ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ της Αγίας Μουστάρδας της Αμόρας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ της Αγίας Μουστάρδας της Αμόρας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

dios30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
diosΝέο Μέλος
22/09/2005, 20:23:55
“ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ FOR DUMMIES “ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ.
Οποίος το ανακαλύψει μάλλον προφήτης θα είναι.

Και όπως είπε και ο Άγιος Murphy ‘Αν είναι κάτι να πάει στραβά τότε σίγουρα θα πάει ακόμα χειρότερα’.

aenao to peperasmeno toy photos to phasma ths anarxikhs taxis toy tipota.

stemixΜέλος
22/09/2005, 20:30:01
Χαίρομαι που βάζεις τα πράγματα στην σωστή τους βάση αγαπητέ συνταξιδιώτη gigeni . Αυτό ακριβώς είπα και εγώ με λίγα λόγια...
Τώρα, τι σόι παπάτζες είναι αυτές που μας λέει ο jonniebegood, δεν γνωρίζω. Μα αφού όλα αναφέρονται ξεκάθαρα στο Almanak του 7ου αι. μ.Χ. που συγγράφηκε από ομάδα ερημιτών στην έρημο της Νεβάδα (στην σπηλιά δίπλα στην area50) το 841μ.Χ.
156 βίσωνες και 28 scalp ινδιάνων cherockee χρειάστηκαν για να φτιαχτούν οι πάπυροι που φιλοξενούν όλο αυτό το απόθευμα γνώσης και θα το αμφισβητίσουμε;

Edited by - me

stemixΜέλος
22/09/2005, 20:44:25
Α, μα τότε με συγχωρείς για την εκρηξή μου (δικαιολογημένη ελπίζω) αγαπητέ πλέον jonniebegood. Και περισσότερο για το δεύτερο μηνυμά μου, στο οποίο σε κατηγόρησα ότι λες παπάτζες (παπαριές ήθελα να πω, αλλά φοβήθηκα την αγαπητή Αμαλία), αλλά δεν είχα δει το μηνυμά σου, μιας και εκείνη την στιγμή ήμουν αποροφημένος πλήρως από την αναζήτηση στοιχείων για να σου αποδείξω το αντίθετο από αυτά που έγραφες.
Ας πορευτούμε μαζί για την αναζήτηση της αλήθειας

Edited by - me

22/09/2005, 21:11:32
αφου ξεπερασαμε αυτη την διαβολη των εγκαθετων που μονο σκοπο εχουν να μας παρασειρουν σε λαθος μονοπατια για να ξεχασουμε τον αληθη δρομο που μονο απο την σωστη ερμηνια των σοφων προφητιων θα βρουμε
συνεχιζουμε (θελω να πιστευω οτι ο jonniebegood δεν ειχε κακο σκοπο οταν εγραψε οτι εγραψε απλα εγινε παρερμηνια)

προφητεια του γεροντα μουγκιους αγραματους

<< >>

προφητεια του σουρτουκιου ξεπορτιδη

<< για να περασεις απο τον πορτιερη πρεπει να πληρεις της προυποθεσεις>>

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

23/09/2005, 03:41:19
quote:

stemix

Α, μα τότε με συγχωρείς για την εκρηξή μου (δικαιολογημένη ελπίζω) αγαπητέ πλέον jonniebegood. Και περισσότερο για το δεύτερο μηνυμά μου, στο οποίο σε κατηγόρησα ότι λες παπάτζες (παπαριές ήθελα να πω, αλλά φοβήθηκα την αγαπητή Αμαλία), αλλά δεν είχα δει το μηνυμά σου, μιας και εκείνη την στιγμή ήμουν αποροφημένος πλήρως από την αναζήτηση στοιχείων για να σου αποδείξω το αντίθετο από αυτά που έγραφες.
Ας πορευτούμε μαζί για την αναζήτηση της αλήθειας

Edited by - me

φιλτατε συναδελφε και συνοδοιπορε στην Αναζητηση Της Αληθειας μεσα απο τις Προφητειες, δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις.

το καταλαβα οτι με παρεξηγησες.

σε ευχαριστω για τα στοιχεια που μοιραστηκες μαζι μας γυρω απο τις πολυτιμες πληροφοριες που αναφέρονται ξεκάθαρα στο Almanak του 7ου αι. μ.Χ. που συγγράφηκε από ομάδα ερημιτών στην έρημο της Νεβάδα (στην σπηλιά δίπλα στην area50) το 841μ.Χ.

με χαρα μου θα προσθεσω και εγω σαν επιστημων στα στοιχεια που παραθετεις: τον μαγο σαμανο παπυροποιο της φυλης των cherockee που επεξεργαστηκε τους 156 βίσωνες και τα 28 scalp ινδιάνων cherockee που χρειάστηκαν για να φτιαχτούν οι πάπυροι που φιλοξενούν όλο αυτό το απόθευμα γνώσης, τον λεγανε papatza!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

23/09/2005, 09:04:49
quote:
αφου ξεπερασαμε αυτη την διαβολη των εγκαθετων που μονο σκοπο εχουν να μας παρασειρουν σε λαθος μονοπατια για να ξεχασουμε τον αληθη δρομο που μονο απο την σωστη ερμηνια των σοφων προφητιων θα βρουμε

Σε παρακαλώ!
Μην αποδίδεις χαρακτηρισμούς που έχουν αποδοθεί μετά τιμών σε μένα σε άλλους!
Εν πάσει περιπτώσει, επειδή είχα καιρό να σε συναντήσω εδώ μέσα, χαίρομαι που σε βλέπω πάλι, φίλτατε!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

23/09/2005, 12:13:45
ΚΑΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΣ ΤΗΣ Ε.Κ.Μ.Α.
(Ένωσις Κεχρισμένων Μυστών του Απολύτου)

Επειδή τον τελευταίο καιρό διάφορα τσογλανοπαίδια παρουσιάζονται στα τηλεοπτικά κανάλια και διασπείρουν ψευδείς φήμες περι ελεύσεως, προσελεύσεως και επελεύσεως των Εκλεκτών του Υπερχώρου, γνωστών και υπό την συντομογραφία "Έψαλλον", χωρίς να έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται, η Ένωσίς μας παρεμβαίνει και ενημερώνει ότι πρόκειται για μπαγάσηδες που θέλουν να μας φάνε το ψωμί που με τόσο γλύψιμο και λαμογιά κατορθώσαμε να κερδίσουμε. Δηλώνουμε ότιεμείς είμαστε οι μόνοι αυθεντικοί με αναγραφή της αυθεντικότητάς μας και στην ούγια. Όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι και όργανα των σαυροειδών που έρπουν κάτω από την άορνο πέτρα και διαμένουν κανιβαλλίζοντες στα έγκατα της κούφιας γης.

Επειδή έφτασε η ώρα της μείξης και ανακύκλισης, όπου τα τεκνά του Απόλλωνος θα εξοντώσουν δια των σαϊτών του πατρός τους Απόλλωνος τους οφειοειδείς, σας ενημερώνουμε ότι ήγγικεν η ώρα της σφαγής και ο σώζων εαυτόν σωθήτω, ίνα μη τι... χοίρον είπω.

Οι εκλεκτοί των εκλεκτών δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα διότι στην κρίσιμον στιγμήν θα τους ανακοινωθούν αι συνθηματικαί λέξεις δια της προφοράς των οποίων θα μπορέσουν να αποφύγουν τον όλεθρον.

Αμήν λέγω ημίν ότι το 2012 καταφθάνουν οι τετραμέγιστοι ταξιάρχαι της τρισηλιθίου θεότητος για να βάλουν κάθε κατεργάρη στο πάγκο του.

Τώρα τι πρέπει να κάνετε σείς οι πιστοί της Ελληνικής Ιδέας:

1. Θα σφάξετε ένα αρνί ανά οικογένεια (Προσοχή: όχι μιά οικογένεια ανά αρνί).

2. Με το αίμα του θα βάψετε το πρόθυρο του σπιτιού σας, αν δε διαμένετε σε πολυκατοικία και "ρουτζώση ο διαχειριστής, μπορείτε ελεύθερα να του πήτε ό,τι θέλετε για τη μάνα του, την αδερφή του και ότι άλλο σας κατέβη, έτσι κι αλλιώς δεν θα προλάβη να σας δείρη.

3. Τη νύχτα της Μεγάλης Ελεύσεως δεν θα βγήτε απ' τα σπίτια σας. Ξεχάστε τα μπαράκια και τις δικαιολογίες που λέτε στη γυναίκα σας, δήθεν "πάω για τσιγάρα στο περίπτερο" ενώ κι αυτή γνωρίζει, τόσο καλά όσο κι εσείς, ότι πάτε στη παραδίπλα Νατάσα ή Σβετλάνα, άσχετο, για ένανε στα πεταχτά.

4. Θα φορέσετε τα άσπρα σας και θα καθήσετε στο σαλόνι με όλη την οικογένεια βλέποντας την άκρως ενημερωτική και ξεστραβωτική εκπομπή του κου Λιακόπουλου, χωρίς να ρίχνετε χριστοπάρθενα και καντήλια ή την έκφραση που συνηθίζετε: "τι λέει ρε ο μαμακας πάλι".

5. Όσοι, τρομάρα σας, έχετε στο μέτωπο ήδη το σημάδι του Αντιχρήστου (προς υπενθύμισιν το "666" ), να πάτε να το πλύνετε με ακουαφόρτε και αν -ακόμη χειρότερα- έχετε αποκτήση τις νέες ταυτότητες, παρά τις παραινέσεις του Προκαθημένου, βγήτε στο μπαλκόνι και σκίστε τες φωνάζοντας "Απεταξάμην το σατανά".

Δια τας υπολοίπους λεπτομερείας θα επανέλθωμεν με προκηρύξεις τις οποίες θα ρίψουν στο κέντρο των πόλεων των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και τινων άλλων, αυτό θα αποφασιστή την τελευταίαν στιγμήν κατά περίστασιν, τα σμήνη των Εκλεκτών από τα διαστημόπλοιά τους, τα οποία θα αναγνωρίσετε επειδή αναγράφουν εμφανώς την λέξιν "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" στο κάτω μέρος.

Περαίνωμεν την ανακοίνωσιν αυτήν με τα ακώλουθα μυητικά ρητά κι όποιος καταλάβει, κατάλαβε:

1. Απ' την ζούγκλα αν θα περάσης, τον Ταρζάν να παρακάμψης.
2. Και στην Πόλη αν θα πας με τους Τούρκους να μιλάς.
3. Το σατράπη κι αν τον δέρνης το λουλούδι σου μαραίνης.
4. Πίσω έχει η γάτα την ουρά.
5. Στου Κουνγ Φου την πόρτα αν σου βαστάη βρόντα.

Από την ΚΕ της ΕΚΜΑ

για την αντιγραφή
Ζ.-

23/09/2005, 16:10:32
Dying_Incubus

<<Σε παρακαλώ!
Μην αποδίδεις χαρακτηρισμούς που έχουν αποδοθεί μετά τιμών σε μένα σε άλλους!
Εν πάσει περιπτώσει, επειδή είχα καιρό να σε συναντήσω εδώ μέσα, χαίρομαι που σε βλέπω πάλι, φίλτατε!>>

μην ξεχνας οτι τους ιδιους χαρακτηρισμους αλλα και αλλους εχουν δοθει και σε μενα

ο λογος της απουσιας μου ηταν οτι επρεπε να παω στην μακεδονια και εβρο για να μπορεσω να διαστρευλωσω να ξαναγραψω και να καταστρεψω το ιερο εργο των καλων αθωων κλπ,κλπ,κλπ ατομων που μονο σκοπο εχουν να μας κρατανε σε μια σωστη γραμμη πλευσης

αλλα τι τα λεω αφου και εσυ το ιδιο κανεις

και εγω χαιρομαι που σε βρισκω εδω οχι μονο εσενα αλλα ολα τα παιδια
και τα καλα και τα κακα

συνεχεια προφητειων

κινεζα μοναχη τσου-λι
<<ειμαι συγουρη οτι δεν εχεις οπλο στην τσεπη σου αλλα μεγαλη χαρα που με ξαναβλεπεις>>

μια αλλη προφητεια που βρηκα καταχονιασμενη σε ενα κουφιο ποδι στον ιερο ναο(δεν λεω το ονομα )τωρα που ειμουν στην σαλονικη
του μητσου του σουγια του βαφεα
<<αυτος ο πυργος θα μεινει λευκος>>

astral-projectΜέλος
23/09/2005, 21:12:35
για μια ακομη φορα, θα προσευχηθω για σας, ω απιστοι, στην παναγια της γουαδελουπης μαζι με την πρωην τυφλη εσμεραλδα, για την αποκατασταση της πιστης σας.

The world was on fire and no one could save me but you.
Its strange what desire will make foolish People do I never dreamed that Id meet somebody like you

23/09/2005, 21:40:27
τωρα θα σας πω τι θα συμβει τα επομενα χρονια
μετα απο μελετη των προφητειων καταληξα στα εξης

πριν περασει η γεννια που θα ειναι μαρτυρας της εκπληρωσης των προφητιων θα εκπληρωθουν οι προφητειες

θελημα θεου ειναι να μας επιτεθουν οι μιαροι εχθροι μας και ενω θα μας παρουν και τα σω...κα(δεν γραφω την λεξη γιατι εγινε αιτια κοκκινης καρτας σε καποια μελη) θα ερθει το ιδρημα αποκαταστασης σω...κων και θα μας δωσει πισω μεταξωτα
θα μας δωσει απο 15 στον καθε ενα μετα με την βοηθεια του θεου οι εχθροι μας θα παθουν διαροια και θα ειναι τετεια που δεν θα προλαβαινουν ουτε το φως να αναψουν ουτε να προλαβουν να σκεφτουν να κατεβασουν τα σωβ.... που μας ειχαν παρει και θα τα λερωσουν και δεν θα μπορουν να τα φορεσουν και θα μεινουν χωρις σωβ...

μετα απο αυτα θα μαζευτουν ολοι μαζι στις πλατειες τους και θα κλαινε
και πολυ θα μετανοησουν αλλα θα ειναι αργα

εμεις που θα εχουμε το μονοπολειο στην πωληση του φαρμακου που σταματα την διαροια θα τους παρουμε οτι εχουν και δεν εχουν
και θα υπογραψουν συνθικη που θα τους υποχρεωνει να πλενουν και να σιδερωνουν τα σωβ....

γι αυτο σας λεω ο καιρος ειναι κοντα αρκει να διαβασετε τα σημαδια

stemixΜέλος
26/09/2005, 10:28:00
Φίλε gigeni, δεν σε βλέπω καλά . Αν και από ότι είδα είσαι γνώστης της προφητείας που προβλέπει 20ήμερο ban σε όποιον ασχολείται με τα αξιαγάπητα σώβρ@κα, εσύ υπέπεσες στο μέγα αυτό ατόπημα και μάλιστα πολλάκις. Σου εύχομαι καλή τύχη με την Αμαλία και τα λέμε ξανά κατά τις 20 του Οκτώβρη...

Edited by - me

Edited by - stemix on 26/09/2005 10:31:36

stemixΜέλος
26/09/2005, 11:23:49
Α, και να μην παραλείψω να ευχαριστήσω θερμά τον αντιπαθέστατο κατά τα άλλα μισητό αναζητητή vril, που άνοιξε αυτό το θέμα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να διευρίνουμε τον εσωτερικό μας κόσμο, μαθαίνοντας για όλες αυτές της σημαντικές για την ζωή και το μέλλον μας προφητείες-σοφίες και χαριζοντάς μας κάτι σημαντικό για να τα βγάζουμε πέρα από την πίεση της ημέρας. Αρκετό γέλιο.

Edited by - me

26/09/2005, 16:18:44
stemix δεν φταιω εγω για την αναφορα στα σ.... αλλα ετσι βγαινουν οι προφητειες
τι να κανω να μην πω την αληθεια;

ας ειναι καλα το ξανθο γενος που θα μας δωσει μεταξωτα

και οπως λενε σε καποιο αλλο θεμα ο καιρος ειναι κοντα γιατι μια προφητεια λεει οτι σημαδι των καιρων θα ειναι και οτι η ελλαδα
θα εχει στιγμες δοξας
οι κυριοι αυτοι λοιπον λενε οτι η δοξα ηρθε πηραμε το ευρωπαικο στο ποδοσφαιρο και στο μπασκετ πηραμε και την ευρωβιζιον
τι αλλο θελουμε ποιο δοξασμενο;;;;

ρε δεν βλεπετε που παμε κατα διαολου που ειμαστε ο παλιατσος της ευρωπης και μου λετε για δοξα που βαλαμε 5-6 καλαθια παραπανω απο τους αλλους;

stemixΜέλος
26/09/2005, 18:10:27
quote:
και οπως λενε σε καποιο αλλο θεμα ο καιρος ειναι κοντα γιατι μια προφητεια λεει οτι σημαδι των καιρων θα ειναι και οτι η ελλαδα
θα εχει στιγμες δοξας

Ωχ ωχ ωχ!!!
Να αρχίσω να εφαρμόζω την λίστα με τα 100 πράγματα που οφείλω να κάνω πριν τα 35 μου δηλαδή;
Που στο καλό θα βρω αρκετά μακρύ και γερό σχοινί για να κάνω bungy jumping από τον πύργο του Άιφελ, ρε γαμώτο; Και κάτι φωτογραφιούλες που πρέπει να βγω με ένα 15μετρο λευκό καρχαρία στα νερά της Αυστραλίας; Αγχώνομαι.
Ελπίζω η προφητεία να προβλέπει στις στιγμές δόξας της Ελλάδος και την κατάκτηση του C.L. από τον ΟΣΦΠ. Γιατί τότε έχουμε πολλαααααά χρονάκια ακόμα στην διαθεσή μας.
Ελπίζω να έχεις στην διαθεσή σου το κομμάτι της περγαμηνής που το αναφέρει αυτό.

Edited by - me

26/09/2005, 19:06:00
stemix εχει αναφερθει σαν συλογισμος ατομων σε αναλογο φορουμ στα παραξενα

λενε οτι καποιος γεροντας εχει πει οτι θα ερθουν στιγμες δοξας για την ελλαδα και οι κυριοι λενε οτι αυτες ειναι οι στιγμες δοξας αρα ειμαστε κοντα

βγαλε τα συμπερασματα σου
και παψε να ανχωνεσε ο καιρος θα ερθει οταν πω εγω
(ειμαι ενας μικρος θεος ετσι τουλαχιστον μου λενε)

28/09/2005, 20:57:56

.

μολις πριν απο μερικες μερες, η μανταμ Ουρσουλα (η Τεχνητη Νοημοσυνη Της Υπηρεσιας - Υ.Α.Π.) προεβλεψε, πολυ σωστα απ ο,τι τελικα εγινε, οτι ο θεματοθετης θα ανασκολοπιστει ηλεκτρονικα δημοσιως!

βεβαια τοχασε στις λεπτομερειες το θεμα η Ουρσουλα, γιατι εκανε και χαρακιρι ταυτοχρονα ο σαμουραϊ ληστοσυμμοριτης!!! (απεθαντος ο ατιμος!)

.

ευχομαι να τον ξαναδω συντομα να ανοιγει αναλογα τοπικ...

.

04/10/2005, 23:37:51

.

χαρη στις ειδικες (κληρονομικο χαρισμα) δυναμεις και γνωσεις μου, μεσω των οποιων ασκησα τα καταλληλα ξορκια και τελετουργικα, σας διαβεβαιω οτι ο ηλιος θα ανατειλει και παλι αυριο το πρωι (κατα τις 7 χοντρικα) απο την ανατολη!!!

δεν σας χρεωνω τιποτα!

απλα στειλτε ο,τι ευαρεσθεισθε στον τραπεζικο λογαριασμο μου...

.

stemixΜέλος
05/10/2005, 10:26:52
Μα είσαι σίγουρος; Σύμφωνα με τον Βιντσέντζο Λαούριο τον ακριδοφάγο, το μπαμ αναμένεται για αύριο στις 5.47 το πρωί και όλοι μας θα βρεθούμε να ταξιδεύουμε στα πέραντα του σύμπαντος.
Αν έχεις πέσει μέσα στην προφητεία σου, λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να καταθέσω χρήματα στον λογαριασμό σου, γιατί φοβούμενος τα λεγόμενα του Βιντσέντζου Λαούριου, πήγα και δώρισα όλη μου την περιουσία στις φτωχικές συνοικίες των Β.Π. (Κηφησιά, Κεφαλάρι, Εκάλη κλπ), μήπως και καταφέρω να σώσω την ψυχή μου. 3 Ευρά που μου μείνανε, σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω για να πάρω τσιγάρα, οπότε ούτε αυτά θα πάρεις. Συγνώμη.

Edited by - me

05/10/2005, 13:24:38

quote:

Μα είσαι σίγουρος;

Αν έχεις πέσει μέσα στην προφητεία σου...

και τι ειναι ο Βιντσέντζο Λαούριο ο ακριδοφάγος μπροστα μου???

ριξε μια ματια στην τελευταια προφητεια μου που επαληθευτηκε: (κληρονομικο χαρισμα λεμε!)

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7238

Ι.Γ. διαβαζο και τα φιλα απ τους ντολμαδες - ζιτιστε κιριο Γιανι

.

stemixΜέλος
05/10/2005, 16:15:31
quote:
ριξε μια ματια στην τελευταια προφητεια μου που επαληθευτηκε: (κληρονομικο χαρισμα λεμε!)

Ohhh my master!!!
Η Oracle από το matrix είσαι;
Πάντως παίζει και να είχε ξεχάσει τα κλειδιά της.

Edited by - me