- Προφητείες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πάνε στις παρακάτω σελίδες και θα δεις εκεί το κατά ποσο στέκει η νεοπαγανιστικη προπαγανδα, την οποια κάνουνε εδώ μέσα ορισμένα μέλη τύπου macedon, schwabe και vassiliscm.
http://www.oodegr.com/neopaganismos/index.htm
http://www.geocities.com/vasargyr
Προσπαθούνε να εντυπωσιάσουνε χρησιμοποιώντας φανταχτερά ρητορικά σχήματα και πομπώδη φρασεολογία, αλλα αν τους ψάξεις καλά είναι όλοι τους κούφιοι. "Ο άδειος τενεκές ακούγεται πιο δυνατά", λένε στο χωριο μου
quote:
samuel1974
Πάνε στις παρακάτω σελίδες και θα δεις εκεί το κατά ποσο στέκει η νεοπαγανιστικη προπαγανδα, την οποια κάνουνε εδώ μέσα ορισμένα μέλη τύπου macedon, schwabe και vassiliscm.
Επειδή με θίγεις προσωπικά, θα σου απαντούσα πως το να γελοιοποιείσαι καθημερινά και δημόσια, "είναι ευχαρίστηση για τον φανατικό, γιατί νομίζει ότι έτσι γίνεται μάρτυρας" (όπως είπε και ο S. Smith). Φαίνεται να ζήλεψες τη δόξα άλλων ομοίων. Είσαι σε καλό δρόμο, συνέχισε έτσι...
Θα σου έλεγα επίσης πως η προπαγάνδα είναι χαρακτηριστικό των σκοταδιστών αστοιχείωτων προσηλυτιστών σαν και του λόγου σου, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν για κάτι και συγκεκριμένα για το εμπόρευμα που πουλάνε. Άλλοι πουλάνε χαλιά και κιλίμια, άλλοι καρπούζια... εσύ πουλάς ορθοδοξία.
Όσον αφορά το τελευταίο σου σχόλιο "περί τενεκέδων" θα σου απαντούσα απλά πως προφανώς εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.

macedon
Γράφεις:
"Θα σου έλεγα επίσης πως η προπαγάνδα είναι χαρακτηριστικό των σκοταδιστών αστοιχείωτων προσηλυτιστών σαν και του λόγου σου, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν για κάτι και συγκεκριμένα για το εμπόρευμα που πουλάνε. Άλλοι πουλάνε χαλιά και κιλίμια, άλλοι καρπούζια... εσύ πουλάς ορθοδοξία."
Μιάς και σαν χώρα είχαμε ένα φτωχό υπέδαφος και μία χαμηλή οικονομική δύναμη, προσπαθήσανε οι παλιοί να δώσουνε στα παιδιά τους, δηλαδή σε εμάς το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, της εθνικής υπερηφάνιας μέσω της ένδοξής μας αρχαίας ιστορίας. Πήραμε λοιπόν την ιστορία και όπως αφηγείται ένας γονιός στο παιδί του τα κατορθώματα του παππού του, αρχίσαμε να τον εξυψώνουμε σε τέτοιο βαθμό, που κάναμε το παιδί να φουσκώνει με καμάρι το στήθος του, αντί να τριγυρναεί ταπεινωμένο ανάμεσα στα άλλα καλοθρεμμένα Ευρωπαιόπουλα και σοκολατόπαιδα της γης.
Καμάρωνε το παιδί ανάμεσα στους μπούληδες της Ευρώπης και τους έδειχνε τα αγάλματα των παπούδων του, αλλα όταν γυρνούσε στο σπίτι του και έβλεπε τα αδέρφια του, ξεφούσκωνε και κοιτούσε με σφιγγμένο το στόμα τα άδεια πιάτα πάνω το τραπέζι του σπιτιού. Με αυτό το "παραμύθι" μεγαλώσανε γενιές και γενιές και πάντα μας λέγανε για τους ένδοξους προγόνους μας και για το ότι κάποτε ήμασταν οι πρώτοι στον κόσμο, ενώ οι άλλοι τρώγανε ακόμα χαρούπια.
Κάποτε όμως άρχισε και η Ελλάδα απο φτωχό κράτος να βγαίνει ξανά στο προσκήνιο της Ιστορίας και το τραπέζι του σπιτιού μας άρχισε να γεμίζει με φαγητό. Δεν χρειάζεται πλέον να στέλνει ο γονιός κάθε δεύτερο του παιδί να ξενιτευτεί. Τώρα το ρακένδυτο παιδί που ερχότανε απο το σπίτι που βρίσκεται στη γωνιά του χωριού, φοράει και αυτό ακριβά ρούχα και παπούτσια και είναι και αυτό καλλοθρεμμένο σαν τα άλλα Ευρωπαιόπουλα και τα σοκολατόπαιδα της γης. Αλλά το παιδί αυτό όταν γυρνάει σπίτι του συνεχίζει να ακούει τον πατέρα του να του μιλάει για το ένδοξο παρελθόν και για τη χρυσή γενιά των παππούδων του. Αντί λοιπόν το παιδί να γυρίσει να πει τον πατερά του να σταματήσει να του λεεί παραμύθια για τους παππούδες του, γιατί πλέον δεν τα χρειάζετε και δεν τα έχει πια ανάγκη, αντί να το κάνει αυτό, το παιδί γύρισε και σε ένα ξαφνικό ξέσπασμα είπε στον πατέρα του:
-Θα κάνω και εγώ ότι κάνανε οι παππούδες μου.
Και τότε ο πατέρας του χάρηκε και άρχισε να το φιλάει και να του λέει:
-Μπραβο γιόκα μου! Μια ζωή περίμενα να μου το πεις αυτό. Πές μου όμως, τι θες να πρωτοκάνεις απο όλα αυτά τα σπουδαία που κάνανε οι παππούδες σου;
Και το παιδί τότε γύρισε και του είπε:
-Θα προσκυνήσω και εγώ τα αγάλματα, που προσκυνούσε ο παππούς, για γίνω και εγώ σπουδαίος. Αυτά τα αγάλματα, που τόσα χρόνια τα έδειχνα με καμάρι στα άλλα παιδιά.
Άντε τώρα ο γονιός να εξηγήσει στο παιδί ότι το εξωραϊσμενο παραμύθι που τόσα χρόνια του έλεγε δεν ήτανε και τόσο ρόδινο, όπως το άκουσε.
Άντε τώρα ο γονιός να εξηγήσει στο παιδί, πόσο κόσμο έφαγε ο παππούς του για να γίνει σπουδαίος και τρανός και να του εξηγήσει τι ασυδοσίες έχει κάνει ο παπούς και το πόσο χυδαία φερότανε στους άλλους και στον εαυτό του εξαιτίας αυτών των αγαλμάτων.
Ποιός φταίει τώρα, ο γονιός ή το παιδί;
Το ότι όλα αυτά τα χρόνια μαθαίνανε οι Έλληνες στα παιδιά τους, για το ένδοξο παρελθόν της πατρίδας μας και εξωραϊζανε τις αρετές των Αρχαίων Ελλήνων, δε σημαίνει δυστυχώς ότι όλα αυτά ανταποκρίνοτανε στην πραγματικότητα.
Αλλά ήρθε πλέον η στιγμή το παραμύθι να πάρει τέλος. Αυτό το γελοίο επιχείρημα, να προλάβετε την απομυθοποίση της Αρχαίας Ελλάδας, με το να μιλάτε για βίαιους εκχριστιανισμούς και άλλα τέτοια φαντασιόπληκτα και συνομωσιολογικά ήτανε θνησιγενές και είναι ήδη ψόφιο. Με παραμύθια δεν θα σώσετε το παραμύθι. Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και θα σας κάψει.
«"Ο άδειος τενεκές ακούγεται πιο δυνατά", λένε στο χωριο μου»
Για να το λες εσύ….κάτι θα ξέρεις από ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Επειδή με θίγεις προσωπικά, θα σου απαντούσα πως το να γελοιοποιείσαι καθημερινά και δημόσια, "είναι ευχαρίστηση για τον φανατικό, γιατί νομίζει ότι έτσι γίνεται μάρτυρας" (όπως είπε και ο S. Smith). Φαίνεται να ζήλεψες τη δόξα άλλων ομοίων. Είσαι σε καλό δρόμο, συνέχισε έτσι...
macedon..... Και εσυ το ιδιο δεν φτιαχνεις?......................................................
Θα σου έλεγα επίσης πως η προπαγάνδα είναι χαρακτηριστικό των σκοταδιστών αστοιχείωτων προσηλυτιστών σαν και του λόγου σου, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν για κάτι και συγκεκριμένα για το εμπόρευμα που πουλάνε. Άλλοι πουλάνε χαλιά και κιλίμια, άλλοι καρπούζια... εσύ πουλάς ορθοδοξία.
Εσυ τι πουλας macedon προπαγανδα παγανιστικη? Tα ελληνοπουλα ξυπνησαν δεν προσκυνουν αγαλματα της θεας αθηνας. Πια σκοτεινα συνφεροντα
υπερασπιζεις? Πιστευεις σε ολλα αυτα που γραφης? Σε πιο αιωνα εισαι ξυπνα. Τα πιτουρα μονον στα μουσχαρια τα δινουν ξυπνα βρεεεεεεεεε αμερικανε![]()
ΣΤΙΣ18/8 ΛΕΣ
http://www.apologitis.com
http://www.arhaioplixia.org
http://rwmania.greatnow.com
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΕΣ
WWW.OLYMPIAKOS.GR
WWW.THRILOS.COM
WWW.GATE 7.GR
WWW.KOKINOI PEIRATES .NET
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ε?
quote:
ΦΙΛΕ ΣΑΜΟΥΕΛ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ
ΣΤΙΣ18/8 ΛΕΣ
http://www.apologitis.com
http://www.arhaioplixia.org
http://rwmania.greatnow.com
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΕΣ
WWW.OLYMPIAKOS.GR
WWW.THRILOS.COM
WWW.GATE 7.GR
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ε?
με αυτή σου την απάντηση έδειξες το πόσο προκατειλημμένος είσαι, καθώς και ποιες είναι οι διαθέσεις σου απέναντι σε καθετί που έχει σχέση με το Χριστιανισμό!!!
Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να διαβάσω και από τις ιστοσελίδες
WWW.OLYMPIAKOS.GR
WWW.THRILOS.COM
WWW.GATE 7.GR
και αν διέκρινα ότι αυτά που λένε στέκουν και συνοδεύονται και από αποδεικτικά στοιχεία, γιατί να μην τους παραδεχθώ για την αντικειμενικότητά τους;;
Με τη λογική τη δική σου, κανείς ξένος δεν πρέπει να επισκέπτεται ελληνικές ιστοσελίδες ή να ψάχνει σε ελληνικής προέλευσης πηγές για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, γιατί εφόσον είναι ελληνικές, τίθεται θέμα αξιοπιστίας, σωστά;

Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό τα θέματα του "Μύθος και θρησκεία" και αυτό που βλέπω είναι ένας συνεχής διαξιφισμός ανάμεσα σε χριστιανούς και δωδεκαθεϊστές για το ποια θρησκεία είναι πιο ζωντανή και ποια πιο αιμοβόρα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μπαίνετε στην διαδικασία να επιτίθεστε πάντα ενάντια σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ελληνική χριστιανική εκκλησία και προσπαθείτε να αποδείξετε ότι όλα είναι ψέματα και όλα καλυμμένα με αίμα. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι έχετε τα δικά σας πιστεύω και είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος!
Σε όλη την πορεία σας σε αυτό το φόρουμ γράφετε μόνο σε θέματα που έχει να κάνει με την ελληνική ορθοδοξία και με μια προπαγανδιστική διάθεση (αν μου επιτρέπεται ο όρος) αναλύετε τα πάντα που έχουν να κάνουν με αυτή και κυρίως με αρνητικά σχόλια, με αποτέλεσμα πολλά θέματα να παίρνουν πάντα τον ίδιο δρόμο του παραλόγου και όχι του διαλόγου όπως έχω με λύπη μου παρατηρήσει.
Σε όλο αυτό όμως το διάστημα δεν έχω διαβάσει κάποιες από τις πάγιες θέσεις σας πάνω στη δική σας θρησκεία ούτε μια φορά. Ναι μεν λέτε ακολουθείτε την αρχαία ελληνική θρησκεία αλλά δεν αναφέρεστε παραπάνω σε αυτήν για να μας δώσετε να καταλάβουμε τι πιστεύετε και τι γραμμή κίνησης έχει αυτή η θρησκεία για να καταλάβουμε τι μας γίνετε και εμάς που δεν γνωρίζουμε περαιτέρω.
Κλείνοντας θα ήθελα να μου λύσετε την εξής απορία. Εδώ και καιρό έχει ανοίξει ένα πολύ καλό κατά τη γνώμη μου θέμα που αφορά την ελληνική μυθολογία απο τον Dying Incubus αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν έχω δει ούτε ένα από όλους αυτούς που μάχονται υπέρ της "πατρώας" θρησκείας να γράφει έστω και μια πρόταση. Γιατί; Πώς γίνεται να γεμίζετε ατελείωτες σελίδες όσον αφορά εδάφια της Βίβλου ή για το αν υπήρξε ο Χριστός ή όχι και ένα θέμα που σας αφορά κατά τη γνώμη μου άμεσα ούτε κάν του δίνετε σημασία!
Ειλικρινά σε αυτό θα ήθελα μια απάντηση!
quote:
Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να διαβάσω και από τις ιστοσελίδες
WWW.OLYMPIAKOS.GR
WWW.THRILOS.COM
WWW.GATE 7.GR
WWW.KOKINOI PEIRATES .NETκαι αν διέκρινα ότι αυτά που λένε στέκουν και συνοδεύονται και από αποδεικτικά στοιχεία, γιατί να μην τους παραδεχθώ για την αντικειμενικότητά τους;;
τι να στεκει βρε ψηλε απο τις μπαρουφες που γραφουν εκει μεσα
στην μια σελιδα γραφουν οτι πατερας του μηνοταυρου ηταν ο διας
στην αλλη οτι οι κουρητες χτυπαγαν τα οπλα τους για να καλυψουν το κλαμα του αια
ποιο κατω οτι ο παυσανιας ειδε ανθρωποθυσιες
ενω ο ιδιος ουδεποτε εγραψε οτι ηταν παρων σε καποια ανθρωποθυσια
ασε που οι παραπομπες τους ειναι η ανυπαρκτες η αλλα γραφουν απο αυτα που υσχηριζονται
ασε ρε ψηλε
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Edited by - gigenis on 22/08/2006 18:40:41
Στο βιβλίο Απολλοδώρου βιβλιοθήκη, αναφέρεται το συγκεκριμένο γεγονός. Ο Δίας μεταμορφώθηκε σε ταύρο και βάτεψε μια γυναικα και βγήκε ο μινώταυρος.
Όταν εμείς διαβάζαμε αρχαία ελληνική γραμματεία, εσείς διαβάζατε ταρατατά και spiderman, και τώρα διαβάσατε μυθολογία και νομίζετε ότι ο δίας είναι ο Superman
quote:
Στο βιβλίο Απολλοδώρου βιβλιοθήκη, αναφέρεται το συγκεκριμένο γεγονός. Ο Δίας μεταμορφώθηκε σε ταύρο και βάτεψε μια γυναικα και βγήκε ο μινώταυρος.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.leonteios.gr/minoa/files/minoas.htm
απο την 3η δημοτικου
Βασιλιάς της Κρήτης και δικαστής στον Άδη μετά το θάνατό του. Ήταν γιος του Δία και της Ευρώπης και αδερφός του Ραδάμανθη και του Σαρπηδόνα. Από το γάμο του με την Πασιφάη απέκτησε την Αριάδνη και τη Φαίδρα. Όταν δε θυσίασε τον ταύρο που του χάρισε ο Ποσειδώνας, αυτός θύμωσε και ενέπνευσε έρωτα στην Πασιφάη για τον ταύρο. Από την ένωση τους γεννήθηκε ο Μινώταυρος
http://mythologia.8m.com/thiseas.html
Ο Μινώταυρος ήταν καρπός της ένωσης της γυναίκας του Μίνωα Πασιφάης μ' έναν ταύρο! Τον ταύρο αυτόν είχε στείλει από τη θάλασσα σαν σημάδι ο Ποσειδώνας στον Μίνωα, που ήθελε να αποδείξει την κυριαρχία του σ' όλη την Κρήτη. Ζήτησε, όμως, από τον Μίνωα να θυσιάσει τον ταύρο προς τιμή του. Ο Μίνωας όμως δεν το έπραξε και έτσι η οργή του Ποσειδώνα πήρε πρωτότυπη μορφή. Προκάλεσε τον έρωτα της Πασιφάης για τον ωραίο ταύρο και τη σφοδρή επιθυμία της για ένωση μαζί του. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ήταν διόλου εύκολο. Ο πολυτεχνίτης, όμως, Δαίδαλος βρήκε τη λύση. Έφτιαξε μια ξύλινη αγελάδα, κούφια εσωτερικά για να χωράει η Πασιφάη, την οποία έντυσε εξωτερικά με δέρμα από αληθινή αγελάδα και με τροχούς την έσυρε ως το λιβάδι όπου έβοσκε ο ταύρος.
Προϊόν αυτού του αφύσικου ζευγαρώματος ήταν ο Μινώταυρος, τέρας με κεφάλι ταύρου και σώμα ανθρώπου.
αρκουν αυτα παντογνωστη της ελληνικης μυθολογιας;;;;;;;
μην γινεσε ρεζιλι
διαβασε και κατι αλλο απο τις σελιδες που προτινεις
quote:
Όταν εμείς διαβάζαμε αρχαία ελληνική γραμματεία, εσείς διαβάζατε ταρατατά και spiderman, και τώρα διαβάσατε μυθολογία και νομίζετε ότι ο δίας είναι ο Superman
και αγορι και μπλεικ και τα διαβαζα αυτα γιατι ηξερα οτι εσυ ακομη και τωρα δεν κατεχεις
εχεις μπερδεψει την πο... με την βουρτσα
αν θες να μαθεις μικρε ανιστοριτε,ασχετε,εχθρε της αληθειας
ο σπαιντερμαν και ο σουπερμαν ειναι οι σημερινοι μυθοι
τωρα οτι εσυ εχεις την διαυγια ενος παιδιου 5 ετων και πιστευεις οτι ο διας ειναι πραγματικοτητα ειναι προβλημα σου
αντε και καλο διαβασμα μπας και ξεστραβωθεις λιγακι
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
quote:
τι να στεκει βρε ψηλε απο τις μπαρουφες που γραφουν εκει μεσαστην μια σελιδα γραφουν οτι πατερας του μηνοταυρου ηταν ο διας
στην αλλη οτι οι κουρητες χτυπαγαν τα οπλα τους για να καλυψουν το κλαμα του αια
ποιο κατω οτι ο παυσανιας ειδε ανθρωποθυσιες
ενω ο ιδιος ουδεποτε εγραψε οτι ηταν παρων σε καποια ανθρωποθυσιαασε που οι παραπομπες τους ειναι η ανυπαρκτες η αλλα γραφουν απο αυτα που υσχηριζονται
ασε ρε ψηλε
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι τουEdited by - gigenis on 22/08/2006 18:40:41
Γηγενή τι λασπολογίες είναι τώρα ετούτες εδώ που λες;;
Θυμάσαι που μου είχες παραθέσει κάποια στοιχεία από την ODAL (αν θυμάμαι καλά);
Θυμάσαι, επίσης, που είχα πάει και έψαξα εκεί μέσα και σου είπα πως μου έλεγες τα μισά από αυτά που έγραφαν;
Θυμάσαι, για παράδειγμα, πως και οι ίδιοι παραδέχονται ότι οι μόνοι ιστορικοί από τους οποίους έχουμε πληροφορίες για τον 1ο αιώνα μ.Χ. είναι ο Τάκιτος και ο Σουητώνιος;;
Σε εκείνη την περίπτωση, λοιπόν, πήγα και έλεγξα ότι μου παράθεσες και σου απάντησα με βάση τα γραπτά τους!
Εσύ γιατί δεν κάνεις το ίδιο παρά μόνο πετάς λάσπες αριστερά και δεξιά;;;

Edited by - Ψηλός on 23/08/2006 00:11:11
quote:
samuel1974:
«"Ο άδειος τενεκές ακούγεται πιο δυνατά", λένε στο χωριο μου»Για να το λες εσύ….κάτι θα ξέρεις από ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!!!!!!!!!!
Εμ δεν θα ξέρει λες εσύ;;
Του φτάνει το Εσωτέρικα, δεν χρειάζεται και παραπάνω!!!!![]()

Edited by - Ψηλός on 23/08/2006 00:31:15
ΨΗΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ .ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΜΠΑΘΗΣ(ΟΠΩΣ ΕΓΩ)ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ .ΓΙΑΤΙ Ο "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ "ΚΑΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ"ΦΙΛΟΣ ΣΑΜΟΥΕΛ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ.?
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? Α ΚΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΦΙΛΕ ΣΑΜΟΥΕΛ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ<ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΣΠΡΕΣΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ "ΑΠΟΛΟΓΗΤΗ"
quote:
ΠΡΟΣ ΨΗΛΟ
ΨΗΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ .ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΜΠΑΘΗΣ(ΟΠΩΣ ΕΓΩ)ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ .ΓΙΑΤΙ Ο "ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ "ΚΑΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ"ΦΙΛΟΣ ΣΑΜΟΥΕΛ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ.?
Όσα περιέχονται στις εν λόγω ιστοσελίδες δεν βρίσκονται εκεί γιατί έτσι τους τη βάρεσε μια μέρα των ημερών και θέλησαν να "πικράνουν" ή να "προσβάλλουν" τον Έλληνα!!
Αν πρόσεξες στις αναφορές τους, αυτό που είπα πιο πάνω (+/-), το τονίζουν επανειλημμένα και οι ίδιοι.
Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών είναι η απάντηση στις προκλήσεις που δέχονται από όσους καταφέρονται κατά του Χριστιανισμού προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους!!!
Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια από τις εν λόγω ιστοσελίδες που να κομματιάζει-τεμαχίζει την ιστορία του τόπου μας και να πετάει στα σκουπίδια ένα μεγάλο μέρος της, όπως συνηθίζουν να κάνουν όσοι μάχονται το Χριστιανισμό!!!
Πώς είναι δυνατόν να φτύνεις κατάμουτρα στους προγόνους σου για +/-1700 χρόνια λόγω της θρησκευτικής τους πίστηςς, και να θεωρείσαι Έλληνας;;
Είναι ύπουλοι όσοι θέλουν να συνδέσουν την Ελληνικότητα των προγόνων μας με βάση τη θρησκευτική τους πίστη.
Άλλοι είναι οι σκοποί τους!
Πολλοί φιλόσοφοι κατέκριναν τους αρχαίους θεούς, αυτοί λοιπόν δεν ήταν γνήσιοι Έλληνες;;
Εγώ τέτοιους ανθρώπους (που λειτουργούν κατ' αυτόν τον τρόπο) δεν τους θεωρώ Έλληνες.

Edited by - Ψηλός on 23/08/2006 02:23:24
quote:
Ψηλός
Πώς είναι δυνατόν να φτύνεις κατάμουτρα στους προγόνους σου για +/-1700 χρόνια λόγω της θρησκευτικής τους πίστηςς, και να θεωρείσαι Έλληνας;;
"Και εγώ αδελφοί μου, οπού αξιώθηκα και εστάθηκα εις αυτόν τον άγιον τόπον τον αποστολικόν, δια την ευσπλαγχνίαν του Χριστού μας, εξέταξα πρώτον δια λόγου σας και έμαθα πώς με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού, δεν είστενε Έλληνες, δεν είστενε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είστενε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί..."
Από τις διδαχές του Πατρο-Κοσμά του Αιτωλού
Λοιπόν, εμείς είμαστε Έλληνες. Εσείς προφανώς είστε ορθόδοξοι χριστιανοί, όπως λέει και ο Κοσμάς ο Αιτωλός...

macedon
quote:
Γηγενή τι λασπολογίες είναι τώρα ετούτες εδώ που λες;;
ποιες ειναι οι λασπολογιες ψηλε;;;;;;;;
γραφει η σελιδα οτι ο διας ειναι πατερας του μινοταυρου ναι η οχι;;;
γραφει η σελιδα οτι οι κουρητες χτυπαγανε τις ασπιδες τους για να κρυψουν με τον ηχο το κλαμα του αια η οχι;;;;;
α νδε νξερετε την μυθολογια της ελλαδας δε νσας φταιω εγω
οιδιος ο σαμουιλ μεχρι να φερω παραπομες ελεγε οτι ο διας ηταν ο πατερας του μινοταυρου
quote:
Θυμάσαι που μου είχες παραθέσει κάποια στοιχεία από την ODAL (αν θυμάμαι καλά);
Θυμάσαι, επίσης, που είχα πάει και έψαξα εκεί μέσα και σου είπα πως μου έλεγες τα μισά από αυτά που έγραφαν;
Θυμάσαι, για παράδειγμα, πως και οι ίδιοι παραδέχονται ότι οι μόνοι ιστορικοί από τους οποίους έχουμε πληροφορίες για τον 1ο αιώνα μ.Χ. είναι ο Τάκιτος και ο Σουητώνιος;;
μπαγλαμα ψηλε αν θυμασε γιατ ιβλεπω οτι η μνημη σου πασχει
τα στοιχια που ειχα παραθεσει ελεγαν οτι οι χριστιανοι προκαλουσαν φασαριες και αυτα τα στοιχια η σελιδα που ειχα παραθεσει ελεγε οτι τα ειχε παρει απο τους ιστορικους τακιτο και σουητωνιο
δεν ειχα γραψει τιποτα για το αν οι ιστορικοι αυτοι ειναι αξιολογοι η οχι
απλα εσυ σαν καλος χριστιανοστρατιοτης προσπαθησες να βρεις ψεγαδια σε αυτα που παρεθεσα και να στρεψεις την συζητηση αλλου
οπως κανεις τωρα
το θεμα ειναι οτι οι σελιδες που εδωσε ο σαμουιλ και εσυ υποστηριζεις σαν σωστες ειναι μαπα
ειναι με λαθος πληροφοριες
ειναι για τα μπαζα
λυπαμε αλλα πρεπει να τις ξαναφτιαξετε απο την αρχη
μπέρδεψα τα μοσχάρια.
Κακό είναι??
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."