- Λίγους φίλους...να μιλήσουμε! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Υ.Γ. Ε,και να ρίξει καμιά ματιά και κάνας φίλος Νικόμαχος και να δεί να γράφεται τίποτα για αυτόνομα νευρικά συστήματα και ερπετικούς εγκέφαλους που λαμβάνουν σήματα και μπαίνουν σε διαδικασίες αλέρτ, θα χουμε νέο γύρο σαυροκουβέντας!!! ![]()
[φίλε Νικόμαχος χιούμορ κάνω για τους ερπετικούς εγκέφαλους, όχι με σένα κι μ'ότι έχουμε γράψει].![]()

Έλεγα να κατέβαινα για τις εκλογές δυο μέρες, να δώ και το ηλικιωμένο πατέρα μου, μα με όσα βλέπω να διαδραματίζονται, το συναίσθημα του (για ποιο λόγο τόσα έξοδα και ταλαιπωρία) υπερίσχυσαν. Έτσι και άλλως, είπα στον πατέρα μου να έρθει εδω, (του αρέσει υπερβολικά, εδω που μενω, φλωρεντια Βενετία και Ρώμη) και να γυρίσουμε για καλοκαίρι μαζι, μετα απο ένα μήνα.
Θα έχουν την αναγκαία σοβαρότητα, ώστε να δει ο κόσμος, πως κάτι δεν παει καλα? (καιοχι μονο με τους ποΛιτικους?)
Καλα εδω στην ιταλια, δεν είχαν ποτε σοβαρούς πολιτικούς (εκτός ελαχίστων εξέρεσεων) μα ο κόσμος δουλεύει, προσφέρει, πληρώνει τους φόρους,δημιουργεί συνεχώς καταστάσεις ευημερίας, έτσι κουτσά στραβά προχωράμε.
Είδωμεν...και κρατα πισίνη με το τι θα βγει απο την κάλπη, δεν νομίζω πάντως μαργαριτάρια....
αυτα χάθηκαν.
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 11/06/2012 14:45:09
Δεν είναι καθόλου χιουμοριστικό αυτο το θέμα.
Είμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι πνευματική υγεία,είναι ο μεγαλύτερος εχθρός όλων των ασθενειών,που σχετίζονται με τον καρκίνο.
μια λάθος ερμηνεία να κάνει ο εγκέφαλος σε εξωτερικό ερέθισμα και εξαπολύει τα καρκινικά κύτταρα,ώς αμυντική κίνηση.
Κάπου είδα προ ημερών ολόκληρη έρευνα πάνω σε αυτο.
Οσο για τις σαύρες φίλε,όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...![]()
![]()
![]()
Αλλά μη κατηγορείς εμένα.Ο Λιακόπουλος φταίει!!!Και κάτι μαυροφόροι απο τα Τραχώνια του πλανήτη.![]()
κοντα σε αυτούς και κάτι παλαβοί επιστήμονες,που λένε οτι η Σελήνη είναι κούφια και βάση των Σαυροειδών.
Και ακόμη πιο κοντά,οι θεοπάλαβοι αστροφυσικοί,που βλέπουν διαστημικές μάχες στον Ηλιο και στον Κρόνο.
Ασε Γιούγκι,μην την ψάχνεις,τρέξε καλύτερα να κρυφθείς.
οργανώσου όπως ο Αιθεροβάμον,με βάση το σχέδιο Αχιλλέας.
Επιβίωση...![]()
![]()
![]()
Τον Πλάτωνα,θα τον φάνε πρώτο απο όλους,επειδή λέει και καμμιά...μαλακία που και πού!!!Δεν είναι σοβαρός όπως εμείς!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ά ρε ,έτσι απλά να ζούμε την ζωή, μπορούμε;
Θα σου πω πως δεν μετανοιωσα που ζω στην ιταλια, αν και η Ελλάδα σαν κλίμα και τοποθεσίες (νησιά) δεν έχει όμοιο στον κόσμο.
Απλα εδω είναι ακόμα βιώσιμα όλα και αν θέλεις να δουλέψεις, υπάρχουν δουλειές. Βέβαια όχι να περιμένεις να έρθουν ετοιμα, μα το προσπαθούμε όλοι, Ιταλοί και ξένοι. (μετανάστης, νομιμος και παντρεμένος με Ιταλίδα.)
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 11/06/2012 15:58:20
Εγω λέω,
1 ΣΥΡΙΖΑ 30+. (και πάνω)
2 Ν.Δ. 24
3 ΠΑΣΟΚ 11-
4 Kke. 10
5 φιλελεύθεροι 8-
6 XA. Απο 5 εώς 8
Οι άλλοι κάτω απο 3%
Εσυ τι λες?
Αυτα είναι παραδώσιακα και αιώνια Nortic!
Θα σου πω πως δεν μετανοιωσα που ζω στην ιταλια, αν και η Ελλάδα σαν κλίμα και τοποθεσίες (νησιά) δεν έχει όμοιο στον κόσμο.
Απλα εδω είναι ακόμα βιώσιμα όλα και αν θέλεις να δουλέψεις, υπάρχουν δουλειές. Βέβαια όχι να περιμένεις να έρθουν ετοιμα, μα το προσπαθούμε όλοι, Ιταλοί και ξένοι. (μετανάστης, νομιμος και παντρεμένος με Ιταλίδα.)
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 11/06/2012 15:58:20
---------------------------------------------------------
Ναι ,όπως τα λες είναι . Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πώς διατηρούν και συντηρούν πολύ παλιά κτήρια ακόμα και σπίτια. Ένα φεγγάρι έμεινα σε ένα τέτοιο σπίτι στην Ferrara και τώρα με τους σεισμούς ένιωσα πολύ άσχημα.
‘Εχω ζήσει στην Ιταλία και έδρα μου ήταν η Genova. Έμενα στην πιάτσα Μανίν φιλοξενούμενος φοιτητών, αλλά γύριζα όλη την Ιταλία λόγω συνδικαλιστικών καθηκόντων.
-Στην μεγάλη εγκληματική βομβιστική ενέργεια που έγινα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Bolonia, αποβραδύς είχα κοιμηθεί σε παγκάκι του σταθμού, περιμένοντας το τραίνο για την Genova. Tην γλύτωσα παρά τρίχα και νάμαι τώρα εδώ να προσπαθώ και πάλι να γλυτώσω.![]()
Αν είχες τότε συνδικαλιστικές ανησυχείς ίσως και να γνωριζόμαστε. Θα σαι και εσυ over 50! ![]()
Ωραία χρόνια!
Εγω πέρασα το πρωί απο το σταθμό, μάλιστα ερχομόυν απο φερραρα και είχα μια τα στάση, ίσως και να βρεθήκαμε τυχαία. Όταν έφθασαν στην ανκονα, έμαθα για την έκρηξη...
Αν είχες τότε συνδικαλιστικές ανησυχείς ίσως και να γνωριζόμαστε. Θα σαι και εσυ over 50! ![]()
Ωραία χρόνια!
--------------------------------------------------------
-Τότε ήμουν κοντά 40.
Με φιλοξενούσε στη Ferrara ένα ζευγάρι φοιτητών της ιατρικής, δεν έχω συγκρατίσει τα όνοματα ούτε του φοιτητή ούτε της κοπελιάς του.
Θάχει μεγάλη πλάκα να έχουμε γνωριστεί.
Ναι, όντως ωραία χρόνια.![]()
Πες μου χαρακτηριστικά του ζευγαριού...