- Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Το θέμα του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ έχει και μια χιουμοριστική χροιά.
Εχει δυο 'χροιές'!![]()
Α. Καθαρά χιουμοριστική.
Β. Απλή αναφορά, σε γεγονότα της καθημερινής ζωής μας,χωρίς μίσος και χωρίς "καταστάσεις συνείδησης".Απλή διαπίστωση συμβάντων.Αν υπάρχει έστω και ένας από τους αναγνώστες, που δεν έχει βιώσει "περίπτωση ανεγκέφαλου" στη ζωή του, να μου το πείτε να ζητήσω εγγραφή στο βιβλίο Γκίνες!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
68. Homo metafysicus anapodeiktus xerolius
69. Homo astroplius alienufius oneiropolus
70. Homo galaxius synomospondius stratopedeysus
O in της net εποχης ![]()
Homo cablus connecticus

Υ.Γ.
Για την περίπτωση που ερωτηθώ σε προσωπικό επίπεδο,
αποσαφηνίζω ότι προσωπική άποψη δεν δύναμαι να εκφέρω,
διότι αγνοούσα την ύπαρξη του παρόντος εγχειριδίου
έως σήμερα που είδα να διαφημίζεται,
ότι το παρόν διατίθεται ως προσφορά εφημερίδος στα περίπτερα.
Edited by - RJ45 on 09/03/2014 14:04:55
Αυτός είναι ...διπλός πράκτορας
Παίζει και στους κατόχους ..εγκεφάλου και στους ..ακατοίκητους.
Δείτε για παράδειγμα τον Νικόμαχο.
Εξαιρετική περίπτωση ο αγαπημένος μου φίλος.
Φοβερός μανάβης.Και όχι μόνο.
Αλλά αδιόρθωτος.Αααα,όλα κι όλα.
Η επιμονή του να διορθώσει τα αδιόρθωτα,καθιστά τον ίδιο αδιόρθωτο.
Μια κατηγορία μόνος του:
(με πολλή αγάπη Νικ)
Homo Manavious adiorthotous.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
------------------------------
Πάμε και στο άλλο στρατόπεδο τώρα.Στους ακατοίκητους ντε..
Homo xevrakotous adiorthotous.
φοβερή κατηγορία....
όλοι τους δείχνουν και τους επισημαίνουν ότι είναι ξεβράκωτοι.
Όλοι τους προτείνουν ένα καλό βρακί...
Φτηνό έστω βρακί.Προσιτό.
Δανεικό έστω...
Αλλά αυτοί τίποτα.Αδιόρθωτα ξεβράκωτοι από άποψη.
Αυτά είναι.
Το αλατοπίπερο της καθημερινότητας μας.Τους ευχαριστούμε.![]()
![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Ξέχασες την αρίθμηση...αδιόρθωτε!
Να επιληφθείς πάραυτα!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
71.Homo xevrakotous adiorthotous.
Εντάξει τώρα?
![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μιλάμε για περίπτωση. Επιμένει να κοιτάει την καλή πλευρά των άλλων, και αδυνατεί να εκμεταλευτεί τις ευκαιρίες ακόμα και όταν οι άλλοι στήνουνε μπροστά του χαλιά. Η "αγαθοσύνη" του εκνευρίζει ακόμα και τους φίλους του, που μάταια προσπαθούν να τον ξυπνήσουν ότι ο κόσμος δεν έχει χτιστεί με ροδοπέταλα. Το ότι το κάνει εν γνώσει του και όχι επειδή είναι χαζός τον κάνει ακόμα πιο εκνευριστικό. Ο italos αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα...
quote:Αμεινία, προσπάθησα να αντιστοιχίσω τα παραπάνω τα οποία λες, με την πολιτική σκηνή της Ελλάδας, ώστε να κάνω μια αναλογία.
Μετά από αυτό το ευχάριστο διάλειμμα για διαφήμιση του Dr από τους φίλους του, λέω να επιστρέψουμε στο θέμα μας.ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Δεν θα αναλωθώ χαρακτηρίζοντας εδώ τους ...μη αντιπάλους.Ούτε έχω καμμιά διάθεση να ωραιοποιήσω κανένα μέλος.
Ούτε καν αυτά που δεν έχουν πια βήμα στο forum.Όμως θέλω να τονίσω ότι υπήρξαν μέλη, που ενώ είχα μεγάλες διαφωνίες,ιδεολογικές αλλά και συμπεριφοράς,με "ανάγκαζαν" μερικές φορές να σκεφτώ.
Να σκεφτώ για να τους απαντήσω.
Και πάει και παραπέρα.
Αυτά τα παραπάνω που λες περι αντιπαλότητας, διαφορας ιδεολογικής και συμπεριφοράς, μου έφεραν στον νου μου τον.. Κασιδιάρη.
Ο Κασιδιάρης λοιπόν είναι εκείνος ο Τραμπούκος των φόρουμ (θα σκεφτώ να ανοίξω κατηγορία Homo Kasidiarius στο άλλο θέμα) ο οποίος, όπως ο Κασιδιάρης ρίχνει δημοσίως μπουνιές χωρίς να υποφέρει καμία συνέπεια, έτσι και αυτός τραμπουκίζει μέλη του φόρουμ, χωρίς πάλι να υποφέρει κάποια συνέπεια.
Αρκεί βέβαια τουλάχιστον το άτομο το οποίο τραμπουκίζει να είναι κάποιο τύπου Κανέλλη, δηλαδή αντιπαθές σε μερίδα του κόσμου ή/και αμφιλεγόμενο ή απλά αδιάφορο, αλλιώς αν δεν ήταν έτσι μπορεί μεν πάλι να μην υπέφερε έννομες συνέπειες, όμως η ίδια η πολιτική σκηνή θα τον ξέρναγε στο τέλος λόγω του οτι θα πήγαινε αντίθετα στο "λαϊκό αίσθημα".
Αυτό το άτομο μπορεί να λογιστεί ως αντίπαλος, και βέβαια δεν μπορεί να αντιμετωπιστή με κλωτσιές και μπουνιές.
Έχουμε λοιπόν έναν δημοσιογράφο, ονόματι Τράγκα, τον οποίο έχω καταλήξει να συμπαθώ, ο οποίος βγάζει τον Κασιδιάρη στην τηλεοράση και του κάνει και 2-3 πολιτικές ερωτήσεις, όπως, με ποιες άλλες χώρες έχει έρθει η Χ.Α. σε επικοινωνία (στα πλαίσια της διαμόρφωσης της εξωτερικής της πολιτικής);
Απάντηση: Καμία.
Τι μας δείχνει αυτό;
Οτι αν θέλεις να νικήσεις αντιπάλους επίπεδου Κασιδιάρη, αρκεί να τους αντιμετωπίσεις στο πολιτικό επίπεδο, και θα τους κάνεις σκόνη, αν βέβαια το κατέχεις.
Αν πάλι μπεις στο τριπάκι "τους", αυτό δηλαδή της μπουνιάς και της φωνασκίας, τότε δεν πετυχαίνεις μάλλον τίποτα. Και σε αυτό το πεδίο μπορείς να βρεις και υποστηρικτές τους, καθώς ο Κασιδιάρης -ο κάθε Κασιδιάρης- έχει ορισμένα άτομα που γουστάρουν ρε παιδί μου τον τρόπο που φωνάζει και τους "ισοπεδώνει" όλους. Οπότε τι θα κάνεις, θα φωνάζεις και εσύ; Όχι. Θα τον αντιμετωπίσεις πολιτικά.
Ο άλλος τρόπος δράσης είναι αυτός της κυβέρνησης, να τον μπαινοβγάζει από την φυλακή (τον κάθε Κασιδιάρη) χωρίς να έχει στοιχεία και χωρίς να έχει αντιμετωπίσει το λαϊκό αίσθημα.
73.Homo Kasidiarius
Edited by - Πύρινος on 13/03/2014 22:52:29