ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/09/2005, 14:14:55
Κάποια στιγμή θα γράφω και αλλού και πάντα με το ίδιο όνομα.

26/09/2005, 14:24:08
Μέχρι τότε...
http://www.fhs.gr/gr/forum/viewtopic.php?t=264
(με τη μπλέ φόρμα)

Edited by - Vril on 26/09/2005 14:27:46

26/09/2005, 15:35:35
Έχεις παρασυρθεί από τον εγωϊσμό σου και δεν ξέρεις τι λες.
Όσοι δεν συμφωνούν μαζί σου είναι ηλίθιοι, όσοι συμφωνούν είναι οξυδερκείς.

Εάν εσύ θέλεις να ρίξεις τον εαυτό σου τόσο χαμηλά και να δείχνεις πόση ανάγκη έχεις από υποστήριξη για να είσαι κάπου, δικαίωμά σου.
Αυτός που διαφωνεί μαζί σου δεν είναι απαραίτητα και εχθρός σου, ίσως να βρεθείς προ εκπλήξεων όταν θα χρειαστείς κάτι και θα ζητήσεις βοήθεια. Μπορεί αυτοί που διαφωνούν μαζί σου τώρα να τρέξουν γρηγορότερα από τους υπόλοιπους.

Δεν θα το μάθεις όμως ποτέ γιατί θα σε εμποδίσει ο εγωϊσμός σου να απευθυνθείς στους υποτιθέμενους "εχθρούς" σου.

Όταν θα χρειαστείς κάποιο φίλο, εκτός από όσους ήδη ανέφερες κάνε και μια κλήση εδώ, που ξέρεις, ίσως μέσα σε αυτό το forum με τα στρουμφάκια, τα κοριτσάκια με τα γυάλινα μάτια, την Μόρα και κάθε λογής ΟΥΦΟ, όπως είπες, να υπάρχουν άνθρωποι που θα σου πιάσουν το χέρι. Άλλο τι βλέπεις εσύ και άλλο τι είναι η πραγματικότητα.

Να είσαι καλά.

26/09/2005, 15:40:28
H Απώθηση, δεν είναι κατανόηση.

Εσωτερικά και εξωτερικά οι άνθρωποι προτιμούν να απωθούν, παρά να κατανοούν. Η απώθηση μπορεί (και γίνεται συνήθεια), είναι ένδειξη κλειστού και χαζού μυαλού, όσο και του μυγοχάφτη.

Όταν ο Αινσταιν, έγραψε και απέδειξε την θεωρία της σχετικότητας, εκτός του ΠΛΑΝΚ όλα τα άλλα μεγάλα (σε παρένθεση) μυαλά, γέλασαν, κορόιδεψαν, και είπαν πως είναι καθαρή φαντασία μιας και τίποτα από αυτά, δεν γίνεται να αποδειχθεί.

Πετάει ο γάιδαρος Αινσταιν? Ρώτησαν….όλοι τους γελώντας.

Κύριοι, περιμένετε την επόμενη ολική έκπληξη του Ηλίου….και θα δείτε πως ο γάιδαρος πετάει, απάντησε.

Τι θέλεις να μας πεις Αινσταιν, ρώτησαν όλοι τους, περιεργοι.

Την καμπύλη του χρόνου, θα την δείτε στην καμπύλη του φωτός, *(σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου) από το Φως των αστερίων που είναι πίσω από τον Ήλιο, (που φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να δείτε, )….μα την συγκεκριμένη στιγμή, στην ολική έκπληξη, το φως τους θα φτάσει σε σας…

Έτσι και έγινε.

Και ξαναείπε μετά από χρόνια…ο Αινσταιν

Τα μέτρια μυαλά, θα γίνονται πάντα εμπόδιο σε διάνοιες.

Για μένα προσωπικά, η κατανόηση χρειάζεται διαρκής εγρήγορση, ευλυγισία και ευαισθησία…εκείνη η ζεστασιά που δεν έχει να κάνει με συναισθηματισμούς τύπου καλός εσύ κακός εκείνος. Ο κάθε εξυπνάκιας που ξεχωρίζει τον εαυτό του από ότι ο ίδιος κρίνει σαν χαζό, δεν θα δει ποτέ του, πως είναι μέρος της Χαζομάρας. Ακριβώς για το λόγο, ότι καθορίζεται, (από ότι ο ίδιος κρίνει η αναλύει), δεν γίνεται να ελευθερωθεί από αυτό.

Η το βλέπεις….η δεν το βλέπεις.

26/09/2005, 15:59:44
quote:

Αυτός που διαφωνεί μαζί σου δεν είναι απαραίτητα και εχθρός σου, ίσως να βρεθείς προ εκπλήξεων όταν θα χρειαστείς κάτι και θα ζητήσεις βοήθεια. Μπορεί αυτοί που διαφωνούν μαζί σου τώρα να τρέξουν γρηγορότερα από τους υπόλοιπους.

Δεν θα το μάθεις όμως ποτέ γιατί θα σε εμποδίσει ο εγωϊσμός σου να απευθυνθείς στους υποτιθέμενους "εχθρούς" σου.

Χα χα, ωραίο το ανέκδοτο και γέλασα πολύ.

Το τελευταίο πράγμα που θα τρέξω να κάνω είναι να απευθυνθώ σε ανθρώπους με που χαρακτηρίζονται με ογκώδη και μονολιθική αντιμετώπιση των πραγμάτων, όση και το nickname που τους εκφράζει.

Πρωτού να υπεραπλουστεύσεις τα πράγματα και να κρίνεις και να κατακρίνεις άλλους, προτιμότερο είναι να αναλογιστείς, αν όντως είσαι η κορωνίδα ή η βάση της δημιουργίας.

Ναι, είμαι καλά και μην ασχολείσαι.

quote:

Όταν θα χρειαστείς κάποιο φίλο, εκτός από όσους ήδη ανέφερες κάνε και μια κλήση εδώ, που ξέρεις, ίσως μέσα σε αυτό το forum με τα στρουμφάκια, τα κοριτσάκια με τα γυάλινα μάτια, την Μόρα και κάθε λογής ΟΥΦΟ, όπως είπες, να υπάρχουν άνθρωποι που θα σου πιάσουν το χέρι. Άλλο τι βλέπεις εσύ και άλλο τι είναι η πραγματικότητα.

Ότι αφορά τους δήθεν και την αντιμετώπισή τους σε περίπτωση που εγώ τύχει να έχω κάποιο πρόβλημα, θα σου απαντήσω το εξής απλό.

- Ξέρεις τι είμαι εγώ χωρίς τους δήθεν ?
- Ότι ένα ψάρι χωρίς ποδήλατο.

Δηλαδή "Πλάτωνα" με λίγα λόγια, επειδή ο Αίνστίαν είπε, και του απάντησε ο άλλος, για αυτό αυταπόδεικτα μεταφέρεται 1:1 η ιστορία και εδώ, εσύ είσια η δίανοια και όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι ο μυγοχάφτης. Αυτό δε λές ?

Εντάξει βρε Πλάτωνα, θα πούμε του Νοσοκόμου να μήν σε πονέσει παααρα πολύ.

Μαζί με τα χρυσά ιπτάμενα άρματα στον Τσούτσουρο, μπορεί να βρείς και κανένα γάιδαρο που πετάει. Κάνε μόνο έναν κόπο, και βρές άν όλοι αυτοί που γράφουν ολόκληρα κατεβατά για τέτοια θέματα, ξέρουν έστω και κατα προσέγγιση που πέφτει ο Τσούτσουρος. Όχι να έχουν πάει...

Κανένα άλλο τυράκι ?
Βαρυστομαχιάσαμε πιά !

Edited by - Vril on 26/09/2005 16:08:38

26/09/2005, 16:10:01

Vrilη γεια σου.
Να μας ξαναρθεις ομως

Θα ηθελα να προσπαθησω να απαντησω στην απορια του απογοητευμενου φιλου Wendigo για τoν τροπο χειρισμου της καταστασης απο τον Αdmin.
Σου λεω λοιπον φιλε,οτι το ποστ του Αdmin δεν αφορα ουτε εσενα,ουτε εμενα,ουτε καν τον Vril και Jbg,ουτε και τον Οannes.Θεωρω οτι ειμαστε δευτερευοντοι στοχοι,μπορει να φαινομαστε εμεις γιατι γραφουμε στην μεταφραση και μας βλεπουν ως κλικα.Ουσιαστικα περα απο ολα αυτα και το κατα ποσο ισχυουν οι ισχυρισμοι μου(κανουμε και λαθοι γι αυτο ειμαστε ανθρωποι) Ενα ειναι το θεμα:

Ποιος ειναι ο Μοz και τι θελει.

Γι αυτο και δεν πηρες ουτε εσυ,ουτε κανενας αλλος απαντηση στα ερωτηματα που θεσαμε.Γιατι δεν νομιζω οτι αφορουσε τοσο πολυ εμας το ποστ τελικα.Απλα το γενικευσε λιγο ο Admin ωστε να μην καρφωθει.Ομως ο Μοz δεν εχει ξαναποσταρει απο εκεινη την "μαυρη" μερα για το εσωτερικα οπως ο admin περιμενε.Ισως περιμενει ακομα.Γι αυτο και δεν νομιζω οτι οτι ξυπνησε ξαφνικα ενα πρωι ο admin και ειπε οτι δεν γουσταρω τον Vril ή τον Οannes.Γι αλλου πηγαινε το μαργαριταρι,απλα κατεληξε σε αυτους που χιουμοριστικα αυτοχαρακτηριζοντε "αυτηνης της σχολης",μιας και γουσταρουμε τα θεματα του Δερβιση Μοz.

Εγω τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει εως τωρα και αυτο μοιραζομαι μαζι σου.

Οι εμπρηστικες δηλωσεις του Αdmin στα θεματα του Μοζι ισως ειναι ο Φοβος απεναντι στο Αγνωστο,συναισθημα που μας διακατεχει ολους οταν ασχολουμαστε με "παραξενα" θεματα ή παραξενους ανθρωπους.Ομως ολη η ομορφια ειναι αυτο ακριβως!

Αν γνωριζαν επακριβως ποιος ειναι ο Μοz δεν θα υπηρχε φοβος ή τουλαχιστον θα γνωριζαν τι ακριβως θα επρεπε να φοβουνται απο αυτον.
Τωρα ομως ..Πυκνιοι καπνιοι τυλιγουν το εσωτερικα...

Ειναι προσωπικη μου αποψη και οχι απαραιτητα η αληθεια τα οσα εγραψα.
Απο την αλλη βλεπω οτι τα θεματα που εσπειρε ο Μοz ειναι πολυ ομορφα και μεχρι τωρα λογοκρινονται με τον ενα ή τον αλλο τροπο και δεν βρισκω αλλο λογο εκτος απο αυτον που περιεγραψα πιο πανω.

Συλλαμβανω εκ μερους της συντονιστικης ομαδας εναν φοβο για συνωμοσια απεναντι στο εσωτερικα λες και θελουμε να το καταστρεψουμε(οχι πως δεν θα μπορουσαμε) αλλα μεχρι τωρα ολα αυτα τα μελη που εχουν τον τιτλο του κακου κανουν ακριβως το αντιθετο.

Υ.Γ Ρε Μοz στην τελικη Ποιος εισαι;μημπως εισαι ο αναμενομενος Αντι-εσωτεριστης,ο Εωσφορουμ;μην απαντησεις βεβαιως,βεβαιως.

αντε φιλακια σε ολους.

Ryche...
No more Ryche

26/09/2005, 16:27:29
Βρε βριλ…

Μίλησα με γεγονότα, όχι με ενέσεις, ούτε με Τυράκια….

Δεν υποστήριξα πουθενά πως είμαι διάνοια.

Αν είδες στα λόγια μου κάτι και αντιδράς, κοίταξε το πάλι.

Ίσως δεις, γιατι χρειάζονται όλοι, στο φόρουμ. Και ο ΒΡΙΛ!

26/09/2005, 16:38:45
quote:

Αν είδες στα λόγια μου κάτι και αντιδράς, κοίταξε το πάλι.

Ίσως δεις, γιατι χρειάζονται όλοι, στο φόρουμ. Και ο ΒΡΙΛ!

Γι αυτό έβαλα και το ερωτηματικό και γι αυτό το είπα και μεταξύ αστείου και σοβαρού...

26/09/2005, 16:47:27
quote:

Συλλαμβανω εκ μερους της συντονιστικης ομαδας εναν φοβο για συνωμοσια απεναντι στο εσωτερικα λες και θελουμε να το καταστρεψουμε(οχι πως δεν θα μπορουσαμε) αλλα μεχρι τωρα ολα αυτα τα μελη που εχουν τον τιτλο του κακου κανουν ακριβως το αντιθετο.

Ryche, με προβλημάτισε το πόστ σου...

Εγώ δεν έχω καμία δουλειά να καταστρέψω το εσωτέρικα. Δεν με ενδιαφέρει. Με την συμμετοχή μου και με τον τρόπο που χειρήστηκε ορισμένα θέματα, και στο παρελθόν, έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα και τα είπα. Πιθανώς να έχω μπεί εγώ στο στόχαστρο των "του εσωτερικα" και δεν θα επεκταθώ πιο πέρα. Μίλησε και τα είπε όλα ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.

Όσο αφορά τον Μόζ, εγώ τον ευχαριστώ που με το παρόν τόπικ έβγαλε το ήσυχο ποταμάκι από την πολύ μικρή κοίτη του. Κάποια στιγμή και τα ήσυχα ποταμάκαι φουσκώνουν και άντε να τα μαζέψεις μετά. Για αυτό λένε, "να φοβάσαι τα σιγανά ποταμάκια". Τι έκανε το Μόζ ? Αναλώθηκε σε διαδικτυακές μονομαχίες με ανεγκέφαλους και καμμένους ? Είπε ότι είπε με λόγια βουβά και ακατάλληπτα. Και τι θα ακολουθήσει ? Καμιά επιδρομή Σαρακηνών πειρατών και ... νύχτα της Λαμπρής ? Όλοι βαλτοί από την Μεγάλη Πύλη ?

Έχω βαρεθεί Ryche, έχω βαρεθεί και κρίμα τον χρόνο που σπατάλησα. Λέω οτι γράφω στο εσωτέρικα και βλέπω να λύνονται στα γέλια μόνο που το ακούνε. Τους λέω ποιός είμαι και μου λένε καλά τους τα χώνεις. Έτσι θα γίνεται από δώ και πέρα ?

Αυτό το φόρουμ θέλει το Αντμιναριό ? Γι αυτό δουλέυουν μέρα-νύχτα στα νταμάρια και το συντηρούν από αγαθοεργίες και με το στέρημά τους ? Αμα είναι έτσι, να μαζευτούμε οι "Ληστές" στα σκαλάκια της εκλησσιάς και να σφαράζουμε στον πόνο... μπάς και το σώσουμε.
Αλλά δε νομίζω οτι είναι έτσι τα πράγματα.
Καθόλου, μάλιστα...!

Αυτό πια δεν είναι Φόρουμ. Είναι ... Ψώρουμ
(συγνώμη Ίρανον, αλλά παραήταν πετυχημένο )

Edited by - Vril on 26/09/2005 16:57:56

MercuryΜέλος
26/09/2005, 17:16:37
quote:

Αυτό πια δεν είναι Φόρουμ. Είναι ... Ψώρουμ

Παρόλαυτα τη διαφημισούλα σου στο...Ψώρουμ την κάνεις κακέ μας φίλε...

Edited by - Mercury on 26/09/2005 17:27:02