- Εννεάδες του Πλωτίνου (Σειρά Γνώσης) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Αν φέρεις photos από ωραίο, ψηλό και μελαχροινό για εκείνη, θέλω κι εγώ από ωραία, ψηλή και μελαχροινή!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!
Θα κανονίσω να γίνει η "δουλειά" μυστικώς κι υπογείως...

quote:
Φεύγω διακοπούλες, καλά να περνάτε όλοι και ραντεβού το Σεπτέμβρη με περισσότερες..."θεωρίες"!
Καλές διακοπούλες και να προσέχεις μήν σου έρθει κανένα UFO χωρίς να το περιμένεις
quote:
Δεν προσπαθω να πεισω καποιον για ολα αυτα, ουτε να αναθεωρησει τα πιστευω του- αλλωστε ουτε εγω ξερω τι να πιστεψω, σε ποιον και γιατι- αλλα ηθελα να τα γραψω αυτα για να δειτε πως υπαρχουν τοσες πολλες θεωρειες για ενα πραγμα που δεν μπορουμε να μιλαμε με σιγουρια για κατι...
Συμφωνώ!!
Από εικασίες άλλο τίποτα.
Γι'αυτό χρειάζεται προσοχή.
Ανέφερα κάποιες θεωρίες κι εγώ,τονίζοντας πάντα πως είναι απλά απόψεις κάποιων.
Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στην Beba,καλές διακοπές.
Μάλλον δεν την πρόλαβα,ήθελα να ρωτήσω από που άντλησε αυτά που έγραψε για τους γίγαντες.
Από ποια πηγή.
Δεν πειράζει!
Καλό μαύρισμα Beba!!!
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Ως τότε Beba... κάνε και καμιά βουτιά και για μας τους είλωτες...
ΥΓ: Ελευθερία είμαι "η" Brie Boy. ![]()
quote:
ΥΓ: Ελευθερία είμαι "η" Brie Boy
ΕΥχαριστώ! Brie Boy,για αγοράκι σε πέρασα.
Ας συνεχίσουμε το θέμα..
quote:
Tα παραπάνω είναι λίγα μόνο απο τα ευρήματα που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο. EΛευθερία μου τα 2 μέτρα ύψος δεν είναι κάτι περίεργο, ακόμα και για τη σημερινή πραγματικότητα (τόσες ομάδες μπάσκετ έχουμε!) Eδώ, όμως, υπάρχουν αντράνταχτες αποδείξεις για αληθινούς γίγαντες!!!!
Ναι, αλλά το έθεσες με τα δεδομένα της εποχής μας.
Αναφερόμαστε σε μια άλλη εποχή.
Με ύψος γύρω στο 1,50m
Αλλά θα ψάξω για το αν υπήρχαν ομάδες μπάσκετ τότε και ποιές!!
![]()
![]()
Αστειεύομαι φυσικά!
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΨΟΣ Η ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΑΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ
ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΥΠΕΘΕΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΥΨΟΣ.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΣ Ο ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ Ο
ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΕΡΣΙΝΓΚ ΓΟΥΑΝΤΛΟΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΛΛΙΝΟΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 2.65
ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1918 ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1940 ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΜΗΚΟΣ 3.28 ΜΕΤΡΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΚΟΥ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΓΟΥΑΝΤΛΟΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝΕ ΣΑΝ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.
Επειδη στον κλαδο μου εχο ιστορια τεχνεις θελο να πω οτι εκεινες της εποχες οι ζωγραφοι ηθελαν να τραβηξουν βλεματα εβαζαν κατι που θα εκανε μπαμ και οχι μονο θφο αλα και παραμορφομενες οντοτητεσ κτλ. Κατα την εποχη του βυζαντιου που τοτε μονο οση ειχαν παραδακι μπορουσαν να σιακοσμισουν τα σπιτια τουες και πληρονανε καλα τους ζωγρφους ηταν μια λυση για να τους εκτημισουν και κατα την γνομη μου γιαυτο οι περισσοτεροι εμπνευστηκαν απο τη παλια διαθηκη ηταν κατι που λιγοι μπορουσαν να αναλυσουν..
Φιλικα
Επιπλέον, έχουν βρεθεί αεροδιάδρομοι στην Κεντρική Αμερική που υπολογίζονται σε εκατοντάδες χρόνια πρίν και για να κατασκευαστούν, έπρεπε κάποιος να τους παρατηρεί από ένα μεγάλο ύψος για να παρατηρεί την ορθότητα τους.
Αυτοί οι αεροδιάδρομοι, παρόλα αυτά, είναι κατασκευασμένοι με κάθε ακρίβεια. Πώς έγινε αυτό?
Τέλος, σε ένα βιβλίο του Arthur Clarke είχα διαβάσει οτι βρέθηκε ένα γυάλινο ανθρώπινο κρανίο που η ηλικία του υπολογίζεται στα 5.000 (αν θυμάμαι καλά...) χρόνια από σήμερα.
Αυτό το κρανίο έχει φτιαχτεί με ΚΑΘΕ ακρίβεια και λέγεται οτι είναι φτιαγμένο με λέϊζερ.
Εάν κατασκεύαστηκε το 3.000 Π.Χ. πώς φτιάχτηκε με τόση ακρίβεια και με το λέϊζερ, που ήταν άγνωστο τότε...?

Όσο για τις αναπαραστάσεις στα σπήλαια το έχω ακούσει και το έχω διαβάσει και εγώ και μάλιστα έχουν ανακαλυφθεί και στην βόρεια Ελλάδα γραφήματα σε σπήλαια που παρουσιάζουν 2 ανθρωποειδή τα οποία περπατάνε στην γή και τα ενώνει μια γραμμή σε ένα στρογγυλό φωτεινό αντικείμενο που βρίσκεται ακριβώς απο πάνω τους και χρονολογούνται στο 500,000 π.χ.!!!!!!!!!!
Αυτό πώς στον κόσμο μπορεί να εξηγηθεί???? (σημείωση ότι τα σπήλαια ανακαλύφθηκαν απο ερασιτέχνες σπηλαιολόγους πριν 2 χρόνια περίπου, και απο τότε το έχουν αναλάβει η αρχαιολογική και σπηλαιολογική υπηρεσία)
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ