- O Ηλ. Λογαριασμός Totem - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μπορούμε να γράφουμε και οι 7 (προσωπικότητές μου) μαζί ή να ανοίξω πλοκάμια lamogio1, lamogio 2,...κλπ;
Ασε, θα συνεδριάσουμε (εγώ κι οι άλλες 6 προσ/τες μου) και θα αποφασίσουμε.
ευχαριστώ τα απλά(!) μέλη για την κατανόηση
Σε ένα φόρουμ οι συνθήκες επικοινωνίας είναι ιδιόμορφες. Εκ πρώτοις, όλοι ξέρουμε ότι πίσω από τα nicknames κρύβονται άνθρωποι και το να προσπαθεί κανείς να συνθέσει τα στοιχεία της προσωπικότητας πίσω από κάθε όνομα, έχει κι αυτό τη μαγεία του. Άλλοι έχουμε μπέσα, άλλοι μαγκιά, άλλοι είναι γλυκοί, άλλοι πιο έξυπνοι, πιο πονηροί και πάει λέγοντας.
Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που συμμετέχουν στο φόρουμ επειδή επιζητούν να μάθουν πράγματα, άλλοι που επιθυμούν τη διάδοση της αλήθειας (τους) και άλλοι που απλά αναζητούν παρέα (να τους κατανοούν ή να τους συμμερίζονται ή να λένε μια καλημέρα και να μοιράζονται τους προβληματισμούς τους)
Είναι αυτονόητο ότι ο γραπτός λόγος είναι το μόνο μέσο που διαθέτουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, όλοι εμείς, για να επικοινωνήσουμε. Στον γραπτό λόγο λοιπόν το ύφος καθορίζει πολλά πράγματα. Μεταξύ άλλων, δίνει βάθος στο νόημα που μεταδίδεται.
Το απρόσωπο ύφος ενός συλλογικού λογαριασμού μπορεί ασφαλώς να μην παρακωλύει τη μετάδοση πληροφοριών αλλά σίγουρα δεν βοηθά στην επικοινωνία. Απορώ μάλιστα πώς ο Δρ. από το Εδιμβούργο ή η κοινή λογική σας δεν προέβλεψαν την τροπή που πήραν τα πράγματα... Εκτός κι αν ο Τζώνυ έχει δίκιο και όντως πρόκειται για κάποιου είδους πείραμα. Στην περίπτωση αυτή συντρέχουν λόγοι ανησυχίας εκ μέρους των υπευθύνων – και όχι μόνο.
Τα περί καταβολής εξόδων για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση που ζήτησαν οι εκπρόσωποι του εσοτέρικα (στο τέλος-τέλος σπίτι τους είναι και όλοι εμείς φιλοξενούμενοι, δικαιούνται όσο με αφορά να γνωρίζουν προσωπικά ποιους φιλοξενούν εάν το θελήσουν), είναι για μένα σοφιστείες, αστειότητες και θεωρώ ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη όλων.
Unseen
ΥΓ: Αν όλα τα μέλη σας έχουν το επίπεδο του "φιλάρα" που απάντησε στον Τζώνυ, μάλλον θα πρέπει να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα που αφορούν την ομάδα σαν σύνολο. Και ίσως και να συνεργαστείτε με κάποιον άλλον καθηγητή ψυχολογίας...
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε, ούτε να κάνουμε διάλογο μαζί σας, γιατί περιμένουμε τις απαντήσεις των υπευθύνων σχετικά με το αν μπορούμε να συμμετέχουμε κι εμείς στο φόρουμ.
Επίσης, περιμένουμε τις απαντήσεις των υπευθύνων σχετικά με την επερχόμενη συνάντησή μας. Ήδη μπήκαμε σε καινούργια εβδομάδα - καλή εβδομάδα σε όλους σας! - και δεν έχουμε πάρει καμία απολύτως απάντηση (ούτε στο προσωπικό μας mail), όσον αφορά τους προβληματισμούς μας (αν μπορούμε να γράφουμε, αν μπορούμε να ανοίγουμε θέματα, αν μπορούμε να συνομιλούμε με τα μέλη, αν μπορούμε να το κάνουμε αυτό μόνο στο παρόν θέμα ή όχι), δεν γνωρίζουμε τελικώς αν θα γίνει αυτή η συνάντηση, και όπως καταλαβαίνετε, είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων.
Με την ευκαιρία, θέλουμε να παρακαλέσουμε τους υπεύθυνους να μας απαντήσουν σχετικώς με όλα αυτά.
Αγαπητοί διαχειριστές, συντονιστές του φόρουμ esoterica.gr,
Τελικώς, επιθυμείτε να μας συναντήσετε και αν ναι, συμφωνείτε με όσα έχουμε πει ως τώρα γι' αυτήν την συνάντηση ;
Μπορούμε να γράφουμε στο φόρουμ σας, μέχρι να αποφασίσετε ;
Με εκτίμηση.
υ.γ Όλα τα μέλη της ομάδος μας βρίσκονται εν αναμονή. Αυτό σημαίνει πως δεν γνωρίζουν ΤΙ να προγραμματίσουν μέσα στην εβδομάδα τους και καταλαβαίνετε πως όσο ο καιρός περνάει και το χρονικό όριο των 7 ημερών πλησιάσει στην λήξη του, τόσο περισσότερο δύσκολο θα είναι για μας να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά σας. Παρακαλούμε απαντήστε μας, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ευχαριστούμε πολύ.
quote:
Θες να μπεις ρε φιλε στο εσωτερικα; Γραψε: Τοτεμ1, Τοτεμ2, Τοτεμ3...Τοτεμ7!! Τι μας πρηζεις τ΄α.....α!!! Χεστηκα εαν εισαι ενας ή πολλοι!!! Αρκει να ξερω με ποιον μιλαω!!
http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?TOPIC_ID=5793&ARCHIVE=
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ
.. εε.. δηλαδή εις το τσιμπούσιον αυτό.. ποιοί θα συμμετάσχουν.. δεν πιστεύω να γίνει σε κλειστό κύκλο
Αν δεν με καλέσετε θα θυμώσω
Κανονικά θα πρέπει να γίνει επίσημη ειδοποίηση και να αναλάβεις και τα έξοδα των εισιτηρίων για τη μεταφορά μας..και αλε ρετούρ
quote:Από που εμφανιστήκατε εσείς πουλάκια μου ? Βλέπω καλό στρίμωγμα αλλά ...
καλως τον καθηγητη απο το Βραδεμβουργο - ωραια τεχνικη ξεκαρφωματος κυριε καθηγητα!!!
αγριογουρουνα ειμαστε και πεσαμε απο τον ουρανο την μερα που φωτιστηκες (για την ακριβεια αυτο που σου συνεβει δεν ειναι φωτιση, ειναι κατραπακια, αλλά μπορεις να πιστευεις ο,τι σε ευχαριστει)
quote:Σαφώς είστε εν αναμονή των εξελίξεων, και ασφαλώς θα εννοείτε των μηχανικών εξελίξεων, α ?
εχω φαει τα νυχια των ποδιων μου απο την αδημονια
quote:(Αυτό μπορείτε και να μην το απαντήσετε) Άλλο θέλω να ρωτήσω - είμαι της ερώτησης εγώ - αν η μηχανή σταματήσει να δουλεύει, αν δηλ. ρε παιδί μου, το λαμπάκι της μηχανής ανάψει κόκκινο, τι γίνεται ?
τοτε γραφεις ενα λυρικο ερωτικο επος στο οποιο αποκαλυπτεις και ξευτιλιζεις τις πρωην ερωμενες σου
θυμομαστε το εργο σου ω ποιητα!
διακρινω ομως να εκδηλωνεις μια εμμονη με το εσωτερικα, που πρεπει να προσεξεις
τοσο τραυματικη ηταν για σενα η απενεργοποιηση?

Διεγραμμένος Λογαριασμός
2 Μηνύματα Απεστάλη: 10/10/2006, 18:59:21
απο πότε παραμενουν τα μηνυματα των διαγραμενων λογαριασμων?
φοβερη εξελιξη! ![]()
αναπουπουλιασα!!! ![]()
*
"υ.γ jonnie, τρελαίνεσαι όταν γράφω ε?"
απεκτησα χομπυ να σε αποκαλυπτω οταν προσπαθεις να δουλεψεις τα μελη με κλωνους και χαζες τακτικες ![]()
οι δε κατινιες σου υπαρχουν ακομη σε καποια τοπικ, γιου νοου
το προβλημα σου ειναι οτι πιστευεις οτι εισαι εξυπνοτερος και ανωτερος των αλλων και αυτο υποδεικνυει ενα σοβαρο συμπλεγμα κατωτεροτητας
συν την εμμονη με την απενεργοποιηση σου, σε κανει να εχεις μεγαλη πλακα, γιατι δεν ειμαι ψυχιατρος για να σε συμπονεσω ![]()
ΥΓ. τι νεα απο το Βραδεμβουργο? ![]()

Το μήνυμα μεταφέρθηκε σε δεσμευμένο
χώρο