ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενη "απομαγνητοφώνηση"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενη "απομαγνητοφώνηση"... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Apollonios10030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stanfromgreeceΜέλος
21/12/2006, 12:13:53
Φίλε μου Στράτο καί αντέδρασε καί απάντησε σε αρκετά από αυτά...
Στα μυνήματα που δεν απάντησε, ήταν αυτά που του ζητούσαν διευκρινήσεις για το τί εννοούσε με αυτά που έγραφε...
Η ελευθερία της έκφρασης,σταματά εκεί που αρχίζει να ενοχλεί το κοινό... Υπάρχουν και ηθικοί φραγμοί που επιβάλλουν το να μην μπορούν να ακουστούν κάποια πράγματα... Στο κάτω κάτω, πώς σου φαίνεται αν κάποιος βγεί και εκφράζει ρατσιστικές απόψεις? (που έχει γίνει και αυτό!).Θα τον αφήσουμε να μιλάει χάριν της ελευθερίας του λόγου, ή οι ηθικοί κανόνες προστάζουν την αποσιώπησή του?
Τέλος πάντων... ας σταματήσουμε πλέον να ασχολούμαστε μαζί του... δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για το αντίθετο...
21/12/2006, 12:26:04
quote:
Και έτσι τώρα θα επιστρέψουμε στην ηρεμία, μέχρι να μπεί κάποιος άλλος παλαβός για να μας αναστατώσει, ή να επιστρέψει κάποιος από τους ήδη απενεργοποιημένους, απλά με διαφορετικό λογαριασμό και να αρχίσει να γράφει πάλι τα ίδια.

Εμενα μου την σπανε οι απειλες.

Μπορει να γραφει οτι κοτσανα θελει αρκει να μην αρχιζει τα νταιλικια και τις απειλες.

Αντε γιατι σιχαθηκα πια να ακουω ολους τους εθνικοσωτηρες ελλαδεμπορους μαγκες της φακης που θα μας σωσουν σφαζοντας ολους τους υπολοιπους.

dim.karΜέλος
21/12/2006, 14:52:01
Kαλημέρα.

quote:

Αντε γιατι σιχαθηκα πια να ακουω ολους τους εθνικοσωτηρες ελλαδεμπορους μαγκες της φακης που θα μας σωσουν σφαζοντας ολους τους υπολοιπους.

Μάγκες του φραπέ δρακονιανή πρακτόρισσα!!!

Δημήτρης

gentlemanΜέλος
22/12/2006, 00:15:22
>> Ψάξε ποιοι ραββίνοι δώσανε τα ονόματα των Εβραίων της Θεσσαλονίκης στους Ναζί για παράδειγμα. Για την πάρτη σου ψάξτο.

> δεν έχω να ψάξω πλέον τίποτε άλλο

Γιατί να μη το ψάξεις; Να μη ξέρεις την αλήθεια, ποιοι το οργάνωσαν το ολοκαύτωμα και τι κέρδος είχαν; Να μην τους αποκηρύξεις; Για κάτι που είναι γνωστό και από τα Εβραϊκά Χρονικά γύρω στο 1995;

> να πω μια συγνώμη και από μέρους μου για το μεγαλύτερο έγκλημα της ανθρωπότητας.

Ταυτίζεσαι με τους αρχιραββίνους; Είναι δυνατόν;

Για την πληροφόρησή σου, το μεγαλύτερο έγκλημα της ανθρωπότητας, το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα στην ιστορία το έκαναν οι Μπολσεβίκοι, με 40-60 εκατομμύρια φόνους.

Κατόπιν φοβερών βασανιστηρίων σε πολλές περιπτώσεις. Ψάξτο για την πάρτη σου, άσε μας εμάς.

> είμαστε αναλώσιμοι όλοι οι άνθρωποι.

Για τα αφεντικά που περιμένω να αποκηρύξεις, βεβαίως και είμαστε όλοι αναλώσιμοι. Δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν κανένα. Τι τους φοβάσαι τους ραββίνους που έδωσαν λίστες με ονόματα Εβραίων της Θεσσαλονίκης στους Ναζί, και δεν τους αποκηρύττεις;

Edited by - gentleman on 22/12/2006 01:59:27

MarteΜέλος
22/12/2006, 17:33:35
Φίλε μου gentleman λες:

quote:
Ταυτίζεσαι με τους αρχιραββίνους; Είναι δυνατόν;

Λοιπόν για να βάλουμε σε μια τάξη τα πράγματα. Στο ολοκαύτωμα δεν οδήγησε απλά ο ναζισμός. Το ολοκαύτωμα ήταν το αποτέλεσμα του συσσωρευμένου μίσους απέναντι στον εβραϊκό λαό μέσα στους αιώνες ξεκινώντας από την αρχαιότητα με κορυφή τις διδασκαλίες της εκκλησίας γεμάτες μίσος για τους εβραίους,από τον Χρυσόστομο και άλλους χριστιανούς μισάνθρωπους.
Μέσα στις παραδόσεις μας ο εβραίος ήταν πάντα ο κακός που κυνηγάει τα παιδάκια,αυτός που την μεγάλη παρασκευή πίνει αίμα μικρών παιδιών,που κλέβει τους πάντες και τα πάντα. Ακόμα και σήμερα πολλοί θεωρούν βρισιά να σε πει κάποιος εβραίο.Απο που προέρχονται όλα αυτά?? Μήπως πρέπει να το ψάξεις κι εσύ λίγο???

Ένας λαός που για να μην χάσει την ταυτότητα του διασκορπισμένος στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, κυνηγημένος,κατατρεγμένος και κατασφαγμένος ανέπτυξε σε μέγιστο βαθμό το εμπόριο και συγκέντρωσε πλούτο που τον χρησιμοποίησε για να ξαναγυρίσει στην πατρίδα του!

Ναι,ζητάω συγνώμη για τα λάθη των προγόνων μου όπως οφείλει κάθε άνθρωπος σε τούτο τον πλανήτη, όπως οφείλει κάθε Έλλην που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία!

quote:
Για τα αφεντικά που περιμένω να αποκηρύξεις, βεβαίως και είμαστε όλοι αναλώσιμοι. Δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν κανένα. Τι τους φοβάσαι τους ραββίνους που έδωσαν λίστες με ονόματα Εβραίων της Θεσσαλονίκης στους Ναζί, και δεν τους αποκηρύττεις;

Να αποκηρύξω... Μα και βέβαια τους αποκηρύττω και όχι μόνον αυτούς αλλά και αυτούς που διοικούν το Ισραήλ γιατί όπως καταλαβαίνεις σε όλους τους λαούς υπάρχουν προδότες και θα υπάρχουν. Οι ραβίνοι είναι ιερατείο φίλε μου και σαν έλληνας ξέρω πολύ καλά τι θα πει ιερατείο από τα τόσα που έχει περάσει η πατρίδα μου απο αυτό!
Οπότε σου αποκηρύσσω ολόκληρο το εβραικό ιερατείο και όχι μόνο μια μικρή του ομάδα όπως μου ζητάς.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός επιτέλους και να μην με παρεξηγήσεις πάλι.

22/12/2006, 19:20:12
gigenis:
quote:
χαχαχαχα
η αμαλια μεγαλωσε και εβγαλε δοντακια
αντε βρε σου ευχομαι και με κυνοδοντες

Φυσικά gigeni μεγάλωσα, όπως όλοι οι άνθρωποι μεγαλώνουν όταν περνούν τα χρόνια.
Ευτυχώς για σένα, μεγάλωσε και η υπομονή μου.
Για την ώρα τουλάχιστον...

Χρόνια πολλά εύχομαι σε όλους.
Ειδικά σε σένα gigeni εύχομαι, ο νέος χρόνος να σε κάνει πιο ευγενή

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

22/12/2006, 19:51:01
quote:
Φυσικά gigeni μεγάλωσα, όπως όλοι οι άνθρωποι μεγαλώνουν όταν περνούν τα χρόνια.
Ευτυχώς για σένα, μεγάλωσε και η υπομονή μου.
Για την ώρα τουλάχιστον...

Χρόνια πολλά εύχομαι σε όλους.
Ειδικά σε σένα gigeni εύχομαι, ο νέος χρόνος να σε κάνει πιο ευγενή

χαχαχαχα
καλα αμαλια εισαι απαιχτη
εκει που μας χρωσταγανε μας πηραν και το βοδι

ειμαι αγενης εγω που ειπα οτι εβγαλες δοντια
ενω εσυ που μου λες οτι δεν ειμαι ανθρωπος και οτι δεν εχω την δυνατοτητα κριτικης σκεψης εισαι ευγενης

ε ρε γλεντια να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

22/12/2006, 21:17:25
Ότι θες καταλαβαίνεις gigenis.
Δεν πειράζει. Εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει και κατανόηση.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

23/12/2006, 03:10:44
μια απο τα ιδια

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

23/12/2006, 12:34:38
Αντε παλι...το ριξαμε στις Αντιπαραθεσεις... τουλαχιστο αυτες τις μερες να ηρεμισουμε λιγακι...μπορουμε?

Καλα Χριστουγεννα...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...