ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

allzzaro30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
endoramaΜέλος
31/10/2004, 17:33:59
quote:
Το να λέμε ατάκες τύπου "Είδατε που σας το έλεγα και δεν με πιστεύετε" είναι ό,τι χειρότερο.Φιλικά
αυτη ηταν μια απο της λιγες σωστες κουβεντες που ειπωθηκαν σε αυτο το θεμα

αλλα ως συνηθως
αλλα διαβαζουμε
αλλα καταλαβαινουμε

καποιοι μπορει να χαμογελασαν με την φραση
"κριμα που πεθανε η ξενιτια"

ομως με την τροπη που πηρε το θεμα σιγουρα εσκασαν στα γελια

και σιγουρα τους αρεσε η τροπη που πηρε το θεμα γιατι δεν ειχαν και πολυ χρονο στην διαθεση τους

οποτε δωστε τους λιγη χαρα ακομα.

quote:
Και φυσικά για τα δυό ποστ μου που σας έλεγαν καθαρά οτι βιάζεστε να βγάλετε επικήδιους, ούτε λόγος δεν γίνεται.

θα ηθελες να γινει λογος για τα δυο σου post αν ηταν αληθινος ο θανατος της ξενιτιας?

και επειδη ηταν φαρσα εγινε τιποτα?

χασαμε κατι?
νοιωθετε ενοχες οτι σας επιασαν κοροιδο?

για ποιο λογο? αφου σας πιανουν καθε μερα
με διαφορους τροπους

χασαμε τιποτα? ειχαμε καποια οικονομικη απωλεια?
μηπως ηθικη απωλεια επειδη ειπαμε κριμα?
ισα ισα αυτο ειναι μια αποδειξη οτι κυκλοφορουν και ανθρωποι.

το ζουμι της υποθεσης

ηρθε η ειδηση οτι πεθανε η ξενιτια
καποιοι βγηκαν και ειπαν οτι ειναι φαρσα
καποιες σποντες εμφανιστηκαν γυρω απο το ατομο της ξενιτιας
γυρισε η ξενιτια (ευτηχως)
την καλως ορισαν ολοι
και τωρα ενας ενας εμφανιζονται και λενε
"ειδατε σας τα ελεγα εγω"

εμενα δεν χρειαζεται να μου πειτε τιποτα

να τα πειτε στην κοπελα που της φορτωσατε την φαρσα
και μετα την καλως ορισατε
και μιας και ειχε την τυχη να δει τα post ανακαλυψε οτι ο υποτιθεμενος θανατος της εγινε καρναβαλι
βεβαια δεν θα σας κρατησει κακια γιατι δεν επαθε τιποτα και παλι καλα

ξερω οτι δεν θα το παρετε το μηνυμα αλλα δεν πειραζει.

οσο για την φαρσα υποθετω οτι την εκαναν εσωτεριστες

γιατι καθε μερα εδω μεσα εμφανιζεται και μια αποδειξη για τον ανθρωπινο χαρακτηρα των εσωτεριστων

αυτα ειχα να πω
παω να σπασω μπαλακια στα αλλα θεματα.

δεν ειμαι εσωτεριστης
δεν κανω φαρσες
χαρηκα που γυρισε η ξενιτια (ειλικρινα,ακομα και αν ερχοταν καποιος και μου ελεγε οτι ηταν δικο της το σχεδιο)
σιχαινομαι την νοοτροπια των "εσωτεριστων"
σιχαινομαι τον τροπο σκεψης των "εσωτεριστων"

αυτα για να μην υπαρξουν τυχον παρεξηγησεις

τι κανω τοτε εδω μεσα?
δεν σου πεφτει λογος και να κοιτας την ψυχη σου

αυτο για να προλαβω καποια ερωτηση που ισως γραψει καποιος
μιας και δεν υπαρχει λογος να ξαναγραψω κατι σε αυτο το θεμα

τουλαχιστον φευγω ικανοποιημενος (για την επιστροφη)

we'll all take turns
i'll get mine, too

31/10/2004, 17:47:19
πωπω.... ερωτηματικά που γεννήθηκαν!

... άραγε εδώ μέσα επιτρέπεται να γράφουν μόνο εσωτεριστές?
... άραγε αυτό που συνέβει ήταν τόσο αμελητέο που να το ονομάζουμε απλή "φάρσα"?
...άραγε όποιος δεν "χάβει" ό,τι του σερβίρουν δεν είναι άνθρωπος?
...άραγε όποιος εξαιρεί τον εαυτό του από τα "κορόϊδα", είναι πράγματι έτσι?
... και μήπως αυτή την μύγα επιτέλους να την επιστρέφαμε στη θέση της?

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

31/10/2004, 18:08:43
Φίλε Ράμογλου

Φυσικά και θα απαντήσω...
Θα μου επιτρέψετε φυσικά να κρατήσω τους άσσους στο μανίκι μου..

quote:
3) Πως είσαι σίγουρος πως είναι κάποιος μέσα από το esoterica ;

quote:
Ποιοι είσαστε εσείς ;

Και εσύ μέσα είσαι...

quote:
Ποιοι είναι «αυτοί» ;

Αυτοί.. οι ``γνωστοί άγνωστοι`` ..

quote:
Αν έχεις στοιχεία γιατί δε τα λές ;

Οπως γνωρίζω .. καλά .. μέσα στο esoterica υπάρχουν μέλη που μπορούν να κάνουν πολλά με τα email. Επανειλημένως εχουν σταλεί email απο διάφορα μέλη , χωρίς τα μέλη αυτά να τα έχουν στείλει.
Γνωρίζω πολύ καλά μάλιστα μπαίνουν και διαβάζουν και τα email αλλων ... Εκτός αυτού έχουν την δυνατότητα να σπάσουν ακόμα και τους κωδικούς των email.

quote:
Δεν θέλω να σκεφτώ πως το συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης για να έχουμε ένα νέο γύρο λάσπης και διενέξεων με το να λέμε αόριστα πράγματα.

Πού το πάς ???

31/10/2004, 20:49:04
quote:
Δεν θέλω να σκεφτώ πως το συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης για να έχουμε ένα νέο γύρο λάσπης και διενέξεων με το να λέμε αόριστα πράγματα.

Eγώ , δεν νομίζω να εχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα περί λασπολογίας.
Ούτε πρόκειται να δώσω συνέχεια στο υπαινικτικό σου σχόλιo, που θα το παρομοιάσω … σαν το ``κουτί της Πανδώρας`` το οποίο.. με παροτρύνει… να το ανοίξω … νομίζω…

Βλέπω όμως… ότι ως ``αστραπή εν αιθρία`` σε ενόχλησαν τα λεγόμενα μου.

Tώρα αν … εσύ.. προσωπικά νομίζεις … ότι δεν υπάρχουν αυτές οι σκιώδεις οντότητες μέσα στο esoterica που εχουν τις δυνατότητες που περιγράφω .. με εκπλήσει αφάνταστα… γιατί ήσουν ο πρώτος που ψιλιάστηκε τα περί ``φάρσας`` και και το αστυνομικό σου δαιμόνιο μας έβαλε τα γυλιά , πράγμα που νομίζω ότι παραδέχθηκες προηγουμένως , ε… αυτό δεν συμβαδίζει με τις ερωτήσεις που μου κάνεις…
Και αυτό γιατι εισαι γνώστης των topic admina και γνώστης των topic η ``φωλιά του παγωνιού`` με τις φωτό της ``avallon`` και της ``zezmperg`` ποιος τις έβαλε Ράμογλου ??
Τις έβαλαν κάποιοι άγνωστοι??
Αν παρατηρήσεις τη φωτο της avallon είναι λές και την εχεις περάσει από το photoshop με τα κύρια χαρακτηριστικά της να την διακρίνουν.. Τον ngw ποιος τον έβαλε??
Ο Πάππας της Ρώμης ??
Ηξερε ο Πάππας λεπτομέρειες..??
Ποιος εισβάλλει στα email μελών και στέλνει παραπλανητικά email??
Ο Μάο Τσέ Τούνγκ ??
Και τέλος ποιοί έστειλαν το email στην ``foxyfreak``??
Ποιοι γνώριζαν ότι η ``ksenitia`` θα λείψει … και το κυριώτερο ήταν σίγουροι ότι δεν θα έμπαινε στο esoterica??
Ποιά είναι τα κίνητρά τους..?? Ποιός είναι ο επόμενος στόχος...??
Συμπτώσεις ε… ε όχι… μην τρελαθούμε..

31/10/2004, 21:09:30
quote:
...δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει τώρα ο καθένας να κοιτάει καχύποπτα τον διπλανό του... αρκετά προβλήματα έχει το esoterica

Χμ... το διπλανό του ε...

Λοιπόν φίλε μου .. διάβασες αυτά που γράφω πιο πάνω... ή δεν τα ξέρεις.. τα ακούς για πρώτη φορά μήπως...
Δηλαδή δεν σου λέει τίποτα αυτό που έγινε με την avallon ..
για ψάξε να δείς τι της έκαναν .. της δημιούργησαν πλαστή ταυτότητα στο σε αλλο φόρουμ και πλαστές φωτό και την έκαναν ρεζίλι ...
Τον admin τα ιδια .. την Αμαλία τα ίδια.. την Λίλιθ τα ιδια ..και αυτοί ξέρεις ποιοί ήταν ??? Οι διπλανοί τους φίλε μου.. οι διπλανοί τους... οι ``γνωστοί άγνωστοι`` που κρύβονται πίσω απο τα πληκτρολόγια και τις οθόνες που μπορεί να είμαι εγώ, εσύ, ο Ράμογλου , όλοι μπορεί να είναι και με το σκεπτικό

quote:
αν πάλι δεν μπορείς να το πεις, ή δεν έχεις στοιχεία γι'αυτό μην αφήνεις να αιωρούνται τέτοιες σκέψεις...

επιβιώνουν τρώγοντας τις σάρκες των αλλων.

31/10/2004, 21:34:24
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ Γ...?

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΆ?

ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ, Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ,Ο ΠΑΡΑΔΙΠΛΑΝΟΣ, Ο ΤΡΙΤΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ....

ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?

... δεν σε είδα να σηκώνεις τέτοια επανάσταση όταν είχα πρόβλημα με τον Πλάτωνα σε άλλο τόπικ....
....εκεί δεν σε πείραζαν οι σάρκες που φαγώθηκαν?
... όλο το esoterica είσαστε δηλαδή εσύ η λίλιθ, η αμαλία, ο αντμιν, η αβαλον και δυο - τρεις άλλοι?
... και όλοι οι υπόλοιποι φαντάζεσαι ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε τα βάζουμε μαζί σας?
... και όχι μόνο αυτό αλλά είμαστε και οργανωμένη ομάδα?
... δηλαδή θα τρελλαθούμε εντελώς πια?

Πες μας επιτέλους να καταλάβουμε κι εμείς που είμαστε, νέα μέλη, ηλίθιοι, και οτιδηποτε άλλο φανταστείς....
....αλλά να καταλάβουμε τι γίνεται.....!

να ξέρουμε ποιους να αποφεύγουμε, ποιους να γλύφουμε, με ποιους να μην συζητάμε στα διαφορα τόπικ για να μην μας βάλουν ταμπέλα...
να ξέρουμε σε ποιο στρατόπεδο πρέπει να ανήκουμε για να μην έχουμε προβλήματα...
να ξέρουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γράφουμε...

και μια σημείωση που έχω βαρεθεί να γράφω: ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ!

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

31/10/2004, 22:12:27
quote:
και μια σημείωση που έχω βαρεθεί να γράφω: ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ!

Στο ``προφίλ μέλους`` βάζουμε το ονοματάκι μας.. αυτό υπάρχει για να γνωρίζουμε αν αυτός που μιλάμε είναι αγοράκι ή κοριτσάκι... Αυτό δεν το έχεις κάνει..
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε όλα τα τόπικ που γράφεις να γνωρίζουμε το φύλο σου...

quote:
... δεν σε είδα να σηκώνεις τέτοια επανάσταση όταν είχα πρόβλημα με τον Πλάτωνα σε άλλο τόπικ....
....εκεί δεν σε πείραζαν οι σάρκες που φαγώθηκαν?

Σου απάντησα οτι δεν διαβάζω όλα τα τόπικ..

Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις..η δεν έχεις καταλάβει τι λέω.. ή είσαι εκτός εαυτού ...

31/10/2004, 22:45:58
quote:
όλο το esoterica είσαστε δηλαδή εσύ η λίλιθ, η αμαλία, ο αντμιν, η αβαλον και δυο - τρεις άλλοι?
... και όλοι οι υπόλοιποι φαντάζεσαι ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε τα βάζουμε μαζί σας?
... και όχι μόνο αυτό αλλά είμαστε και οργανωμένη ομάδα?
... δηλαδή θα τρελλαθούμε εντελώς πια?

άκουσε galadriel .. για να μαθαίνεις.. κιόλας Εδώ υπάρχουν μέλη που έχουν αποχωρήσει ή έχουν διαγραφεί.. πολλοί απο αυτούς ξαναμπαίνουν με νέα nickname και σκοπός τους είναι να εκδικηθούν ή για την διαγραφή τους ή για να εκδικηθούν την αποχώρησή τους.
Δεν γνωρίζεις λοιπόν ποιός κρύβεται πίσω απο ενα νέο μέλος αλλά ούτε και τις προθέσεις του.

Εδώ τα μέλη που σου περιγράφω εχουν αφήσει εναν ολόκληρο θησαυρό..
Εναν θησαυρό σκέψης, απόψεων οχι μόνο απο τόπικ αλλά και απο εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις. Τα αρκετές χιλιάδες μυνήματα που είχαν στείλει είχαν νόημα... πρόσφεραν... Αυτά τα μέλη λοιπόν αυτή τη στιγμή είναι εκτός forum και εγώ τους είχα απεριόριστη εκτίμηση.

Κράτα το μαίνος σου λοιπόν βλέπε και άκου...γιατί και εγώ ``γηράσκω αεί διδασκόμενος``.

31/10/2004, 22:48:22
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.....

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ...

ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΙΑ....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΗ Η ΦΙΛΗ galadriel...

quote:
... allzaro επειδή είναι προφανές ότι έχεις κάποιον υπόψη σου πες το μας να τελειώνουμε...

...κάποιοι μπορεί να καταλαβαίνουμε τι εννοείς αλλά κάποιοι άλλοι όχι.. δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει τώρα ο καθένας να κοιτάει καχύποπτα τον διπλανό του... αρκετά προβλήματα έχει το esoterica...

... αν πάλι δεν μπορείς να το πεις, ή δεν έχεις στοιχεία γι'αυτό μην αφήνεις να αιωρούνται τέτοιες σκέψεις...

..κι εγώ συμφωνώ προς τα κει που δείχνεις.... αλλά μην του κάνουμε και την χάρη , έ?

ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ allzaro ΠΕΣ ΤΟ.......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

31/10/2004, 23:50:31
Το καρναβάλι δεν το προκάλεσα εγώ avatar και δεν θα παίξω τώρα και τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου.