- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ερίωπας
quote:
Το περίεργο είναι ότι ο ΛΑΤΕΙΝΟΣ αριθμολογούμενος μας δίδει 666.
Η λέξη Λατείν (πληθ. στην αραβική) όμως η λέξη λατομείο ετυμολογείται στην Ελληνική από τη λέξη ΛΑΑΣ-ΛΑΣ (Λίθος-πέτρα) ΚΑΙ (ΤΕΜΝΕΙΝ = Κόπτω) άραγε ???? η Ελληνική ρίζα προηγείται της Αραβικής.
(εγκυκλοπαίδια ¨Ηλιου)
mc
quote:Περίμενε ποτέ το θηλυκό στοιχείο για να περιμένει και μάλιστα σε τόσο μεγάλο θέμα;
Το θηλυκό στοιχείο, και συγκεκριμένα η μητέρα γη μας δεν μπορεί άλλο να περιμένει. Έχει εξαντλήσει τα όριά της και δεν το έχει σκοπό να αφανιστεί. Αυτή θα προχωρήσει στην επόμενη διάσταση με ή χωρίς εμάς. Γι'αυτό καλά θα κάνουμε να σταματήσουμε να το ρημάζουμε αυτό το θηλυκό που όλους μας τρέφει και τρέφεται (ή μάλλον "κατασ-τρέφεται) από μας, να βρούμε εκείνη την ισορροπία στην οποία αναφέρθηκες παλιότερα μεταξύ των δύο φύλων, να ρίξουμε και καμιά ζεμπεκιά (αφού είσαι τόσο του γλεντιού) μπας και ξεσκουριάσουμε και αυξήσουμε καμιά δόνηση και ποιος ξέρει...μπορεί να περάσουμε κι'εμείς τις εισαγωγικές μας εξετάσεις σε μια νέα πραγματικότητα...
quote:
Αν πάλι νομίζεις ότι ο RAVI θα σου δώσει μεγαλύτερη προσοχή, κάνε Του και Αυτού τα παράπονά σου. Αν δεν θέλεις να Τον ονομάζεις Ravi γιατί δεν σου κάθεται καλά το σανσκριτικό όνομα του Ήλιου, πές Του «Χριστέ μου , θέλω να επέμβεις στον «Μέγα Ιδεολογικό Πόλεμο» και να τους δείξεις κίτρινα κάρτα. Δεν μπορεί να επιτρέπεις Εσύ να συνεχίζεται αυτός ο διάλογος και εμείς οι δύστυχες γυναίκες να παραμένουμε αγνοημένες. Και αυτός ο Ερίωπας τώρα τελευταία δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Πότε στην Δύση είναι και πότε στην Ανατολή τον βρίσκεις.»
Εγώ στον Χριστό προσεύχομαι και Αυτόν κουβαλάω στην καρδιά μου. Είναι μάλλον και ο μοναδικός που με ακούει.
quote:
Λοιπόν φίλη μας, τώρα που τελείωσε ο Γάμος του Καραγκιόζη στην Κολχίδα , ο Ερίωπας ετοιμάζεται για επίσκεψη στο Κρυστάλλινο Βουνό να ρίξει μια ζεμπεκιά 52 χιλιομέτρων..
Θέλω να μας πεις κι'άλλα για το Κρυστάλλινο Βουνό. Μιλάς για το ίδιο βουνό που περιέχει έναν κρύσταλλο για τον καθένα μας που έρχεται σ'αυτόν τον κόσμο...;
quote:
Α ρε Κόλχα Αχμαντινεντζάντ τι έχεις να τραβήξεις έτσι και τον αρχίσεις τον δικό σου Μέγα Ιδεολογικό Πόλεμο. Δεν ...σου λέω τίποτα, θα αλλαξοπιστήσεις και θα βαπτιστείς επιτόπου Έλληνας.
Η ομιλία του στα ΗΕ, τον περασμένο Σεπτέμβρη για όσους δεν τη διάβασαν.
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1024097.html
ΚΟΧΛΕΣ
ΚΟΛΧΕΣ
ΓΟΛΓΕΣ
GOLGES
ΓΟΛΓΟΣ ΛΙΘΟΣ
ΓΟΛΓΟΘΑΣ (τόπος θανάτου, κρανίου τόπος)
GOLGO-LETH ( Hebrew for Γολγοθάς)
GULGA-LETH (Anamaic for Γολγοθάς)
GILGAMESH….ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ;
ΚΥΤΟΣ (το βάθος)
ΚΥΤΟΣ (το κούφιο, το κυφό)
ΚΥΦΗ (το κεφάλι, οι Κρήτες)
ΚΥΤΑΙΑ (Πόλις της Κολχίδος, πατρίδα της Μήδειας, είσοδος στον κάτω κόσμο;)
ΚΥΤΤΑΡΟΙ (Οι Σφήκες, παλαιοί κάτοικοι της Κύπρου)
ΚΥΤΟΣ (η επιδερμίς, δηλαδή θώρακας)
Κάποιο σχόλιο;
Ερίωπας
quote:
Κηφεύς
Φίλε Sesostris
Σ'ευχαριστώ για τις επιβεβαιώσεις .
Αν θέλεις να επιβεβαιώσεις (ή να απορρίψεις, συμπληρώσεις κλπ.), κάτι στο παραπάνω τελευταίο μήνυμά μου, μπορείς βέβαια να το κάνεις.
Φίλε Κηφεύ αυτό που με έχει μπερδέψει είναι η τελευταία αναφορά σου στην λέξη "lata" = لت = "εκονιοποίησε" όπως την μετέφερες από το Αραβο-Ελληνικό λεξικό Θαλασσινού - Κάμελ .
Όπως είχα αναφέρει και στο προηγούμενο μήνυμά μου , το λεξικό αυτό δεν το έχω εδώ , αλλά στην Αθήνα . Έτσι λοιπόν για τις μεταφράσεις μου από τα Αραβικά χρησιμοποιώ το “Google Traslate” . Αναζητώντας λοιπόν εκεί τις σχετικές λέξεις που προαναφέρθηκαν , επήρα τα κάτωθι αποτελέσματα .
Λατόμος =الحفار= al chafar
Λατομείο= المحجر = al mouchagar
Kονιορτοποιώ = هشم = hashm
Kονιοποιώ = امتزج = amtazig
Αναμειγνύω = مزيج = mouzyg
Και για μεν το "mouchagar" δεν έχω καμία αμφιβολία , αφού "chagara" είναι η πέτρα , για τα υπόλοιπα όμως δεν γνωρίζω τι να υποθέσω , ποιο από τα δύο είναι το σωστό το لت ή το امتزج ; Εκτός και αν το “Google Traslate” δίνει τις λέξεις της καθομιλουμένης .
*
quote:
Terity
Θέλω να μας πεις κι'άλλα για το Κρυστάλλινο Βουνό. Μιλάς για το ίδιο βουνό που περιέχει έναν κρύσταλλο για τον καθένα μας που έρχεται σ'αυτόν τον κόσμο...;
Concerning the Crystal Mountains in Zulu oral tradition, these sacred mountains are the source of all knowledge on planet Earth. To the Zulu, knowledge is a living force. The Zulu say that when you learn something, your knowledge does not just stay in your mind. It flows like smoke to a place called the Land of the Mysteries. In the land of the Mysteries, there are huge, gigantic mountains of crystal called 'The Mountains of Light'. Smoky-like knowledge flows into the land of the mysteries, and crystallizes, attaching itself to the Mountains of Light. Thus, new knowledge adds on the shining brilliance of the Crystal Mountains.![]()
Ερίωπας
quote:
Sesostris
αφού "chagara" είναι η πέτρα
και ...Χαγκάρ(α) η συμπάθεια του Αβραάμ![]()
...λες να ήταν Κόλχα;![]()
Φίλε SESOSTRIS, με τον τρόπο που αναπτύσσουμε το θέμα τελευταία, καταφέραμε τουλάχιστον και απομακρύναμε την ορνιθοκόρυττη ταξιαρχία και τον υπόλοιπο καρνάβαλο του φόρουμ.
Τι γνωρίζεις για την Κάαμπα;
Ερίωπας
quote:quote:
Terity
Θέλω να μας πεις κι'άλλα για το Κρυστάλλινο Βουνό. Μιλάς για το ίδιο βουνό που περιέχει έναν κρύσταλλο για τον καθένα μας που έρχεται σ'αυτόν τον κόσμο...;Concerning the Crystal Mountains in Zulu oral tradition, these sacred mountains are the source of all knowledge on planet Earth. To the Zulu, knowledge is a living force. The Zulu say that when you learn something, your knowledge does not just stay in your mind. It flows like smoke to a place called the Land of the Mysteries. In the land of the Mysteries, there are huge, gigantic mountains of crystal called 'The Mountains of Light'. Smoky-like knowledge flows into the land of the mysteries, and crystallizes, attaching itself to the Mountains of Light. Thus, new knowledge adds on the shining brilliance of the Crystal Mountains.
Ερίωπας
Έχω την εντύπωση ότι μιλάς για το Ακασικό Αρχείο. Κάνω λάθος;
quote:
Φίλε Κηφεύ αυτό που με έχει μπερδέψει είναι η τελευταία αναφορά σου στην λέξη "lata" = لت = "εκονιοποίησε" όπως την μετέφερες από το Αραβο-Ελληνικό λεξικό Θαλασσινού - Κάμελ .
Όπως είχα αναφέρει και στο προηγούμενο μήνυμά μου , το λεξικό αυτό δεν το έχω εδώ , αλλά στην Αθήνα . Έτσι λοιπόν για τις μεταφράσεις μου από τα Αραβικά χρησιμοποιώ το “Google Traslate” . Αναζητώντας λοιπόν εκεί τις σχετικές λέξεις που προαναφέρθηκαν , επήρα τα κάτωθι αποτελέσματα .Λατόμος =الحفار= al chafar
Λατομείο= المحجر = al mouchagar
Kονιορτοποιώ = هشم = hashm
Kονιοποιώ = امتزج = amtazig
Αναμειγνύω = مزيج = mouzyg
Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος, φίλε Sesostris, που σου έγραψα να ρίξεις και εσύ μια ματιά.
Πρόσεξα και εγώ αυτή τη διαφορά μεταξύ της μετάφρασης του λεξικού των Κάμελ-Θαλασσινού και του “Google Translate”, και η μόνη ερμηνεία που έδωσα (για τη διαφορά αυτή της μετάφρασης) είναι ότι το λεξικό του Θαλασσινού (που είναι έκδοσης 1950) δίνει παλαιότερη ερμηνεία (θα την έλεγα καθαρεύουσας αν όχι αρχαίζουσας), ενώ το “Google Translate”, δίδει ερμηνεία της νυν καθομιλουμένης. Εξ άλλου βλέπεις στο σκανάρισμα που έκανα από το λεξικό του Θαλασσινού δείχνει του λόγου το αληθές.
Αυτή τη διαφορά, κατά τη γνώμη μου την θεωρώ θετική, διότι δείχνει παλαιότερη ερμηνεία, η οποία πιθανότατα να χρησιμοποιείται σήμερα σπάνια.
Φιλικά
Κηφεύς
Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά.
Φιλικά
Κηφεύς
Η ΝΑΣΑ εντυπωσιάστηκε γιατί διαπίστωσε ότι ήταν το ίδιο αντικείμενο που είχε φωτογραφήσει ένας δορυφόρος της προγενέστερα.
Πολλές εικόνες, σχόλια, αναλύσεις αλλά και μικρά αποσπάσματα από αυτό το βίντεο σε μορφή quicktime, μπορείτε να δείτε, να διαβάσετε και να "κατεβάσετε" στον υπολογιστή σας από την παρακάτω διεύθυνση:
http://www.rense.com/general19/new.htm