- ΔΡΟΜΟΣ/ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Ως προς τα υπολοιπα,θα πρεπει να σου τονισω ότι σε καμμια περιπτωση δεν πιστευω ότι ο ορθολογισμος δυναται να υποκαταστησει τον διαλογισμο και τουμπαλλειν.Κατα την γνωμη μου είναι,σαν μέσα,διαφορετικα και το ίδιο αναγκαια στην προσεγγιση του ζητουμένου.(Σημειωνω ότι όταν ανφερομαι στον ορθολογισμο δεν αναφερομαι στο ρευμα,κινηση όπως αυτό ελαβε χωρα παλαιοτερα στην ευρωπαικη ιστορια).Ας προσεγγισω το θεμα λιγο διαφορετικα(μιας και πολλές φορες με πιανει ο λογοτεχνικος οιστρος και πλατειαζω):
Θα αναφερθω παραδειγματικα στην Διαλεκτικη του Πλατωνος.Η καθαρση της ψυχης μεσω της ψυχικης και ενορατικης λειτουργιας αναπτυσσεται αυτοεξελισσομένη ακολουθωντας 5 βαθμιδες:
1. Αναγνωριση της αγνοιας μεσω της Σωκαρατικης ειρωνιας.<Τον λογον διδόναι> δηλαδη την λογοδοσια ενωπιον του εαυτου μας και την ‘ομολογια’ της αγνοιας μας, η οποια καταληγει στο ‘Απορητικον σταδιον’ μετά την ελεγτικη μεθοδο των ερωτοαποκρισεων.
2.Στην πληρη σύγχυση που οδηγειται ο νους μετά την εξεταση μεσω των αισθησεων εις ότι αφορα το αιτιο της γενεσεως,της φθορας και της εν γενει υπαρξεως του οντος.
Η εντονη συνειδηδιακη κριση που ακολουθεί,εχει ως αποτελεσμα την στροφη από τα ‘πράγματα’ στους ‘λογους’.Απο τον ‘Λογον διδόναι’ στον ‘λογον πορεύσθαι’ αναζηταται η αιτια,η αληθεια των οντων.Απο τα αισθητα στα νοητα.
‘Ο δευτερος πλούς’ είναι η αγωνιωδης προσπαθεια της πορείας προς την ανυποθετον αρχη μεσω του κοσμου των καθαρων Ι δ ε ω ν.(Ανυποθετος Αρχη,κατά Πλατωνα,είναι το ‘Αγαθον’).
3.Το προβλημα της ‘κοινωνιας των ιδεων’ και η αναπτυξη του ‘οντως Οντος’ εν σχέση με το ‘μη ον’.(Παρμενιδης και Σοφιστης.)Αντιπαραθεση επιστημονος και διαλεκτικου.
4.Η ‘διαιρετικη μεθοδος’ επιτρεπει την κατανόηση του αμεταβλητου οντολογικου ορισμου μια εννοιας και την διαταξη των ιεραρχικων της βαθμιδων.Η ερευνα περι της εξευρεσεως του ορισμου των οντων φέρει την μοναδικη σφραγιδα της αναγνωρισης τους και της μεταξυ τους διακρισεως σε ότι αφορα την ‘δυναμη’ αυτων(Σοφ.)
5.Στο τελευταίο σταδιο της διαλεκτικης ,ο Πλατωνας εισερχεται στην αριθμολογικη φαση.Δι’αυτής ο Πλατωνας συλλαμβανει την ενιαια συνθεση της συνολικης πραγματικοτητας ενσωματωνοντας την λογική,την γνωσιοθεωρητικη και την ενορατικη της διασταση,’εις την ενιαιαν ενορατικην θεασιν του Αγαθου’.
«τον δε ερωταν και αποκρινασθαι επισταμενον άλλο τι συ καλεις η διαλεκτικον;»(Κρατ.390Δ).
Δυστυχως λογω ελλειψης χρόνου δεν θα επεκταθω αλλά ας δουμε που μπορεί να μας φανει χρησιμος ο ορθολογισμος πριν τον απορριψουμε.Διοτι δεν ακυρωνει τον διαλογισμο(ταυτιση)…
Καλως ή κακως ζουμε στην παχυλη υλη και από αυτην πρεπει να ξεκινησουμε.Πριν το βρεφος αναγνωρισει την ουσια του ψηλαφιζει το περιβάλλον του…Δεν το ακυρωνει…Είναι και αυτό στην Δημιουργία…
Φιλικα
ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.
”ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑΙ ΜΡΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
SÖREN KIRKEGAARD”
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ
"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Χμμμμμμ να που βάζουμε μια τάξη στο Χάος....
Φίλε Μόρεντ, απλά ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ την άποψή μου περί ΔΙΑλογισμού και ΟΡΘΟλογισμού...
Σε καμία περίπτωση δεν τα ΤΑΥΤΙΣΖΩ ούτε και τα ΣΥΝΔΙΑΖΩ όμως...
Χρήσημα είναι ΟΛΑ, αν δεν ήταν δεν θα υπήρχαν!!!
Απλά όμως τονίζω ότι το ΚΑΘΕ εργαλείο, είναι για ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
Το κατσαβίδι για να βιδώνω...
Το σφυρί για να καρφώνω κλπ κλπ κλπ...
Φυσικά μπορέις να κάνεις ΚΑΙ άλλα πράγματα/δουλειές με τα εργαλεία ΠΕΡΑΝ απο αυτές που ορίζει ΑΥΣΤΗΡΑ ο κατασκευαστής...
Με την πένσα π.χ που σαν κύριο σκοπό έχει τον να ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ αντικείμενα, μπορείς ΚΑΙ να κόψεις καλώδια ΚΑΙ να καρφώσεις ένα καρφί ΚΑΙ να βιδώσεις μια βίδα ΚΑΙ να σκάψεις ΚΑΙ... ΚΑΙ... ΚΑΙ...
Το αποτέλεσμα λοιπόν ποιό είναι;
Αφ΄ενός να έχεις κάνει τη δουλειά σου...
Αφ΄ετέρου:
α) να την έχεις κάνει ΠΡΟΧΕΙΡΑ αλλά να νομίζεις ότι την έκανες ΣΩΣΤΑ και ΚΑΛΑ
β) να έχεις καταστρέψει το εργαλείο (την πένσα)...
γ) την επόμενη φορά που θα θελήσεις να το ΞΑΝΑΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, πιθανά να έχει φθορά, πιθανά να πάθεις ατύχημα απο την φθορά κλπ κλπ
δ) κλπ κλπ κλπ....
Τι θέλω να πώ με αυτό το ίσως χαζό παράδειγμα, ότι απλά το ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ που μας έχει "χαρίσει" η Μάνα Φύση ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να το ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ και μάλιστα να το χρησημοποιούμε ΣΥΜΦΩΝΑ με τις οδηγείες του κατασκευαστή και να το συντηρούμε
Ας κάνουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε με τον ΟΡΘΟλογισμό καθώς επίσης και με τον ΔΙΑλογισμό...
Τα ανέφερα όλα αυτά γιατί είπες φίλε μου πώς:
quote:
Κατα την γνωμη μου είναι, σαν μέσα, διαφορετικα και το ίδιο αναγκαια στην προσεγγιση του ζητουμένου.
Το ζητούμενο (με το οποίο και συμφώνησες) θεωρώ ότι με τον ΟΡΘΟλογισμό ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το πετύχω, ενώ αντιθέτως με τον ΔΙΑλογισμό μπορώ...
Θα χαρώ να δώ ΚΑΙ αυτόν τον τρόπο να το καταφέρνει, αλλά πίστεψέ με φίλε μου, θεωρώ το ΣΥΝΟΛΟ της Ανθρωπότητας ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ απο εκείνη την εποχή που ΙΣΩΣ ΝΑ το καταφέρει ή που το ΕΙΧΕ καταφέρει...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
quote:
”ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑΙ ΜΡΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
SÖREN KIRKEGAARD”
TO AYTO

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ
ΦΙΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ,ΛΟΓΙΚΗ , ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ,ΛΟΓΙΚΗ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
ΝΑ ΠΕΥΤΟΥΝ ΣΑΝ ΦΘΙΝΟΠΟΡΙΝΑ ΦΥΛΛΑ
ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ........
ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΕ ΕΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΠΕΜΤΟΥΣΙΑ
ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ. (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ)
ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
ΦΙΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ,ΛΟΓΙΚΗ , ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ,ΛΟΓΙΚΗ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...
ΝΑ ΠΕΥΤΟΥΝ ΣΑΝ ΦΘΙΝΟΠΟΡΙΝΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ.
ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ........
ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΕ ΕΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΠΕΜΤΟΥΣΙΑ
ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ. (ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ)
ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Φιλικα
ΦΙΛΕ morent11 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ....
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ...
ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΟΥ.....
ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ...
ΑΛΛΑ ΔΡΟΜΟΙ...
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟΣΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ "ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ" ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΤAIΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ....
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Pragmati poly endiaferonta ola auta gia tin mathiteia ala na...den tha eprepe na legame kai gia tous kindinous enos mathiti,oxi vevea pou nomizei oti ta kserei ola, auto den einai pagida agapite Avatargr,auto einai epipoleotis....ala to oti einai etimos.. kai na to
tolmisi......
Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ Galaxy ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΗ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ
quote:
Pragmati poly endiaferonta ola auta gia tin mathiteia ala na...den tha eprepe na legame kai gia tous kindinous enos mathiti,oxi vevea pou nomizei oti ta kserei ola, auto den einai pagida agapite Avatargr,auto einai epipoleotis....ala to oti einai etimos.. kai na to
tolmisi......
ΠΟΤΕ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ?????
ΠΟΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ......
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΩΣ Η ΜΑΘΗΣΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ.
ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ....
ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ??????
ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΣΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΩΝ ΝΕΟΣΣΩΝ ???????
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ....
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΥΨΩΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
Η ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ....
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ....
ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ...ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΑΣ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
Η ομάδα μας προπονείται τακτικά και όποιος θέλει να πάρει μια ιδέα για την τέχνη αυτή μπορεί να επικοινωνήσει μέσω e-mail στη διεύθυνση που δίνεται παρακάτω.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τα σάιτ http://users.otenet.gr/~gerry67 η
www.myspace.com/systema_athens
Ή επικοινωνήστε με τη διεύθυνση
systema_athens@yahoo.com
Αν θες να μας πληροφορήσεις για το systema, μπορείς να συμμετάσχεις στις συζητήσεις και όταν γνωρίσεις κάπως περισσότερο τα forums, μπορείς να μας παρουσιάσεις την πολεμική αυτή τέχνη.
Σε περίπτωση που η παραπάνω ανακοίνωση δεν ήταν ο μόνος λόγος που συμμετείχες ενεργά στα forums, σου ευχόμαστε καλή συμμετοχή στις συζητήσεις. ![]()
Το θέμα αυτό θα παραμείνει ενεργό μόνο για ανάγνωση.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

ορίστε και μία καλλιτεχνική by Salvador Dali, μήπως και πάρει μπροστά πάλι το θεματάκι...
Γιατί με τα αποσπάσματα της Βίβλου δεν σας πείθω...
Μήπως το θέμα δεν είναι για το παράξενο.... αλλά για το μύθος & Θρησκεία;

είστε όλοι...
δεν είχα σκοπό να κάνω κριτική για το αν άνοιξες στο σωστό ή όχι forum το topic , πιστεύω σωστά το άνοιξες στο παράξενο
αλλά να προτείνω να μεταφερθεί στο μύθος & Θρησκεία ,
γιατί εκεί εκτιμώ ότι θα προχωρήσει το θέμα περισσότερο
με την εξέλιξη που έχει πάρει.
Φιλικά ,

είστε όλοι...
και θα μπορούσαν να βοηθήσουν το θέμα...
Από την άλλη δεν θα ήθελα να ανοίξω ξανά το
θέμα στην ΓΝΩΣΗ ή στο Μύθος.
Καλύτερα να είναι όλες οι πληροφορίες
μαζεμένες.
Αν πιστεύεις ότι το θέμα είναι παράξενο
Βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος...
Εξάλλου η Γιγαντομαχίες είναι θέμα μυθολογίας.
Οι γίγαντες όχι;

ουυυυ...