ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- OXI AΛΛO KAΡBOYNO (Άποψη σχετικά με τις πολεμικές τέχνες) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- OXI AΛΛO KAΡBOYNO (Άποψη σχετικά με τις πολεμικές τέχνες) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Καρβουνιάρης13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΚαρβουνιάρηςΝέο Μέλος
10/08/2006, 00:27:22
quote:

quote:
...πρέπει να τονιστεί ότι στην Ανατολή δεν υπάρχει φιλοσοφία με την ίδια έννοια που δημιουργήθηκε στην αρχαία Ελλάδα...

σε αυτό το σημείο του κειμένου, φαίνεται να "προπαγανδίζεται"
ο "Αρχαιο-ελληνισμός" έναντι του "Ανατολισμού".
Βέβαια, σε άλλα παρόμοια κείμενα θα δούμε ότι η αρχαιοελληνική
φιλοσοφία, που για τους σκοπούς αυτού του κειμένου χαρακτήρίζεται
θετική, αντιστρόφως γίνεται και αυτή δαιμονική και αντιχριστιανική.

Δηλαδή, ό,τι μας συμφέρει...

Ότι "προπαγανδίζεται" ο "αρχαιοελληνισμός" και ότι η "αρχαιοελληνική φιλοσοφία χαρακτηρίζεται θετικά" πού το βλέπεις βρε Λίλιθ; Δεν υπάρχει εδώ κανένας χαρακτηρισμός, ΟΥΤΕ θετικός ΟΥΤΕ αρνητικός. Ο άνθρωπος λέει απλά ότι αυτό που αποκαλούν πολλοί "ανατολική φιλοσοφία" ΔΕΝ είναι στην κυριολεξία "φιλοσοφία" αλλά άλλο πράγμα. Βρε παιδιά, λίγη προσοχή για να μπορούμε να συνεννοηθούμε!

(Wake me up)
Wake me up inside
(I can't wake up)
Wake me up inside
(Save me)
call my name and save me from the dark
(Wake me up)
bid my blood to run
(I can't wake up)
before I come undone
(Save me)
save me from the nothing I've become!

VIKINGΜέλος
10/08/2006, 12:03:41
quote:
Λέει πολύ απλά ότι οι φόρμες έχουν μαγικό-θρησκευτικό κώδικα ώστε να επικαλούνται και να προσεταιρίζονται δαίμονες, και να "πειράζουν" ενδοκρινείς αδένες, και όποιος τις εκτελεί μένει εκτεθειμένος στον κώδικα αυτόν και στις δαιμονικές επιρροές ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνει ή δεν γνωρίζει τα περί κώδικα.

Απο ποια επιστημονικη ερευνα προεκυψαν αυτα;Μπορουν αυτοι οι Γιγαντες της επιστημης να αποδειξουν αυτα που ισχυριζονται;Διοτι χωρις αποδειξεις αυτα ειναι απλως αερολογιες που εχουν απηχηση στα παιδακια του δημοτικου που τους κανει κηρυγμα ο δασκαλος θεολογιας.

Edited by - VIKING on 10/08/2006 12:04:35

10/08/2006, 13:01:35
quote:
Εγώ μετά και από αυτά δεν υποθέτω, αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι κάνεις πολλές ανυπόστατες υποθέσεις που τις πιστεύεις κιόλας. Για την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος σε συζήτηση στο Esoterica.

κανενα προβλημα <<καρβουνιαρη>> ειπα θα παιξω το παιχνιδι σου

ας ξανα δουμε τι λεει το κειμενο
Πολλά μπορούν να ειπωθούν και για την απόκτηση εξαρτημένων αντανακλαστικών άμυνας και επίθεσης, που υπονομεύουν και ουσιαστικά αναιρούν την κατά Χριστόν ελευθερία του ανθρώπου

κατι που αναιρει την ελευθερια του ανθρωπου και αυτος ο ανθρωπος δεν ελεγχει τα αντανακλαστικα του συμενει οτι κατευθηνεται απο καποιον αλλον
σε συνδιασμο με την προηγουμενη παραγραφο οτι και καλα εκτελωντας τα κατα καλουνται δαιμονικες δυναμεις που δινουν στον ασκουμενο ευεξια και παθος για να συνεχισει την εξασκηση
μας φτανει στο συμπερασμα που ειπα προηγουμενος
τωρα αν εσυ προσπαθεις να καλυψεις τις ανοησιες που γραφει η σελιδα ειναι δικαιωμα σου
αλλα πρεπει να κανεις καλυτερη δσουλεια

quote:
Όχι, και ακόμα απορώ ΕΣΥ πού τα είδες. Η παράγραφος που παραθέτεις δεν λέει ότι όποιος κάνει πολεμικές τέχνες, έστω και δεκατρία χρόνια όπως λες ότι κάνεις εσύ, "έχει σκοτώσει αρκετά άτομα στην προπόνηση και στους αγώνες". Σε παρακαλώ να την ξαναδιαβάσεις και να μην επιμένεις σαν ξεροκέφαλο παιδάκι.

η παραγραφος λεει οτι εχουμε αρκετα υψηλα ποσοστα σοβαρων ατυχηματων αλλα και θανατων κατα την εξασκηση

αρκετα υψηλα συμενει 70%-80%
καθε χρονο δινω τουλαχιστον 1000 αγωνες οι αγωνες ειναι μεσα στο γυμναστηριο και σε πρωταθληματα
εχω δωσει χοντρικα 13000 αγωνες συμφωνα με την παραγραφο στο 70%-80%
των αγωνων εχω προκαλεσει σοβαρα ατυχηματα αλλα και θανατους

αυτα τα λιγα <<καρβουνιαρη>>

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

ΚαρβουνιάρηςΝέο Μέλος
10/08/2006, 18:03:22
quote:

quote:
Λέει πολύ απλά ότι οι φόρμες έχουν μαγικό-θρησκευτικό κώδικα ώστε να επικαλούνται και να προσεταιρίζονται δαίμονες, και να "πειράζουν" ενδοκρινείς αδένες, και όποιος τις εκτελεί μένει εκτεθειμένος στον κώδικα αυτόν και στις δαιμονικές επιρροές ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνει ή δεν γνωρίζει τα περί κώδικα.

Απο ποια επιστημονικη ερευνα προεκυψαν αυτα;Μπορουν αυτοι οι Γιγαντες της επιστημης να αποδειξουν αυτα που ισχυριζονται;Διοτι χωρις αποδειξεις αυτα ειναι απλως αερολογιες που εχουν απηχηση στα παιδακια του δημοτικου που τους κανει κηρυγμα ο δασκαλος θεολογιας.
Edited by - VIKING on 10/08/2006 12:04:35

Φίλε viking δεν ξέρω αν αυτοί που γράφουν στη σελίδα είναι "γίγαντες της επιστήμης". Ξέρω όπως πολύ καλά τι κάνει η γιόγκα. Έχεις πρόχειρη καμμιά εικόνα με τα τσάκρας ή ενεργειακά κέντρα ή όπως θέλεις πες τα, που πάνω τους βασίζονται οι διάφορες μέθοδοι διαλογισμού, κινητικές και στατικές; Αν ναι, κοίταξέ τα λίγο και θα δεις ότι αντιστοιχούν σε ενδοκρινείς αδένες. Έχουν γίνει και κάποιες σχετικές τοποθετήσεις από επιστήμονες, που δεν έχω πρόχειρες αυτή τη στιγμή, αλλά να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ είμαι ο πρώτος που έχει παρατηρήσει το συσχετισμό ενδοκρινών αδένων και τσάκρας.
Αυτά δεν είναι θεολογία αγαπητέ μου.
Όσο για τα "θεολογικά", τα περί δαιμόνων, που φαγώνεται και ο γιγενής, οι ανατολίτες δάσκαλοι δεν τα κρύβουν αυτά από αυτούς που είναι σε θέση να τ' ακούσουν. Μόνο που αυτά που εμείς χαρακτηρίζουμε δαίμονες, αυτοί τα λένε θεούς και δυνάμεις της φύσης.
Θα σου συνιστούσα δυο βιβλία πολύ διαφωτιστικά: το ένα λέγεται "Η αλήθεια για τις πολεμικές τέχνες" της Μαρίας Δημητριάδου από τις εκδόσεις Παναγόπουλος, το άλλο "Εσωτερικές πολεμικές τέχνες" του Michel Echenique από τις εκδόσεις Νέα Ακρόπολη. Υπάρχουν κι άλλα από αγγλικές εκδόσεις, αλλά ξεκίνα μ' αυτά που είναι στα ελληνικά και θα βρεις πολλά εκεί μέσα.

(Wake me up)
Wake me up inside
(I can't wake up)
Wake me up inside
(Save me)
(Wake me up)
bid my blood to run
(I can't wake up)
before I come undone
(Save me)

ΚαρβουνιάρηςΝέο Μέλος
10/08/2006, 18:18:06
quote:

quote:
Εγώ μετά και από αυτά δεν υποθέτω, αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι κάνεις πολλές ανυπόστατες υποθέσεις που τις πιστεύεις κιόλας. Για την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος σε συζήτηση στο Esoterica.

κανενα προβλημα <<καρβουνιαρη>> ειπα θα παιξω το παιχνιδι σου

ας ξανα δουμε τι λεει το κειμενο
Πολλά μπορούν να ειπωθούν και για την απόκτηση εξαρτημένων αντανακλαστικών άμυνας και επίθεσης, που υπονομεύουν και ουσιαστικά αναιρούν την κατά Χριστόν ελευθερία του ανθρώπου

κατι που αναιρει την ελευθερια του ανθρωπου και αυτος ο ανθρωπος δεν ελεγχει τα αντανακλαστικα του συμενει οτι κατευθηνεται απο καποιον αλλον
σε συνδιασμο με την προηγουμενη παραγραφο οτι και καλα εκτελωντας τα κατα καλουνται δαιμονικες δυναμεις που δινουν στον ασκουμενο ευεξια και παθος για να συνεχισει την εξασκηση
μας φτανει στο συμπερασμα που ειπα προηγουμενος
τωρα αν εσυ προσπαθεις να καλυψεις τις ανοησιες που γραφει η σελιδα ειναι δικαιωμα σου
αλλα πρεπει να κανεις καλυτερη δσουλεια

quote:
Όχι, και ακόμα απορώ ΕΣΥ πού τα είδες. Η παράγραφος που παραθέτεις δεν λέει ότι όποιος κάνει πολεμικές τέχνες, έστω και δεκατρία χρόνια όπως λες ότι κάνεις εσύ, "έχει σκοτώσει αρκετά άτομα στην προπόνηση και στους αγώνες". Σε παρακαλώ να την ξαναδιαβάσεις και να μην επιμένεις σαν ξεροκέφαλο παιδάκι.

η παραγραφος λεει οτι εχουμε αρκετα υψηλα ποσοστα σοβαρων ατυχηματων αλλα και θανατων κατα την εξασκηση

αρκετα υψηλα συμενει 70%-80%
καθε χρονο δινω τουλαχιστον 1000 αγωνες οι αγωνες ειναι μεσα στο γυμναστηριο και σε πρωταθληματα
εχω δωσει χοντρικα 13000 αγωνες συμφωνα με την παραγραφο στο 70%-80%
των αγωνων εχω προκαλεσει σοβαρα ατυχηματα αλλα και θανατους

αυτα τα λιγα <<καρβουνιαρη>>

Η ανάλυση είναι τελείως άστοχη. Ελπίζω στις πολεμικές τέχνες να είσαι καλύτερος απ' ότι στις λογικές αναλύσεις...
Δεν χρειάζεται να μου κάνεις το κείμενο τεράστιο, το νόημά του δεν πρόκειται να αλλάξει. Μας λες "κατι που αναιρει την ελευθερια του ανθρωπου και αυτος ο ανθρωπος δεν ελεγχει τα αντανακλαστικα του συμενει οτι κατευθηνεται απο καποιον αλλον". Όχι αγαπητέ μου δεν σημαίνει ότι κατευθύνεται από κάποιον ΑΛΛΟΝ. Σημαίνει απλά ότι αντιδρά με ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ σαν να είναι ρομπότ. Τώρα, μερικοί που το έχουν πάθει αυτό σίγουρα θα προσπαθούσαν να γελοιοποιήσουν την παραπάνω παράγραφο και να πουν "για δες, μου λένε πως κατευύνομαι από κάποιον άλλον, και μάλιστα δαίμονα... τι ηλίθιο" κι αυτό για να μην συνειδητοποιήσουν ότι η εξάσκηση των πολεμικών τεχνών τους έχει μετατρέψει σε ρομπότ. Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ ένας από αυτούς.
Όσο για τα ποσοστά ατυχημάτων ΕΙΝΑΙ αρκετά υψηλά, και δεν υπάρχει σοβαρός γνώστης που να μην το παραδέχεται αυτό. Μη μου πεις ότι εσύ ο ίδιος δεν έχεις δει να συμβαίνουν ατυχήματα σε τόσους αγώνες που έχεις λάβει μέρος! Ο "Ελάχιστος" είδε πάντως...
Από την άλλη εκτός από τους επίσημους αγώνες και τα πρωταθλήματα υπάρχουν οι παράνομοι αγώνες, τα μπραβιλίκια, οι καυγάδες στο δρόμο, τα "κλουβιά" και άλλα διάφορα, που όλα σχετίζονται με πολεμικές τέχνες και για τα οποία δεν τηρούνται οπωσδήποτε στατιστικά στοιχεία. Το κείμενο που παρέθεσες τα αναφέρει αυτά, αλλά εσύ απ' όλα "διάβασες" μόνο τους αγώνες που συμμετέχεις.

(Wake me up)
Wake me up inside
(I can't wake up)
Wake me up inside
(Save me)
(Wake me up)
bid my blood to run
(I can't wake up)
before I come undone
(Save me)

10/08/2006, 18:59:39
<<καρβουνιαρη>>
το κειμενο λεει οτι εκτελωντας τα κατα κανεις επικληση δαιμονων
και για να μας δειξει του λογου το αληθες μας δινει σαν παραδειγμα
οτι πλεον το ατομο δεν ελεγχει τα αντανακλαστικα του

αλλα για να τελιωνουμε με την παρωδια αυτη
καλουνται δαιμονες που επιρεαζουν την βουληση του αθλητη και τον στρεφουν προς το κακο η το κειμενο λεει μπουρδες

quote:
Όσο για τα ποσοστά ατυχημάτων ΕΙΝΑΙ αρκετά υψηλά, και δεν υπάρχει σοβαρός γνώστης που να μην το παραδέχεται αυτό. Μη μου πεις ότι εσύ ο ίδιος δεν έχεις δει να συμβαίνουν ατυχήματα σε τόσους αγώνες που έχεις λάβει μέρος! Ο "Ελάχιστος" είδε πάντως...
Από την άλλη εκτός από τους επίσημους αγώνες και τα πρωταθλήματα υπάρχουν οι παράνομοι αγώνες, τα μπραβιλίκια, οι καυγάδες στο δρόμο, τα "κλουβιά" και άλλα διάφορα, που όλα σχετίζονται με πολεμικές τέχνες και για τα οποία δεν τηρούνται οπωσδήποτε στατιστικά στοιχεία. Το κείμενο που παρέθεσες τα αναφέρει αυτά, αλλά εσύ απ' όλα "διάβασες" μόνο τους αγώνες που συμμετέχεις.

αρκετα υψηλα σου ειπα τι σημενει
το ποσοστο σε επισημους αγωνες μετα βιας φτανει το 1%-2%
και δεν αφορα θανατους παρα χτυπηματα οπως εξαθρωσεις,καταγματα

τωρα οσο αφορα το μπραβιλικι,καβγαδες στον δρομο δεν εχει να κανει με αγωνες αλλα με διαπληκτισμο ατομων
αν η λογικη σου λεει οτι ειναι το ιδιο τι να σου πω
το ιδιο ειναι και για τους παρανομους αγωνες
και στις δυο περιπτωσεις(καβγαδες στον δρομο παρανομοι αγωνες)
υπαρχει μονο ενας κανονας να εισαι εσυ αυτος που θα ειναι ορθιος στο τελος

ΚαρβουνιάρηςΝέο Μέλος
11/08/2006, 00:10:21
quote:

<<καρβουνιαρη>>
το κειμενο λεει οτι εκτελωντας τα κατα κανεις επικληση δαιμονων
και για να μας δειξει του λογου το αληθες μας δινει σαν παραδειγμα
οτι πλεον το ατομο δεν ελεγχει τα αντανακλαστικα του

Όχι, αυτό λες εσύ ότι λέει το κείμενο. Εγώ που διαβάζω χωρίς προκατάληψη δεν βλέπω να λέει τίποτα τέτοιο, ο διαχωρισμός μεταξύ αντανακλαστικών, δαιμόνων και ορμονών είναι φανερός. Επιπλέον γνωρίζω ότι και άλλα πράγματα που ΔΕΝ καλούν δαίμονες, όπως π.χ. η πυγμαχία, δημιουργούν εξαρτημένα αντανακλαστικά.

quote:
αλλα για να τελιωνουμε με την παρωδια αυτη
καλουνται δαιμονες που επιρεαζουν την βουληση του αθλητη και τον στρεφουν προς το κακο η το κειμενο λεει μπουρδες

Αυτό δεν καταλαβαίνω πώς το θέτεις. Σαν ερώτηση; Αν μου κάνεις αυτή την ερώτηση η απάντησή μου είναι ΝΑΙ. Το πόσο τον στρέφουν τον αθλητή προς το κακό, εξαρτάται και από την υπόλοιπη βιοτή του. Επίσης και το κακό είναι κάτι που συζητιέται. Γιατί "κακό" δεν είναι μόνο η "κακή στιγμή" που λέμε, που θα χρησιμοποιήσεις αυτά που ξέρεις για να βλάψεις συνειδητά έναν συνάνθρωπο. Για μένα και μόνο το ότι κάποιος μένει προσκολλημένος στην ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΤΗΤΑ που συνεπάγεται η εξάσκηση πολεμικών τεχνών, και το ότι φαντασιώνεται να διαλύσει τον τάδε ή τον δείνα μ' αυτά που ξέρει, και το ότι υπάρχει η πιθανότητα κάποια στιγμή να λειτουργήσει καταστροφικά εναντίον συνανθρώπου, είναι αρκετά κακά πράγματα.

quote:

quote:

Πάλι καλά που παραδέχεσαι ότι συμβαίνει κι αυτό, κι ας χαμηλώνεις το ποσοστό για να μη θίξεις τους αγώνες. Αλήθεια τα ποσοστά ατυχημάτων που συμβαίνουν π.χ. στην προπόνηση του Χατσούμι τα γνωρίζεις; Τα πραγματικά, όχι τα "επίσημα" που έδινε αυτός... Τα ατυχήματα που συμβαίνουν σε σχολές κατά την προπόνηση και δεν υπολογίζονται επειδή "δεν είναι επίσημοι αγώνες" σου λένε κάτι;

quote:
τωρα οσο αφορα το μπραβιλικι,καβγαδες στον δρομο δεν εχει να κανει με αγωνες αλλα με διαπληκτισμο ατομων
αν η λογικη σου λεει οτι ειναι το ιδιο τι να σου πω
το ιδιο ειναι και για τους παρανομους αγωνες
και στις δυο περιπτωσεις(καβγαδες στον δρομο παρανομοι αγωνες)
υπαρχει μονο ενας κανονας να εισαι εσυ αυτος που θα ειναι ορθιος στο τελος

Δεν θα διαφωνήσω ότι "δεν έχει να κάνει με αγώνες", έχει όμως να κάνει με πολεμοτεχνίτες! Όχι απλά η λογική μου, αλλά τα δεδομένα μου δείχνουν ότι αυτούς ζητάνε στο μπραβιλίκι και στους παράνομους αγώνες, αυτοί διαπρέπουν και στους καυγάδες. Υπάρχουν ασφαλώς και οι σοβαροί πολεμοτεχνίτες που δεν τσακώνονται ακόμα κι αν τους προκαλέσουν, αν όμως τους βάλεις δίπλα στους άλλους είναι οι λιγότεροι. Σου συνιστώ να διαβάσεις το βιβλίο "Κορυδαλλός, πολεμιστές και οργανωμένο έγκλημα" που το έχει γράψει κοπέλα η οποία κάνει η ίδια πολεμικές τέχνες και τις αγαπά, κι αν θες μετά από αυτό τα ξαναλέμε.

(Wake me up)
Wake me up inside
(I can't wake up)
Wake me up inside
(Save me)
(Wake me up)
bid my blood to run
(I can't wake up)
before I come undone
(Save me)

scar_faceΜέλος
11/08/2006, 13:00:47
quote:

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά στις πολεμικές ασκήσεις το ανεκτό ποσοστό θυμάτων είναι 1% όπως και σε πόλεμο το ποσοστό των παράπλευρων απωλειών.
Αρα το 2% είναι μεγάλο.
Αν το μεγάλο ποσοστό ήταν 70% τότε θα έπρεπε να μην γίνονται αγώνες, μιας και δεν θα ήταν αγώνες αλλά πολεμικές συρράξεις.

The love is like a ball. Ul c
.|.
AINEIAN06Μέλος
11/08/2006, 20:43:36
Φίλοι μου
Γυμνάζομαι στο καράτε απο το 1984 , με ερασιτεχνικά πλαίσια..
Ούτε με σατανάδες έμπλεξα , ούτε σκότωσα η τραυμάτισα κάποιον κι στην συμπεριφορά μου είμαι πολύ ήρεμος ειρηνικός κι πολιτισμένος [ μη βιαίος..]
ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ .... ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ

Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ .... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!

hierophantisΝέο Μέλος
13/08/2006, 18:57:15
Καταρχάς να χαιρετήσω την παρέα του εσωτερικά,
Κατά δεύτερον εγώ τον γιό μου που θα γεννηθεί σε 2 μήνες περίπου , θα τον πάω tai chi η κουνγκ φου , είναι προσωπική μου εμπειρία ότι υπάρχουν σωστοί δάσκαλοι ,και επίσης ότι αυτού του είδους η τέχνες αναπτύσσουν υγιή άτομα.
(Δεν είμαι υπέρ τον πολεμικών τεχνών χωρίς υπόβαθρο όπως πυγμαχία κικ βοξ κλπ , αν και σε αυτά δεν θέλω να είμαι αφοριστικός, )
γιατί μέσα από αυτού του είδους την τέχνες αντιλαμβάνεται κάποιος βιωματικά ότι δεν είναι μονό σώμα … εκβαθύνει στην αναπνοή … δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με χριστιανούς για διαφόρους λογούς , ο βασικότερος είναι ότι όταν αντιπαρατίθεσαι με κάποιον μπορεί να χάσεις το νόημα και την σοφία που έχει σε αυτά που λέει, και θέλω να μπω σε αντιπαράθεση όταν κάποιος λέει ότι κρατάει την μοναδική αλήθεια , ο δάσκαλος μου , μου είχε πει ότι οι δρόμοι για τον θεό είναι τόση όσοι και οι ανθρώπινες ψυχές , και αυτό μου κάνει γιατί δεν προσπαθεί να με χειραγώγηση πουλώντας μου την σωτηρία της ψυχής.

Φιλικους χαιρετισμους

19/08/2006, 12:34:10
ΤΑΙ ΤΣΙ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΑΙΚΙΝΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΧΑΧΑ
ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ
ΗΡΘΕ Ο ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ
ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΓΚ ΦΟΥ Ε???ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ Ε????
ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΝΑ
ΜΑΘΗΜΑ ΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ,ΤΟΥΣ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ 0
ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΣ ΑΠΣ...
ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΑΞΑΝΕ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ.
ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ 1000
JET LI 5 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ PRIDE KAI TA UFC,ΤΩΡΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΚΟΥΛΙΔΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΟΥΝ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ...
ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ = ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ

19/08/2006, 18:10:30
scar_face το 2% εχει να κανει με αγωνες
που και παλι αυτο το ποσοστο ειναι πολυ μικρο
το αρθρο μας λεει οτι οι θανατοι και οι σοβαροι τραυματισμοι ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα και για να μας διξει του λογου το αληθες βαζει μεσα και τους καβγαδες που γινονται στο δρομο

στα 13 χρονια που ασχολουμαι ειμουν μαρτυρας σε
μια σπασμενη μυτη
ενα ποδι που μπηκε σε ναρθηκα για 15 μερες
και ενα ποδι που ειχε αιματομα με αποτελεσμα να αναγκαστει ο παθον να διακοψει τις προπονησεις για ενα μηνα

αυτοι ειναι οι ποιο σοβαροι τραυματισμοι που εχουν γινει στις προπονησεις

ενας τραυματισμος καθε 40 μηνες δεν μπορω να πω οτι ειναι πολυ υψηλα επιπεδα εκτος και αν θελουν να προσθεσουν στους σοβαρους τραυματισμους τις φουσκαλες που γινονται στα ποδια οταν τριβονται στο ταταμι μεχρι να σκληρυνουν

hierophantis για μενα εχει αξια ο δασκαλος και οχι το ειδος που θα επιλεξεις να ακολουθησεις
στα παντα μπορεις να βρεις σωστο υποβαθρο

quote:
Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ .... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!

hierophantisΝέο Μέλος
19/08/2006, 23:24:18
hierophantis για μενα εχει αξια ο δασκαλος και οχι το ειδος που θα επιλεξεις να ακολουθησεις
στα παντα μπορεις να βρεις σωστο υποβαθρο

Δεν αμφιβαλω γιαυτο ,ομως εχω γνωση απο καρατε shotokan, box, οι δικοι μου αποψη ειναι οτι τα συγκεκριμενα ειδοι δεν εχουν υποβαθρο πνευματικο, τωρα γνωριζω απο φιλους για εναν δασκαλο ται κβον ντο
που ειναι χριστιανος και ο οποιος ειναι πολυ καλος ανθρωπος!!!

Το γιο μου δεν θα τον εστελνα στα παραπανω συστηματα , θα διαλεξω καποιο συστημα που να εχει υποβαθρο πνευματικο , και σιγουρα με εναν αξιο δασκαλο !!!

ενας απο τους καλυτερους δασκαλους που εχω γνωρισει στην αναζητηση μου "και δεν ειμαι πια μαθητης του" και δεν νομιζω οτι μπορει κανενας να το αμφισβιτισει αυτο, ειναι ο πετρος κουροπουλος.
σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω διαφιμιση, ετσι κιαλλιως δεν την χρειαζετε, και δεν την επιδιοκη !!!