- Chronicles of Narnia - - Κινηματογράφος -
βεβαια η ταινια δεν εχει ερθει ακομα στους ελληνικους κινηματογραφους, απ' οσα μερη της εχω δει, φαινεται εξαιρετικη.
και επειδη ημουν φαν της τηλεοπτικης σειρας [αληθεια, την παρακολουθουσε κανεις;] ηθελα να ειμαι αυτος που θα ανοιξει εδω τοπικ για τις αποψεις σας σχετικα.
καποιες πρωτες σκεψεις;
δεν εχω δει την ταινια,ουτε την σειρα,ουτε εχω ακουσει τιποτα εκτος απο αυτο που λες εσυ τωρα.
περι τινος προκειτε η ταινια ?
ειναι θριλερ ?
ειναι κοινωνικο ?
συμβουλη φιλε μου,γραψε και σε κανενα αλλο τοπικ.δεν σε βλεπω πια στο φορουμ,ουτε εσενα ουτε την oxygent,που χαθηκατε εσεις οι 2 ?

santaclaws is coming....to town!
παντως δεν μπορω να καταλαβω αυτο το κολλημα σου να μην μπορεις να γραψεις τα nicks σωστα! crucifire ειναι. και το nick της oxygen girl... εχεις ακουσει πουθενα τη λεξη oxygent? σημαινει κατι;;;
τεσ' πα...
αντε να πω και για την ταινια,, αν και δε νομιζω οτι εχει νοημα να τα πω εγω, αν δεν την ξερετε.
φαντασου κατι αναμεσα σε χαρυ ποττερ και αρχοντα των δαχτυλιδιων. προερχεται και αυτη απο βιλιο, και μαλλον θα ειναι τριλογια αρχικα...
στορυ: απ' σο θυμαμε δηλαδη. τεσσερα παιδια, στο σπιτι της θειας τους αν δεν κανω λαθος, βρισκουν μια πυλη μεσα σε μια ντουλαπα και μεταφερονται σε ενα μαγικο κοσμο. ακολουθοθυν διαφορες περιπετειες που δεν θα ειχε νοημα να αναλυσω...
το τοπικ απευθυνεται αλλωστε, ειτε σε ατομα που την εχουν δει, ειτε σε οσους παρακολουθουσαν τη σειρα, η σε αυτους που εχουν διαβασει την ιστορια....
κατα τ' αλλα μια γρηγορη ερευνα [π.χ. www.comingsoon.net] θα σε κατατοπισει!
quote:και το nick της oxygen girl... εχεις ακουσει πουθενα τη λεξη oxygent? σημαινει κατι;;;
ThanX gia tHn yperaspisH......!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Aman re Deghad Adkahr!
Ena nickname den boreis na peis swsta?????
:PPPPPPPPPPPpppppppp
-----------------------
"One can never rule out anything, but there are no facts to suggest it..."
Ανυπομονώ να έρθει και στους ελληνικούς κηνιματογράφους,
Δεν την θυμάμαι και πολύ καλά αλλα ήταν πολύ ωραία.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
Το βασίλειο της Νάρνια, είναι δημιούργημα ενός λιονταριού με ιδιαίτερες δυνάμεις ονόματι Άσλαν, που αντιπροσωπεύει το Καλό. Αντίπαλός του είναι η κακιά λευκή μάγισσα η οποία επιδιώκει να επικρατήσει αιώνιος χειμώνας στην Νάρνια και να γίνει αυτή η βασίλισσα.
Οι τίτλοι και των επτά νουβελών είναι:
1. The Lion, the Witch and the Wardrobe (1950)
2. Prince Caspian (1951)
3. The Voyage of the Dawn Treader (1952)
4. The Silver Chair (1953)
5. The Horse and His Boy (1954)
6. The Magician's Nephew (1955)
7. The Last Battle (1956)

"Κονξ Ομ Παξ"
quote:
στο σπίτι του παππού τους
σωστα, του παππου τους! δε θυμομουνα οτι ο ασλαν εισε δημιουργησει τη ναρνια. μπραβο μνημη Atva!
παντως ομολογω πως η σειρα μετα τη δευτερη,, αντε τριτη σεζον, επεσε πολυ, οπως και η ιστορια....
επισης απ' οτι ειδα, δεν εχει δουλευτει πολυ καλα το computer generating του ασλαν, και οι κινησεις του φαινονται ψιλοψευτικες...
βεβαια μπορει να ειναι και η τελειομανια μου που μιλαει...!
Σε γενικές γραμμές φαινόταν ωραία είχε και καλλές σκηνές.
Κατα τα άλλα ας κρίνοθν και οι άλλοι
Ο θανατός σου βρίσκετε πάντα ένα μέτρο αριστερά σου. Όταν θα τα έχεις χαμένα ρώτα τον:
-Είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί; Θα σου απαντήσει:
-Όχι, αφού εγώ δεν σε ακούμπησα ακόμη.
σχετικα με εσας τα 2 για τα νικσ....επιτηδες τα γραφω ετσι.σε πολλα νικσ αλλαζω πραγματα.για παραδειγμα την Avallon την γραφω παντα Avvalon.
τωρα σχετικα με την ταινια.....μουφα μου ακουγεται.φουσκα ειναι.
νομιζω οτι βαρεθηκαμε πια τις σκηνες μαχης με μαγικα και τερατα,χορτασαμε με τον αρχοντα των δαχτυλιδιων.
επισης σας συμβουλευω να μην πατε να δειτε τον king kong!
ειναι υπερβολικα μετριο και τεραστιο! 3 ωρες παρακαλω!
θα συμφωνησωμετον greek για τη σειρα...
αλλα, ντεγκαρ, αν εβγαινε το χομπιτ δεν θα πηγαινες να το δεις;
Αν κι είχε διάρκεια περίπου 2,5 ώρες δε με κούρασε καθόλου (δεδομένου οτι τα μεγάλα έργα προσωπικά με κουράζουν) και μου ήταν αρκετά ευχάριστη.
Είχε την αναγκαία δράση (στο δεύτερο μισό κυρίως), είχε τα αναγκαία στοιχεία φαντασίας και την ύπαρξη διαφόρων μυθολογικών όντων κι ήταν μια αρκετά προσεγμένη δουλειά.
Εγώ την συστήνω πάντως!

In anticipation of my resurrection...
quote:
είχε και τον Αη Βασίλη!!!
Χο χο χο! ![]()
Πιστεύω οτι ο Άϊ Βασίλης ήταν η μασκότ του έργου! ![]()

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
η συνειδηση παμφωτη...
Από που το συμπέρανες αυτό?

η συνειδηση παμφωτη...
η συνειδηση παμφωτη...
η συνειδηση παμφωτη...