ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα Ξωτικα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα Ξωτικα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mimosa30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
mimosaΜέλος
01/02/2010, 21:13:36
quote:
ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ...

Ακόμα περιμένω το βαμπίρ που θα μου έστελνες να με φοβερίσει... άμα έρθει τα ξαναλέμε...

quote:
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Γιατί θα μου στείλεις και τον μπαμπούλα να μου κάνει μπου;
χιχιχι

Αλζαρό, συμφωνώ απόλυτα, όμως ο Finrod Felagund το προσεγγίζει οπτικά το θέμα και δεν θέλει να λοξοδρομούμε από την εικόνα που έχει δώσει στα ξωτικά. Να τον ρωτήσουμε αν μας επιτρέψει να βάζουμε συμπληρωματικά κείμενα από τη Μυθολογία.
Όσο για τα άτομα που δηλώνουν ξωτικά κλπ, πιστεύω και μελετώ την θεωρία της κυτταρικής μνήμης,... και τυχαία; συμπτωματικά; μοιραία; συναντώ ανθρώπους που με εφοδιάζουν με υλικό!
Είδωμεν.

01/02/2010, 21:28:42
quote:
Ακόμα περιμένω το βαμπίρ που θα μου έστελνες να με φοβερίσει... άμα έρθει τα ξαναλέμε...

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙΣ..
ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ...ΧΕΧΕΧΕ

quote:
ιατί θα μου στείλεις και τον μπαμπούλα να μου κάνει μπου;
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΞΥΝΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ
ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ...ΧΕΧΕΧΕ

CHARMED

mimosaΜέλος
01/02/2010, 22:02:46
Αυτό είναι αλήθεια. Δεν χαμπαριάζω...
01/02/2010, 22:12:06
mimoza
quote:
Αλζαρό, συμφωνώ απόλυτα, όμως ο Finrod Felagund το προσεγγίζει οπτικά το θέμα και δεν θέλει να λοξοδρομούμε από την εικόνα που έχει δώσει στα ξωτικά. Να τον ρωτήσουμε αν μας επιτρέψει να βάζουμε συμπληρωματικά κείμενα από τη Μυθολογία.

O Finrod Felagund ως θεματοθέτης του τόπικ εχει κάποια ευθύνη σε οτι αφορά την κατεύθυνση του θέματος.
Επειδή ομως είναι νέο μέλος και πιθανόν να μην γνωρίζει οτι αυτές οι λοξοδρομήσεις εχουν εποικοδομητικό χαρακτήρα.
Το θέμα με τα ξωτικά οπως και αλλα θέματα εχουν να κάνουν με το παράξενο με το μεταφυσικό με το μυστήριο με το άλυτο και οσο επικεντρωνόμαστε απευθείας πάνω στο θέμα χωρίς να το ταυτίζουμε με κάτι αλλο, δεν κάνουμε τίποτα.
Συνεπώς αυτές οι λοξοδρομήσεις πχ οπως εσύ mimoza ή εγώ που ταυτίζουμε τον κόσμο των ξωτικών με τις νύμφες είναι μια άποψη, μία τοποθέτηση που εχει υπόβαθρο.
Ο Finrod Felagund διαφωνεί και πιστεύω οτι θα μας εξηγήσει

quote:
Όσο για τα άτομα που δηλώνουν ξωτικά κλπ, πιστεύω και μελετώ την θεωρία της κυτταρικής μνήμης,... και τυχαία; συμπτωματικά; μοιραία; συναντώ ανθρώπους που με εφοδιάζουν με υλικό!
Είδωμεν.

To θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον γι`αυτό και συμμετέχω.
Ολες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες ακόμα και αυτές που δεν συνάδουν με τον τίτλο του τόπικ.
Για το λόγο αυτό προσπαθήστε να μειώσετε τις εντάσεις, δεν υφίσταται λόγος για τσακωμούς.
Θεωρία κυτταρικής μνήμης? ενδιαφέρον..

Finrod FelagundΝέο Μέλος
02/02/2010, 00:40:03
Καλησπερα!!!Λοιπον Ας Παρουμε Τα Πραγματα Με Την Σειρα,Dr Τα Ξωτικα Ειναι Αυτοθεραπευονται Και Πολλα Απο Αυτα Εχουν Την Δυναμη Της Προορασης,Αυτες Ειναι Ιδιοτητες Που Δεν Κατεχει Ο Ανθρωπος,Και Αν Ναι Σε Ελαχιστο Βαθμο!Δεν Γνωριζω Το Πως Ξερουν Αν Καποιος Ειναι Αγνος,Απλα Ισως Το Διαισθανονται!Το γιατι Δεν Το Γνωριζω,Δεν Ξερω Γιατι Δεν Μας Επιτρεπεται..!Δεν Εχουμε Τα Ξωτικα Γιατι Πολλους Λογους,Επειδη Αυτα Δεν Θελουν,Επειδη Δεν Ειμαστε Ικανοι Ακομη κτλ!Δεν Ειναι Μικροσωμα,Κρυβονται Για Λογους Κυριως Ασφαλειας,Επειδη Δεν Θελουν Να Διαταραξουν Την ''Ηρεμια '' Μας Αλλα Και Την Ηρεμια Τους,Αλλωστε Φαντασου Τι θα Γινοταν Αν Εβγαιναν Στο Ασχετο Τα Ξωτικα.....!Δεν Μπορω Να Μιλησω Για Τους Χωρους Αυτους!Πρεπει Να Δειξεις(Θαρρος,Πιστη,Αγαπη,Δικαιοσυνη,Καλοσυνη,Συνεση)Για Να Μπορεσεις Να Τα Δεις,Ειναι Κατι Σαν Κριτηρια!Ο Δρομος Εμφανιζεται Μονος Του Φιλε Μου Dr..!Τα Ξωτικα Χωριζονται Αναλογα Με Την πνευματικη Τους Προοδο Η Και Με Καποια Χαρακτηριστικα,π.χ Τα Ξανθα Ξωτικα Ειναι Μια Φυλη Ξωτικων κτλ!Αναλογα Με Την Φυλη Μπορει Να Εχουν Ξανθα Μαλλια,Μπορει Να Εχουν Καστανα Αλλα Και Μαυρα Μαλλια!

Charmed,Τα θεματα Οντως Μπορει Να Κρατησουν Πολυ Καιρο...!

Allzzaro Δεν Ξεκινα Μονο Η Αρχαια Ελληνικη Μυθολογια Απο Το 0,Αυτο Βεβαια Το Ξερεις Και Εσυ!Οι Νυμφες Ειναι Πνευματα Της Φυσης Τα Ξωτικα Δεν Ειναι,Απλα Την Σεβονται Και Την Αγαπουν!Α Και Συγγνωμη Για Τον Τροπο Γραφης Μου Απλα...Μου Ειναι Συνηθεια...!Οσο Για Την Αρχαια Ελληνικη Γραμματεια Θα Συμφωνησω,Αλλα Δεν Ειναι Η Μονη.!

Mimosa,Δεν Ειναι Ετσι Τα Πραγματα Δεν Ειναι Πως Δεν Θελω Να Ξεφευγετε Απο Την Εικονα Που Εχω Για Τα Ξωτικα,Απλα Οταν Μου Λες Για Την Δαφνη,Κτλ Επειτα Θα Μου Πεις Για Την Ευρυδικη,Επειτα Για Την Θετιδα Και Το Θεμα Θα Ξεφυγει,Αυτα Δεν Ειναι Ξωτικα Αλλα Πνευματα Της Φυσης,Τουλαχιστον Ετσι Της Τοποθετω Εγω!

Allzzaro,Εχεις Συμμετασχει Σε Παλιοτερο Θεμα Και Γνωριζεις Την Κατευθυνση Που Ειχε,Εκει Θα Ηθελα Να Κινηται Και Αυτο!Το Θεμα Ειναι Οντως Ενδιαφερον,Και Χαιρομαι Για Την Μεχρι Τωρα Ανταποκριση Αν Και Περιμενω Και Αλλους!

02/02/2010, 17:03:55
Finrod Felagund
quote:
Mimosa,Δεν Ειναι Ετσι Τα Πραγματα Δεν Ειναι Πως Δεν Θελω Να Ξεφευγετε Απο Την Εικονα Που Εχω Για Τα Ξωτικα,Απλα Οταν Μου Λες Για Την Δαφνη,Κτλ Επειτα Θα Μου Πεις Για Την Ευρυδικη,Επειτα Για Την Θετιδα Και Το Θεμα Θα Ξεφυγει,Αυτα Δεν Ειναι Ξωτικα Αλλα Πνευματα Της Φυσης,Τουλαχιστον Ετσι Της Τοποθετω Εγω!

Φίλε μου Finrod Felagund.
Καλό θα είναι να μην είμαστε απόλυτοι.
Λές ``έτσι`` τα τοποθετείς εσύ.
Ναί,αλλά ``αλλοιώς`` τα τοποθετώ εγώ.
``Διαφορετικά`` η mimoza
Με αντιλαμβάνεσαι λοιπόν οτι ο καθένας τα τοποθετεί έτσι οπως νομίζει,έτσι οπως φαντάζεται, ετσι οπως του αρέσει.

Τα ξωτικά είναι ενας μύθος που εδώ, μέσα απο αυτό το τόπικ προσπαθούμε να τα απομυθοποιήσουμε.
Για να γίνει η απομυθοποίηση αυτή μέσα στα πλαίσια κάποιας σοβαρότητας θα πρέπει οτι λέμε να ανταποκρίνεται αντικειμενικά και οχι υποκειμενικά.
Πηγές λοιπόν, μαρτυρίες, εμπειρίες επιστημονικές αλλά και μυθολογικές ενδείξεις και αποδείξεις για να μην καταλήξουμε να συζητούμε σε ``αχλαδότυρο``.

02/02/2010, 17:25:19
Φίλε Finrod Felagund οφείλω να πω ότι ήσουν αρκετά κατατοπιστικός.
quote:
Τα Ξανθα Ξωτικα Ειναι Μια Φυλη Ξωτικων κτλ!Αναλογα Με Την Φυλη Μπορει Να Εχουν Ξανθα Μαλλια,Μπορει Να Εχουν Καστανα Αλλα Και Μαυρα Μαλλια!
Όταν λέμε χωρόζονται σε ξανθά κλπ εννοούμε όπως οι άνθρωποι χωριζονται σε κίτρινους, μαύρους κλπ(καθαρά εμφανισιακή διαφορά δηλαδή)?

Και τώρα πάμε στη βασική ερώτηση!
Ποιές είναι οι πηγές σου! Πού βασίζονται δηλαδή αυτές τις απόψεις?

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Finrod FelagundΝέο Μέλος
02/02/2010, 20:31:35
Φιλε Μου Allzzaro Η Ετσι Οπως Του Εχουνε Πει Η Ετσι Οπως Εχει Διαβασει Η Δει κτλ κτλ κτλ!Κανεις Δεν Θελει Ενα Αχλαδοτυρο,Αλλωστε Το Ειπα Εξ'αρχης!

Φιλε Μου Dr,Xαιρομαι Που Μπορεσα Να Σε Κατατοπισω,Οσο Μπορω Και Εγω!Ναι!
Οι Πηγες Μου Ειναι,Πολυ Στενα Μου Προσωπα Που Εχουν Μιλησει Μαζι Τους,Που Εχουν Δει,Βασιζομαι Επισης Σε Ενα Απο Τα Μεγαλυτερα Εργα Για Εμενα,Αυτο Του Τολκιν,Το Σιλμαριλιον!Επισης Τριτα Προσωπα Πολυ Εμπιστα Στον Πνευματικο Αδελφο Μου,Αυτες Ειναι Μερικες Απο Τις Πηγες Μου!

02/02/2010, 21:38:49
Finrod Felagund ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ....

CHARMED

mimosaΜέλος
04/02/2010, 14:17:15
quote:
Πολυ Στενα Μου Προσωπα Που Εχουν Μιλησει Μαζι Τους

Πού τα βρήκαν, στο δάσος; υπάρχουν σήμερα στα δάση;
'Ελληνες+δάσος=Έρωτας. Άν υπήρχε πολιτισμός ξωτικών στις μέρες μας εκεί δεν θα τα είχαν συναντήσει πολλοί;
04/02/2010, 15:45:43
Finrod Felagund όλα καλά ζεις??

Finrod FelagundΝέο Μέλος
04/02/2010, 22:46:52
Ζω Αν Και Δεν Βασιλευω...Λοιπον Συγγνωμη Για Την Καθυστερηση Απλα Ειχα Καποια Προβληματα Που Επρεπε Να Λυσω..!

Mimosa,Βασικα Δεν Ειναι Ολοι 'Αξιοι'Να Τα Συναντησουν,Και Ουτε Θελουνν Τα Ξωτικα Να Φανερωνονται,Επισης Αν Τα Εβλεπαν Ολοι,Τοτε Πλεον Θα Διετρεχαν Κινδυνους Η Θα Εθεταν Την ''Ισορροπια'' Της Γης Σε Κινδυνο κτλ!

04/02/2010, 23:27:16
Πώς έτυχε λοιπόν οι δική σου να τα δούνε?

Και πώς αντιμετωπίστηκαν απ τα ξωτικά.
Τι είδαν.
Τι έμαθαν για αυτά γενικά.

Και τι έμαθαν για αυτά σε επίπεδο θρησκείας-πίστης.
Επιπλέον ποια είναι η γνώμη τους για τη καταστροφή του περιβάλλοντος.
Πόσα χρόνια ζούνε? Πώς αναπαράγονται (και αν το κάνουν μονογαμικά-πολυγαμικά) ποιες είναι οι προσδοκίες τους κ οι επιθυμίες τους,

αν εργάζονται,
αν έχουν κάτι αντίστοιχο με τα δικά μας χρήματα.
Αν διασκεδαζουν.
Πώς επικοινωνούνε.
Αν ασχολούνται με την τέχνη.
Ποια είναι η γνώμη τους για τα UFO ή/και τη κούφια γη χεχε.

Γενικά βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και δώσε μας όποιες πληροφορίας θεωρείς ενδιαφέρουσες(με έμφαση στις παραπάνω ερωτήσεις).

Εμένα μου έχει μείνει η απορία πώς αφού εχουν υλική υπόσταση μένουν απαρατήρητα ακόμη κ απ την τεχνολογία μας.

mimosaΜέλος
04/02/2010, 23:59:25
Ξαναμπερδεύτηκα. Είναι αόρατοι και αποκτούν υλική υπόσταση για λίγους εκλεκτούς; ή μικρόσωμα πλασματάκια που έχουν φτιάξει το δικό τους πολιτισμό στα δάση;
Αν μιλάμε γι αυτούς, τότε οι απορίες του Δρ είναι και δικές μου.
Έπίσης αν μου έλεγες ότι ένας τέτοιος πολιτισμός υπάρχει στα απέραντα δάση του Αμαζονίου θα έλεγα ίσως. Αλλά στην Ελλάδα που και στο πιο απομακρυσμένο δάσος βρίσκεις κουτάκι μπύρας και αποτσίγαρα (απαράδεκτο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας);; Έχουν σπίτια; Καλά να κρύβονται αυτοί όταν πλησιάζει κάποιος, αλλά κρύβουν και τα σπιτάκια τους; Αλλά θα μου πείς, μπορεί να γνωρίζουν και το ανάλογο ξόρκι.
05/02/2010, 15:40:48
quote:
Αλλά θα μου πείς, μπορεί να γνωρίζουν και το ανάλογο ξόρκι.
ΡΕ Finrod Felagund ΜΕ ΞΟΡΚΙ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ...?
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΟΡΚΙΑ...

CHARMED

noelΜέλος
05/02/2010, 20:25:37
quote:
Τοτε Πλεον Θα Διετρεχαν Κινδυνους Η Θα Εθεταν Την ''Ισορροπια'' Της Γης Σε Κινδυνο κτλ!

Χαιρετώ την παρέα.
Φίλε μου Finrod Felagund τι εννοείς?

Edited by - noel on 05/02/2010 20:35:44

05/02/2010, 21:18:25
quote:
Φίλε μου Finrod Felagund τι εννοείς?

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...
Η ΦΥΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ..(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ)
ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΓΥΝ ΓΙΑΝ..

CHARMED

noelΜέλος
05/02/2010, 22:10:46
whichpage=3&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=5369
quote:
Η ΦΥΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ..(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ)
ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΓΥΝ ΓΙΑΝ..

Μπορείς να ρίξεις μία ματιά φίλε CHARMED3 σε οτι αφορά την ορατότητα των ξωτικών.http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?
Διάβασε λοιπόν τι λένε κάποιοι λίγο πρίν το τέλος της σελίδας όπου δηλώνουν ξωτικά..

Finrod FelagundΝέο Μέλος
06/02/2010, 02:20:17
Καλημερα Πλεον,Συγγνωμη Για Την Καθυστερηση Μου!

Dr Εννοεις Σε Μερος Των Πηγων Μου Πως Ετυχε Να Τα Δουν?Αν Εννοεις Αυτο Μερικοι Απο Τους Δικους Μου Ειχαν Την Τιμη Να Τους Φανερωθουν,Βασικα Ηταν Ενα,Φανερωθηκε Σε Ατομο Συγγενικο Το Οποιο Δεν Ειναι 'Ψαγμενο',Δεν Μιλησε Για Τιποτα Σχετικο Με Την Φυλη Των Ξωτικων Απλα Ειπε Κατι Σχετικο Με Την Ωρα,Χαμογελασε Και Επειτα Χαθηκε Οπως Μου Διηγηθηκε Αυτο Το Ατομο,Ηταν Ντυμενο Το Ξωτικο Πολυ Ομορφα,Ηταν Γυναικα,Πολυ Ομορφη Και Νεα!Δεν Νομιζω Να Μπορω Να Απαντησω Σε Ολες Σου Τις Ερωτησεις...Λογικα Η Καταστροφη Του Περιβαλλοντος Θα Τους Θλιβει,Διασκεδαζουνε Βεβαιως Χορευουν Πολυ Αλλωστε Ειναι Γνωστος Ο Χορος Των Ξωτικων,Κοιταξε Δεν Ξερω Πως Επικοινωνουν Καθως Εχουν Επικοινωνησει Στην Γλωσσα Μας(Π.χ Στο Γεγονος Που Αναφερω Μιλησε Κανονικα Στην Γλωσσα Μας)Επικοινωνουν Επισης Και Με Ενα Ειδος Τηλεπαθειας!Ειναι Αθανατα,Αν Και Μπορουν Να 'Πεθανουν'Να Αφησουν Το Σωμα Τους Απο Κουραση(Ψυχικη)Και Πονο!Τελος Dr Η Τεχνολογια Δεν Χρησμοποιειται Για Να Ψαχνουν Για Ξωτικα,Ουτε Ψαχνουν Σε Ερημικα Δαση,Αυτο Πιστευω Εγω!

Mimosa Eλπιζω Να Σε Καλυψα Και Εσενα Εστω Οσο Μπορω Μεχρι Στιγμης..!Τα Ξωτικα Οπως Και Οι Νεραιδες Αποκαλυπτονται Μονο Σε Οσους Εχουν Τα Κριτηρια Που Προανεφερα,Αλλα Και Στους Αλαφροισκιωτους!Οσο Για Τα 'Σπιτια' Τους Δεν Ξερουμε Πως Ειναι Κατασκευασμενα,Η Γενικα Πως Ειναι!

Charmed Δεν Ειπα Εγω Κατι Για Ξορκια!

Tελος Χαιρομαι Νoel Που Συμμετασχεις Και Εσυ Στο Θεμα,Θα Θελαμε Να Ακουσουμε Και Τα Δικα Σου Πιστευω Και Αποψεις Σχετικα Με Το Θεμα!Τωρα Σχετικα Με Την Ερωτηση Σου,Φαντασου Αν Ο Καθενας Μας Εβλεπε Μια Καινουργια Φυλη Τι Θα Γινοταν,Καποιοι Θα Θελανε Να Γινουν Ξωτικα,Αλλοι Θα Σκεπτονταν Αν Εχουν Θυσαυρους Και Χρυσο Και Διαφορα Τετοια,Γι'αυτο Λεω Την Ισορροπια!Οσο Για Το Λινκ Δεν Ξερω Αν Ειναι Σωστο Γιατι Με Παει Στα Γενικα Θεματα Και Οχι Καπου Συγκεκριμενα!

mimosaΜέλος
06/02/2010, 08:04:24
Αν ένα πλάσμα δεν έχει γήινες ιδιότητες κι συνήθειες τότε για πιό λόγο να υπάρχει στη Γή; Το να χορεύουν στα δάση σε μια αόρατη κατάσταση και να εμφανίζονται πού και πού σε περαστικούς για να ρωτήσουν για την ώρα και μετά να χάνονται τι νόημα έχει; Αυτό σημαίνει "ΖΟΥΝ στα δάση";

Edited by - mimosa on 06/02/2010 08:08:58