ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εννεάδες του Πλωτίνου (Σειρά Γνώσης) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Εννεάδες του Πλωτίνου (Σειρά Γνώσης) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

thoth91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
18/01/2006, 16:40:01
quote:
Ανωτερότητα είναι να μη γίνουμε μπαμπουίνοι.........γιατί τότε θα είμαστε μπαμπουίνοι...... και δεν θα έχουμε κανένα δικαίωμα να μιλάμε για μπαμπουίνους .......

Συγνώμη που εγώ είμαι μια άγρια μπαμπουίνα αλλά σοβαρά μιλάτε οτι αν δείτε την απειλή μπροστά σας και έτοιμη να σας δαγκώσει θανάσιμα θα χορεύεται ρομαντικά μαζί της ή θα ανοίξετε φιλοσοφικό διάλογο?

Εκτός αν εννοείτε, απ' έξω απο το κλουβί αν ξαναμπεί μέσα.

Συμφωνώ στον διάλογο και στην ειρηνική διευθέτηση των καταστάσεων αλλά αν ο απέναντι επιτίθεται και δεν αντιλαμβάνεται,θα καθίσουμε να μας δείρουν και δεν θα αμυνθούμε?
Αν απαντήσει κανείς ας σκεφτεί τι θα έκανε αν κινδύνευε το παιδί του...ή η οικογένεια του...

Φιλικά

BebaΝέο Μέλος
04/08/2005, 11:00:41
DaemonLordGR
καλή σκέψη, αλλά και οι Άτλαντες τι ήταν; Aν πρόκειται για ανθρώπους με εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία και...διαφορετικές διαστάσεις απο τις σημερινές δικές μας (έχουν βρεθεί -και σκεπαστεί-αρκετοί ανθρώπινοι σκελετοί ύψους 3,5 μέτρων και κρανία υπερμεγέθη...
Mήπως καταλήγουμε ξανά στο ίδιο συμπέρασμα;...

beba

BebaΝέο Μέλος
04/08/2005, 11:02:38
DaemonLordGR
καλή σκέψη, αλλά και οι Άτλαντες τι ήταν; Aν πρόκειται για ανθρώπους με εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία και...διαφορετικές διαστάσεις απο τις σημερινές δικές μας (έχουν βρεθεί -και σκεπαστεί-αρκετοί ανθρώπινοι σκελετοί ύψους 3,5 μέτρων και κρανία υπερμεγέθη...

beba

BebaΝέο Μέλος
04/08/2005, 11:03:15
DaemonLordGR

beba

04/08/2005, 12:53:38
Μετά τον ξεπεσμό των θρησκειών και των θεόσταλτων αποκαλύψεων ιδού και η νέα επιστήμη ή θρησκεία της εποχής μας, η ουφολογία. Ο άνθρωπος πάντα κάτι θα βρίσκει για να τοποθετήσει πάνω απο τον εαυτό του και να κρύψει την ανασφάλεια του. Πάντα κάτι θα εφευρίσκει πάνω απο αυτόν για να συμπληρώσει το κενό που δημιουργήθηκε απο τον ξεπεσμό του Ιαχωβά και των ομοίων του.
Και αυτό ειναι η εφεύρεση ιπτάμενων διαστημόπλοιων σε αρχαίους ναούς, η παρουσίαση των θεών σάν εξωγήινοι αστροναύτες και πολλά άλλα. Αλήθεια που ήταν κρυμμένες όλες αυτές οι θεωρίες τόσο καιρό και γιατί έπρεπε να φτάσει ο 21ος αιώνας για να εμφανιστούν?
Φυσικά όλα αυτά έγινα in της μόδας μετά την επέλαση του Νταίνικεν, μέχρι τότε ούτε κάν μπορούσανε να τα φανταστούνε.
Κανείς δέν αποκλείει αυτοί που σχεδίασαν τις συγκεκριμένες εικόνες να υπήρξαν καλλιτέχνες με δημιουργική φαντασία η οποία οργίαζε σε παλιότερα χρόνια σε αντίθεση με την εποχή μας που έχει μηδενιστεί. Για αυτό και δέν μπορούμε να κατανοήσουμε την δημιουργικότητα αυτών των ανθρώπων σήμερα βάση της φαντασίας μας και το ερμηνεύουμε σάν ΟΥΦΟ ή διαστημόπλοιο που ήρθε πο κάπου πολύ μακριά στην γή να τους επισκεφτεί. Αλήθεια πόσοι απο σάς που το πιστεύετε αυτό έχετε δεί κάποιο διατημόπλοιο ανάλογο μπροστά σας? Και να είναι οι εξωγήινοι τόσο επιλεκτικοί ώστε να εμφανίζονται σε λίγους μόνο υποτιθέμενους προφήτες κάποιων εποχών, αυτό φίλοι μου δέν δείχνει καθόλου σοβαρό.
Ουδεμία απόδειξη και ουδεμία ιστορική αναφορά δέν έχει υπάρξει για επίσκεψη στην γή εξωγήινων ,ας είμαστε πιό ορθολογιστές και ας βλέπουμε τα πράγματα με το όνομα τους.
04/08/2005, 13:15:17
Εγώ είπα πως πιστεύω οτι υπάρχουν λόγω του νόμου των πιθανοτήτων.
Δεν έχω δεί όμως κάποιο διαστημόπλοιο, φίλε μου.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

BebaΝέο Μέλος
04/08/2005, 13:53:30
Kι εγώ που έχω δει;Θα με πιστέψει κανείς;

Eχω, βέβαια και μάρτυρες-3 ανθρώπους απο τους οποίους ο ένας πιστεύει σαν εμένα (εντάξει ας πούμε είναι τρελός σαν εμένα) και 2 που ουδεμία σχέση έχουν, δεν ασχολούνται, δεν πιστεύουν, δεν ξέρουν δεν απαντούν.

Kι όμως το είδαμε όλοι.

Aλλά αν μπω σε λεπτομέρειες κινδυνεύω να γίνω γραφική, γι'αυτό άλλωστε δεν έχω ανοίξει ούτε ξεχωριστό φακελο-θέμα γι'αυτό.

04/08/2005, 17:47:49
Πρός........Dying_Incubus

Επειδή η εικόνα της υπογραφής σου είναι υπερβολικά μεγάλη (και σε kb αλλά και σε διαστάσεις) κατά συνέπεια καθυστερεί η φόρτωση της σελίδας (σελίδων), σου προτείνω αυτήν....

Την τροποποίησα (απο 60kb σε 15) για το καλό όλων.

Δεν είναι καλό να χρησιμοποιούμε μεγάλες εικόνες διότι........

.....Καταστρέφει τα ούλα, προκαλεί δυσπεψία, τυμπανισμό και τάση προς έμετο. Η έγκυες πιθανόν να βρεθούν αντιμέτωπες με το γεγονός ενός πρόωρου τοκετού, τα μικρά παιδιά δεν θα μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ (και θα θέλουν συνεχώς το φως ανοιχτό) κατά συνέπεια υπερβολική κα άσκοπη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος με την επικινδυνότητα γενικής συσκοτίσεως. Υπογεννητικότητα, μείωση συντάξεων. Άφξιση του φόρου προστιθέμενης αξίας από 19% σε 89%, ξηρασία, λιώσιμο των πάγων της ανταρκτικής, κλήση του άξονα της γης κατά 90 μοίρες, άνοδος της στάθμης της θάλασσας, εξαφάνιση του ασιατικού ελέφαντα, αποικισμός εξωγήινων όντων, εξαφάνιση του ανθρωπίνου είδους, καταστροφή του ηλιακού συστήματος.

Δεν πιστεύω πως επιθυμείς να συμβούν....

Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων

04/08/2005, 23:06:21
quote:
Εδώ δεν ξέρω τι να σου απαντήσω, Ελευθερία....

Αγαπητέ φίλε μας Dying_Incubus,κάποιοι λένε πως σύντομα θα συναντάμε πολλά και παράξενα που θα σχετίζονται με εξωγήινους.
Τόσο που θα μας φαίνεται υπαρκτός ο κίνδυνος επιδρομής.
Ίσως έτσι να μας κάνουν να δεχτούμε διάφορα πράγματα όπως:Κοινή γλώσσα,παγκόσμια κυβέρνηση,μία θρησκεία,κλπ
Πιθανόν?
ίσως..Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη...
quote:

Καλή μου Beba,θα παραθέσω τις τελευταίες αρχαιολογικές ενδείξεις γι αυτό που λες.
Πράγματι υπήρξαν γίγαντες,όπως και νάνοι.
Υπάρχουν ευρήματα.
Παλιότερα η παλαιοντολογία πίστευε πως σε κάθε εποχή υπήρχε ένα και μόνο είδος που έμοιαζε με τον άνθρωπο και ότι σιγά σιγά με την εξέλιξη φτάσαμε στον Homo-Sapiens.
Τώρα πιστεύουν πως παράλληλα υπήρξαν διαφορετικοί άνθρωποι.
Στις ίδιες περιοχές.
Με διαφορες στα χαρακτηριστικά τους.
Υπήρξαν γίγαντες αλλά και νάνοι.
Όταν στη γή εμφανίστηκαν οι γίγαντες,όλα τα άλλα είδη του ζωικού βασιλείου ήταν μεγαλύτερα.Πιο ογκώδη.
Έτσι καθαρά από θέμα επιβίωσης εξελίχθηκε και ο άνθρωπος.Έγινε ψηλότερος με μεγαλύτερο κρανίο,δυνατότερος.
Τελικά επικράτησε ο Homo-sapiens επειδή είχε κάτι που δεν είχαν οι άλλοι:Το μυαλό του.Την ευφυία του.
Αυτά μόνο κατατοπιστικά.
Δεν σημαίνει πως στο μέλλον δεν θα αναιρεθούν.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

elfeyeΜέλος
04/08/2005, 23:19:29
ΠΡΟΣ BEBA...ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΠΛΑ ΔΥΟ ΜΠΛΕ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΗΤΗΤΑ...ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ...ΔΩΡΙΦΟΡΟΙ!ΜΠΟΡΕΙ...

Brie BoyΜέλος
04/08/2005, 23:34:48
Καλή μου Ελευθερία, επειδή ακριβώς όπως λες
quote:

(πόσο δίκιο έχεις)

θα ήθελα, αν μπορείς, και έχεις χρόνο, να παραθέσεις ότι γνωρίζεις περί ευρυμάτων οστών νάνων ή γιγάντων.. γιατί δεν ξέρω πως γίνεται άλλα κάθε φορά που αναφέρεται ότι βρέθηκε κάτι τέτοιο, στην συνέχεια πάντα ακολουθεί ένα "σκεπάστηκαν πάλι για να μην έχουμε προβλήματα με την θρησκεία".

Τουλάχιστον την τελευταία φορά που άκουσα κάτι παρόμοιο (από ντόπιους και πάλι) για 6 σκελετούς, που βρέθηκαν μετά από κάποιο σεισμό στα Άγραφα, δεν μπόρεσα να βρω τίποτα άλλο (γιατί πάλι σκεπάστηκαν, όπως είπαν).

Η ιστορία μάλιστα ήθελε να βρέθηκαν από ντόπιους χωρικούς και να μην το ανέφεραν καν στην αρχαιολογική, γιατί οι ίδιοι θεώρησαν πως θα έβλαπτε την θρησκεία!

Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη που θέλει τα τεράστια οστά που ανακαλύπτονται κατά καιρούς να αποδίδονται εσφαλμένα σε γιγάντιους ανθρώπους, και να ανήκουν σε δεινοσαύρους ή άλλα άγνωστα σε μας όντα, παλαιοτέρων εποχών.

Επειδή είμαι γενικότερα πολύ επιφυλακτική με ανάλογες ιστορίες, υπάρχουν συγκεκριμένες ανακαλύψεις καταγεγραμένες από αρχαιολόγους? Ή απλά μιλάμε πάλι για κάτι που κάποιος έγραψε σε κάποιο βιβλίο του?

05/08/2005, 00:13:55
EXEMBROTOS, δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα κι ούτε το φαντάστηκα επειδή είδα κι άλλα άτομα που χρησιμοποιούσαν μεγάλες εικόνες.
Επειδή η συγκεκριμένη μου αρέσει αρκετά και σε 15kb χάνει κάποιες λεπτομέρειες, ίσως να την κάναμε 30?
Και πώς θα την βάλω, δεν πρέπει να μου δώσετε μία διεύθυνση για να βάλω αυτή που μου προτείνεις?
Ελευθερία, εννοείς δηλαδή πως με την πρόφαση της ύπαρξης των εξωγήϊνων και μίας ενδεχόμενης εισβολής τους, προσπαθούν να μας ομογενοποιήσουν?

05/08/2005, 10:50:53
quote:
Ελευθερία, εννοείς δηλαδή πως με την πρόφαση της ύπαρξης των εξωγήϊνων και μίας ενδεχόμενης εισβολής τους, προσπαθούν να μας ομογενοποιήσουν?

Ανάλογα πως εννοείς αυτήν την ομογενοποίηση.
Αρκετα ευγενική και καλοπροαίρετη μου ακούγεται.
Τέλος πάντων,αναφέρομαι στην παγκοσμιοποίηση και σε μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Αλλά να τονίσω και πάλι πως απλά έτυχε να πάρει το αυτί μου κι αυτή τη θεωρία.
Δεν σημαίνει ότι την ασπάζομαι.
Αγαπητέ/ή Brie Boy,συμφωνώ στο ότι κάποια στοιχεία αποκρύπτονται.
Εδώ στην χώρα μας,οι φοιτητές στα τμήματα της ιστορίας και αρχαιολογίας ακόμη διδάσκονται τη θεωρία εξέλιξης του ανθρώπου από τον Αυστραλοπίθηκο τη Λούση που ξαφνικά κατέβηκε από τα δέντρα και άρχισε να περπατά σε μια στάση πιο..ορθή.
Δεν ήταν βέβαια νοήμων και δεν διέφερε από τα ζώα.
Όμως η παλαιοντολογία προοδεύει.Έτσι τείνει να καταργηθεί εντελώς αυτή η άποψη ότι η εξέλιξη άρχισε από τη Λούση για να φτάσει σταδιακά στον Homo-Sapiens,παρουσιάζοντας σε κάθε εξέλιξη έναν νέο τύπο ανθρώπου(?).
Αποδείχθηκε πως ταυτόχρονα με τη Λούση συνυπήρξαν και άλλα είδη που έμοιαζαν με άνθρωπο-πίθηκο.
Αυτό από ότι ισχυρίζονται,γινόταν σε κάθε εποχή.
Για τους γίγαντες τώρα.
Αναφέρομαι σε υψηλούς ανθρώπους περίπου στα 2 μέτρα.
Όχι παραπάνω.
Αν εννοείται εσείς κάτι άλλο πείτε το.
Και ναι υπάρχουν ευρήματα.
Από κάποια παλαιοντολόγο που αφιέρωσε τη ζωή της σε αυτό.
Και μάλιστα έχοντας και στοιχεία που της άφησαν οι γονείς της,που έκαναν το ίδιο επάγγελμα.
Για την Ελλάδα δεν έχω ακούσει τίποτα.
Και όσα παράθεσα εδώ είναι από ένα ντοκυμαντέρ στο ''National Geographic.
Όμως θα ψάξω για παραπάνω στοιχεία,και θα τα παραθέσω.

BebaΝέο Μέλος
05/08/2005, 11:31:16
quote:
Αναφέρομαι σε υψηλούς ανθρώπους περίπου στα 2 μέτρα.
Όχι παραπάνω.

Aγαπητή Eλευθερία
υπάρχουν καταγεγραμμένα ευρήματα σε διάφορα βιβλία απο ερευνητές (γιατί φυσικά το κράτος κάνει τα πάντα για να αποκρύψει τέτοια στοιχεία)

Δείτε το "Nόμο Περι Aρχαιοτήτων" στην Eλλάδα: Aναφέρει ρητά πως για κάθε νέο αρχαιολογικό εύρημα, απαγορεύεται να γίνει οποιαδήποτε ανακοίνωση, παρουσίαση, φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση, προτού αποφανθεί για το τι είναι κάποια αρμόδια Aρχή και να το παρουσιάσει εκείνη. Eπίσης, απαγορεύει τη φωτογράφηση υπαρχόντων εκθεμάτων.Yποτίθεται πως αυτό γίνεται για την προστασία του ευρήματος απο κλοπή και αντιγραφές.AΛλά αυτό έχει και πολλές "παρενέργειες", απο τις οποίες η σημαντικότερη είναι να εξαφανίζεται το εύρημα χωρίς ίχνη.Aν δεν εντάσσεται στο πλαίσιο της γνωστής Iστορίας, το εξαφανίζουν προτού γίνει γνωστό και αναζητηθεί αργότερα, ώστε να αλλάξει την Iστορία"

Συγκεκριμένα αναφέρω:
ΦENEOΣ KOPINΘIAΣ: δεκαετία '60:κάποιοι περίεργοι τύποι εμφανίζονταν στην περιοχή και πλήρωναν τους κατοίκους για να καταστρέφουν τάφους με ανθρωπόμορφους σκελετούς 3 εως 5 μέτρων, που έβρισκαν στα χωράφια τους.

MEΓAΛOΠOΛH ΠEΛOΠONNHΣOY: (κοντά στα ορυχεία λιγνίτη στο εργοστάσιο της ΔEH).Eκεί, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, έγινε η τελική μάχη Γιγάντων και Διός. Σε αυτό το σημείο ο Zευς έκαψε με κεραυνούς τις στρατιές των Γιγάντων. H πεδιάδα εξόρυξης είναι ΓEMATH απο τεράστια οστά που σπάζουν εδώ και 50 χρόνια απο τα μηχανήματα εξόρυξης λιγνίτη!!!

ΣΠHΛAIO ΔIΣTOMOY: Bρέθηκε απο γνωστό ερευνητή ανθρώπινος σκελετός ύψους περι τα 3.5 μέτρα, με την αιχμή δόρατος σε ένα απο τα πλευρά του!!

YΔPA: Σε σπηλιά κοντά στην εκκλησία Aγίου Kυπριανού βρέθηκαν ανθρώπινα οστά και υπερμεγέθη κρανία. Mετά απο μετρήσεις το μήκος του μηριαίου οστού βρήκαν οτι αντιστοιχούσε σε ανθρώπους ύψους 3 μέτρων TOYΛAXIΣTON.

Tα παραπάνω είναι λίγα μόνο απο τα ευρήματα που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο. EΛευθερία μου τα 2 μέτρα ύψος δεν είναι κάτι περίεργο, ακόμα και για τη σημερινή πραγματικότητα (τόσες ομάδες μπάσκετ έχουμε!) Eδώ, όμως, υπάρχουν αντράνταχτες αποδείξεις για αληθινούς γίγαντες!!!!

Φιλικά
beba

05/08/2005, 11:58:39
quote:
Ανάλογα πως εννοείς αυτήν την ομογενοποίηση.
Αρκετα ευγενική και καλοπροαίρετη μου ακούγεται.
Τέλος πάντων,αναφέρομαι στην παγκοσμιοποίηση και σε μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Αλλά να τονίσω και πάλι πως απλά έτυχε να πάρει το αυτί μου κι αυτή τη θεωρία.
Δεν σημαίνει ότι την ασπάζομαι.

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό κάτι τέτοιο, δηλαδή μια ομογενοποίηση.
Από την άλλη, θα παραήταν καλό για να είναι αληθινό.
Εν πάσει περιπτώσει, δεν θεωρώ πιθανό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Έχει μία βάση αλλά δεν έχω δεί να βομβαρδιζόμαστε με δικαιολογίες να ομογενοποιηθούμε και να ενωθούμε λόγω μίας ενδεχόμενης εξωγήϊνης εισβολής...

PurePoisonΜέλος
05/08/2005, 12:19:45
Καλημερα κι απο μενα

Δεν τα βρισκετε ολα αυτα πολυ βολικα?

Θεωρια 1- Πιθηκοι που εγιναν ανθρωποι (αληθεια τωρα μπορουν να κανουν ακομα αυτην την αλλαγη τα πιθηκακια?), ανθρωποι που εγιναν σοφοι, μαθανε γραμματα, μαθανε να πολεμανε, να φτιαχνουν "ομαδες", να δουλευουν, να κυριαρχουν τον κοσμο.

Θεωρια 2- Ο αγαπητος και αθωος Αδαμ παρασειρετε απο την κακια Ευα, τρωει το μηλο(δηλαδη εγω που τρωω μηλα ειμαι αμαρτωλη?), πεφτουν στην γη, κανουν παιδια, τα παιδια κανουν αλλα παιδια και παει λεγοντας? (Δηλαδη προ προ προ*10000 παππους μου ηταν ο Αδαμ? η εγω επιασα κατι λαθος?), επειδη ομως ο Θεος ειναι καλος (μα τους εδιωξε, τους παρατησε, τους αφησε να ζησουν μια ζωη γεματη προβληματα- "για να μαθουν το εκανε") συνεχισαν να πιστευουν σε αυτον. Και σαν να μην εφτανε αυτο, ο καλος Θεουλης εστειλε ολη του την οικογενεια στην γη για να τους περασει απο δοκιμασιες! (Ιδιαιτερη προσοχη εδω παρακαλω- ΟΛΑ αυτα τα εκανε για μας!)

Θεωρια 3- Μας κλονοποιησαν τα UFO και μας εστειλαν εδω για να δουν τι μπορουμε να κανουμε και πως θα εξελιχθουμε...Επεισης μερικοι βλεπουν UFO γιατι ερχονται να δουν πως τα παμε και μας παρακολουθουν συνεχεια. Και τα σχετικα the truth is out there (πολυ x-files βρε παιδι μου), they live among us (matrix?) και παει λεγοντας.

Μηπως κανεις δεν μας κρυβει κατι γιατι ουτε τα "μεγαλα" κεφαλια γνωριζουν? Ποιος μπορει να πει πως καποια απο αυτες τις θεωριες ειναι λαθος και να ειναι 100% σιγουρος? Λεμε πως μας παραμυθιαζουν με θρησκειες για να μην δημιουργηθει χαος- αφου ξερουν οσα ξερουμε, δηλαδη τιποτα!)
Οπως εχω ξαναπει, μπορω κι εγω να γραψω ενα βιβλιο, να κανω ενα πινακα και σε 500 χρονια να θεωρουν πως αυτα που εγραψα ειναι αληθινα, πως υπαρχουν ολα οσα λεω, πως ο κοσμος του σημερα ειναι οπως τον παρουσιαζω εγω. Και επειμενω πως οσα μας εχουνε μαθει τοσα χρονια μπορει να μην εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Οταν λεμε μια ιστορια, βαζουμε και δικα μας μεσα...Η ιστορια του Χριστου, μπορει να εχει αλλαξει τοσες πολλες φορες μεχρι σημερα (μα θα μου πειτε υπαρχει η Βιβλος-ε και?- δηλαδη ΟΛΑ οσα λεει μεσα ειναι ετσι οπως εγιναν?).

Αν χρησιμοποιησει κανεις την τριτη θεωρεια μπορει να δωσει εξηγηση για τα "ανεξηγητα" πλασματα που κατα καιρους εχουμε βρει τα οστα τους. Bad Clones? σιγουρα!
Για την δευτερη θεωρεια ειναι ξωτικα και πνευματα, καλα και κακα φαντασματα. παιχνιδια διαβολου για να μας παραπλανησει (μα αμα ειμαστε κακοι μονο δεν παμε εκει? τοσοι κακοι υπαρχει, θα γεμισει το μαγαζι-τι μας θελει κι εμας τους "καλους"?).
Για την πρωτη θεωρεια ειναι απλα καποιοι ανθρωποι που μπορει να ηταν πανω στην εξελιξη (πριν γινουν αυτο που χαρακτιριζουμε σημερα-ανθρωπος) η μπορει να ειναι καποια πλασματα που εξελιχθηκαν απο καποιο αλλο ζωο. (τι μονο οι πιθηκοι θα γινονται ανθρωποι??!!)

Δεν προσπαθω να πεισω καποιον για ολα αυτα, ουτε να αναθεωρησει τα πιστευω του- αλλωστε ουτε εγω ξερω τι να πιστεψω, σε ποιον και γιατι- αλλα ηθελα να τα γραψω αυτα για να δειτε πως υπαρχουν τοσες πολλες θεωρειες για ενα πραγμα που δεν μπορουμε να μιλαμε με σιγουρια για κατι...

Καλη συνεχεια

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

05/08/2005, 12:41:43
PurePoison, συμφωνώ μαζί σου πως γίνεται πολύ χαμός για ένα θέμα για το οποίο υπάρχουν αρκετές θεωρίες.
Εσύ προσωπικά τι πιστεύεις πως συνέβη κι εμφανίστηκε ζωή στον πλανήτη μας?
Τι πιστεύεις για το αν υπάρχουν εξωγήϊνοι ή όχι?

PurePoisonΜέλος
05/08/2005, 13:22:22
quote:

PurePoison, συμφωνώ μαζί σου πως γίνεται πολύ χαμός για ένα θέμα για το οποίο υπάρχουν αρκετές θεωρίες.
Εσύ προσωπικά τι πιστεύεις πως συνέβη κι εμφανίστηκε ζωή στον πλανήτη μας?
Τι πιστεύεις για το αν υπάρχουν εξωγήϊνοι ή όχι?

Dying Incubus μακαρι να μπορουσα να σου δωσω μια απαντηση σε αυτο, αλλα οπως ειπα ειμαι κι εγω πολυ μπερδεμενη. Θελω να πιστευω πως υπαρχει Θεος και πως αυτος μας εφτιαξε για εναν σκοπο που γνωριζει ο ιδιος αλλα απο την αλλη καπου χαλαει αυτη η "χαρουμενη" θεωρια και εχω ερωτησεις που δεν μπορει να μου τις απαντησει κανεις.
Πως "γεννηθηκε" ο Θεος? για να υπαρχει, καποιος τον εκανε αρα υπαρχει "κατι" με μεγαλυτερη δυναμη?και "αυτον" ποιος τον εφτιαξε? Για να υπαρχει Θεος παει να πει πως υπαρχει απο παντα (ποσο καιρο δηλαδη? πως ξεκινησε ολο αυτο? ξυπνησε μια μερα και ειπα να φτιαξει εμας?) και πολλες αλλες αποριες παρομοιες.

Απο την αλλη, η θεωρια με τους εξωγηινους μου φαινεται σαν ταινια φαντασιας (βαρετη ταινια κιολας) αλλα ποτε δεν ξερεις. Λες να ειμαστε απλα καποια samples?

Δεν ξερω γιατι και ποιος μας εφτιαξε...Να σου πω την αληθεια εχει σταματησει να με ενδιαφερει οσο παλιοτερα το γιατι υπαρχω, γιατι το μονο που γινετε ειναι να χαλαω εγω την διαθεση μου με αυτες τις θεωριες. Αυτο που νιωθω πλεον ειναι πως ειμαστε μικρες ομαδουλες που καποιος-καπου-καπως μας δοκιμαζει ("ας δουμε τι θα γινει αμα βαλουμε τοσους ανθρωπους στην γη με διαφορετικες θρησκειες, χρωματα, αξιες και τους αφησουμε ελευθερους...τι θα απογινουν?"). Ε λοιπον αμα ειναι ετσι, να ποιοι ειμαστε και να τι κανουμε...(Is anyone out there?!!!!)"Ευτηχως εμεις τωρα ειμαστε πολιστισμενοι ανθρωποι, παλιοτερα ηταν βαρβαροι!" χαχα ΕΛΕΟΣ! Ειναι αστειο να μιλαμε για βαρβαρους ενω εμεις οι ιδιοι ειμαστε χειροτεροι...τοτε πολεμουσαν για εναν σκοπο τουλαχιστον, εμεις σφαζομαστε με τα λογια (εμ ειμαστε πολιτισμενοι) για να δειξουμε πως ειμαστε ανωτεροι, πιο μορφωμενοι, πιο εξυπνοι!

Γινετε να με πιασει καποιος απο το χερι, να μου δειξει τον "δρομο" και να μου πει την αληθεια? Θελω να πιστεψω, ολα με βολευουν αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω!

Ποιος ειναι ο επομενος που θελει να μ εχει...γραμμενη στην λιστα των εχθρων του να με βλεπει...?!

BebaΝέο Μέλος
05/08/2005, 13:39:19
Παιδιά
πέρασα να χαιρετήσω γιατί...τα νησιά, οι θάλασσες, τα βουνά με καλούν...Φεύγω διακοπούλες, καλά να περνάτε όλοι και ραντεβού το Σεπτέμβρη με περισσότερες..."θεωρίες"!

E, κάπου στον έναστρο ουρανό, εγώ θα'χω το νου μου μηπως και δω τίποτα περίεργο...XEXEXE

Kαλές διακοπές
beba

PurePoisonΜέλος
05/08/2005, 13:46:28
quote:

Παιδιά
πέρασα να χαιρετήσω γιατί...τα νησιά, οι θάλασσες, τα βουνά με καλούν...Φεύγω διακοπούλες, καλά να περνάτε όλοι και ραντεβού το Σεπτέμβρη με περισσότερες..."θεωρίες"!

Καλα να περασεις Beba!!! Κανε και ενα μπανιο για μενα που δουλευω αυτο το καλοκαιρι!
Θα περιμενουμε φωτο απο οσα "περιεργα" δεις! (κανεναν ωραιο,ψηλο, μελαχρινο!)
Καλο καλοκαιρι!! (θα σου προσεχουμε το θεμα οσο θα λειπεις! χεχε)

Edited by - PurePoison on 05/08/2005 13:49:39

Edited by - PurePoison on 05/08/2005 13:50:24