ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο...."ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ"? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο...."ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ"? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Helios30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SkorpinaΜέλος
03/12/2003, 20:44:41
Βρε βρε...καλως τα τα παιδια...

Μετα απο μια μεγαλη απουσια,επιστρεφω και βλεπω και τον Hellios...

Υποτιθεται πως εσυ καλε μου εχεις κλεισει με το esoterica.Ετσι μου ειπες τουλαχιστον στο email που μου εστειλες μια και ειμαι κακο κοριτσι και παρενοχλω τον Schwabe

Δεν αντεχες να φυγεις ομως χωρις να υπερασπιστεις το nick Schwabe ε?

Οσο για το topic σου,θα συμφωνησω με αυτο που ανεφερε καπου η ΑΤΜΑ:

http://www.geocities.com/anonymos_apologitis/gr/ancient/tyaneas.htm

Αν δεν σας συμφερει το περιεχομενο,καντε τον κοπο και απευθυνθειτε στην βιβλιογραφια της συγκεκριμενης σελιδας.Εκει μπορειτε να βρειτε τις πηγες και να κανετε τα παραπονα σας ...

Πηγες κυριοι,πηγες...Μια και απο οσα κατεβατα και αστηριχτα λετε,ελαχιστα εχετε χρησιμοποιησει πηγες!!!

Κριμα βρε Hellios-Schwabe και μετα το email ελεγα πως ισως μπορεσουμε να συνεννοοηθουμε τελικα αλλα...Εντελως χλωμο και νεφελωδες το τοπιο που σε περιβαλλει

Να μαστε και παλι λοιπον...Μην χαθουμε ε?

03/12/2003, 21:51:15
Skorpina,

η σελίδα που παραθέτεις νομίζω ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ. Το κόλλημα του απολογητή (πές το και menekratis...) δέν αξίζει καν σχολιασμού.

Όσο για την...κρυφή ιδιότητα που μου αποδίδεις ως Helios, θα το ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Έγραφα και γράφω σαν Schwabe.

Αλλά, βλέπεις ΕΣΥ μάλλον τα "βλέπεις" όλα......

Είναι μάλλον "χάρισμα" της "παρέας"!

HeliosΜέλος
03/12/2003, 22:07:49
Scorpina γυρισα μονον για σενα...
ο ερωτας μου για το ΑΤΜΟσιδερο ξεθυμανε γρηγορα...
Σε σενα βρισκω πολυ ακατεργαστο,πηγαιο και χειμαρρωδες παθος,
που θελω να "μυρισω"...
εν αναγκη να μονομαχισω και με τον schwabe...
ο δε απολογητης,εγραψε την εκκλησιαστικη αποψη,μη σκοτωνεστε και στενοχωριεστε...

HeliosΜέλος
03/12/2003, 23:23:30
Πηγες επισης,απο τους ΒΙΟΓΡΑΦΟΥΣ του Απολλωνιου,και απο το καλο σχετικο βιβλιο απο τις εκδοσεις ΕΝΑΛΙΟΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΛΗ.

Edited by - Helios on 03/12/2003 23:24:08

Edited by - Helios on 03/12/2003 23:25:10

SkorpinaΜέλος
05/12/2003, 01:25:01
Hellio

Ο ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΡΥΣΗ

XaraughΜέλος
05/12/2003, 10:07:05

<< Είναι μάλλον "χάρισμα" της "παρέας"!>>

Αυτη η παρεα οπωs την αποκαλειs κυριε δεν ειναι παρα μια μεριδα ανθρωπων που εσυ και οι ομοιοι σου, (λεξιs σαs ειναι αυτη) οχι μονον δεν σεβετε, αλλα εχουν σαν σκοπο να τουs προσβαλλουν, να τουs μειωσουν, να τουs κανουν αδυναμουs εσωτερικα στην πιστη τουs με ολα οσα λετε καθημερινα και με ολο σαs το μισοs σε Αυτον που ειναι το στηριγμα τουs.

Και θελετε να σιωπησουν οταν τουs βριζουν καθημερινα την αγαπη, την ειρηνη, την γαληνη, την ελπιδα, το στηριγμα τουs, την δικαιοσυνη, την αληθεια, την απλοτητα, το παν προs ολλουs οσουs τον ανακαλυπτουν καθημερινα μεσα σε ολα οσα τουs παρεχει, στην φυση, στην οικογενεια, στιs ευκολιεs και δυσκολιεs τουσ, και σε οτι κατα καιρουs τουs εχει οδηγησει μεσα απο την πιστη τουs προs Aυτον?

Η αγαπη βασιζεται που δηλαδη? Στον πονο του αλλου?

05/12/2003, 18:27:30
Skorpina,

συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! Το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ είναι ο "νηστικός"?

Μήπως αν διαβάσουμε για λίγο τον Πλούταρχο θα καταλάβουμε καλύτερα?

"ο δεισιδαίμων περι πάντων τον Θεόν αιτιάται"

Ποιόν βλέπεις μπροστά σου να "αιτιάται τον Θεόν" για ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Κακία είναι η έλειψη λογικής Skorpina. Και η λογική με την πίστη και την "εξ αποκαλύψεως" αποδοχή του κόσμου, δέν ζει.

Επομένως, σκέψου λίγο κια θα βρείς τον "νηστικό"....

SkorpinaΜέλος
06/12/2003, 19:02:23
Υπαρχει και μια ακομη σοφη λαικη ρυση που λεει

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

Σοφε μου Schwabe !!!

07/12/2003, 10:11:03
Skorpina,

και πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου! Το θέμα όμως ΚΑΙ ΠΑΛΙ είναι ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΠΟΥ?

Μήπως είναι λοιπόν η αλεπού το ευτελούς αξίας βιβλικόφερτο "μήνυμα" για τον άνθρωπο, σε σχέση με τον απίστευτο πνευματικό πλούτο του Ελληνικού κόσμου που μάγεψε αλλά και συνεχίζει να μαγεύει απο άκρη σε άκρη ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ?

Μήπως είναι η αλεπού το ιουδαιόφερτο δόγμα που προκειμένου να "ντυθεί" με ανθρώπινες αξίες "φόρεσε" την (κατ'επιλογή) Ελληνική σοφία αλλά και χρησιμοποίησε την λογοδυναμική Ελληνική γλώσσα?

Μήπως είναι η αλεπού αυτός που τελικά άρπαξε τον Ελληνικό ανθρωπομορφισμό (κατά παράβαση της Γιαχβεδοεντολής...) και αντικατέστησε τους Ελληνες Θεούς-προστάτες με...κάθε λογής "άγίους"?

ΠΟΙΟΣ τελικά.....τα κάνει κρεμαστάρια? Το θύμα ή Ο ΘΥΤΗΣ??

Αυτά, περι λαϊκών ρύσεων!

LoucasΜέλος
07/12/2003, 11:30:15
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΘΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚ ΑΝΟΙΓΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΥΒΡΗΣ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΝΕΤΑΙ.

ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΞΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΝ.

ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279