- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Τυχερή είσαι! Δεν είναι πολλοι αυτοι που είχαν την τύχη ν' ακούσουν τον επικήδειο τους ζωντανοί!

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Συγχώρεσέ μας για τα τραγελαφικά αλλά δυστυχώς η Φήμη έχει μεγάλη δύναμη.
Να'σαι καλά και να έχεις μία ευτυχισμένη συμβίωση.
(Μήπως πρέπει το θέμα σιγά-σιγά να εξαφανίζεται?)
quote:Εγώ θα λεγα να τ'αφήσουμε και να το κρατάμε στα ύψη· Να το σηκώσουμε σημαια!...
(Μήπως πρέπει το θέμα σιγά-σιγά να εξαφανίζεται?)

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΞΕΝΗΤΙΑ!!!!!

και καλες γραφες!
κι ενα τραγουδακι για σενα:Τζιβαέρι
Αχ, η ξενητιά το χαίρεται, τζιβαέρι μου
το μοσχολούλουδό μου
Σιγανά, σιγανά, σιγανά πατώ στη γη
Αχ, πανάθεμά σε ξενητιά, τζιβαέρι μου
και σε και το καλό σου
Σιγανά, σιγανά, σιγανά και ταπεινά
Αχ, εγώ ήμουνα που το ’στειλα, τζιβαέρι μου
και μέλημα δικό μου
Σιγανά, σιγανά, σιγανά πατώ στη γη
Αχ, που πήρες το παιδάκι μου, τζιβαέρι μου
και το ’κανες δικό σου
Σιγανά, σιγανά, σιγανά και ταπεινά

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ ΞΕΝΙΤΙΑ. ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΝΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Η όλη υπόθεση και με την τελική της έκβαση, δεν πάυει να είναι συγκλονιστική, για μένα τουλάχιστον.
Κάποιες φορές, όταν κάτι πραγματικά θλιβερό συμβαίνει, όταν το αναπόφευκτο στέκεται μπροστά μας σαν αξεπέραστο τοίχος, το μόνο ίσως που μπορούμε να κάνουμε εκτός από το να το αποδεχτούμε, είναι να ευχηθούμε:
"Ας ήταν ένα κακό όνειρο! Ας ήταν μία κακόγουστη φάρσα...!"
Κι όμως, μέσα μας βαθιά ξέρουμε, πως δεν είναι φάρσα, ξέρουμε πως δεν θα ξυπνήσουμε για να δούμε τα πράγματα διαφορετικά.
Οταν διάβασα τη δυσάρεστη είδηση για το ατύχημά σου, αν και δεν σε γνωρίζω, στεναχωρήθηκα πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Και είπα μέσα μου: "Ας ήταν ψέματα..."
Τώρα που πέρασαν οι μέρες και το δράμα έκλεισε τον κύκλο του, δεν με ενδιαφέρει με ποιον τρόπο και γιατί έγιναν όλα, μου έμεινε όμως αυτή η γλυκιά γεύση πίσω από την ιστορία αυτή:
Εστω και για κάτι που δεν ήταν τόσο κοντυνό σε μένα, που ωστόσο με ανάγκασε να ευχηθώ "ο κόσμος να γύρναγε ανάποδα για μια στιγμή", αυτό έγινε! Η απειροελάχιστη πιθανότητα έγινε βεβαιότητα! Δεν ήταν αλήθεια...
Ας μείνει αυτό ως μήνυμα για όλους όσους έχουν βρεθεί στο χείλος ενός γκρεμού, για όλους όσους πιστεύουν πως η έκβαση κάποιων πραγμάτων είναι προδιαγεγραμένη.
Πάντα υπάρχει ελπίδα, ακόμα και για το αναπόφευκτο!
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
HAPPY END
ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΦΑΡΣΑ!!
Δέν πρέπει ΠΟΤΕ να επιτρέπουμε σε ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ Ανθρωποειδή να παίρνουν την θέση μας
Με την έξοδο μας απο το Internet πρέπει πάντα να κάνουμε Login Out, για να μήν μας κάνουν άλλοι Login Dead
ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ...
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ foxyfreak ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ.....
ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΣ foxyfreak
quote:
Καλά ρε παιδιά δεν ντρέπεστε λίγο για αυτά που λέτε??? Μα καθόλου??
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΨΙΛΙΑΣΤΙΚΑΝ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η gretel ΚΑΙ Ο ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο Ramoglou KAI O 1900 ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ..
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Το να λέμε ατάκες τύπου "Είδατε που σας το έλεγα και δεν με πιστεύετε" είναι ό,τι χειρότερο.Φιλικά
quote:Αγαπητή ksenitia, χαίρομαι που τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε έχουν κοντά τους.
Στέφανος
Μέλος 2ης Βαθμίδας
Greece
Posted - 17/10/2004 : 13:54:20Διαπιστώνω ότι αισθάνεσαι την απώλεια προσώπων, τις απόψεις των οποίων έχεις απλώς διαβάσει κάπου κάπου, δίχως να τα γνωρίζεις.
Αν αληθεύουν τα περιστατικά, τραγική η θέση του άνδρα της.
![]()
Επίσης, χαίρομαι που η ζεστασιά σου παραμένει στο forum. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

quote:Αγαπητε AVATAR, ο 1900 άλλα έλεγε· διαβασε προσεκτικότερα...Και για αυτά που είπα δεν ντρέπομαι καθόλου._
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΨΙΛΙΑΣΤΙΚΑΝ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η gretel ΚΑΙ Ο ΑΜΑΡΤΟΒΟΡΟΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο Ramoglou KAI O 1900 ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ..

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
quote:σωστα
Αγαπητε AVATAR, ο 1900 άλλα έλεγε· διαβασε προσεκτικότερα...Και για αυτά που είπα δεν ντρέπομαι καθόλου

we'll all take turns
i'll get mine, too
Ίσως αν τα ξαναδιαβάσετε τώρα, θα βρείτε τα επίμαχα σημεία.
Πάντως ακόμα η υπόθση βρωμάει - πως ενημερώθηκαν γνωστοί και φίλοι για τη διάδοση αυτής της online "φάρσας"
Έχω ανακαλύψει και άλλα, αλλά επικεντρωθείτε λιγάκι στα αναφερόμενα της foxy και ειδικά στο επίμαχο email.
Α, και κάτι άλλο.
Όταν ήμουν φοιτητής, τότε, και μακριά απ το σπίτι μου (στη Γερμανία), κάποιος καλοπροαίρετος είχε πάρει τηλέφωνο τους δικούς μου μεσάνυχτα και κάτι για να τους ανακοινώσει οτι σκοτώθηκα σε αυτοκινητιστικό (στη Γερμανία).
Ευτυχώς που οι δικοί μου δεν είναι ψάρακες και δεν με ξεσήκωσαν νυχτιάτικα και ξέρουν οτι αστυνομία και νοσοκομεία στη Γερμανία μιλόυν ... γερμανικά και όχι ελληνικά (!) και οτι Αρχές δεν παίρνουν τηλέφωνο λέγοντας οτι "είμαι ΕΝΑΣ φίλος..."
Γιατί το λέω αυτό ?
Αποδείχτηκε οτι το τηλέφωνο-"φάρσα" το έκανε ένας, ο οποίος είχε βάλει στο μάτι την τότε κοπέλα μου (πληθωρική, σκέτο μοντέλλο)και έφαγε χυλόπιτα (οπως ήταν ευνόητο).
Αυτού του είδους "φάρσες" προέρχονται σχεδόν πάντα από το "εικείο"(*) ζηλόφθονο περιβάλλον και σκοπό έχουν να βλάψουν. Στάζουν... λύσσα!
(*Εξού και ενημερώθηκαν και οι γονείς...)
Νάσαι καλά "ksenitia" και ούτε στιγμή δεν πίστεψα οτι σου "έτυχε" κάτι.
Και "φάρσα" τέτοιου είδους δεν γίνεται.
Ανατρέξτε λίγο στα πόστ μου, δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.
Ηθικό δίδαγμα απ όλη αυτή την ιστορία:
Πρός κάποιους "εσωτεριστές"
Μην βιάζεστε να βγάλετε "συμπεράσματα" - όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Πρός Ksenitia
Διαλέγε τουλάχιστο τους φίλους σου, οι συγγενείς σου σου έτυχαν.
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
η foxyfreaκ αναμφσβήτητα .... έπεσε στην παγίδα... στην παγίδα που της έστησαν αυτοί ....οι γνωστοί άγνωστοι που την ώρα που εμείς αγωνιούσαμε για την τύχη της ``ksentias`` αυτοί ΗΞΕΡΑΝ την αλήθεια και έπαιζαν με τα συναισθήματα μας και με την αγωνία μας.
Βέβαια πολύ απο εμάς .. και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς ...γνωρίζαμε πολύ καλά ότι μέσα στο esoterica υπάρχουν άνθρωποι? που είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα. Εκτός αυτού γνωρίζουμε πολύ καλά πως εκτός αυτού έχουν και αλλες δυνατότητες μία απο αυτές είναι να μπορούν να μπούν στα emal μας αφού πρώτα σπάσουν τους κωδικούς.
Και έτσι έκαναν... Αυτοί λοιπόν οι ``γνωστοί άγνωστοι`` για μια ακόμη φορά έδειξαν το σκιώδη χαρακτήρα τους, με αυτόν τον απαίσιο τρόπο.
Εχω πολλά ερωτήματα.... πάρα πολλά... θα πω ομως μόνο ενα...
γιατί το έκαναν??? για να εκδικηθούν τον admin??? για να εκδικηθούν το esoterica για να εκδικηθούν την ksenitia??? για να εκδικηθούν την foxyfreak ή για να εκδικηθούν εμάς????
Oπως και να είναι αυτοί κυκλοφορούν ανενόχλητοι ... και σχεδιάζουν το επόμενο χτύπημα με το επόμενο θύμα...
Πολύ θα ηθελα να ξέρω αν πρόκειται για ανθρώπους... γιατί νομίζω οτι δεν είναι άνθρωποι...
Άρτι αφιχθείς από Ισπανία ( για όσους δε το πιστεύουν έχω και αποκόμματα των εισιτηρίων ) είχα την χαρά να διαβάσω τα post της Ksenitias
Δε θα κάνω quote τα όσα όμορφα μου είπε η αγαπητή foxyfreak όταν τα στοιχεία που κατέθετε με έκαναν να αμφισβητήσω το θάνατο της Ksenitias.
Απλά χαμογελάω που είχα δίκιο και είχε άδικο και προσπερνώ τα υπόλοιπα.
Όμως !!!!!!!!
Θα ήθελα να επεξηγήσει ο αγαπητός allzzaro τι εννοεί με το post του ….
quote:
Βέβαια πολύ απο εμάς .. και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς ...γνωρίζαμε πολύ καλά ότι μέσα στο esoterica υπάρχουν άνθρωποι? που είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα. Εκτός αυτού γνωρίζουμε πολύ καλά πως εκτός αυτού έχουν και αλλες δυνατότητες μία απο αυτές είναι να μπορούν να μπούν στα emal μας αφού πρώτα σπάσουν τους κωδικούς.
Και έτσι έκαναν... Αυτοί λοιπόν οι ``γνωστοί άγνωστοι`` για μια ακόμη φορά έδειξαν το σκιώδη χαρακτήρα τους, με αυτόν τον απαίσιο τρόπο.
1) Ποιοι είσαστε εσείς ;
2) Ποιοι είναι «αυτοί» ;
3) Πως είσαι σίγουρος πως είναι κάποιος μέσα από το esoterica ;
4) Αν έχεις στοιχεία γιατί δε τα λές ;
Δεν θέλω να σκεφτώ πως το συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης για να έχουμε ένα νέο γύρο λάσπης και διενέξεων με το να λέμε αόριστα πράγματα.
Περιμένω λοιπόν τις απαντήσεις σου φίλτατε allzzaro.
Hola Hermanita “Ksenitia” vaya con dios !
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
... allzaro επειδή είναι προφανές ότι έχεις κάποιον υπόψη σου πες το μας να τελειώνουμε...
...κάποιοι μπορεί να καταλαβαίνουμε τι εννοείς αλλά κάποιοι άλλοι όχι.. δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει τώρα ο καθένας να κοιτάει καχύποπτα τον διπλανό του... αρκετά προβλήματα έχει το esoterica...
... αν πάλι δεν μπορείς να το πεις, ή δεν έχεις στοιχεία γι'αυτό μην αφήνεις να αιωρούνται τέτοιες σκέψεις...
..κι εγώ συμφωνώ προς τα κει που δείχνεις.... αλλά μην του κάνουμε και την χάρη , έ? ![]()
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"