ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- πως θα γινει καλυτερη η πατριδα μας; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- πως θα γινει καλυτερη η πατριδα μας; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

manos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
alati13Μέλος
22/07/2003, 17:14:42
Φίλε μου Νταβέλη νομίζω είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνήσω μαζί σου. Έγραψες ότι οι νέες γενιές δεν μπορούν να υπερασπιστούν την Ελλάδα και δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα . νομίζω ότι είναι μεγάλο λάθος να κάνουμε το λάθος που έκαναν οι προηγούμενες γενιές. Όταν ανήκαμε στην νέα γενιά νευριάζαμε με τους μεγαλύτερους που δεν μας είχαν ικανούς για τίποτα, που είχαμε ισοπεδώσει τα πάντα, που δεν είχαμε σεβασμό, που που που ….. Τώρα που τουλάχιστον εγώ έχω περάσει στην επόμενη γενιά, βλέπω τα παιδία που είναι από 18 εως 23 και μου είναι δύσκολο να τα προσεγγίσω. Η εμφάνιση τους είναι απαράδεχτη, το στιλακι τους είναι εριστικότατο, και η μουσική τους είναι ακόμα πιο απαράδεχτη. Όμως το ίδιο ακριβώς ένιωθαν και οι μεγαλύτεροι μου για εμένα. Άρα είμαστε το ίδιο. Απλα εγω μεγάλωσα. Η ελπίδα ήταν είναι και θα είναι πάντα στα νέα παιδία. Αυτοί έχουν την δύναμη. Και το απέδειξαν όταν ξεχύθηκαν στους δρόμους και διαμαρτύρονταν για τον πόλεμο. Οι διαδηλώσεις ήταν γεμάτες με νέα παιδία. Μην κάνουμε το λάθος που έκαναν οι άλλοι. Θα τους έχουμε το χέρι πάντα απλωμένο για να μην αποκοπούμε. Θα τους δείξουμε ότι μπορούμε και θα κάτσουμε να μάθουμε από αυτά. Εμένα κάποιοι δεν με θεώρησαν τελειωμένο και πιστεύοντας σε εμένα με βοήθησαν. Θέλω να γίνω αυτοί οι κάποιοι.

22/07/2003, 18:12:11
Μην είσαι απαισιόδοξος φιλαράκι Νταβέλη 666

Θα σου πω μόνο αυτό……

Ο παππούς μας φιλόσοφος Διογένης έλεγε! Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν μπρούμυτα. Τον ρώτησαν γιατί, κι εκείνος απάντησε :"γιατί σε λίγο θα'ρθούν τα πάνω - κάτω" !

Μόνο που το πάνω – κάτω, δεν γίνετε μόνο του! Εμείς θα το κάνουμε! Και θα γίνει!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 22/07/2003 18:14:37

22/07/2003, 23:57:24
γεια σας φιλοι μου:)))))))))))))
σας ευχαριστω για την βοηθεια σας και τις σκεψεις σας.
καθως στεκομουν σημερα σε μια σταση λεωφορειων ,μαζι με μπολικο κοσμο,μα παρα πολυ μπολικο,ειχα ιδρωσει αρκετα,εβγαλα ενα χαρ/λο,σκουπιστηκα και το πεταξα σε ενα απο τα πολλα καλαθια σκουπιδιων που υπαρχουν....γυρισαν ολοι με ενα βλεμμα ,σα να εβλεπαν κατι το ,δεν ξερω ,δεν μπορω να φανταστω τι...ενιωσα φοβερη αμηχανια,παιδια ο περισσοτερος κοσμος πιστευει πλεον σε δεδομενα,πρεπει να τον κανουμε να μην θεωρει πλεον την ακαταστασια και την βρωμια δεδομενα.επισης για τον κοσμο ειναι δεδομενο πως ενας νεος δεν θα παραχωρησει,τουλαχιστον αμαχητι,την θεση του σε καποιον μεγαλυτερο,(δεν μιλαω για ηληκιωμενους),οπως και πολλα αλλα,αν κανουμε ατομικα μια αρχη σε αυτα τα "λιγα",αλλα και στα πααρα πολλα που υπολοιπονται,...ειμαστε νικητες,το πιστευω
με απεραντο σεβασμο και αγαπη ,το φιλαρακι σας

Edited by - manos on 22/07/2003 23:59:12

23/07/2003, 13:06:57
Το Θέμα μεταφέρεται στο Forum Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. από το .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. () που το φιλοξένησε αρχικά...

Αλήθεια είναι τόσο Παράξενο ή Απροσδόκητο να γίνει καλύτερη η πατρίδα μας;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 10:23:42
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΙΔΙΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΗ

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

morphΜέλος
24/07/2003, 22:38:59
"ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ"

εγω μέχρι τώρα πίστευα ότι τα ελαττώματα μας πρέπει να προσπαθούμε να τα διορθώνουμε...
μήπως είναι καλύτερο να λέμε "ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ";

"Μόνο που το πάνω – κάτω, δεν γίνεται μόνο του! Εμείς θα το κάνουμε! Και θα γίνει!"
ορθός!!!!

"de profundis domine, τι ζώον είμαι..."
Ρεμπω

ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 22:46:26
Αγάπησε τον εαυτό σου και τους άλλους, αλλιώς γιατί να τον διορθώσεις? Αναλογίσου!!!

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

24/07/2003, 23:08:47
καλησπερα φιλοι μου:))))))))))
εχουμε πολλα ελαττωματα,αλλα πιο μικρα,αλλα πολυ μεγαλυτερα,αυτο ειναι ενα γεγονος που πρεπει να αλλαξει.ειναι απειρως δυσκολο να τα φτιαξουμε ολα,δυστυχως εχουμε επαναπαυτει και ζουμε με αυτα.βλεπουμε τα στραβα και τα αναποδα και γυρναμε το κεφαλι.
δεν ειναι ακατορθωτο να δωσουμε λυσεις,δεν ειναι δυσκολο το να προσπαθησουμε,ακατορθωτο και δυσκολο ειναι ,οταν δεν υπαρχει θεληση να κανουμε μια αρχη.
καθημερινα πρεπει να δινουμε μαχες,μαχες σκληρες και με τον εαυτο μας και με πολλα πραγματα γυρω μας,που εχουν σαν αποτελεσμα να εκνευριζομαστε,να απελπιζομαστε,εκατονταδες "να",πρεπει να ελαττωσουμε αυτα τα "να" ,αυτο σημαινει ενα ξεκινημα μιας μεγαλης προσπαθειας,ασχετα με το αποτελεσμα.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,το φιλαρακι σας

Edited by - manos on 24/07/2003 23:10:02

29/07/2003, 13:46:57
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Πύρρα ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

quote:
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΗ

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πύρρα ......

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Smart Alex-Μέλος
30/07/2003, 12:14:39
Hallo my Brothers..
Na mai pali ki egw..
an kai kainourgio melos.. molis anakalupsa to site to epesa me ta moutra kai sas exw psilozalisei..
Morph pali apeuthinomai se esena kai opws mou egrapses sto allo forum na koitaksw edw th gnwmh sou gia to pws tha kaluterepsei h Ellada, etsi kai to ekana. To koitaksa kai sumfwnw me auta pou les.
Eimaste oloi sto volema. Zoume sthn epoxh tou volematos.
Exoume ginei filoi me tous Tourkous twra, den mporoume na koitalsoume to kako pou mas kanane.. to mathainoune kai sta sxoleia allwste.. h istoria pou didaskete sta Ellhnika sxoleia allazei kai se merika xronia tha leme euxaristw ston Alh Pasa kai tha xrhmatodotisei kai o ellhnikos laos na xtusoume tzami me thea ton Parthenwna. (to paratraviksa ligo e?)
Telos pantwn.. h katastash einai krisimh duskolh kai apelpisthkh..
Pantws parathrw pws arxizoume kai ksipname kuriws h neolaia kai arxizoume to psaksimo kai thn anazhthsh.

Gia na doume pou tha katalhksoume...

Oi Theoi mazi mas Brothers..

Victory or Valhalla

30/07/2003, 13:53:08
καλημερα φιλοιμου,χαιρομαι που ειστε μαζι μου και ακουω τα ομορφα λογια σας,σας ευχαριστω ολους
alex δεν το παρατραβηξες,ισα ισα που και τζαμι θα δουμε,ομως αυτο δεν ειναι κακο,δειχνει σεβασμο προς τις αλλες θρησκεις,ξερετε που ειναι το κακο?οτι αυτη η ενεργεια δεν θα ειναι αμφιδρομη,δεν θα αφησουν οι "φιλοι" μας οι απεναντι ποτε μα ποτε να χτιστει εκκλησια η ελληνικο σχολειο μεσα στην τουρκια.αυτο ειναι το τραγικο.σε αυτο ολοι μας δυστυχως οχι μονο θα κανουμε για μια ακομη φορα τα στραβα ματια,αλλα θα πουμε και το εκνευριστικο που μας χαραχτηριζει ως λαο,δεν βαριεσαι ,ωχ αδελφε,δεν πειραζει.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,το φιλαρακι σας