- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τώρα μάλιστα …
.
Κεραυνέ έβαλες και φραπεδακι από ότι βλέπω……![]()
Πάντως βλέπω ότι φτιάξαμε το τρίγωνο το βερμούδων Χα, Χα,
Βύρωνας, Καισαριανή, Παγκράτι…![]()

quote:
δηλαδη δεν καταλαβατε τον σεισμο ε?
Χαμπάρι δεν πήρα.
Ωραία τα γλυκάκια κεραυνός .
Πάει τόσο ήταν το χιόνι από αύριο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του από νωρίς
(για μένα χτυπάει πιο πολύ η καμπάνα, γιατί οι περισσότεροι δουλεύατε και σήμερα)
Edited by - keraynos on 19/02/2008 19:02:21
quote:
για μένα χτυπάει πιο πολύ η καμπάνα, γιατί οι περισσότεροι δουλεύατε και σήμερα)
Και χτες .
Γιατί όπως έχω ξαναγράψει βρέξει χιονίσει ο open mind θα ανοίξει .
Τα κερασματα μουρλια ηταν!

Αρκετά κάθισα οπότε επέστρεψα δριμύτερος κι ανανεωμένος στην δουλειά μου.
Καλά κάθισα πάντως ένα τετραήμερο κι απόλαυσα αρκετά το χιόνι και την ιδιαίτερη ομορφιά του... ![]()
Ευτυχώς ο πάγος έλιωσε πλήρως στην περιοχή που είμαι και το πρωί δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Την Δευτέρα το βράδυ είδα ότι είχε αρκετό πάγο στον δρόμο οπότε δεν το διακινδύνευσα να βγω την Τρίτη τα ξημερώματα στον δρόμο γιατί δεν ήξερα που θα βρεθώ με το αυτοκίνητο.
Θα έπιανε το φρένο ή θα έπαιρνα την κατηφόρα με τη μια μέχρι την δουλειά παίρνοντας σβάρνα τα πάντα; ![]()
![]()
Ομολογώ πάντως πως από χθες το μεσημέρι ο καιρός έχει ζεστάνει λίγο και σήμερα προβλέπεται να έχουμε μια υπέροχη ημέρα, ηλιόλουστη κι όχι πολύ κρύα.
Άντε να επανέλθουμε στα ίσα μας! ![]()

In anticipation of my resurrection...
η Αθηνα ξαναμπηκε στους "ξεφρενους" ρυθμους ε? Δουλεια και παλι δουλεια, τρεχαματα!

ο φιλος Κριος, σπαει ρεκορ απουσιων!

quote:
Dying_Incubus- Την Δευτέρα το βράδυ είδα ότι είχε αρκετό πάγο στον δρόμο οπότε δεν το διακινδύνευσα να βγω την Τρίτη τα ξημερώματα στον δρόμο γιατί δεν ήξερα που θα βρεθώ με το αυτοκίνητο.
Θα έπιανε το φρένο ή θα έπαιρνα την κατηφόρα με τη μια μέχρι την δουλειά παίρνοντας σβάρνα τα πάντα
Ο καλός υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να πάει στο πόστο του .
Πως θα δώσουμε το καλό παράδειγμα στους συναδέλφους στην δουλειά …![]()
![]()
.

quote:
Ο καλός υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να πάει στο πόστο του .
Πως θα δώσουμε το καλό παράδειγμα στους συναδέλφους στην δουλειά ….
Φίλε μου, ποτέ δεν είχα τον πόθο να είμαι καλός υπάλληλος! ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...

Επιτέλους κατάφερα να ξεαποκλειστώ γιατί στο Περιστέρι τελικά είχαμε μεγαλύτερο πρόβλημα απ'όσο περιμέναμε!
Όχι ότι με χάλασε και ιδιαίτερα βέβαια, σήμερα ήρθα για δουλειά!!!
Αγαπητέ μου Predator, χρόνια ευτυχισμένα κι ό,τι επιθυμείς!!! Sorry που δεν ήμουν εδώ γύρω στα γενέθλιά σου...
quote:Ρε συ elo, τί λες τώρα; Ας τον πνίξει κάποιος!!!
Πως θα δώσουμε το καλό παράδειγμα στους συναδέλφους στην δουλειά

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!

quote:Καλώς σας βρήκα! Αμέ,πώς δεν το χάρηκα: και το χιονόπόλεμό μου τον έπαιξα, και το χιονάνθρωπό μου τον έφτιαξα κι ένα βαρβάτο κρύωμα άρπαξα και σήμερα έχω σκάσει στη δουλειά με lysopaine, θερμόμετρα και χαρτομάντηλα!
Eυχαριστω και καλως μας επεστρεψες φιλη Λουκριτια... προλαβες τουλαχιστο να το χαρεις τουλαχιστο?

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!

τι κανετε? Πως πανε τα κεφια?