψουν αλλόθρησκοι λαοί.
Κι ασφαλώς όπου κι αν υπάρξουν δογματικοί και φανατικοί που θα εναντιωθούν στον Λόγο του Θεού, εκπορεύομενο μέσα από τον Βασιλέα Αγ. Ιωάννη θα παταχθούν.
Τώρα, για τον φίλο που ρώτησε από ποια από τις 12 φυλές καταγόμαστε, θα του αναφέρω το εξής: Από ό,τι έχω καταλάβει ο άριθμός 144.000 και οι 12 φυλές είναι συμβολικός και πνευματικός, κι έχει να κάνει με το αποστολικό έργο των 12 αποστόλων. Μια άλλη εξήγηση σχετίζει τον αριθμό αυτό με τον αριθμό των Εβραίων που θα πιστέψουν στον Χριστό.
Ειλικρινά, δεν είμαι κατάλληλος για τέτοιες απαντήσεις. Σίγουρα όμως αναφέρεται ο αριθμός αυτός σε σωσμένες ψυχές. Από που προέρχονται....ουκ οίδα!
Φιλε Ηφαιστε δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι βαλανε αυτο το τραγουδι στην προεκλογικη εκστρατεια του κομματος που επροκειτο να κυβερνησει αυτη την τετραετια,και εκαναν μαλιστα ωστε να ακουστει σε καθε γωνια της ελλαδας.Ο πολυς κοσμοςδεν το προσεξε γιατι ηταν χορωδιακο και επρεπε να το προσεξεις για να ακουσεις τους στιχους,στο υποσυνειδητο ομως περασε.
Με την ίδια λογική, και το Βυζάντιο Νumber #2 του Τσάρου κράτησε και αυτό 1000 χρόνια περίπου.
Φίλε 22, να μην τα βλέπουμε όλα ως προσχεδιασμένα, γιατί θα καταλήξουμε άλλα να βλέπουμε και άλλα να καταλαβαίνουμε.
Από που να αρχίσω όλοι τους υποκινούνται από ξένα συμφέροντα και αυτό δεν μπορεί να μου το αμφισβητήσει κανείς. Ο Καραμανλης μέχρι τώρα πιο πολύ φαίνεται να τον ενδιαφέρει ο φίλος Ερμπακαν παρά η ίδια του η χώρα.
Είδαμε τη κάνανε για την Μακεδονία είδαμε τη κάνανε για την Βόρεια Ήπειρο και πάει λέγοντας.
Αν περιμένετε από αυτούς το όνειρο σας θα είναι μικρής διάρκειας.
Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά ήρεμα παίδες μην το ξεφτελίσουμε το θέμα.
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
Συγνώμη αλλά εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω!
Τι σχέση έχει με το θέμα που συζητάμε αν ο ηθοποιός του "Ιησούς από την Ναζαρέτ" πήγε με γυναίκα?
Δηλαδή με τι έπρεπε να πάει...με γαϊδούρι?
Ταινία γύριζε ο άνθρωπος...δεν αποφάσισε να γίνει Χριστός. Επαγγελματίας ηθοποιός είναι!
Εν πάσει περιπτώσει!
Και νομίζω (το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω), ότι υπάρχει προφητεία, όπου κάποια στιγμή λέει (ο Κύριος....κάποιος Άγγελος??) πηγαίνετε ανατολικά της πόλης κι εκεί θα δείτε φίλον μου, ο οποίος είναι κρανοφόρος, φέρει άρματα στα χέρια και έχει πορφυρούς σταυρούς στις ωμοπλάτες.
Τέλος πάντων....θα το βρω...αλλά ακόμα και λάθος να έχω κάνει, η προφητεία του Αγ. Χοζεβίτη λέει ρητά ότι στα χέρια του θα έχει σειρά από άρματα.
Δηλαδή: έχει σειρά από άρματα, δεν σημαίνει ότι είναι αντάρτης βεβαίως βεβαίως, αλλά ότι φέρει δηλαδή ηγείται αρμάτων. Άρα είναι στρατιωτικός.