- 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
σου και έχεις ξεφύγει...
Βλέπεις, κι εμένα η δουλειά μου, με πληροφορική έχει να κάνει...
Για κακή σου σύμπτωση.... ;Έκανα υπολογιστές απο το 1979!!!!!
Τεχνικό λύκειο και η βασική δυαδική μέτρηση, έχει να κάνει με κενό
(τρύπα, που λέγαμε παλιά) σαν μηδέν και αχτύπητο, σαν γραμμή...Όλα
τα νούμερα, περνάνε απο αυτό...Το 6 ειδικά στην τελευταία στοιβάδα,
έχει την μορφή που λέω, γιατί στις άλλες, γίνεται άλλα νούμερα και
δεν φαίνεται καλά, αλλά στην 3η στοιβάδα, πάντα το 6 συμβολίζεται με δυο γραμμές....
Εκτός απο το να μας δειχνεις πόσο χάνεις την ψυχραμία σου, πιστεύεις
ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο;
Το μπάρ κόντ,είναι ή δεν ειναι το 666;Υπάρχει παντού και σφραγίζει
ακόμη και ανθρώπους...Έχω αναφέρει περιπτώσεις, ενώ για μόδα,φορούνται σε ..κεφάλια, μπλούζες, σώματα και άλλα..Το κάνανε
μόδα, τόσο κάφροι που είμαστε...
Το πόσο καλό είναι θα φανεί σύντομα...
η WesternDigital , οχι καμια εταιρεια τρυπα , αλλα πολυεθνικη
η Microsoft , αν και υπαρχουν και κουτια στα οποια εμφανιζει 2 και 3 τυπους κωδικων
η Lenovo , πρωης IBM notebook department
η autodesk 
παλι microsoft , η εττικετα των Windows XP
βλεπουμε λοιπον οτι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ να χρησιμοποιησουνε τον κωδικο τυπου UPC , λογω της παγκοσμιας διασπορας των γραφειων τους αλλα και των προι¨οντων τους , ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ και δεν το κανουν γιατι υπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι καθως ο UPC κωδικος ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ αφου ειναι σχεδιασμενος πολυ πριν το 1980 (εαν θυμαμαι καλα) !!!!!
για τους θεοπληκτους ομως , αυτες ολες οι εταιρειες προφανως ειναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ Εταιρειες ή ανηκουν σε μοναστηρια ΧΑΧΑΧΑ να υποθεσω ΚΑΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΜΕΡΙΑ ???? ΧΑΧΑΧΑ
δυστυχως οι φωτογραφιες ειναι με webcam, μεχρι εκει που φτανει το καλωδιο και δεν ειναι πολυ καλες , αλλα νομιζω οτι και η κακη ποιοτητα τους ειναι αρκετη για να βγουν συμπερασματα.
////////////////////////////
αγαπητοι συντονιστες του φορουμ , εαν δημιουργω προβλημα με τις φωτογραφιες , κατανοω πληρως την ενεργεια σας να τις διαγραψετε και εχετε την συγκαταθεση μου , απλα εαν ειναι δυνατον αφηστετες 1-2 μερες για να δουνε ολοι οι χρηστες οτι δεν ισχυουν τα περι 666 και barcode !!! - ευχαριστω
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Edited by - makfor on 16/07/2009 09:31:29
quote:
trexa
Εγώ φιλε μου makfor, βλέπω ότι έχεις χάσει προ πολλού την ψυχραιμία
σου και έχεις ξεφύγει...
Βλέπεις, κι εμένα η δουλειά μου, με πληροφορική έχει να κάνει...
Όπως βλέπεις αγαπητέ makfor , o trexa ή είναι πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης ή διχασμένη προσωπικότητα, ή κάθε φορά απαντά και κάποιος άλλος με το ίδιο nick name......
Μέχρι χτες δηλώνε δημοσιογράφος......
Στην φόρμα του γράφει πως τον λένε Κώστα, και λέει πως το είχε γράψει γιατί όταν πρωτομπήκε φοβόταν το internet επειδή ήταν άπειρος από αυτά αλλά το κανονικό του είναι Βαγγέλης, τώρα πως το αντικειμενό του είναι η πληροφορική από το 1979 {αν και λέει πως είναι 42 ετών} και ήταν άπειρος όταν μπήκε εδώ......μόνο αυτός ή αυτοί...... το ξέρουν...... ![]()
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
Έκανα υπολογιστές απο το 1979!!!!!
Τεχνικό λύκειο και η βασική δυαδική μέτρηση, έχει να κάνει με κενό
(τρύπα, που λέγαμε παλιά) σαν μηδέν και αχτύπητο, σαν γραμμή..
XAXAXA πραγματι , η βλακεια δεν νικιεται με τιποτα !!! και ? μετα εγινες τι??? δημοσιογραφος μηπως ? για να παραπληροφορης τον πολιτη ? για πες μετα τι εκανες ???
ΡΕ ΣΥ , ηρθα να σου πω εγω ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ για την δουλεια σου ? (οποια και εαν ειναι ΑΥΤΗ ) ηρθα ??? παντως εσενα (τα οσα λες) θα τα χρησιμοποιησω στο μεταπτυχιακο που θα κανω στην κοινωνιολογια , εισαι απεχτος !!!! ΚΑΝΕΙΣ ενα μεγαλο λαθος , σε οτι αφορα τον τροπο αναπαραστασης του 6 και του τροπου αναπαραστασης του γραμμωτου κωδικα. και οχι το BARCODE δεν ειναι το 666 !!!γιατι δεν υπαρχει , καθεστε και ακουτε τις μπουρδες που λεει ενας φοβισμενος ανθρωπος πριν απο 2000 χρονια
ΡΕ αθεοφοβε , η τρυπα - κενο , ΑΝΑΠΑΡΥΣΤΑ ΤΟ 0/1 ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΡΙΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ που υπαρχαν τοτε , γιατι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟ συστημα για την ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ !!!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ , ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣΥΜΑΝΤΑ !!!!
δυαδικη μετρηση ??? ΧΑΧΑΧ ΟΚ οτι πεις ... με τρελους δεν τα βαζω !!! εχεις μπερδεψει το Β με το Π !!!
το ΔΥΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ Ειναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!!
ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ "1010011010" για πες , και βρες μου ομοιωτητες στο μοτιβο του αριθμου ... για πες ποιος ειναι ΣΤΟ ΔΕΚΑΔΙΚΟ μας συστημα !!!
η αγνοια και η ημιμαθεια αυτα κανει φιλοι μου , σας κανει να πιστευετε οτι σας σερβισουν ΧΩΡΙΣ καμια αντισταση και χωρις καμια λογικη !!! χαλαλη σας και το 666 και οτι αλλη μπουρδολογια πιστευετε , ΣΑΣ αξιζουν,για εσας εγιναν ολα αυτα , για να ζητε μεσα στον φοβο της βλακειας ...
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ και ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ , εαν θελετε να ειστε ανθρωποι και αφου διαβαστε και μαθετε , τοτε ξεχωριστε τις γνωσεις απο τις βλακειες , ΤΟΤΕ και μονο ΤΟΤΕ ακομη και η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ θα ειναι ΚΑΘΑΡΗ , εως τοτε ομως μη τρωτε το κουτοχορτο που σας δινουν , αντισταθειτε
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Edited by - makfor on 16/07/2009 10:29:28
το barcode με την γνωστη του μορφη , εχει ηδη καταργηθει , απλα η αντικατασταση του θα αργησει , υπαρχουν ηδη απο το 1980 μελετες και ερευνες προς αλλες κατευθύνσεις , η μια ειναι ο κωδικας τριων διαστασεων (οσοι εχουν δει κατι τετοιο ειναι κατι σαν μουτζουρα) και το RFID , το οποιο και θα επικρατησεις , οπου ειναι εττικετα που εχει εκτος απο πληροφορια και μνημη αλλα μπορει και να ανταλασει δεδομενα , ας φανταστουμε ενα φορτηγο που το εχουμε γεμισει προϊοντα , χωρις να τα καταγραφουμε ή να τα μετραμε και με ενα μηχανημα το "συμαδευουμε" και αμεσως μας λεει τι ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ στην καροτσα!!! με μια κινηση , φυσικα κατι τετοιο εχει ενα μεγαλο αρνητικο την μειωση θεσεων εργασιας στις αποθηκες , αλλα και την αυξηση στις εταιρειες που θα ασχολουνται με τετοια συστηματα !!! αδικο μεν αλλα φυσικο επακολουθο δε , καθως η βιομηχανικη επανασταση αυτο κανει εδω και 100 χρονια !!!
η θεοποιηση αντικειμενων , η δεμονοποιηση ετικετων και διαφορα αλλα , ειναι απλα βλακωδες και εαν θετε αποτελει ειδωλολατρεια !!! εχετε χασει και τα αυγα και τα πασχαλια !!! εαν υπηρχε θεος σιγουρα δεν θα υπηρχε διαβολος , ακομη και εαν υπηρχε διαβολος , τοτε σιγουρα δεν θα μιλουσαν για υλικα αγαθα και ετικετες και αλλα , το παιχνιδι θα ηταν αλλου, ΕΤΥΧΩΣ ομως για ΜΑΣ , δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα , αρα ναι μεν ο καθενας καλα κανει και εχει την πιστη του αλλα ας μη ξεγελιομαστε απο τους επιτιδιους που ΑΠΛΑ θελουν να βγαζουν χρημα και να κρατανε κοιμισμενους και φοβισμενους τους ανθρωπους !!!
[
]
Edited by - makfor on 16/07/2009 10:12:29
το κολπο ειναι γνωστο , μισες αληθειες και ο καθε ενας που δεν εχει αντιστασεις την ΠΑΤΑΕΙ και νομιζει οτι ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!! αναρωτιθηκε κανεις να κοιταξει τα βαrcode ολων των προϊοντων που περνανε απο μπροστα του για να ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτο που λενε? αποκωδικοποιησε κανεις τις γραμμουλες (γινεται και με το χερι) για να δει την σημασια τους ?
η υπογραφη ΣΟΥ τα λεει ολα φιλη μου , μαλιστα εγω θα εκανα , "Η Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Ηλιθιότητα!!" με τιποτα , φωτεινο παραδειγμα ο φιλος !!!
[
]
Edited by - makfor on 16/07/2009 10:23:12
και ξεφεύγεις, όπως κάποιοι γνωστοί του πρόσφατου παρελθόντος,
αγαπητέ makfor.....Εγώ δεν ξέρω να βάζαω εικόνες αλλά όλα τα
προιόντα που κυκλοφορούν, έχουν το μπαρ κόντ, με τις δυάδες αρχής τέλους μέσης, άσχετα απο το ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...Και επαναλαμβάνω, μην
εκτίθεσαι....Οι δυάδες, είναι η βάση του κωδικού, ώστε να μην
μπερδεύονται τα προιόντα.....Θέλεις να τα πάμε παραπέρα, ή θα κάνεις
τουμπεκί ψιλοκομμένο;
Και προπάντων, προσπάθησε να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμους, μόνο
ένδεια επιχειρημάτων δείχνει..Τίποτε άλλο, γιατί δεν σε βλέπω να
ξεφεύγεις απο την απλή κόντρα....
Φίλη ar-ia, δεν έχω πρόθεση να απολογηθώ σε ....ανάκριση και
να δώσω διαπιστευτήρια, αν και τόχω κάνει,γιατί δεν κάνουμε καμιά τέτοια σύγκριση, ή ανάκριση...
Δεν έχεις τι να πεις και το γυρνάς σε μεθόδους της..ασφάλειας;
Λίγη σοβαρότης, επιτέλους..Δεν μπορείς να πεις τίποτε;Μην λές,
γιατί, οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον των άλλων,σε αδικεί...
Νομίζω...
quote:
trexaΦίλη ar-ia, δεν έχω πρόθεση να απολογηθώ σε ....ανάκριση και
να δώσω διαπιστευτήρια, αν και τόχω κάνει,γιατί δεν κάνουμε καμιά τέτοια σύγκριση, ή ανάκριση...
Δεν έχεις τι να πεις και το γυρνάς σε μεθόδους της..ασφάλειας;
Λίγη σοβαρότης, επιτέλους..Δεν μπορείς να πεις τίποτε;Μην λές,
γιατί, οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον των άλλων,σε αδικεί...
Νομίζω...
Λάθος νομίζεις......
Συκοφαντία θα ήταν αν θα τα έβγαζα όλα αυτά από το μυαλό μου, αυτά που είπα εσύ τα έχεις πει εδώ μέσα αλλά και σε μένα κάποιες στιγμές αν.....θυμάσαι.....γιατί τελευταία έχεις ένα πρόβλημα μνήμης.....τεσπά.
Το θέμα τώρα της απολογίας είναι ένα άλλο θέμα...αν νιώθεις την ανάγκη να απολογηθείς για κάτι οκ, αν όχι πάλι οκ, δεν στο ζήτησε κανείς, εγώ απλά λέω τι έχεις πει, τα οποία βέβαια υπάρχουν ποσταρισμένα εδώ μέσα.
Απλά μην σας περνά από το μυαλό πως παθαίνουμε αμνησία και δεν θυμόμαστε τι λέτε κατά καιρούς.........εσείς λογικό είναι να τα ''ξεχνάτε'' γιατί είστε πολλοί......αντε τώρα να ξέρετε τι είπε ό τρεχα του προηγούμενου μήνα και τι ο τρέχα του προ προηγούμενου......![]()
Μόνο η Λάρισσα παραμένει σταθερή...
( αχ...που περιμένω πως και πως να ανέβω τον άλλο μήνα.....)
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
quote:
αλλά όλα τα
προιόντα που κυκλοφορούν, έχουν το μπαρ κόντ, με τις δυάδες αρχής τέλους μέσης, άσχετα απο το ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...Και επαναλαμβάνω, μην
εκτίθεσαι....Οι δυάδες, είναι η βάση του κωδικού, ώστε να μην
μπερδεύονται τα προιόντα.....Θέλεις να τα πάμε παραπέρα, ή θα κάνεις
τουμπεκί ψιλοκομμένο;
αμα ο ανθρωπος φαει κολλυμα , παει και τελειωσε , εσβυσε , ειτε σε ντουβαρι μιλας , ειτε σε ανθρωπο το ιδιο ειναι !!!! αυτα που λες ειναι ΛΑΘΟΣ , μπορει να εχουν βασει κατω απο αλλο πρισμα , αλλα ετσι οπως τα λες ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ !!! σε κανενα πανεπιστημιο ή βιβλιο δεν θα βρεις αυτα που λες !!!
ρε ανθρωπε , στον λογο σου εφερα οτι αποδειξη υπαρχει (τουλαχιστον που μπορει να αντιληφθει ο μεσος ανθρωπος και οσο ποιο απλα μπορουσα) ενω εσυ μενεις ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ , εκτος εαν θες να σε παρω σοβαρα οτι το 1979 στο τεχνικο λυκειο εγινες επιστημονας της πληροφορικης!!! αποδειξεις μπορεις να μου φερεις ? μπορεις να μου δειξεις ενα συστημα οπου το 6 ειναι 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ???
και επειδη κολλας , 2 γραμμες ειναι ΟΛΟΙ οι αριθμοι ΣΤΟ ΓΡΑΜΩΤΟ ΚΩΔΙΚΑ , ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΦΟΡΜΑΤ υπαρχει συστημα που οι αριθμοι ειναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ !!!!! οι 3 διπλες γραμμες ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ !!! ΑΡΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ !!!!!!!!! καλα αμα τους εσκαγες ετσι και στο γενικο , μαλλον δεν σε αντεξαν και σε στειλαν στο τεχνικο !!!!
α) στους δυαδικους το 6 δεν ειναι 2 γραμμουλες, ειναι 3 ψηφια 110
β) υπαρχουν πολλες μορφες γραμμωτου κωδικα
γ) σου εφερα προϊοντα απο τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ εταιρειες του κοσμου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αυτα που λες ? τι αλλο θες , δεν βλεπεις ? αμφισβητεις ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ για χαριν της πιστη σου ? ή για να μη πεις οτι εχεις λαθος? παντως εαν δεχτεις οτι εχει λαθος , μπορω να σου αποδειξω οτι ο γραμμοτος κωδικας ειναι διαβολικος!!!
δ) οι 2 γραμμουλες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτο που λες , αρκει να διαβασεις τα παραπανω μυνηματα , αντε ολοκληρο μαθημα ξεσηκωσα και σε εφερα , μαθημα απο τεχνικο λυκειο (δεν εχω συναντησει μαθητη με τετοια αμαθεια και αρνηση στην μαθηση ρε φιλε , συγχωρα με αλλα αληθεια σου λεω), αρκει να αποκωδικοποιησεις μονο σου εναν -δυο κωδικους
εμενα μη με πιστευεις , τα πανεπιστημιακα βιβλια που τα λενε αυτα δεν τα πιστευεις ? τις επιστημονικες μελετες ? τις διδακτορικες εργασιες ?
δηλαδη τι θες να κανουμε τωρα ? να γραψουμε εκ νεου την επιστημη της πληροφορικης ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ?? ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ η μπουρδα περι 666 και γραμμωτο κωδικα? (αλλου παταει αυτο που σας λενε , αλλα οπως ολα ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ μισα για να τα δεχεστε ΕΥΚΟΛΑ και να μη σας δυσκολευουν)
εχεις ΚΕΝΟ ΛΟΓΟ φιλε μου ,ΚΕΝΟ , αναμασας το χορταρακι που σου ταϊζουν και νομιζουν οτι μας λες κατι !! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ... Τ Ι Π Ο Τ Α !!!
και που εισαι , να σου συστηστω τον καθηγητη μου τον κυριο Νεγρεποντε να σε παρει στο ΜΙΤ να τους εξηγησεις τι μπουρδες λενε !!!
οπως και το ετερον μισο σου , ΟΤΙ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ !! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ !!! ΑΠΑΙΧΤΟΣ !!!! εγω εχω απολυτο λαθος ,εσυ απολυτο δικιο !! σου χαριζω ολο το δικο φιλαρακι ... οκ ... αντε χαλαλι σου ...
[
]
αυτο το ξεχνάς και περιμένεις να περνάς πράγματα μερικά
και αποπροσανατολιστικά...
Το μπαρ κόντ είναι κάτι, τι είναι συζητάμε και πόσο υποσκάπτει
την αξία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, μέσω των δυνατοτήτων που
δίνει η ύπαρξη του, σε όσους έχουν πρόσβαση...
Το ότι είναι το 666, το έχουμε δει εξ αρχής,όπως εμφανίστηκε,οπου
έγραφαν και τις γραμμές τις διπλές πρώτες μεσαίες και τελευταίες
βάζανε δε και το 666 απο κάτω, να φαίνεται και είναι αλήθεια, αφού
οι γραμμές φύγανε τελευταία γι αυτο τον λόγο.Επειδή το καταλάβαιναν....
Αγαπητή ar_ia, έχεις πιο ωραίο στύλ, απο ότι έδειξες τελευταία..
Καταλαβαίνω το χρώμα του άλλου,εύκολα, αλλά πέραν αυτού, δεν είναι
καλό, να αμφισβητεί κάποιος ανώνυμος έναν άλλο ανώνυμο...
Φαύλος κύκλος...