- Πραγματα που εμαθα απο το esoterica.gr - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:amalia
Πολλοί μπαίνουν και λένε κάτι και το συγκεκριμένο, δεν είναι δα και το πρώτο, μέσα σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις που έχουν κατατεθεί εδώ μέσα στα χρόνια που λειτουργούν τα forums. Η ταχτική που αρκετές φορές ακολουθούμε ως συντονιστές των συζητήσεων, στις περιπτώσεις που κάποιος ανοίγει ένα θέμα και εκφράζει κάτι το οποίο είναι αρκετά τραβηγμένο, είναι να τον ρωτήσουμε σοβαρά, τι θέλει να πει, πως έβγαλε το συμπέρασμα το οποίο μας παρουσιάζει, κ.ο.κ.
αμαλια μου θα τα πω οπως τα νιωθω, με τον γνωστο κυνικο μου τροπο να λεω την αληθεια (το κουσουρι μου)
σορυ αλλά δεν συμβαινει ετσι!
αν εσεις ρωτουσατε πρωτοι και ζητουσατε διευκρινησεις, ειδικα απο τους θεματοθετες, δεν θα αναγκαζονταν να το κανουν τα μελη
quote:Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως πιστεύουμε πως λέει αλήθεια μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, αλλά πως λαμβάνουμε επίσης υπόψην μας και άλλες περιπτώσεις, όπως ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που κατέθεσε την ιστορία του, να την πιστεύει ο ίδιος.
κι αν ειναι παλαβος και βλεπει την αγια Βαρβαρα? (εχεις πολλα παραδειγματα καταγεγραμενα νομιζω)
θα του κανουμε ψυχαναλυση σαν καλοι χριστιανοι ψυχαναλυτες?
quote:Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, ήταν λάθος μας που παραλείψαμε να ανατρέξουμε στο προφίλ του συγκεκριμένου μέλους, πράγμα το οποίο έκανε ο Mercury, επιβεβαιώνοντας την εκδοχή, ότι το όλο θέμα πιθανότατα ήταν μία πλάκα που έγινε από τον θεματοθέτη.
χρειαζοταν να δειτε το προφιλ του για να πεισθειτε?
τοτε ειστε δικαιολογημενοι που βλεπετε "εχθρους" εκει που δεν υπαρχουν
quote:Το όλο θέμα θα είχε μείνει εκεί, δε θα ήταν ούτε η πρώτη, αλλά ούτε η τελευταία φορά που κάποιος είπε κάτι, τον ρωτήσαμε σοβαρά εάν το εννοεί και μετά από 2-3 μέρες το θέμα απενεργοποιήθηκε.
που ακριβως θα ειχε μεινει αμαλια μου αν δεν γραφαμε καποιοι?
quote:Δυστυχώς, η περίπτωση αυτή χρησιμοποιήθηκε από κάποια μέλη που τους τελευταίους δύο μήνες ανέλαβαν να δουλεύουν "ψιλό γαζί" κάποιους, των οποίων οι απόψεις είναι κατά τη γνώμη τους αρκετά υπερβολικές.
ενω κατα την δικη σου γνωμη δεν ειναι υπερβολικες???
quote:Θεωρώντας τους συντονιστές του χώρου ως "εξαιρετικά εύπιστους", αφού απευθύναμε στον θεματοθέτη με τις εξωγήινες δύο σοβαρά ερωτήματα, αντί να το ρίξουμε κι εμείς στην πλάκα και να κλειδώσουμε μετά από λίγο το θέμα (όπως και έγινε, ακριβώς 4 μέρες μετά)
σορυ αλλά σε χανω...
quote:χρησιμοποιούν το επιχείρημα αυτό της "ευπιστίας" από μέρους μας, ώστε να ακυρωθούν οι παρατηρήσεις που έχουμε κάνει σε μέλη, τα οποία φέρονται σε άλλους ανθρώπους με ειρωνικό, χλευαστικό και υποτιμητικό τρόπο.
μα απο εκεινο το τοπικ δεν ξεκινησε η αντιδραση σας σαν συντονιστων στον τροπο που καποιοι αντιμετωπιζουμε τυπους σαν τον βιασθεντα απο εξωγηινες που κανουν βζιν βζουν γιαννη?
τον καναμε να νιωσει αβολα κι αυτον... ![]()
οσο για τον ειρωνικο, χλευαστικο, υποτιμητικο τροπο, εγω δηλωνω μετα τιμης απογονος του Διογενη και του Αριστοφανη, και συγχρονος συνΕλλην των Μητσικωστα και Λαζοπουλου
λοβοτομη δεν κανω!!! ![]()
ειμαι αυτος που ημουν οταν πρωτοεγραψα στο εσωτερικα και δεν θα αλλαξω για να συνεχισω να γραφω, αν εσεις το θεωρειτε απαραιτητο - πεστε μου και την κανω με ελαφρα πηδηματακια
quote:Έτσι, καταλήγουμε να έχει φτάσει μέσα του Σεπτέμβρη (2 μήνες πέρασαν) και το συγκεκριμένο συμβάν να περιφέρεται από εδώ κι από κει.
το βζιν βζουν ειναι κατι θετικο που αποκομησα απο το φορουμ, γιατι με εκανε να γελασω, και θα το χρησιμοποιω εφ ορου ζωης και εκτος δικτυου ![]()
εχει δε καταγραφει και στο τοπικ "εκφρασεις των μελων του εσωτερικα"
quote:Η σκοπιμότητα της περιφοράς αυτής είναι εν μέρει η διάθεση κάποιων να γελάσουν με το βζινν-βζουνν, αλλά και να υπονομευθεί η αξιοπιστία αυτού του χώρου και δευτερευόντως των υπευθύνων του.
μιλας σοβαρα?
επειδη δεν τον πηρατε χαμπαρι απ την αρχη τα ριχνετε στα μελη?
θεωρεις δηλαδη οτι εγω υπονομευω την αξιοπιστια του χωρου οταν γραφω βζιν βζουν?
μα ειμαι απο εκεινους που τολμησαν και παρεθεσαν προσωπικη τους εμπειρια εδω μεσα, και δεν μ αρεσει να συνυπαρχω με βιασμενους απο εξωγηινες, το ομολογω...
απο την αλλη, εχω δυο παιδια που μπαινουν στο δικτυο και δεν θελω να διαβαζουν μαλακιες (μετα συγχωρησεως), οπως ουτε και τα παιδια των αλλων, για επικλησεις στον ανυπαρκτο σατανα (ακομη ανοικτο ειναι το τοπικ και τελευταιο μηνυμα το δικο μου, περιμενοντας την γονιμη συζητηση που μου υποσχεθηκες - τα γραπτα μενουν
), για ανυπαρκτους δαιμονους και τριβολους, για ανυπαρκτα κοριτσακια με γυαλινες μυξες και ανυπαρκτους βιασμους απο εξωγηινες που κανουν βζιν βζουν
οπου μπορω, θα απομυθοποιω τους παραμυθαδες για να ξεχωριζουν τα αληθινα βιωματα και να κρινονται
την δε αξιοπιστια μου, την θετω υπο δημοσια κριση και δεν εχω προβλημα - εσεις θιγεστε απο το χιουμορ, εστω και κυνικο?
ηρθε η ωρα λοιπον να ρωτησω: τι ειδους μελη θελετε στο εσωτερικα?
ομογενοποιημενα και ομοιομορφα, ή αυτονομημενα και σκεπτομενα?
αν προτιματε τον γιαννη και την παρεα του μονο, γιατι δεν μας το λετε στα ισα?
εισαστε κακα παιδια βριλ, ντιμ καρ, αζαξ, γηγενη, μερκιουρυ, αλος, ελοβος, μεντεκ, XD, αντζι, λορετζο, τζονιταμτιριρι, κτλ κτλ (παιδια σορυ αν ξεχασα καποιους και πρεπει να ξεχασα αρκετους και αρκετες
) και δεν ειστε ευπροσδεκτοι γιατι σκεπτεστε και κανετε κριτικη
θα εξαφανιστουμε την ιδια μερα γιατι εχουμε την ευθυνη των λογων μας
μη μας ζητατε ομως να κανουμε λοβοτομη για να μην νιωθουν "αβολα" καποιοι
ΥΓ. το αστειο ειναι οτι αυτα τα γραφει εκεινος που τον αποκαλεσαν σαλιγκαρι που γλυφει τους συντονιστες, οταν ειπε οτι το εσωτερικα ειναι επιλογη του
αλλά δεν γελαω, θλιβομαι...
ναστε καλα

quote:gretel
Δε θα συμφωνήσω μαζί σου καλέ μου, θα το έθετα διαφορετικά:
αν με ειρωνικό, χλευαστικό και υποτιμιτικό τρόπο ζητάς αποδείξεις τότε μεταφράζεσαι -όχι εσύ προσωπικά δεύτερο πρόσωπο- ως ειρωνικός και χλευαστικός.
ποιος κρινει τι ειναι ειρωνικο, χλευαστικο, υποτιμητικο?
αν εφαρμοζαμε στην κοινωνια τις τελευταιες αποψεις σας περι χιουμορ και κριτικης, θα εκτελουσαν δημοσια τον Λαζοπουλο και τον Μητσικωστα
ΥΓ. 3. Αντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. - σοφη κουβεντα ειπες καλη μου ![]()

Ρώτησα τον γιό μου εάν πιστεύει ότι υπάρχει σατανάς.
Μου απάντησε γιατί ρωτάς.
Του λέω, θέλω την γνώμη σου γιατί δεν είμαι σίγουρη το τι ισχύει.
Με ρωτάει τι είναι ο σατανάς. Του εξηγώ.
Οπότε μου λέει όχι, πιστεύω ότι υπάρχει καλό και κακό όχι όμως σατανάς.
Τον ξαναρωτάω, εάν ερχόταν κάποιος και σου έλεγε ότι υπάρχει και το ξέρει, το έχει δει, είναι σίγουρος και σου έλεγε τα λόγια που μπορείς να τον καλέσεις τι θα έκανες.
Μου απάντησε δεν θα τον πίστευα, δεν είναι λογικό.
Όμως εγώ επέμενα, και εάν υπάρχει του λέω και εάν τα λόγια ισχύουν?
Μαμά μου λέει, δεν υπάρχει σατανάς, το ξέρω.
Έτσι είναι του απαντάω, τι χαζός που θα ήταν κάποιος που θα πίστευε κάτι τέτοιο, θα γέλαγες.
Όχι μαμά, μου λέει, δεν θα γέλαγα ούτε θα τον έλεγα χαζό, θα του έλεγα καλά και θα έφευγα.
Ο γιός μου είναι 10 χρονών.
Με ξέρεις και ελπίζω να μην σου περάσει από το μυαλό ότι είναι φτιαχτή η ιστορία, συνέβει πριν από λίγα λεπτά.
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
εξαρτάται .. pyramid..
τι ακριβώς του εξήγησες?![]()
quote:
quote:
Η σκοπιμότητα της περιφοράς αυτής είναι εν μέρει η διάθεση κάποιων να γελάσουν με το βζινν-βζουνν, αλλά και να υπονομευθεί η αξιοπιστία αυτού του χώρου και δευτερευόντως των υπευθύνων του.
μιλας σοβαρα?...
θεωρεις δηλαδη οτι εγω υπονομευω την αξιοπιστια του χωρου οταν γραφω βζιν βζουν?
jonniebegood, στο μήνυμά μου έδωσα παραπάνω από μία εκδοχή για τον λόγο της περιφοράς της έκφρασης "βζινν-βζουνν":
1.διάθεση για γέλιο
2.προσπάθεια υπονόμευσης κ.λπ.
Ίσως εκλαμβάνοντας τη διατύπωσή μου με έναν συγκεκριμένο τρόπο να θεώρησες πως ισχύουν ταυτόχρονα και τα δύο σε όλες τις περιπτώσεις.
Τώρα όσον αφορά την "υπονόμευση της αξιοπιστίας του χώρου αυτού και δευτερευόντως των υπευθύνων του" αναφέρομαι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου κάτι τέτοιο δηλώνεται φανερά, οπότε δεν αναφερόταν σε εσένα φυσικά.
Για τα υπόλοιπα του μηνύματός σου δε θα σχολιάσω, αφενός διότι θεωρώ ότι αποτελούν γενικεύσεις και αφετέρου επειδή πιστεύω πως στηρίχτηκαν στην πιο πάνω παρεξήγηση.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Ο δικός μου οκτώμιση χρονών ηρθε απορρημένος απο το σχολείο [ άρχισαν τα θρησκευτικά ] και με ρώτησε << Μαμά αν ξαναπώ μια κακή λέξη θα πάω στην κόλαση? >>
Αναπουπούλιασα, που θα έλεγε και ενα φιλαράκι που επιδίδεται στο μάδημα.
Μου πήρε πολλή ώρα να αφαιρέσω τις ενοχές του και δυσκολεύτηκα να απαντήσω σε όλες τις επερχόμενες ερωτήσεις του ...σαν να ήμουν στο << μύθος και θρησκεία >>.
Το θέμα είναι τι και πως τα ακούνε και κάτω απο ποιά επίδραση θα βρεθούν.
Αν και εδώ οι ηλικίες δεν είναι τόσο μικρές [ ελπίζω] κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να επηρεαστούν απο κάτι εκτός....ας πούμε λογικής...
Με αγάπη
τι ήταν αυτό το βίντεο που ξετρύπωσες;
ποιος στο έδωσε;
μήπως ο δρακονιανός πράκτορας iGod;
μα δε σου είπε πως εάν το εμφανίσεις δημόσια θα ενεργοποιήσει τους δρακονιανούς ελεγκτές που βρίσκονται σε κατάσταση Α-κρυογονικών δρακονιανών κοκκίων διαμέτρου 100nm στις κάλτσες σου και θα έχουμε κι άλλα μπλεξίματα - ε;
πως περιμένεις να αντιδράσει;
αίσχος...
![]()
Ψυχή μου,
quote:
Τώρα όσον αφορά την "υπονόμευση της αξιοπιστίας του χώρου αυτού και δευτερευόντως των υπευθύνων του" αναφέρομαι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου κάτι τέτοιο δηλώνεται φανερά, οπότε δεν αναφερόταν σε εσένα φυσικά.
ποιος απο τους 10 που εχετε βαλει στην μαυρη λιστα υπονομευει τον χωρο;;;
γιατι εδω και 2 μηνες οι συντονηστες τα εχουν με 10 ατομα
ο ενας αποχωρησε (βριλ)
ο αλλος ειναι σε δυο εβδομαδες διακοπες λογο της υπογραφης του που ενοχλουσε μονο εσενα και κανεναν αλλον(αζαχ χαζα)
εγω ειχα μια βδομαδια διακοπων γιατι τολμησα να διακομωδησω την καταραμενη συκια
ενω το ατομο που ειχε γραψει για την συκια δεν ειχε ουτε μια επιπληξη που με αποκαλεσε μαλακα
τα αλλα ατομα ειναι
η medtech
τζοννυ
ντιμ καρ
xd
μερκιουρι
και κανα δυο αλλα που αυτη την στιγμη μου διαφευγουν
λοιπον ποιο απο αυτα τα μελη που εχεις φωτογραφησει σαν ταραξιες του χωρου μονο και μονο γιατι τολμουν να ζητανε αποδηξεις
υπονομευει τον χωρο;;;;;;
μημπως τον χωρο τον υπονομευουν ατομα βιασθεντα απο εξωγηινους;;
ατομα που καλουν την ματωμενη μαιρη μεσο του καθρευτη;;;
ατομα που τους κυνηγανε ζομπι;;;
ατομα που ειναι εν μερει βρηκολακες;;;
ατομα που οι εξωγηινοι τους αλαζουν το χρονοχωροσυνεχες;;;
και τον υπονομευουν οχι γιατι λενε την αποψη τους αλλα γιατι απαιτουν να συμφωνουμε οτι εχουν δικιο χωρις να φερνουν καμια αποδηξη
για ξανασκεψου ποιος ειναι αυτος που υπονομευει τον χωρο
γιατι αλλο ειναι η εξερευνηση του παραξενου και αποδηξη οτι υπαρχουν ιπταμενα ψαρια
και αλλο ειναι η απαιτηση να δεχτουμε οτι ο ε.τ. ειναι πισωγλεντης μονο και μονο γιατι αυτο εχει γραφτει σε χωρο που ψαχνει το παραξενο
ώρες ώρες νομίζω πως μιλάω στα γιαπωνέζικα κι όχι στα ελληνικά!
Δε σου ζήτησε κανείς να συμφωνήσεις με κανέναν.
Αλίμονο!
Ευγένεια, σεβασμό και λιγότερη ειρωνία και χλευασμό ζητήσαμε.
Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό αντιληπτό;
quote:
ποιος απο τους 10 που εχετε βαλει στην μαυρη λιστα υπονομευει τον χωρο;;;γιατι εδω και 2 μηνες οι συντονηστες τα εχουν με 10 ατομα
- ο ενας αποχωρησε (βριλ)
- ο αλλος ειναι σε δυο εβδομαδες διακοπες λογο της υπογραφης του που ενοχλουσε μονο εσενα και κανεναν αλλον(αζαχ χαζα)
- εγω ειχα μια βδομαδια διακοπων γιατι τολμησα να διακομωδησω την καταραμενη συκια
...
τα αλλα ατομα ειναι- η medtech
- τζοννυ
- ντιμ καρ
- xd
- μερκιουρι
- και κανα δυο αλλα που αυτη την στιγμη μου διαφευγουν
Ωραία λίστα έφτιαξες.
Φαντάζομαι πως μπορείς να τεκμηριώσεις επαρκώς με στοιχεία την υπόθεση σου και για τα 8 άτομα που συμπεριέλαβες στη λίστα.
![]()
Ψυχή μου,
Ξαναδιαβασε ολες τις απαντησεις !!!
Εισαι περισσοτερο παρορμητικος κι απο μενα την ερμη!!!

χαθηκες ή χαθηκα;
quote:
εξαρτάται .. pyramid.. τι ακριβώς του εξήγησες?
Συμφωνω!!!

quote:pyramid
Γιάννη διάβασα τα μηνύματά σου και πρόσεξα την αναφορά σου για τα παιδιά οπότε έκανα το εξής.
Ρώτησα τον γιό μου εάν πιστεύει ότι υπάρχει σατανάς.
Μου απάντησε γιατί ρωτάς.
Του λέω, θέλω την γνώμη σου γιατί δεν είμαι σίγουρη το τι ισχύει.
Οπότε μου λέει όχι, πιστεύω ότι υπάρχει καλό και κακό όχι όμως σατανάς.
Τον ξαναρωτάω, εάν ερχόταν κάποιος και σου έλεγε ότι υπάρχει και το ξέρει, το έχει δει, είναι σίγουρος και σου έλεγε τα λόγια που μπορείς να τον καλέσεις τι θα έκανες.
Μου απάντησε δεν θα τον πίστευα, δεν είναι λογικό.
Όμως εγώ επέμενα, και εάν υπάρχει του λέω και εάν τα λόγια ισχύουν?
Μαμά μου λέει, δεν υπάρχει σατανάς, το ξέρω.
Έτσι είναι του απαντάω, τι χαζός που θα ήταν κάποιος που θα πίστευε κάτι τέτοιο, θα γέλαγες.
Όχι μαμά, μου λέει, δεν θα γέλαγα ούτε θα τον έλεγα χαζό, θα του έλεγα καλά και θα έφευγα.Ο γιός μου είναι 10 χρονών.
Με ξέρεις και ελπίζω να μην σου περάσει από το μυαλό ότι είναι φτιαχτή η ιστορία, συνέβει πριν από λίγα λεπτά.
σε ξερω και σε πιστευω
δυο πραγματα εχω να σου πω γλυκεια μου: πρωτον δεν αναφερθηκα μονο στον σατανα
και δευτερον, επειδη ακριβως σε πιστευω, εχω την εντυπωση πως αν ο γιος σου εγραφε στο φορουμ, θα ηταν αναμεσα σ αυτους που χρησιμοποιουν το κυνικο χιουμορ για να κανουν κριτικη ![]()
η εφυια του δεν θα του επιτρεπει να βριζει, αλλά θα προτιμα να διακωμωδει τις καταστασεις για να καταδειξει στους υπολοιπους την εξωφρενικοτητα καποιων αποψεων
νασαι καλα να τον χαιρεσαι!
ανυπομονω να τον δω να γραφει καποια στιγμη μαζι μας!!!

quote:amalia
jonniebegood, στο μήνυμά μου έδωσα παραπάνω από μία εκδοχή για τον λόγο της περιφοράς της έκφρασης "βζινν-βζουνν":
1.διάθεση για γέλιο
2.προσπάθεια υπονόμευσης κ.λπ.
η νεα συνεισφορα του γιαννη μας, το "ΠΛΠΛΠΛΠΛΛΠ" των αρσενικων εξωγηινων που θα ενταχθει?
στην διαθεση για γελιο ή στην προσπαθεια υπονομευσης?
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8601
quote:Τώρα όσον αφορά την "υπονόμευση της αξιοπιστίας του χώρου αυτού και δευτερευόντως των υπευθύνων του" αναφέρομαι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου κάτι τέτοιο δηλώνεται φανερά, οπότε δεν αναφερόταν σε εσένα φυσικά.
δεν ανεφερες ονοματα ομως, αρα ολοι μπορει να θεωρηθουν "υποπτοι" υπονομευσης
ποιοι το κανουν και που, τελικα?
quote:Για τα υπόλοιπα του μηνύματός σου δε θα σχολιάσω, αφενός διότι θεωρώ ότι αποτελούν γενικεύσεις και αφετέρου επειδή πιστεύω πως στηρίχτηκαν στην πιο πάνω παρεξήγηση.
γενικευσεις?
ωραια λεξη... ![]()

μήπως να αλλάζαμε το θέμα και να το κάναμε
"τι ΕΠΑΘΑ από το esoterica;"
quote:
gigenis,
ώρες ώρες νομίζω πως μιλάω στα γιαπωνέζικα κι όχι στα ελληνικά!Δε σου ζήτησε κανείς να συμφωνήσεις με κανέναν.
Αλίμονο!
Ευγένεια, σεβασμό και λιγότερη ειρωνία και χλευασμό ζητήσαμε.
Τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό αντιληπτό;
καιξανα ρωταω εγω
το εσωτερικα θεωρει ειρωνια να ζηταμε απο τον πανο να μας αποδηξει οτι το dna εχει 12 κλονους;;;
θεωρει αγενια να λεμε στην κοπελα που ειχε βαλει σαν θεμα
<<καλεστε την ματωμενη μαιρη μεσο του καθρευτη>>
οτι δοκιμασαμε το πειραμα και δεν ηρθε καμια μαιρη ουτε ελενη
θεωρει χλευασμο να ζηταμε απο τον κυνηγημενο απο τους βρηκολακες που ηταν και αυτος εν μερη βρηκολακας καποιες αποδηξεις;;;
και για να τελιωνουμε με αυτο το παραμυθι
1)θα συμφωνησω με τον οποιοδυποτε αρκει να φερει αποδηξεις οτι αυτα που λεει εχουν βαση
2)πες μου ποτε μπηκα σε καποιο θεμα και ξεκηνησα ναχλευαζω το θεμα
μημπως εγηνε μετα απο επανελημενες φορες που ζητησα αποδηξεις και δεν δωθηκαν;;
μημπως αρχησα οταν κατεριπτα την μπουρδολογια του θεματοθετη και αυτος συνεχιζε να γραφει τις ιδιες μπουρδες;;;
αντε καλως τα δεχτηκε το εσωτερικα
(αναφερομαι στο μελος που το ειχαν βζινν βζουνν οι εξωγηινες και εμεις του φερθηκαμε με ειρωνία και χλευασμό>>
quote:
Ωραία λίστα έφτιαξες.
Φαντάζομαι πως μπορείς να τεκμηριώσεις επαρκώς με στοιχεία την υπόθεση σου και για τα 8 άτομα που συμπεριέλαβες στη λίστα.
ειναι πολυ ευκολο αρκει να δουμε τα παραξενα θεματα των τελευταιων ημερων και τι συστασεις κανεις
quote:
Αχ βρε Γιγενη!!!
Ξαναδιαβασε ολες τις απαντησεις !!!
Εισαι περισσοτερο παρορμητικος κι απο μενα την ερμη!!!
παρορμητικος;;;
γιατι το λες αυτο angi;;
εδω και λιγο καιρο πεφτουν ολο σποντες για τα ατομα αυτα
αν η αμαλια εχει κατι να πει να το πει
ας πει ποιος υπονομευει το φορουμ της
και για αλλη μια φορα καλως τα δεχτικες αμαλια
αξιολογα μελη σαν τον γιαννη ανεβαζουν το εσωτερικα
οχι σαν κατι αλητες που τολμανε να ζητανε απο τους θεματοθετες τον βζιννν βζουνν καταστασεων αποδηξεις
ακου εκει οι αλητες να μην σεβονται τον κοπο του θεματοθετη
<<βρησκουμε του υψους του καθε βουνου με βαση το ονομα του>>
.-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Εκεί που σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε... ![]()
![]()
![]()
Εκεί έτσι κι' αλλιώς δεν είχες τέτοια προβλήματα. ![]()
Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου...πλάκα κάνω.
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

quote:
γιατι εδω και 2 μηνες οι συντονηστες τα εχουν με 10 ατομαο ενας αποχωρησε (βριλ)
ο αλλος ειναι σε δυο εβδομαδες διακοπες λογο της υπογραφης του που ενοχλουσε μονο εσενα και κανεναν αλλον(αζαχ χαζα)εγω ειχα μια βδομαδια διακοπων γιατι τολμησα να διακομωδησω την καταραμενη συκια
ενω το ατομο που ειχε γραψει για την συκια δεν ειχε ουτε μια επιπληξη που με αποκαλεσε μαλακα
τα αλλα ατομα ειναι
η medtech
τζοννυ
ντιμ καρ
xd
μερκιουρι
και κανα δυο αλλα που αυτη την στιγμη μου διαφευγουνλοιπον ποιο απο αυτα τα μελη που εχεις φωτογραφησει σαν ταραξιες του χωρου μονο και μονο γιατι τολμουν να ζητανε αποδηξεις
υπονομευει τον χωρο;;;;;;
Διαφωνώ ριζικά.
Η δική μου μαύρη λίστα περιλαμβάνει:
1. Τους σατανιστές
2. Τους νεοπαγανιστές
3. Τους σατανιστές, νεοπαγανιστές μεταλλάδες
4. Τους κατοίκους της Ανδρομέδας
5. Τη μεντεκ γιατί είναι Δρακονιανή
6. Τους μογγολοεβραίους σιωνιστές
7. Τους μασώνους
8. Τους γνωστικούς
9. Τους 12θεϊστες
10. Τους επισκέπτες της σπηλιάς της Πεντέλης
Και άλλους που δεν θυμάμαι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δύο πράγματα ήθελα να συζητήσουμε gigenis μια και τα ανέφερες.
Αρχικά δεν καταλαβαίνω πώς προέκυψε η λίστα.
Δεύτερον στο θέμα της κατάθεσης αποδείξεων που ανέφερες, σκέφτηκες ότι τα άτομα που τα λένε αυτά πιστεύουν ότι με τα στοιχεία που δίνουν -λινκς, βίντεο, φωτογραφίες- θα πείσουν το "ακροατήριό" τους? (βλ. Πανο). Δηλαδή ότι πιστεύουν ότι έχουν αποδείξεις?
Συνήθως άτομα που βιώνουν μια μεταφυσική εμπειρία ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τη βιώνουν, είτε αυτό είναι αληθές είτε όχι, -π.χ. είδαν ένα ξωτικό- δεν μπορούν να το αποδείξουν γιατί ούτε το κινηματογράφησαν ούτε το φωτογράφησαν ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Στο θέμα του χλευασμού, για να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακούλι, δεν εννοώ την ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ κάτι πρωτάκουστου, που αν θυμάσαι από παλαιότερα θέματα και οι συντονιστές έχουν χιούμορ και έχουν πάρει μέρος με χιουμοριστικό τρόπο σε παρόμοια θέματα, εννοώ την διαρκή ειρωνία και πολλές φορές με αγενή και προσβλητικό τρόπο, που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.
Για το λόγο αυτό ανέφερα και το θέμα της Ευγένειας και του Σεβασμού.
Δεν απευθύνομαι φυσικά προσωπικά σε σένα, ούτε είπα ότι εσύ έκανες αυτά που αναφέρω. Τα παραπάνω αφορούν όλους μας.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Αν και είμαι αποξω παρόλα αυτά να μιλήσω.
Απο την τελευταία μας συζήτηση δεν εχω και τις καλύτερες εντυπώσεις..
Εχω παρατηρήσει οτι πολλά μέλη.. δεν είναι εγκρατείς ειδικά σε οτι αφορά το δίκιο τους. Το αυτό συνέβη και σε εσένα και παίρνω παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφέρθηκες.
Τεσ/πα.. νερό και αλάτι..![]()
Τώρα βλέπω οτι οδεύεις προς το μονοπάτι ...
Είμαι μέλος αρκετά χρόνια στο esoterica και εχω δεί απο το μονοπάτι αυτό να παιρνούν.. πολλοί...
Αυτοί οι πολλοί είναι αυτοί.. οι ανώνυμοι.. που μπαίνουν.. ξαναμπαίνουν... και ξαναμπαίνουν.. με δεκάδες λογαριασμούς.. και αναπολούν.. το αρχέτυπο τους nick...
Αυτό που λέω δεν είναι η υποκειμενική μου άποψη... γιατί το ζω.. γιατί το ζούμε ολοι μας...
Κάποιοι απο αυτούς .. μπαίνουν και ξαναμπαίνουν .. και αποκαλούν τα μέλη .. ``σκλάβους``... ``πρόβατα`` κλπ...κλπ..
Αν τα ενεργά μέλη λοιπόν τα χαρακτηρίζει σκλάβους.. και πρόβατα.. ας σκεφθεί.. πως χαρακτηρίζουν τα ενεργά μέλη αυτόν... που παρουσιάζεται ως ``τυφλοπόντικας``.
Και τους αποκαλώ τυφλοπόντικες γιατί ΔΕΝ κρύβονται.. μόνο πίσω απο την ανωνυμία που τους προσφέρει το σύστημα κρύβονται ακόμα και απο τους φίλους τους στα προσωπικά τους email...
Μπαίνουν απλά για να βγάλουν τα εσώψυχα τους .. και φτού και πάλι απο την αρχή.
gigenis.. το να βάζει κανείς ``νερό στο κρασί του`` δεν είναι δειλία.. δεν είναι υποτιμητικό... είναι ανάγκη.. σε οτι αφορά τις σχέσεις καλής γειτονίας.
Πές τη γνώμη σου λοιπόν σθεναρά.. αλλά μην φθάνεις στα άκρα...
Και αυτό στο λέω γιατί σε εκτιμώ.. οπως εκτιμώ τους τυφλοπόντικες που κάποτε ήταν αγαπημένοι μου φίλοι.. ![]()
ΥΓ.. Νομίζω οτι αντιλαμβάνεσαι το σκεπτικό μου gigeni.. ![]()
Edited by - allzzaro on 20/09/2006 17:44:17
quote:
allzzaro,
χαθηκες ή χαθηκα;
Ναί.. να επανορθώσω...![]()