- ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΜΥΘΟΣ? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Βρε κάτι συμπτώσεις ...
mc
quote:
Γνωρίζεις τι σημαίνει Μαγδάλα και τι Δάγων;mc
"Παραλαβών δε ο Ουρανός την του πατρὸς αρχὴν άγεται προς γάμον τὴν αδελφὴν Γην καὶ ποιείται εξ αυτής παίδας τέσσαρας, Ήλον, τὸν καὶ Κρόνον, καὶ Βαίτυλον καὶ Δαγών, ος εστι Σίτων, καὶ Ατλαντα."
("Ευσέβιος Ευαγγελική προπαρασκευή ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Ιʹ "Eπιτομὴ της Φοινίκων αρχαιολογουμένης θεολογίας καὶ περὶ των ταύτην συγγραψαμένων καὶ ότι δικαίως αυτής κατεπτύσαμεν)
Άρα Δάγων είναι ο σίτος.
Το Μάγδαλα είναι γενικό τοπωνύμιο που σημαίνει πύργος.
quote:Είσαστε σίγουροι ότι το όνομα ορίζει τον Ελληνα;
Από το κάλεσμα των 70 μαζί με τον Εύοδο έχουμε σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές άλλους 50 Έλληνες.
Δηλαδή όποιος έχει ελληνικό όνομα είναι Ελληνας;;;
Τι άλλο θα δούμε...

quote:Οχι Ελληνας, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!
Τι μας λέει ο Ιωάννης ο Αντιοχεύς, ότι ένας Έλληνας επίσκοπος με τ' όνομα Εύοδος βαπτίζει τους προϋπάρχοντες του Ιησού οπαδούς κάποιας θρησκείας Χριστιανούς ή Γαλιλαίους ή Ναζωραίους;
Δεν γνωρίζετε την διαφορά ε;

@ypatia8
Πάει και ο Εύοδος...
Ο macedon με την Εβραική Λογική του τον ξεπάστρεψε και αυτόν...
@Αίολος
quote:quote:Οχι Ελληνας, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!
Τι μας λέει ο Ιωάννης ο Αντιοχεύς, ότι ένας Έλληνας επίσκοπος με τ' όνομα Εύοδος βαπτίζει τους προϋπάρχοντες του Ιησού οπαδούς κάποιας θρησκείας Χριστιανούς ή Γαλιλαίους ή Ναζωραίους;
Δεν γνωρίζετε την διαφορά ε;
Κατ'αρχάς πες μας τι ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Αίολος και συνεχίζουμε να μας πεις για τη "διαφορά" τους(αν και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ δεν το συνέχισε).
Είσαι Έλληνας Άθεος, Έλληνας 12αθειστής ή κάτι άλλο???
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 21/02/2012 15:34:07
quote:
macedon
Sesostrisquote:
μπορεί κάποιος να μου εξηγήση πως γίνεται από μια αγροικία που ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι στη Ναζαρετ , να ξεφυτρώνουν 50 σπίτια ;Με τον ίδιο τρόπο που από έναν πίνακα του 1885 δημιουργήθηκε μια ολόκληρη θεωρία σχετικά με την εκπαίδευση επί τουρκοκρατίας.
Όρεξη να έχεις και από αφελείς...
Άντε να δεχθώ ότι στο Βυζάντιο έγιναν τα πράγματα ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.
Μετά την πτώση του Βυζαντίου είχατε 400 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΣΑΣ (ΚΑΤ'ΕΣΑΣ ΠΑΝΤΑ).
α) Δεν υπήρχαν κρυφά σχολειά.
β) Όλο το Χριστιανικό Ιεαρατείο προσκυνημένο στους πασάδες και τους Σουλτάνους να καταπιέζουν τους Έλληνες.
γ) Πατριάρχες και παππάδες να αφορίζουν ΟΛΕΣ τις προσπάθειες Επανάστασης.
Μετά από αυτό το "RESTART" του Ελληνισμού και του Ελληνικού κράτους ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ (ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ) ΜΕΙΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ???
Το ίδιο και πιο σύγχρονο παράδειγμα με το τι έγινε στη Ρωσσία από την επόμενη κιόλας μέρα που έπεσε ο Κομμουνισμός της Μπολσεβικικής Επανάστασης.
Έχεις καμμία ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ και γι'αυτά τα θεματάκια καλέ μου macedon???
Εγώ πάντως έχω και την έχω ήδη μοιραστεί μαζί σας...
Πάρτε την άλλη μια φορά και ΣΟΔΑ για τη χώνεψη...
Μτ Κα‐42 λέγει αὐτοῖς ὁ ᾿Ιησοῦς· οὐδέποτε ἀνέγνωτε ἐν ταῖς γραφαῖς, λίθον ὃν ἀπεδοκίμασαν οἱ οἰκοδομοῦντες, οὗτος ἐγενήθη εἰς κεφαλὴν γωνίας· παρὰ Κυρίου ἐγένετο αὕτη, καὶ ἔστι θαυμαστὴ ἐν ὀφθαλμοῖςἡμῶν;
Μτ Κα‐43 διὰ τοῦτο λέγω ὑμῖν ὅτι ἀρθήσεται ἀφ᾿ ὑμῶν ἡ βασιλεία τοῦ Θεοῦ καὶ δοθήσεται ἔθνει ποιοῦντι τοὺς καρποὺς αὐτῆς·
Μτ Κα‐44 καὶ ὁ πεσὼν ἐπὶ τὸν λίθον τοῦτον συνθλασθήσεται· ἐφ᾿ ὃν δ᾿ ἂν πέσῃ, λικμήσει αὐτόν.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ...
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
Πάει και ο Εύοδος...
Ο macedon με την Εβραική Λογική του τον ξεπάστρεψε και αυτόν...
Καλά, μην κλαις. Πάρε ένα χαρτομάντηλο να σκουπίσεις τις μύξες σου.

macedon
Στο άλλο ποστ μου θα απαντήσεις ή μπααααα????
Δεν πειράζει.
Θα περιμένω υπομονετικά να τελειώσουν όλα τα διαφημιστικά διαλλείματα...
Ερευνάτε τας Γραφάς
Edited by - PanosT on 21/02/2012 18:49:43
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΣ ΚΑΤΙ... ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Ποσοι εισαστε;
Αν ειστε πανω απο 100, παρτε φορα και ελατε....
να πλακωσετε τον ΚΑΝΕΝΑ.
Κανενας.
quote:
....Μη πω τιποτα αλλο και αυτοδιαγραφω!
Κανενας.
Αυτό το να ... "αυτοδιαγραφείς" θα ήθελα να το δω!! ![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..........
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

Ο κακός λύκος
quote:
CYBERMASTER Ή μίκρυνε την εικόνα της ψηφιακής σου υπογραφής ή βγάλτη διότι χαλάει το μέγεθος των post.
Oh, yes.....
o κακός Vril
quote:
CYBERMASTER Ή μίκρυνε την εικόνα της ψηφιακής σου υπογραφής ή βγάλτη διότι χαλάει το μέγεθος των post.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ Μς ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ?!???
Ε????
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Σ’ ΕΝΑ POST ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ FOTO.
ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ADMIN.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ.
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΧΙ Η ΕΙΚΟΝΑ !

Ο κακός λύκος
To Hollywood Έχει Κάψει!
Άνοιξε απέναντι ίδιο μαγαζί και μεγαλύτερο 18000 θέσεων και δεν πήρα χαμπάρι????
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!
Δεν το περίμενα αυτό από σένα.....
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2819
Καλύτερες τιμές , διαθέτουμε και BAR.....
Που νόμιζες ότι θα μου πάρεις τους πελάτες
ΠΑΛΙΟ ΡΑΜΟΓΛΟΥ.....![]()

ουυυυ...
Edited by - Anounakis on 18/07/2004 19:29:18