ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρόσκληση στην εκπομπή Όι Πύλες του Άνεξήγητου' - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πρόσκληση στην εκπομπή Όι Πύλες του Άνεξήγητου' - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

galadriel14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
03/12/2004, 08:31:20
Εν πάσει περιπτώσει

αυτή είναι μια ανοιχτή πρόσκληση, που για όποιους λόγους κι αν γίνεται, δεν δεσμεύει κανέναν....

όποιος θέλει συμμετέχει και όποιος δεν θέλει δεν συμμετέχει...

τα υπόλοιπα δεν αφορούν το παρόν θέμα συζήτησης νομίζω, και πολύ λυπάμαι και ζητάω συγνώμη για το ότι συνέβαλα να λοξοδρομήσει κάποια στιγμή η πορεία της συζήτησης....

το θέμα της ενημέρωσης γύρω απ'αυτά τα θέματα, απ' την άλλη είναι ένα δίκοπο μαχαίρι....

γιατί είναι άλλο να ενημερώνεις για την δράση πανεπιστημιακών ομάδων με έκφραση στο χώρο του μεταφυσικού και άλλο να ενημερώνεις για εκπομπές που όπως και να το κάνουμε έχουν και κερδοσκοπικό χαρακτήρα...

για την συγκεκριμένη μάλιστα εμφάνιση υπήρχε μία ενημέρωση στο....

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3591&whichpage=4&ARCHIVE=

αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν υπήρχε ούτε καν η αντίστοιχη ενημέρωση για άλλη εκπομπή της πρωϊνής ζώνης, εάν βεβαίως οι πληροφορίες μου είναι σωστές, καθώς δεν είμαι θιασώτης των πρωϊνών εκπομπών και έτσι δεν μπορώ να γνωρίζω από πρώτο χέρι...

...(άλλο η μόνιμη αντιγραφή και άλλο η κατά περίπτωση και όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, γιατί ξέρω τι σκέφτεσαι τώρα...)

Θηλυκά,Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

AngelosΜέλος
03/12/2004, 09:48:30

quote:

ΦΙΛΕ ΑΓΓΕΛΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ????????????

Για τις λαμπρές εξαιρέσεις abatargr, για τις λαμπρές εξαιρέσεις.

Και μια και σε έχω σε mode συνδιάλεξης. ΓΙΑΤΙ γράφεις παντα με κεφαλαία ?
αδυνατώ να πιστέψω οτι δεν γνωρίζεις διαδυκτιακό savoir vivre. Η υπόθεσή μου
είναι οτι θέλεις να δηλώσεις κάτι. Έπεσα κοντά η τζίφος η θεωρία συνομωσίας ?

Αγγελος.

AngelosΜέλος
03/12/2004, 09:49:48

quote:

ΦΙΛΕ ΑΓΓΕΛΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ????????????

Για τις λαμπρές εξαιρέσεις.

Αγγελος.

03/12/2004, 12:24:36
quote:
για την συγκεκριμένη μάλιστα εμφάνιση υπήρχε μία ενημέρωση στο....

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3591&whichpage=4&ARCHIVE=

αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν υπήρχε ούτε καν η αντίστοιχη ενημέρωση για άλλη εκπομπή της πρωϊνής ζώνης, εάν βεβαίως οι πληροφορίες μου είναι σωστές, καθώς δεν είμαι θιασώτης των πρωϊνών εκπομπών και έτσι δεν μπορώ να γνωρίζω από πρώτο χέρι...

Αγαπητή galadriel, θεωρείς πραγματικά ότι στο σύνδεσμο, στον οποίο μας παρέπεμψες, υπάρχει "Ανακοίνωση"

Παρηγοριά στον άρρωστο θα το χαρακτήριζα...

Εν πάσει περιπτώσει, κάποτε γίνονταν ολόκληρες συζητήσεις για τέτοια θέματα:

"ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha

...ίσως ήταν άλλες εποχές.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

03/12/2004, 15:45:54
Γι' αυτό και δεν χρησιμοποίησα την λέξη "ανακοίνωση" αλλά "ενημέρωση".... έτσι κιόλας που ήταν γραμμένο άντε να καταλάβει κανείς τι έπρεπε να δει....

κι ούτε καν παρηγοριά στον άρρωστο θα σου 'λεγα.... πιο πολλούς ενημέρωσα εγώ με το κινητό (προς μεγάλη χαρά της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιώ) εκείνο το βράδυ παρά η "ενημέρωση"....

είναι που μας τρώει και η μυστικοπάθεια ώρες ώρες....

τώρα για τις άλλες εποχές αυτό ακριβώς νομίζω... ότι ήταν άλλες.

δεν έχει κανένα νόημα να κάνουμε τέτοιες συγκρίσεις, χρειάζεται να εστιάζουμε κάθε φορά στο τώρα. Ούτε να κλαίμε για το παρελθόν, ούτε να σκεφτόμαστε συνεχώς το μέλλον...

θα δείξει πάντως...

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !

03/12/2004, 15:52:28
quote:

gretel που έχεις τη μύγα και να τη φέρεις πίσω.

Οταν θέλεις επίπεδο, τηλεφωνάς σε 2-3 Ιστορικούς σε 2-3 αρχαιολόγους,
σε 2-3 θεολόγους, σε 2-3 ψυχολογους και μαζέυεις ανθρώπους που εχουν μελετήσει το θέμα και έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό.

Τωρα θα μου πεις ποιός σοβαρός θα πάει να φανεί η φάτσα του κάτω απο τον
τίτλο
"Το θέμα της ερχόμενης εκπομπής 4 Δεκεμβρίου 2004 ημέρα Σάββατο, θα εξετάσει τα ΙΕΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ. Θα ερευνήσουμε τις προέλευση τους και θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το ανώτατο επίπεδο που αποδεικνύεται πως κατείχαν οι πρόγονοί μας."
Συνεπώς ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !

Οπότε λοιπόν απευθύνονται στον κάθε πικραμένο του εσωτερικά που γράφει ανώνυμα τις κοτσάνες του για να κάνει πλάκα (και θα πρέπει να συμφωνήσεις οτι παρά τις λαμπρες εξαιρέσεις η πληοψηφία τέτοια είναι).

Νομιζω οτι αυτο δηλώνει κάτι για το επίπεδο της εκπομπής.

Ηταν τώρα πιο σαφές ?
Νιώθεις ακόμα θιγμένη ?
Μηπως θεωρείς οτι το esoterica πρεπει να νιωθει κολακευμένο για την προσκληση ?
Για ρώτα μερικα στελέχη (ξέρεις απο αυτούς που ξοδευουν χρημα και χρονο για να συντηρουν το esoterica) τι γνώμη έχουν για τετοιου στυλ εκπομπές.

Αγγελος.

ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΡΕΛΛΟ, ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ "ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ" ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΤΟΥΣ" ΩΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΠΟΛΛΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΠΙΚ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΓΕΛΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
03/12/2004, 20:49:16
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΙΣΗ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ.

ΦΙΛΕ ΑΓΓΕΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

03/12/2004, 21:04:31
Zadok πράγματι,
δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση στα forums για τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Οι λόγοι - πολλοί.
Αφενός η απόφασή μας να δεχτούμε την πρόσκληση της εκπομπής, καθώς και η ίδια η πρόσκληση, είχαν αφήσει ένα όχι και τόσο μεγάλο χρονικό περιθώριο για να γίνει μία επίσημη ανακοίνωση, καθώς όλες εκείνες τις ημέρες γινόντουσαν τέτοιες τεχνικές εργασίες στα forums, που αν δεν ολοκληρωνόντουσαν επιτυχώς, κινδύνευε το forum να τεθεί εκτός λειτουργίας για αρκετές ώρες ή και μια - δυο ημέρες. Γιαυτόν τον λόγο άλλωστε, υπήρξαν κάποιες σύντομες διακοπές στη λειτουργία των forums, ακριβώς εκείνη τη χρονική περίοδο.

Επίσης, δεδομένης της μεγάλης συμμετοχής των μελών, στα τόπικ εκείνα όπου γινόταν συζήτηση για τις εκπομπές της σειράς "ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" θεωρήσαμε φυσικό, ότι τα περισσότερα μέλη θα έβλεπαν ούτως ή άλλως την εκπομπή.
Αυτό, σε συνάρτηση με το γεγονός, πως οι προηγούμενες εκπομπές οι οποίες είχαν γίνει υπό τη φιλοξενία της κυρίας Δρούζας, απαιτούσαν λόγω περιστάσεων την δική μας ειδοποίηση, διότι κανείς δεν γνώριζε πως οι εκπομπές εκείνες θα πραγματευόντουσαν ένα θέμα συναφές με αυτό του ESOTERICA και οτι θα είχαν αντιπροσώπους μας, ως βασικούς προσκεκλημένους, αλλά και βέβαια, είχε από πολύ νωρίς ζητηθεί η βοήθειά μας, για την οργάνωση του περιεχομένου εκείνων των εκπομπών.

Τέλος, όσον αφορά την εμφάνιση του υπέυθυνου του ESOTERICA σε πρωινή εκπομπή τον μήνα Νοέμβριο, εκτός από το γεγονός της πολύ καθυστερημένης χρονικά ειδοποίησης, δεν υπήρχαν στοιχεία για το ποιά ώρα ακριβώς θα γινόταν η εμφάνιση, ούτε και για το πόσο θα κρατούσε. Πράγματι, αν και αρκετά ουσιαστική, η παρουσία μας στη συγκεκριμένη εκπομπή κράτησε μόνο 20 λεπτά, λόγω ελλείψεως τηλεοπτικού χρόνου.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

03/12/2004, 23:46:52
Αγαπητή galadriel,

θέλω να ελπίζω ότι ο γραπτός μου λόγος δεν "ακούστηκε" σαν κλάμα για κάποιο παρελθόν ή σαν ουτοπική προσδοκία ενός μακρινού μέλλοντος.

Έχεις δίκιο πάντως, ότι "θα δείξει"... Πάντα γίνεται αυτό.

amalia, και πάλι ευχαριστώ για τις περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ελπίζω πραγματικά να αξιοποιηθούν εποικοδομητικά κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες απ' ότι φαίνεται θα δοθούν και μελλοντικά και εφ' όσον ολοκληρωθούν οι εργασίες στον παρόντα χώρο αισίως.
Νομίζω ότι αξίζει...

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

04/12/2004, 02:02:33
Zadok, το να υπάρχουν εκπομπές οι οποίες πραγματεύονται αυτά τα οποία συζητούμε εδώ, το να υπάρχουν και άλλα site, το να δημιουργούνται περιοδικά και βιβλία με θεματολογία τέτοια, είναι βήματα που μπορούν να πάνε τον κόσμο πιο μπροστά.

Βέβαια, πάντα θα υπάρχουν οι επιτήδειοι που θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη και μόνο, γιατί ακόμα και ο κόσμος που ασχολείται με τη μεταφυσική δεν είναι όλοι Δον Κιχώτες...

Εύχομαι αυτός ο νέος κύκλος που άρχισε φέτος από το alter, να συνεχίσει και επίσης εύχομαι να δούμε ανάλογες κινήσεις κι από άλλα κανάλια. Πιστεύω πως όλοι έχουμε να πάρουμε κάτι από αυτό.

Οσο για το ESOTERICA, ελπίζω να συνεχίζει να βάζει το λιθαράκι του σε αυτήν την πανανθρώπινη προσπάθεια, και να αξιοποιεί κάθε τέτοια ευκαιρία με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

04/12/2004, 04:25:47
Μία τελευταία προσθήκη από το παρελθόν και σε σχέση με την προηγούμενη αναφορά μου:

Πρόσκληση για Συμμετοχή σε Εκπομπή !

3 Άλφα

04/12/2004, 07:43:35
Καλημέρα...

quote:
θέλω να ελπίζω ότι ο γραπτός μου λόγος δεν "ακούστηκε" σαν κλάμα για κάποιο παρελθόν ή σαν ουτοπική προσδοκία ενός μακρινού μέλλοντος.

zadok δεν αναφερόμουν σε σένα σ'αυτό το σημείο απλά απαντούσα με αφορμή το δικό σου μήνυμα.... και φυσικά πάντα δείχνει...!

πολύ πάντως θέλω να δω την προσέγγιση των Ιερών Τριγώνων σήμερα...

... αν δεν αποκοιμηθούμε πριν με τίποτα κινούμενα σχέδια...

Θηλυκά, Galadriel

WARNING !

04/12/2004, 12:36:21
Καταρχας να ευχαριστησω τον ανθρωπο που καθησε και συνεταξε το μηνυμα της προσκλησης για την προσπαθεια του και να ευχηθω καλη επιτυχια στην εν λογω τηλεοπτικη εκπομπη.

Επισης να αναφερω και δυο λογια κλεινοντας μεσα σε αυτα μια θεση αλλα και εναν προβληματισμο:

Ερχεται καποιος ανθρωπος και κανει δημοσια μια ανοιχτη προσκληση για κατι που νομιζει οτι ενδιαφερει τους ανθρωπους στους οποιους απευθυνεται.Αυτο κανει αυτος.Εσυ τι κανεις;
Τι ειναι αυτο που χαρακτηριζει την δικη σου συμπεριφορα ως ορθη και του αλλου λαθος;Κι αν ακομα εσυ πιστευεις οτι εχεις βρει την 'υγεια' σου στην θεα του 'αρρωστου' γιατι αντιδρας με περισση αηδια;

Απαξιωτικοι χαρακτηρισμοι και υποτιμητικα αγενεις συμπεριφορες δεν συναδουν με την σταση που πρεπει να εχει ενας ερευνητης της αληθειας.Ο ερευνητης ακουει, παρατηρει, επεξεργαζεται και επιλεγει παντα με αγαπη προς την αληθεια αλλα και τον εαυτο του.

Μπορει καποιος να εκφρασει τις αποριες του,τους προβληματισμους του, να ζητησει διευκρινησεις για κατι που δεν αντιλαμβανεται ως ορθο αλλα μεσα σε πνευμα ευγενειας.Ακομα και η ευκαιρια που διδεται σε ανθρωπους να καταθεσουν, εαν φυσικα το θελουν, την αποψη τους μεσα εδω για την οποια προσπαθεια ειναι μια προκληση να επηρεασουν και οχι να επηρεαστουν.

Δεν απορριπτουμε τον ερωτα επειδη μας γεννα αποτροπιασμο η πορνογραφια, οπως εχει πει και ο Χ.Γιανναρας.

04/12/2004, 13:14:38
Με το παρόν μήνυμα, κλείνει και το θέμα αυτό που αφορούσε την

ανοιχτή πρόσκληση στα μέλη του ESOTERICA, να παραστούν ως κοινό στο πλατώ της εκπομπής "ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ", σήμερα το βράδυ
.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το alter για την πρόσκληση αυτή, και να καλωσορίσω τον υπέυθυνο που βρίσκεται πίσω από το όνομα μέλους "Πύλες του Ανεξήγητου" στις συζητήσεις μας.

Δεν μπορώ ωστόσο να κρύψω την λύπη μου, για κάποια όχι και τόσο ευγενικά μηνύματα υπόδοχής, τα οποία διάβασα στο παρόν θέμα. Διότι, ενώ κάθε ένας από εμάς είναι ελεύθερος να ασκήσει την κριτική του, καλή ή κακή, δεν πιστεύω πως χρειάζεται αυτή η κριτική να προσβάλλει το χέρι, το οποίο απλώνεται μπροστά του, εκφράζοντας μία πρόσκληση.

Εύχομαι τέλος καλή επιτυχία στην αποψινή εκπομπή, αλλά και σε όλους όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να παρευρεθούν στο κοινό, να έχουν μία δημιουργική συμμετοχή και να περάσουν ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον βράδυ.

κάνε κλικ!