ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ρωμιοι = Ελληνες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ρωμιοι = Ελληνες - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

skartados30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/01/2011, 01:34:44
Skartados, τι θες να σου απαντήσω τώρα; Αφού υπάρχουν απόψεις πως δεν προερχόμαστε από τους Ίωνες καν.
Όχι, δεν έχω κατασταλαγμένη άποψη για την αρχική (αυτό τώρα είναι σχετικό) καταγωγή των Ελλήνων.

06/01/2011, 01:35:27
χαχαχαχα

Χουαν Ραμον Ροτσα

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

06/01/2011, 01:38:54
quote:
Αν η ένστασή σας συνίσταται στον αν είναι ορθή η γενεαλογική ανάλυση του Σεβασμιωτάτου, να το συζητήσουμε, εφόσον εσείς έχετε αποδειξεις περί διαφορετικής καταγωγής του πρώτου Έλληνα. Το να σας παρασέρνει όμως μια φωτοβολίδα του Σεσόστρη ...... δεν το βρίσκω και τόσο έξυπνο εκ μέρους σας.

Απο οτι καταλαβα ,δεν ειναι μονο γνωμη του μητροπολιτη αλλα και δικια σου.Οσον αφορα τις αποδειξεις που ζητας,η μεγαλυτερη αποδειξη ειναι η γλωσσα φιλε,οπου η ελληνικη,σαφως και δεν εχει καμμια συγγενεια με καμμια σημιτικη γλωσσα,αρα οι ελληνες και οι σημιτες ,εχουν διαφορετικη καταγωγη.Να μην πιασουμε και τις ανθρωπολογικες διαφορες και το dna που σαφως δεν εχει καμμια συγγενεια με τους σημιτες.

Παντως ψηλε,απο εσενα δεν περιμενα κατι τετοιο.Δεν πειραζει,υγεια ναχουμε και ολα καλα.Καληνυχτα σε ολους.

06/01/2011, 01:39:53
ΣΩΣΤΑ!!! ΝΙΚΟΧΑΧΕ!
Πρώτος είσαι σε αυτά!! στην ιστορία όμως και τη θρησκειολογία θέλεις πολύ δουλειά! κι εγώ δεν κάνω για σένα σου πέφτω λίγο βαρύς!!....άμα θέλεις όμως σου κάνω μαθήματα χορού!

Ta smurneika tragudia-Παντελής Θαλασσινός

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 06/01/2011 01:40:32

06/01/2011, 01:42:00
quote:
Skartados, τι θες να σου απαντήσω τώρα; Αφού υπάρχουν απόψεις πως δεν προερχόμαστε από τους Ίωνες καν.
Όχι, δεν έχω κατασταλαγμένη άποψη για την αρχική (αυτό τώρα είναι σχετικό) καταγωγή των Ελλήνων.

Δεν προερχομαστε απο τους ιωνες-αχαιους-δωριεις κ.τ.λ.;Και απο ποιους λενε αυτες οι αποψεις οτι προερχομαστε ρε ψηλε;Ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω...

06/01/2011, 01:44:12
Χαχα εισαι απιστευτος!!!
Αν και νοητικα πελαγοδρομεις μου αρεσεις φιλε,ειλικρινα.Στο εχω ξαναπει.
Καληνυχτα κι απο μενα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

06/01/2011, 01:44:22
Για να τελειώνουμε με αυτό το παιχνίδι, ο Σεβασμιώτατος έχει "ειδικευθεί" στην Παλαιά Διαθήκη (το διάβασα στο βιογραφικό του) και βάσει αυτής ερμηνεύει την καταγωγή των λαών, και μεταξύ αυτών και των Ελλήνων. Τη γνώμη του λέει σαν άνθρωπος της Εκκλησίας, αλλά και ως πολίτης. Αν κάποιος διαφωνεί, δεν έχει παρά να το πει και να παρουσιάσει τα στοιχεία που στηρίζουν την άποψή του.

06/01/2011, 01:47:47
Επίσης καληνύχτα .... καλά περάσαμε, αύριο με υγεία!

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

06/01/2011, 01:48:12
quote:
Για να τελειώνουμε με αυτό το παιχνίδι, ο Σεβασμιώτατος έχει "ειδικευθεί" στην Παλαιά Διαθήκη (το διάβασα στο βιογραφικό του)

Το βιογραφικο του γραφει για εγκλεισμο σε κανενα ψυχιατρειο;Γιατι μονο ετσι δικαιολογουνται οι παπαριες που γραφει...

06/01/2011, 01:51:00
Skartados, σου απάντησα ποια είναι η άποψή μου, μην προσπαθείς να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις. Γνωρίζεις εσύ με σιγουριά ποιος είναι ο πρώτος πρόγονος του Έλληνα; Πες το και σε μας να το μάθουμε.