- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Διατίθεται το προπονητήριο για εξάσκηση από τις 6:00 π.μ μέχρι τις 11:00 π.μ., τα όργανα παρακαλώ να επανατοποθετούνται στη θέση τους, οι παραβάτες θα παραδίδονται στον Anounakis για τα περαιτέρω.
Εγώ φταίω που σε έβαλα υπεύθυνο του πειθαρχικού !
Ναι μπορεί να φτιάξαμε το καλύτερο και το μεγαλύτερο μαγαζάκι ( μέχρι και VIP restaurant διαθέτουμε ) αλλά τους φίλους και κοντοχωριανούς δεν τους αφήσαμε στην απέξω κύριε Anounakis !
Αλλά επειδή είμαι και μεγαλόψυχος σου χαρίζω το κτήριο αυτό και δηλώνω υπεύθυνα στον Admin ότι μπορεί να κλείσει το συγκεκριμένο Topic ούτως ώστε να αποκτήσεις και τους τίτλους του κτηρίου.
Admin lock this topic please !!!
Ο πολυαγαπημένος μου Anounakis έχει το copyright και τους τίτλους ιδιοκτησίας και δεν μπορώ να καταχραστώ την φιλία του !
Απλά σαν μηχανικός του έφτιαξα καινούργιο κτήριο !

Ο κακός λύκος
Αγαπητοί Anounakis και Ramoglou (η σειρά αλφαβητική), αν μου επιτρέπετε προτείνω τις εξής λύσεις:
1. Να κρατήσει την κυριότητα ο Ramoglou και την επικαρπία ο Anounakis στο νέο κτίριο.
2. Να νοικιάσει ο Anounakis το νέο κτίριο με δικαίωμα εκμετάλλευσης 50 ετών (κάτι σαν το νέο Καραισκάκη δηλαδή). Βεβαίως, αυτή η λύση θα μπλέξει τα πράγματα, διότι θα βρεθούν καλοθελητές και θα μιλήσουν για ...διαπλεκόμενα, αλλά ας όψεται. Στο κάτω κάτω στο fight-club είμαστε.

Ελπίζω να μην μείνουμε μόνο εδώ !!!!
Όσο αφορά τα διαπλεκόμενα …. Ε ναι λοιπόν εγώ και αυτός ο Anounakis είμαστε διαπλεκόμενοι και για την ακρίβεια έχουμε αφήσει και μια δολοπλοκία στη μέση !!!
Ελπίζω να καταφέρουμε να την εκπληρώσουμε !

Ο κακός λύκος
1ον: Συγγραφές = Ramogloy,
2ον: Τελευταία επίσκεψη = Ramogloy...
Ε, τί άλλο να υποθέσω?
(Ο Ramogloy τσακώνεται μόνος του...χιχιχι)![]()
![]()
![]()
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Edited by - simori on 21/07/2004 23:09:32
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Καλά έκανες λοιπόν και κατέθεσες την παρατήρηση σου, βέβαια το γεγονός δεν είναι πως τσακώνομαι μόνος μου αλλά πως προπονούμαι για να τσακωθώ με άλλους/ες που θα θελήσουν να εμπλακούν σε τσακωμό μαζί μου.
Φαντάζεσαι να με πετύχουν απροπόνητο τι έχουν να μου κάνουν ;;;;;;
<----- Αυτό θα μου κάνουν και θα μου χαλάσουν την ήδη χάλια πρόσοψη.
![]()

Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 22/07/2004 10:05:41
quote:
Διαβάζοντας τον τίτλο ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ - FIGHT CLUB, βλέπω
1ον: Συγγραφές = Ramogloy,
2ον: Τελευταία επίσκεψη = Ramogloy...Ε, τί άλλο να υποθέσω?
Ότι προφανώς το μαγαζάκι του Ramoglou είναι μία αποτυχία
.

Ο κακός λύκος
Σε αυτό το Fight Club έχει να γίνει τσακωμός από τότε που άνοιξε
.
Μου φαίνεται πάω να τσακωθώ στους ανταγωνιστές σας.
Τελικά τί φταίει?
Εγώ πάντως προσπάθησα να τσακωθώ μαζί σου αλλά δεν τα κατάφερα.... Μα τί άλλο να κάνω?
Άσε προς το παρόν, να σε αφήσω να προπονηθείς καλά... γιατί με μία γυναίκα και μάλιστα δίδυμο..χεχεχε.. πως να τα βγάλεις πέρα ...
quote:
Σε αυτό το Fight Club έχει να γίνει τσακωμός από τότε που άνοιξε.Μου φαίνεται πάω να τσακωθώ στους ανταγωνιστές σας
Μην είσαι και εσύ τόσο καυστικός.. πρέπει να το υποστηρίξουμε το μαγαζάκι... Τί? να τα αφήσουμε όλα στις πολυεθνικές?![]()
![]()
![]()
Φιλιά...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
RAMOGLOY VS AVALLON

Ο κακός λύκος
quote:
Μετά μου γράφεις μηνυματάκι με bold κεφαλαία και τεράστια γράμματα "καλά κοπελια εχεις ερωτα με την Ατμα".
Τώρα βλέπω ότι το έσβησες... όπως και το άλλο που έλεγε να κοιτάξω στον καθρέπτη μου...(μηνύματα άσχετα και τα 2 με το θέμα και εντελώς αψυχολόγητα για τη ροή του)Η παρορμητικότητα και αστάθεια του καρκίνου μάλλον κάναν το θαύμα τους πάλι...
Τι είναι όλα τούτα τα καραγκιοζιλίκια? Γιατί τέτοια είναι...
quote:
Ramoglou Πλήρες Μέλος Greece 1203 Μηνύματα Posted - 22/07/2004 : 18:54:50
ΑΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ.
ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ !

Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 23/07/2004 12:11:08
quote:
Ανέφερα τίποτα επί προσωπικού επιπέδου?
quote:
Τέλος αν θέλεις να μου ρίξεις το λευκό γαντάκι που φοράς once a week...(και που θα έπρεπε να τιμάς) πήγαινε στο fight club και έρχομαι για μονομαχία...
Αν το ότι μπορεί να φοράω γάντια δεν είναι αναφορά σε προσωπικά δεδομένα τότε ποιο είναι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ, ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΛΕΥΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΔΙΕΔΩΣΕΣ ΜΕΣΟ E-MAIL ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΠΕΣ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΟΥ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΙΤΑΣΣΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ.

Ο κακός λύκος
quote:
elpida κορίτσι μου ήσουνα που ήσουνα βλήτο η συμβίωση με το Ράμογλου σε αποτελείωσε... Οσο για την προσφορά σου εδώ... αν κρίνω ότι όταν γράφετε από τον ίδιο υπολογιστή έχεις πολλά να πεις ενώ όταν σε βλέπουμε από κοντά καταπίνεις τη γλώσσα μου λέει πολλά για το ποιός κρύβεται πίσω από τα μηνύματά σου...
Ράμογλου βοήθειά σου αγόρι μου...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ???????
ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ? ΚΑΤΙΝΑ Ε ?
ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΜΟΥ !
ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΠΗΡΕ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΕΠΗΡΕ Η ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ !

Ο κακός λύκος
quote:
Avallon ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA" Greece 2526 Μηνύματα Posted - 23/07/2004 : 10:54:06 quote: Μετά μου γράφεις μηνυματάκι με bold κεφαλαία και τεράστια γράμματα "καλά κοπελια εχεις ερωτα με την Ατμα".Τώρα βλέπω ότι το έσβησες... όπως και το άλλο που έλεγε να κοιτάξω στον καθρέπτη μου...(μηνύματα άσχετα και τα 2 με το θέμα και εντελώς αψυχολόγητα για τη ροή του)Η παρορμητικότητα και αστάθεια του καρκίνου μάλλον κάναν το θαύμα τους πάλι... Γράψτε λάθος! Με τόσες επιθέσεις μπερδεύτηκα κι εγώ...Αυτά τα υπέροχα μηνύματα "τα στολίδια του εσωτερισμού" τα έχει καταθέσει το Ράμογλου στο τόπικ η Φωλιά του Παγωνιού σε μια ΕΠΙΣΗΣ αναίτια ΚΑΙ ΕΚΕΙ επίθεση... Ομως όλα έχουν τα όριά τους αγαπητοί μου... "Τάδε έφη Avallon"Edited by - Avallon on 23/07/2004 11:48:44
Το αρχικό μήνυμα γράφετε στις 10:54:06 , και εμπεριέχει υπονοούμενα για διασπορά ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ….. στις 11:48:44 ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ( προσφιλέστατη τακτική ) τα περί δεδομένων και αναφέρονται άλλα.
Ε δεν άντεξες πολύ ΚΑΤΙΝΑ μου και στα επόμενα post σου έβγαλες και προσωπικά δεδομένα και τη χολή σου !!!
Ελα μη μου ξαπλώνεις τώρα στο καναβάτσο !
Έχουμε ακόμα αγώνα.

Ο κακός λύκος
Edited by - Ramoglou on 23/07/2004 12:48:57
Έτσι ο αγώνας έληξε και μέχρι τον επόμενο μεταφερόμαστε στο VIP Club Restaurant του Fight Club μας για κουβεντούλα και χαζολόγημα.
Καλή ημέρα να έχετε.
Ο κακός λύκος
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΕ;
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ OSCAR MOY
ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΤΟ κατικανι ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.
poios 8a parei apo emena to OSCAR ths doloplokias;
ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣΣΣ? ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ?
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ "ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ" ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ. ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΙ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Edited by - gretel on 31/07/2004 02:34:11
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ( ? ) ΜΕΛΟΥΣ doloplokos, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ, ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΟΥ.
ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ gretel, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ.
Ο κακός λύκος
Μάλλον λόγο του διάφανου σόρτς που φόραγε.
Νικήτρια ως εκ τούτου είναι η gretel !
Στην νικήτρια απονέμετε η καινούργια έκδοση του McAffe Firewall-Antivirus γιατί μάλλον το δικό της έχει πρόβλημα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε τον αγώνα και σας περιμένουμε στο Club-Restaurant για χαλάρωση και κουβεντούλα σε φιλικούς τόνους.
Ο κακός λύκος