ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεράστια ιστορική ανακοίνωση από τη ΝASA στις 13 Νοεμβρίου 2013 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τεράστια ιστορική ανακοίνωση από τη ΝASA στις 13 Νοεμβρίου 2013 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

KERRY KING11 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
05/10/2013, 18:17:40
Αλήθεια ή μία ακόμη false flag;Τεράστια ιστορική ανακοίνωση από τη ΝASA στις 13 Νοεμβρίου 2013. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη που θα ταρακουνήσει τη Γη, τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο."

Το πλήρες άρθρο εδώ :http://www.katohika.gr/2013/10/rememper-the-13-november.html

(έχει και σχετικό βίντεο)

ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ COUNTDONW AΠΟ ΣΗΜΕΡΑ !!!!

(Το είχαμε ξανακάνει αυτό με μια τρελιάρα που μας είχε δώσει ραντεβού για επαφή με εξωγήινους )

05/10/2013, 18:19:11
Ασχετο, αλλά πως γίνεται στην λέξη "εδω" να κάνεις κλικ και να σε βγάζει στο Link που παρέθεσα ???
05/10/2013, 18:49:35
[url = " link " ] εδω [ /url ]
(χωρίς τα κενά)

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
05/10/2013, 18:58:30
Νά'σαι καλά φίλε AitheroVamon.
Έψαχνα καιρό αφορμή να ρωτήσω πως γίνεται αυτό
06/10/2013, 22:57:24
Με λιγη ερευνα εχουμε τα εξης: το URL ειναι το περιεργο http://rememberthe13th.com/ , που ζηταει εγγραφη με email
Ο domain registrar ειναι η enom.com και ο ιδιοκτητης του domain
ειναι η WhoisGuard Inc. με εδρα τον Παναμα , το ονομα κατωχηρωθηκε απο την Namecheap.com για λογαριασμο της WhoisGuard, Inc.
την 1=η Οκτωμβριου 2013
Το Site υποστηριζει οτι θα κανει την "αποκαλυψη" Κυριακη 6/10 , για κατι που θα συνταραξει ολο τον Πλανητη. Ολο το θεμα φαινεται εντελως μουφα , μαλλον θα επρεπε να το ενταξουμε στην κατηγορια παραπληροφορηση.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/10/2013, 20:22:23
Κάτι μεγάλο παιζεται!!!

http://arouraios.gr/2013/10/to-louketo-stis-hpa-kleinei-baseis-sthn-antarktiki/

Δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/10/2013, 21:27:32
Προς το παρόν το μεγάλο που παίζει είναι το video clip του μωβ Ninja
αυτή ήταν η αποκάλυψη τελικά? (σχετικά με το rememperthe13november)

Τώρα για τα άλλα βρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ...
όταν βγάζουν σε "άδεια" τους δημόσιους υπαλλήλους,
γιατί να μην το κάνουν κι εκεί?
το "εικοσαετές πρόγραμμα παρακολούθησης των πιγκουίνων" θα τους κολλήσει?
Τι το συνωμοσιολογικό βλέπεις σε μια (ακόμα) κόντρα Ρεπουμπλικάνων για το Οbama care?
Εκτός και ολα αυτά "στήθηκαν" για να τερματίσουν τα ερευνητικά προγράμματα της Ανταρκτικής.

09/10/2013, 21:36:45
Βρε Αιθήρ, αμάν πιά!! Σε ποιόν πλανήτη ζείς?

Νομίζεις ότι οι βάσεις στην Ανταρκτική, είναι για την μελέτη των πιγκουϊνων?

Ελεος.

quote:

Τι το συνωμοσιολογικό βλέπεις σε μια (ακόμα) κόντρα Ρεπουμπλικάνων για το Οbama care?

Αστειεύεσαι?
Δεν βλέπεις τίποτα?

Εγω βλέπω την παγκόσμια κατάρευση, την έναρξη πολέμων και την εγκατάσταση της NWO.

Αλλά εγω, είπαμε είμαι συνομωσιολόγος.Μην μου δίνεις σημασία.
Θεωρώ θεατρική παράσταση την υπόθεση με τους ρεπομπλικάνους, επειδή ξέρω, πώς ο Αμερικανός, είναι πάνω απο όλα πατριώτης.Αρα κάτι μεγάλο παίζει και όλο το σκηνικό είναι στημένο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/10/2013, 22:09:42
Χαλάρωσε, κουβέντα κάνουμε
δηλαδη πας μη συνωμοσιολόγος βάρβαρος?

Ο "πολυπόθητος" (για πολλούς) πόλεμος θα γίνει αργά ή γρήγορα

09/10/2013, 22:28:32

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/10/2013, 09:46:14
quote:

...
Νομίζεις ότι οι βάσεις στην Ανταρκτική, είναι για την μελέτη των πιγκουϊνων?

Ελεος.

quote:

Αστειεύεσαι?
Δεν βλέπεις τίποτα?

Εγω βλέπω την παγκόσμια κατάρευση, την έναρξη πολέμων και την εγκατάσταση της NWO....

Αυτό θα το δούμε - είναι μάλλον υπερβολή.
quote:

...Αλλά εγω, είπαμε είμαι συνομωσιολόγος.Μην μου δίνεις σημασία.
Θεωρώ θεατρική παράσταση την υπόθεση με τους ρεπομπλικάνους, επειδή ξέρω, πώς ο Αμερικανός, είναι πάνω απο όλα πατριώτης.Αρα κάτι μεγάλο παίζει και όλο το σκηνικό είναι στημένο....
Σ'αυτό έχεις δίκιο αυτή η στάση δε συβαδίζει με τον 'πατριωτισμό' τους και ίσως σηματοδοτεί αλλαγές, αλλά μπορεί να υπάρχει ΄πιο προσγειωμένη αιτία. Πχ μια νέα γενιά πολιτικών που θέλουν να τραβήξουν το σχοινί.