ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
17/01/2005, 19:21:03

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ

Αυτος ειναι ο τιτλος αρθρου στο περιοδικο mystery!

Επιτελους καποιος την εξερευνησε σωστα την τρομερη και επικινδυνη σπηλια!

Μπραβο παιδια!

Διαλεξατε και την καταλληλη ωρα για εξερευνηση, νυχτα, που όλα είναι πεντακαθαρα!

Πριν αναφερθω στην εξερευνηση και τα ευρηματα σας, σας προτεινω να ξαναπατε μερα και με καποιον που γνωριζει ηδη το περιβαλλον – θα εκπλαγειτε!!!

Ξεκιναω με τα συγχαρητηρια μου που με την πρωτη (βραδυνη) επισκεψη ανακαλυψατε τις επιγραφες!!!

Είναι αραγε της ιδιας ποιοτητος η πληροφορια σας με την παρατηρηση σας ότι τα καντηλια εκαιγαν πανω σε ξυλινα τραπεζια???

Που τα ειδατε τα τραπεζια ρε παιδια?

ή τους σταλακτιτες στην οροφη???

Τα τζαμια τα εσπασαν αγνωστοι βανδαλοι (δεν προσεξατε τα γκραφιτι στην περιοχη?) οταν το εκκλησακι ηταν κλειδωμενο - απο τοτε που εμεινε ανοιχτο δεν υπηρξε βανδαλισμος, αλλα το αντιθετο!

και τα καντηλια τα αναβουν ανθρωποι που θεωρουν πως κάθε τοπος λατρειας του Θειου δεν πρεπει να παραμελειται!

Παπας δεν παταει παντως το ποδι του στο εκκλησακι!

Για το βαθος της σπηλιας και τις διαστασεις της δεν εχετε διαβασει ποτε???

Η πρωτη αγνωστη στοα που ανακαλυψε ο εξερευνητης ηταν το ανοιγμα στο σταλαγμιτικο δωματιακι που οδηγει κατω στην σπηλια!

Τρομερη ανακαλυψη οντως, όπως και το ανοιγμα της «στοας» στο εκκλησακι, που «με μικρες αγιογραφιες ξορκιζουν αυτά που λεγεται πως κατοικουν εκει μεσα»

το ανοιγμα εξερευνηταραδες μου οδηγει κατευθειαν εξω από το εκκλησακι, οπου λεγεται πως κατοικουν τρομερα πλασματα, οι ανθρωποι!

Οριστε και φωτογραφια της επικινδυνης στοας την ημερα, με το φως να μπαινει απ εξω

με φλας:

χωρις φλας:

Ευτυχως που ηταν μικρη στοα και δεν μπηκατε!!!

Οσο για το ανοιγμα με το «πηγαδι», δεν ξερατε, δεν ρωταγατε?

Παντως πετρες μην ξαναριξετε μεσα γιατι μπορει να χτυπησετε κανενα τρολ ή χειροτερα κανενα φουκαρα που δεν φοβηθηκε να προχωρησει

Κι αν βρειτε το κουραγιο να κατεβειτε ποτε, καντε το αργα χωρις να σπρωχνετε τα χωματα και τις πετρες

το γιατι θα το καταλαβετε αν φτασετε ποτε στο τερμα...

Αφησα για το τελος το υφος της περιγραφης της εξερευνησης και των συναισθηματων των εξερευνητων: καταπληκτικο!

Τετοια γλαφυροτης!!!

τι τραβηξε αυτη η Κατερινα για να χωθει στο ανοιγμα!!!

Ανατριχιασα με την περιπετεια τους!

Αλλα περισσοτερο με ανησυχησε η υποσχεση-απειλη του αρθρογραφου: θα επιστρεψω…

Επεστρεψε, αλλα ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΜΗ!!!

ΚΟΙΤΑ, ΨΑΞΕ, ΡΩΤΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ!

ΥΓ. ευτυχως δεν συναντησατε ουτε βριλ, ουτε τρολ, ουτε νυμφοληπτους απο τα ειδη που συχναζουν στην σπηλια

θα τα τρομαζατε με το εξερευνητικο σας παθος και ειναι ειδη προς εξαφανιση!!!

ΥΓ2. εκτος της αγνοιας οι εξερευνητες εχουν και θρασος

το ιδιο κειμενο στο φορουμ τους προκαλεσε σεισμο στον εγωϊσμο τους

ΥΓ3. παντως εκτος απο την αγανακτηση που προκαλεσαν στους σχετικους με την σπηλια, εκαναν και εμενα να γραψω για πρωτη φορα ειρωνικα, γιατι δεν μπορεσα να εκφραστω σοβαροτερα μεσα απο τα γελια!

Α ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

17/01/2005, 20:15:01
quote:

Α ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...

Δόξα ????

Ή ... λόξα ???? !!!!

* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

17/01/2005, 21:48:36
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ jonniebegood ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ....

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ...

ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

17/01/2005, 22:44:47

epimytheas έγραψε:
Kε Τριανταφύλλου, θα ήθελα να απαντήσω στο ειρωνικό ποστακι σας, που είχε προφανή στόχο να με θίξει (αυτό το καταφέρατε πάντως).

(σημ. epimytheas είναι ο συγραφέας του άρθρου, ο "κ. Τριανταφύλλου" είναι ο φίλος JohnnieBeGood)

από http://www.metafysiko.gr/forum/viewtopic.php?p=19168#19168 που συνεργάζεται με το περιοδικό Mystery, που έχει μας απασχολήσει και παλαιότερα με κάποιες "φιλοξενήσεις" άρθρων

Συμφωνώ με τούς φίλους Νταβέλη και JohnnieBeGood, οτι το έν λόγω άρθρο σας έχει πάρα πολλές ανακρίβεις, επιπολαιότητες και φανταστικά στοιχεία.

Δεν εξετάζω γιατί τα γράφουν αυτά και τι σας ενέπνευσε.

Καταγγέλω με τη σειρά μου, οτι τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιγράφετε. Δεν χρειάζεται να πώ τίποτε παραπάνω. Ο οποιοσδήποτε κρατήσει στα χέρια του το άρθρο και αναζητήσει αυτά που απεικονίζουν οι φωτογραφίες ή αυτά που γράφει το άρθρο, έτσι όπως περιγράφονται, θα βγάλει τα συμπεράμσατα μόνος του.

Εγώ προσωπικά αναρωτιέμαι, αν θα μου χαλάσουν την επόμενη εκδρομή μου εκεί πάνω, αυτοί και αυτές που θα κυλιούνται χάμω απ τα γέλια.

Εν κατακλείδι, δεν φταίει ο φίλος JohnnieBeGood που βγήκε απ τα ρούχα του. Θα έπρεπε πριν συντάξετε το άρθρο σας να αναλογιστείτε, οτι υπάρχουν αρκετοί που ασχολούνται χρόνια με το συγκεκριμένο μέρος και έχουν προσωπικές εμπειρείες και αρκετες τριβές με το συγκεκριμένο μέρος, που εσείς λόγω απόστασης και έλλειψης χρόνου και με την λίγη ενασχόληση με το θέμα, απλά, δεν έχετε.

Κάποιοι από εμάς έχουν μπεί εκεί που εσεις δεν έχετε μπεί (το λέω προκλητικά και το σταματάω εδώ).

Άν νομίζετε οτι το όλο θέμα είναι ποιός γράφει σε ποιό forum και με ποιούς είναι φίλος... εντάξει, ελευθερία απόψεων έχουμε, αλλά μην το πρακάνετε.

Αυτά που λέτε περί οικονομικής ευχέριας κλπ δεν στέκουν.

Απλά, το άρθρο σας γράφτηκε επιπόλαια και έχει πάρα πολλά λάθη.
Πάρα πολλά.

18/01/2005, 01:55:01

TO ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 450πχ???

εγω σημερα το εμαθα απο το επιμαχο αρθρο!

τωρα περιμενω να μας πει ο αρθρογραφος ποτε και ποιοι το φτιαξανε το μονοπατι που ανακαλυψαν οι Αθηναιοι!!!

σημειωταιον οτι εγω και οσοι εκαναν κριτικη στο αρθρο διεγραφησαν απο μελη του δημοκρατικοτατου αυτου φορουμ, μαζι με μερικα μηνυματα που απαιτουσαν απαντησεις

δεν νομιζετε ρε παιδια οτι εχει παραγινει το κακο με την παραπληροφορηση και την φαντασια του καθενος???

δηλαδη αν τσιμπαγε καποιος απο τον τιτλο "εξερευνησαμε την σπηλια του Νταβελη" τι θα μαθαινε απο τους εν λογω εξερευνητες δινοντας 4,5 ευρω για το περιοδικο???

εστειλα μηνυμα και περιμενω την απαντηση της εκδοτριας - ετσι φιλοξενει ο,τι αρθρο της πασαρουν, χωρις ελεγχο???

ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΡΟΛ

.

18/01/2005, 02:01:53
ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΛΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ!!!

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΛΙΑ!!!

18/01/2005, 13:58:15
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ.

ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΓΛΟΥ (Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ) ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. (1930)

Ο Γ. ΜΠΑΛΑΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ...

ΜΕΤΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ....

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ (ΤΑΣΟ) ΝΤΑΒΕΛΗΣ666.
Ο ΤΑΣΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ (ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ) ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΙΝΤΑΙΟ ΜΕ ΠΟΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ.....

ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

19/01/2005, 01:48:31

quote:

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ.....

φιλε μου, εκτιμουμε το ιδιο ατομο στο οποιο εχω και υποχρεωση για τις ομορφες διαδρομες που με εχει περπατησει στο βουνο, οποτε με χαρα μου θα σε συναντουσα στην σπηλια να τα πουμε απο κοντα ολοι μαζι

νασαι καλα

19/01/2005, 12:13:14
Μην ασχολείστε άλλο με το συγκεκριμένο περιοδικό.
Έβαλαν ένα άρθρο από κάποιον καρα-άσχετο και με τον ντόρο που γίνεται θέλουν απλά να πουλήσουν.
Αφού δεν μπορούν να αποκαλύψουν ΤΙΠΟΤΑ, το πάνε πλαγίως.

Οι επιθέσεις και οι διαγραφές από το φόρουμ τους είναι τακτική.
"Η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα". Όποιος τους αντιμιλήσει, τον θάβουν κάτω από τόνους λάσπης και ψέμμα.
(είπαν π.χ. οτι γράφτηκα μόνο και μόνο για να επιτεθώ στον αρθρογράφο (17.01.05) ενώ γράφτηκα 30.11.04)

Σκεφτείτε οτι ξαναγράφτηκα, μόνο και μόνο για να δώ, όχι για να γράψω, τι ειπώθηκε μετά την διαφραφή μας.

Δέστε εδώ

From nobody@iridium.multiweb.gr Tue Jan 18 16 : 57:22 2005
Return-Path : <nobody@iridium.multiweb.gr>
Received : from iridium.multiweb.gr (rs-64-246-58-58.ev1.net [64.246.58.58] (may be forged)) by monster.phaistosnetworks.gr (8.12.11/8.12.8) with ESMTP id j0IEbg0Y005374 for <vril@pathfinder.gr>; Tue, 18 Jan 2005 16:37:43 +0200
Received : from nobody by iridium.multiweb.gr with local (Exim 4.43) id 1CquTO-0002fM-U6 for vril@pathfinder.gr; Tue, 18 Jan 2005 16:36:47 +0200
Προς : vril@pathfinder.gr
Θέμα : Το Το forum του Μεταφυσικού σας καλωσορίζει στην Δημόσια Συζήτηση του.
Reply-to : nocturnal@metafysiko.gr
Από : nocturnal@metafysiko.gr Προσθήκη στις επαφές Φραγή αποστολέα
Message-ID : <12c8c14ba335a76dae527c79a9cd7106@www.metafysiko.gr>
MIME-Version : 1.0
Content-type : text/plain; charset=iso-8859-7
Content-transfer-encoding : 8bit
Ημερ/νία : Tue, 18 Jan 2005 16:36:46 +0200
X-Priority : 3
X-MSMail-Priority : Normal
X-Mailer : PHP
X-MimeOLE : Produced By phpBB2
X-AntiAbuse : This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse : Primary Hostname - iridium.multiweb.gr
X-AntiAbuse : Original Domain - pathfinder.gr
X-AntiAbuse : Originator/Caller UID/GID - [99 99] / [47 12]
X-AntiAbuse : Sender Address Domain - iridium.multiweb.gr
X-Source :
X-Source-Args :
X-Source-Dir :
X-Pathfinder.gr-MailScanner-Information : Please contact support@pathfinder.gr for more information
X-Pathfinder.gr-MailScanner : Found to be clean
X-MailScanner-From : nobody@iridium.multiweb.gr
Εμφάνιση των πιο σημαντικών πληροφοριών / headers

Το Το forum του Μεταφυσικού σας καλωσορίζει στην δημόσια συζήτηση του

Παρακαλώ διατηρήστε αυτό το μήνυμα στο αρχείο σας. Οι πληροφορίες του λογαριασμού σας
είναι οι ακόλουθες:

----------------------------
Όνομα χρήστη: Vril
Κωδικός: ******************
----------------------------

Παρακαλώ μην ξεχνάτε τον κωδικό σας διότι αυτός βρίσκεται κωδικοποιημένος στη βάση
δεδομένων μας και δεν μπορεί κανείς να τον ανασύρει. Παρ' όλα αυτά, εάν τον ξεχάσετε,
μπορείτε να ζητήσετε έναν νέο κωδικό ο οποίος θα ενεργοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο, όπως
έγινε η ενεργοποίηση αυτού του λογαριασμού.

Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας.

--
Administrator του Forum του μεταφυσικού

Κρατάω την ώρα. Ημερ/νία : Tue, 18 Jan 2005 16:36:46 +0200

Μερικά λεπτά αργότερα ο λογαριασμός μου είχε απενεργοποιηθεί.
Και δεν έγραψα απολύτως τίποτα.

Είναι "άλλης" πάστας οι άνθρωποι. Έχουν πάντα δίκιο.
Άστους....

19/01/2005, 20:57:21

αυτο δεν το αφηνω να περασει στο ντουκου ομως κακο μου Βριλ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ...

"beetlejuice

Administrator

Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 17, 2005 10:53 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Ως εκπροσωπος της Πυθεας εχω να δηλωσω οτι δεν θεωρουμε καμια τοποθεσια απαγορευμενη (εκτος κι αν το απαγορευει ο ελληνικος νομος).Καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να εξερευνησει οποιαδηποτε τοποθεσια επιθυμει και να μεταφερει αυτες του τις εμπειριες ειτε σε καποια ιστοσελιδα ειτε σε καποιο εντυπο (εανκαι εφ'οσον αυτο το εντυπο του το ζητησει).Σχετικα με τον τυπο πρεπει να τονισω οτι καθε περιοδικο εντυπο εχει και το δικο του αναγνωστικο κοινο.Δεν μπορω π.χ να φανταστω οτι το ιδιο αρθρο που αφορα τη σπηλια του Νταβελη θα μπορουσε να μπει στο Μυστερυ και στο Τριτο Ματι..Ελπιζω να καταλαβενετε τι εννοω.

Τα μελη της Πυθεας ερευνουν καθε τοπο με νηφαλιοτητα (χωρις να εχουν παρει ψυχοτροπα κτλ..-κατι που δεν αναφερω τυχαια...) και με μοναδικα εφοδια το μερακι και την εξερευνητικη διαθεση.

Νταβατζηδες (μιας και ειναι της μοδας η λεξη) της ερευνας δεν αναγνωριζουμε.Πιστευω οτι ο Επιμυθεας εξηγησε με τον καλυτερο τροπο στον Νταβελη666 τις προθεσεις του.Vril ή οπως αλλιως εχεις ξαναμπει εδω μεσα ο λογαριασμος σου απενεργοποιειται.Οι λοξες αποτελουν ειδος προς εξαφανιση εδω μεσα"

τα υπονοουμενα του σκαθαροζουμη απαιτω να γινουν στοιχεια και πληροφοριες!

και περιμενω να πει ονοματα!!

τοτε θα αναλαβει ο νομος περι συκοφαντικης δυσφημησης!!!

αν εννοει εμενα και τα κειμενα μου περι αντιληψης, σαμανισμου και ψυχοδηλωτικων στο παρον φορουμ, την πατησε γιατι μιλαω ΠΑΝΤΑ με στοιχεια και επιστημονικη ή θρησκειολογικη τεκμηριωση

ΠΟΤΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΑΡΑ ΣΚΑΘΑΡΟΖΟΥΜΗ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΙΧΤΑ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΡΙΧΤΩ ΕΓΩ! (και νομιζω αρκετη ξευτιλα φαγατε για πρωτη επισκεψη στην σπηλια!)

ΤΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1981(Επιτροπη για την Σωστη Ενημερωση και Αντιμετωπιση των Ναρκωτικων) ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!

ΤΙ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΕΣ???

και οπως συνηθιζω παντα, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: οριστε οι σιδεροβεργες που φυλακιζουν την ζωηρη φαντασια των εξερευνητων!

τα σκαλισμενα γραμματα στον βραχο στο ιδιο ανοιγμα φυσικα σας διεφυγαν αφου υπηρχε ο κινδυνος απο τα πλασματα που εβαλαν τις σιδεροβεργες, ή απο την υπερβολικη νηφαλιοτητα σας

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ", ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΞΑΝΑ!!!

ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ!!!

19/01/2005, 21:54:10
όπως είπα και πιό πάνω, αθυτοί οι άνυρωποι έχουν πάντα δίκιο.
ΚΑτηγορούνε εσένα, εμένα ή όποιον άλλο βρεθεί να τους ξεσκεπάσει.
Βρεθήκαμε εσύ, εγώ και κάποιοι άλλοι, που είχαν τα *****, για να τους πούν στα ίσα, τι @@ιές γράφουν και μοσχοπουλάνε στον κόσμο για €4,50
(Εδώ λέμε φυσικά, ας πρόσεχε όποιος τους τα πλήρωσε).

Κατηγορούν εμμέσως για ψυχότροπα. Δε λένε κουβέντα όμως για τις δεκάδες κοτσάνες που γράφει το άρθρο τους. 'ολο το άρθρο είναι μια κοτσάνα.
Κλείδωσαν το θέμα, διέγραψαν όποιον δε συμφωνεί μαζί τους και ρίχνουν και κορώνες για δημοκρατία, κριτική και δε ξέρω και γώ τι άλλο.
Στέλνουν έναν αδαή και νύχτα εκεί πάνω, που γυρνώντας από την εξερευνητική πεοκρουσία του εκεί πάνω πετάει ένα βαρύγδουπο τίτλο του τύπου "επίτέλους εξερευνήθηκε πλήρως η σπηλιά του Νταβέλη".

Ποιός Νταβέλης ? Τι σχέση έχει ο Νταβέλης με τη σπηλιά και δεν το λέει κανένας πρίν τον π. Κιλίφη ??? Κανένας Καμπούρογλου ?? Τσελεμπί, ίσως ??? Αλλά, έλα μωρέ, τι ξέρουν αυτοί... Ο Παραμυθέας όμως... !

Εξερευνήθηκε ? πλήρως ?
Ποιά εξερεύνηση ? Ο ίδιος ο "ερευνητής" δήλωσε με την ουρά στα σκέλια, οτι πρόκειται για "οδοιπορικό", "για την εντύπωση που του άφησε το μέρος" και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Μυθιστόρημα, όχι εξερεύνηση !

Ακόμα και ένα πόστ που εμφανίστηκε στο μεταδημοκρατικό φόρουμ στις 18.01.05, απαιτώντας τουλάχιστον μια δημόσια συγνώμη από τον φαντασιόπληκτο συγραφέα για τα €4,50 που ζητά για την "πλήρη εξερεύνηση" του, εξαφανίστηκε με το γνωστό τρόπο.
Ποιό πόστ ???

Όχι φίλε μου Johnnie, τους μόνους που βρίσκω εδώ να βρίσκονται υπό την επιροή ψυχοτρόπων, είναι μια ομάδα από ψεύτες και συκοφάντες, που αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στο χαρακίρι που επιβάλεται μετά την παταγώδη γκάφα τους, π.χ. να παρουσιάζουν μια τρύπα στον τοίχο για είσοδο στοάς στα έγκατα και άλλα φαιδρά, ζητούν από μας και τα ρέστα που δεν συμμετέχουμε στην αρρώστια τους.

Για να επιστρέψουμε στο ήθος αυτών που μας συκοφαντούν, μια και κανείς δεν πρόκειται να εκρφάσει κάποιο θετικό σχόλιο για την εσκεμένη παραπληροφόρηση και κοροϊδία που πουλάν, απαντώ στην ερώτηση

επιτέλους, εξερευνήθηκε πλήρως η σπηλιά του Ντεβέλη ???
Γιαβόλ, γιαβόλ μάιν φύρερ

ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΑΠΡΕΠΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ

Xotchipilli2Μέλος
19/01/2005, 23:10:49
Πιστεύω πως είμαι αρκετά ενημερωμένος στο θέμα των ψυχοτρόπων και...αναγνώρισα υπο ποιου ψυχοτρόπου την εππίρεια ήταν όταν εξερευνούσαν το σπήλαιο

Ονομάζεται Εγωισμός,είναι ενδογενής ουσίας.

Τα αποτελέσματά τς συμπεριλαμβάνουν: μέθη ,ιδεοληψείες μεγαλείου (Grandeur στην ψυχιατρική) και σε μεγάλες δόσεις τύφλωση απένταντι σε οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την δικιά τους κοσμοθεωρία (που είναι αυτονόητο οτι είναι απόλυτη και πάντα σωστή) όπως επίσης και παραλλήρημα που αγγίζει ντελίριο.

Είναι αρκετά επικίνδυνη απο την στιγμή που είναι άκρως εθιστική και ο χρήστης της δεν καταλαβαίνει οτι είναι υπο την εππίρειά της.

(Τώρα το σοβαρό μέρος του μηνύματος:Θεωρώ τον Jonnie φίλο μου και ένιωσα να θίγομαι απο τον τρόπο που του επιτέθηκαν ,χρησιμοποιώντας δηλαδή "κοινές αλλα λανθασμένες αντιλήψεις" περι ψυχοτρόπων για να τον μειώσουν.Τυγχάνει να γνωρίζω τις θέσεις του JoonieBeGood πάνω στο θέμα πολύ καλά,τα έχουμε συζητήσει εκτενώς ,και προφανώς οι κατηγορητές του που πέταξαν σποντούλα δεν διάβασαν ούτε μια σειρά απο τα..."Πειστήρια περι χρήσης ψυχοτρόπων" που και καλά βρήκαν για αυτόν.Ντρέπομαι για λογαριασμό τους...)

Reality: A serotonine induced Hallucination?

19/01/2005, 23:29:10
quote:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ

τί μαθαίνει κανείς...

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ!

20/01/2005, 04:50:43
Το Θέμα αυτό απενεργοποιείται.

Θα ήθελα να ζητήσω την προσοχή σας για κάποια, σημαντικά πιστεύω, ζητήματα:

- Το ESOTERICA δεν "επιθύμησε" ποτέ, ούτε πρόκειται να "επιθυμήσει" να γίνει "όχημα κατάκρισης" ανθρώπων, φορέων ή προσπαθειών γενικότερα!

Οπωσδήποτε - και - στην περίπτωση που οι άνθρωποι, οι φορείς ή οι προσπάθειες έχουν να παρουσιάσουν ένα ποσοστό "έργου" που είναι θετικό ως προς την Αναζήτηση και την ευρύτερη Θεματολογία μας.

- Κάθε ανάλογη προσπάθεια θα μας βρίσκει αρωγούς έστω και στην περίπτωση που σε κάποια σημεία "λαθεύει"(φυσικά εννοείται όταν δεν έχουν να κάνουν με θέματα Φιλοσοφικών, Εσωτερικών και Ηθικών Αρχών).

- Επιλέγουμε να "αγνοούμε" απλά οποιαδήποτε κίνηση "προσβάλλει τους αιώνιους νόμους" άθελά της ή ασυνείδητα ή να "καταγγέλουμε" αυτές που το κάνουν συνειδητά και με πραγματικά κακή προαίρεση. Οι μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων εμπίπτει σίγουρα στην πρώτη κατηγορία. Ακόμη και για τις περιπτώσεις της 2ης κατηγορίας δεν αναφερόμαστε "προσωπικά" αλλά σε σχέση με την ίδια την ώθηση της αντεξελικτικής δράσης και πάντα με δημιουργικό τρόπο που να προτρέπει τους ανθρώπους σε ανεύρεση τρόπων διαφυγών, λύσεων ή καλύτερα αντιρροπιστικών ενεργειών.

- Δηλώνουμε, όπως κάναμε ξανά πάλι πρόσφατα, φίλοι του τόπου του metafysiko και του forum του και Πρόθυμοι βοηθοί σε οτιδήποτε μπορεί να περνάει από το χέρι μας...
Πραγματικά πιστεύουμε ότι όσοι περισσότεροι Τόποι(σε σχέση με την Μεταφυσική Αναζήτηση και τον Εσωτερικό Δρόμο) υπάρχουν στο Ελληνικό Διαδίκτυο με καλή προαίρεση και με δημιουργική διάθεση τόσο το καλύτερο για όλους μας και σίγουρα απαιτούν και την προσοχή μας και την συμμετοχή μας!

- Πραγματικά δεν είμαστε καθόλου σύμφωνοι με την λογική του τύπου: "κάποιος γράφει ή κάνει πράγματα απαράδεκτα στο τάδε site άρα όλο το site είναι ανάλογης ποιόητας"(εάν ήταν έτσι τότε θα είχαμε αρκετούς λόγους να πούμε το ίδιο και για τον παρόντα χώρο... και ξέρουμε ότι σίγουρα δεν είναι έτσι!), "το τάδε περιοδικό συμπεριέλαβε ένα άρθρο που δεν μας άρεσε ή το θεωρούμε επιφανειακό ή άστοχο άρα το περιοδικό δεν αξίζει". Ειδικά για το τελευταίο και για το περιοδικό mystery, θεωρούμε πως οπωσδήποτε απαιτεί μία αρκετά μεγαλύτερη κατανόηση από μέρους μας στα πρώτα του βήματα(4ο τεύχος γαρ) καθώς ήδη έχει να επιδείξει αρκετά έξοχα άρθρα!! Το mystery συνεχίζει και παρουσιάζεται για αυτόν ακριβώς τον παραπάνω λόγο από τις σελίδες του ESOTERICA στα πλαίσια μίας εκ των "Ειδικών μας Συνεργασιών ανταλλαγής περιεχομένου και προβολής" και δεν σκοπεύουμε καθόλου να αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας επειδή ένα(ή και περισσότερα) άρθρα του συνέβει να μην έχουν τόσα υψηλά "στάνταρτς" αξιοπιστίας, τιτλοφόρησης και έρευνας σύμφωνα με την ιδιαίτερη γνώμη κάποιων ή ακόμη και την γενικότερη.

Θα ήθελα να τονίσω εδώ πως ο, αξιολογότατος, αρχισυντάκτης του mystery, Γ.Ιωαννίδης έγραψε το πρώτο άρθρο του, ή τουλάχιστον το πρώτο που γνωρίζουμε εμείς, ακριβώς σε αυτόν τον Τόπο του ESOTERICA.gr.

- Σε οποιαδήποτε περίπτωση οι προσωπικές εμπειρίες, ερμηνείες και απόψεις κάποιου ή κάποιων ανθρώπου/ων σχετικά με ένα θέμα δεν θα πρέπει, κατά την γνώμη μου, να κατακρίνονται σε προσωπικό επίπεδο, ειδικά, αλλά σίγουρα όχι μόνον, στην περίπτωση που δεν συνομιλούμε απευθείας με τον/τους ίδιον/ους, αλλά μόνον όταν είναι κάποιος σίγουρος για την ευστάθεια των επιχειρημάτων του να επιχειρηματολογεί πάνω στο ορθό ή στο λάθος με στοιχεία και αποδείξεις και μόνον χάριν της ανάδειξης της αλήθειας και όχι της ταμπελοποίησης ανθρώπων, καταστάσεων, ιδεολογιών, κινήσεων κ.λπ..

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ προσωπικά σε πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτήν τη Συζήτηση, παρότι αναγνωρίζω αρκετές παραβιάσεις των προηγούμενων συνθηκών/επιταγών/αρχών αλλά θέλω σίγουρα να τονίσω την αναγκαιότητα τεράστιας προσοχής απ'όλους από εδώ και πέρα για τέτοια ζητήματα.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------