- Πραγματα που εμαθα απο το esoterica.gr - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Διαφωνώ ριζικά.
Η δική μου μαύρη λίστα περιλαμβάνει:1. Τους σατανιστές
2. Τους νεοπαγανιστές
3. Τους σατανιστές, νεοπαγανιστές μεταλλάδες
4. Τους κατοίκους της Ανδρομέδας
5. Τη μεντεκ γιατί είναι Δρακονιανή
6. Τους μογγολοεβραίους σιωνιστές
7. Τους μασώνους
8. Τους γνωστικούς
9. Τους 12θεϊστες
10. Τους επισκέπτες της σπηλιάς της Πεντέλης
συμφωνα με διαφορα μελη εδω μεσα ανοικω στις εξης παραταξεις
1,2,3,6,9
αν και εγω δηλωνω εν μερη μεταλας
αν ειχες στην λιστα και τους αθεους θα ημουν μεσα
quote:
Δύο πράγματα ήθελα να συζητήσουμε gigenis μια και τα ανέφερες.Αρχικά δεν καταλαβαίνω πώς προέκυψε η λίστα.
Δεύτερον στο θέμα της κατάθεσης αποδείξεων που ανέφερες, σκέφτηκες ότι τα άτομα που τα λένε αυτά πιστεύουν ότι με τα στοιχεία που δίνουν -λινκς, βίντεο, φωτογραφίες- θα πείσουν το "ακροατήριό" τους? (βλ. Πανο). Δηλαδή ότι πιστεύουν ότι έχουν αποδείξεις?
1)λιστα προεκυψε απο τις συστασεις της αμαλιας στα συγκεκρημενα μελη να μην ειναι ειρωνικα προς τους βζινβζουνιστες
πχ βλεπε πανο γιαννη ωυγο κλπ
2)ας δουμε τα στοιχεια του ωγυγου
απο την πρωτη σελιδα ειχε καταρυφθει η θεωρια του αλλα αυτος επι 9 σελιδες εφερνε συνεχως τα ιδια στοιχεια
αναγκαστικα να δεχτω τον τιτλο του ολυμπιου γιατι καταφερα και εδωσα καινουργια ονοματα στα βουνα που εδιναν (συμφωνα παντα με την θεωρια του ωγυγου)το υπσος/υφσος/ηυψος/ηυφσος των βουνων
και εγω μπορει να πιστευω οτι ειμαι κοκορας
να δειχνω την ουρα μου,τα φτερα μου και το λειρι μου
σοου ουατ?
το θεμα δεν ειναι τι πιστευεις και το τι φερνεις σαν αποδειξη αλλα αν αυτη η αποδειξη περνα το τεστ
quote:
Ρε gigeni δώσε τόπο στην οργή και γύρνα στα θέματα του.-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Εκεί που σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε...
Εκεί έτσι κι' αλλιώς δεν είχες τέτοια προβλήματα.
Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου...πλάκα κάνω.
ειμαι σε αυτο το φορουμ 3 και κατι χρονια και εχω γραψει σε αρκετες
κατηγοριες τις αποψεις μου οπως και εχω και θεματα σε αρκετες κατηγοριες
μαλλον ετυχε να με γνωρησεις εκει
quote:
gigeni... να τολμήσω να πω τη γνώμη μου.
Αν και είμαι αποξω παρόλα αυτά να μιλήσω.Απο την τελευταία μας συζήτηση δεν εχω και τις καλύτερες εντυπώσεις..
Εχω παρατηρήσει οτι πολλά μέλη.. δεν είναι εγκρατείς ειδικά σε οτι αφορά το δίκιο τους. Το αυτό συνέβη και σε εσένα και παίρνω παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφέρθηκες.
Τεσ/πα.. νερό και αλάτι..
Τώρα βλέπω οτι οδεύεις προς το μονοπάτι ... Είμαι μέλος αρκετά χρόνια στο esoterica και εχω δεί απο το μονοπάτι αυτό να παιρνούν.. πολλοί...Αυτοί οι πολλοί είναι αυτοί.. οι ανώνυμοι.. που μπαίνουν.. ξαναμπαίνουν... και ξαναμπαίνουν.. με δεκάδες λογαριασμούς.. και αναπολούν.. το αρχέτυπο τους nick...
Αυτό που λέω δεν είναι η υποκειμενική μου άποψη... γιατί το ζω.. γιατί το ζούμε ολοι μας...Κάποιοι απο αυτούς .. μπαίνουν και ξαναμπαίνουν .. και αποκαλούν τα μέλη .. ``σκλάβους``... ``πρόβατα`` κλπ...κλπ..
Αν τα ενεργά μέλη λοιπόν τα χαρακτηρίζει σκλάβους.. και πρόβατα.. ας σκεφθεί.. πως χαρακτηρίζουν τα ενεργά μέλη αυτόν... που παρουσιάζεται ως ``τυφλοπόντικας``.Και τους αποκαλώ τυφλοπόντικες γιατί ΔΕΝ κρύβονται.. μόνο πίσω απο την ανωνυμία που τους προσφέρει το σύστημα κρύβονται ακόμα και απο τους φίλους τους στα προσωπικά τους email...
Μπαίνουν απλά για να βγάλουν τα εσώψυχα τους .. και φτού και πάλι απο την αρχή.gigenis.. το να βάζει κανείς ``νερό στο κρασί του`` δεν είναι δειλία.. δεν είναι υποτιμητικό... είναι ανάγκη.. σε οτι αφορά τις σχέσεις καλής γειτονίας.
Πές τη γνώμη σου λοιπόν σθεναρά.. αλλά μην φθάνεις στα άκρα...Και αυτό στο λέω γιατί σε εκτιμώ.. οπως εκτιμώ τους τυφλοπόντικες που κάποτε ήταν αγαπημένοι μου φίλοι..
μπορεις να μου θυμησεις την διαφωνια που ειχαμε;;
σε ποιο θεμα ηταν;;
οσο αφορα το περι τυφλοποντικα οπως ειπα και ποιο πριν ειμαι σε αυτο το φορουμ 3 και κατι χρονια
σε ολο αυτο το διαστημα παντα εγραφα σαν γηγενης
αν οι συντονηστες αποφασισουν καποια στιγμη να με διαγραψουν
δεν προκεται να φτιαξω αλλο nick για να ξαναμπω
λυπαμε αν νομηζεις οτι ανοικω σε αυτο το ειδος<<τυφλοποντηκας>>
δεν μπορω να κανω τιποτα για να σου αλλαξω την γνωμη που εχεις σχηματισει για μενα
ουτε προκεται να νερωσω το κρασι μου για να ειμαι αρεστος στον καθε
εναν
εχω μαθει να λεω τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη
το ιδιο θελω να κανουν και οι αλλοι
οποιος εχει προβλημα με εμενα οποιος νομηζει οτι εγω υπονομευω το εσωτερικα θελω να το πει
τα μισολογα τα λενε ανθρωπακια
και στην τελικη οταν καποιος εχει αποδηξεις για αυτα που υποστηριζει
το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να τις τριψει στα μουτρα του καθε ενα που εχει αντιρηση στα λεγομενα του
αλλα ολοι οταν στριμωχτουν αρχιζουν τα
<<ειναι αργο το φορουμ>>
<<θα τα εδινα τα στοιχεια αλλα δεν τα εχω μαζι μου
μολις τα βρω θα τα ποσταρω>>
<<νομιζα οτι ειχατε ανεβασμενο επιπεδο αλλα βλεπω οτι θα αργησει πολυ για να ανοιξει το τριτο σας ματι>>
<<εισαστε μασονοεβραιοδρακονιανοι πρακτορες>>
και διαφορες αλλες μπουρδες
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
gigeni .. με παρεξήγησες....βρε
Παρόλο το ΥΓ.. με παρεξήγησες..
Δεν κατάλαβες το νόημα απο αυτά που σου έγραψα..
Σε οτι αφορά το θέμα που αναφέρω.. αστο ..ξέχασετο.. ήταν μια ατυχής σύμπτωση.. δεν είναι ώρα να το συζητήσουμε.. αλλωστε δεν αξίζει τον κόπο..
Δεν αναφέρομαι σε εσένα οταν προσφωνώ το ``τυφλοπόντικες`` αλλά σε ολους αυτούς που κάποτε είχαν βρεθεί στο ιδιο μονοπάτι με εσένα...
Eλεγαν ολα αυτά που λές.. οτι δεν θα ξαναμπούν..
Τελικώς ολοι αυτοί .. οι απρόσωποι.. οι ανώνυμοι.. αυτού προσπαθούν να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.. που γράφουν ανορθόγραφα.. κεφαλαία... που κάνουν οτι δεν ξέρουν.. που το παίζουν ανήλικοι .. και οτι αλλο βάζει ο νούς κάποιου .. εβρέθησαν εκτός εαυτού και κατέληξαν διαγραμμένα μέλη...
Αυτό θέλω να σου πω βρε φίλε... να ηρεμήσεις και να βάλεις νερό στο κρασί σου..
Κοίταξε gigenis... ολοι έχουμε βρεθεί εκτός εαυτού.
Και εγώ πρίν απο μερικούς μήνες βρέθηκα εκτός εαυτού οταν κάποιος ``τυφλοπόντικας`` με κατηγόρησε ευθέως οτι χρηματίζομαι.. απο ενα τόπικ που συντηρώ...
Κάποιοι καλοί φίλοι .. με συγκράτησαν και δεν εβρέθηκα εκτός εαυτού... Παρόλα αυτά έμπλεξα..
Σίγουρα θα έλεγα πράγματα που δεν έπρεπε να πώ .. και εκεί αποσκοπούσε η επίθεση εναντίον μου... Στη διαγραφή.
Αυτό θέλω να κάνω και εγώ τώρα... και αυτό εννοώ με αυτά που είπα στο προηγούμενο πόστ...
quote:
δεν μπορω να κανω τιποτα για να σου αλλαξω την γνωμη που εχεις σχηματισει για μενα
Μπορείς... αν και η γνώμη μου για σένα δεν είναι αυτή που νομίζεις...
ΥΓ.. για να μην παρεξηγηθώ παιδιά.. δεν αναφέρομαι στα διαγραμμένα μέλη που άνοιξαν νέους λογαριασμούς και συμμετέχουν εκ νέου στις συζητήσεις...δηλώνοντας ποιοί είναι...
Edited by - allzzaro on 20/09/2006 19:08:59
-Τη δημιουργία διπλής ταυτότητας.

Οι λόγοι? Χμμμ. Δεν ξέρω πάντως έχω παρατηρήσει ότι:
1. αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις όσα ισχυρίζεσαι... βάλε τους κλώνους σου να το κάνουν.
2. Αν δεν έχει ανταπόκριση το "νέο θέμα" που άνοιξες βάλε τους κλώνους σου να συμμετάσχουν για να μείνει στα "ενεργά" και πού ξέρεις κάποιος μπορεί να δει φως και να μπει.
3. Έχεις απενεργοποιηθεί και δεν αντέχεις ούτε μέρα μακριά μας.
4. Θέλεις να την πεις "χοντρά" σε άλλο μέλος αλλά επειδή δεν έχεις τα... κότσια και δε θέλεις να απενεργοποιηθείς, το κάνεις ως άλλος και συνήθως με "κουφά" μονολεκτικά ψευδώνυμα.
5. Έχεις απενεργοποιηθεί αλλά επειδή δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο δικό σου νικ, χρησιμοποιείς παραλλαγές του για να ξέρουν όλοι ποιός "μάγκας" μιλάει.
6. Νομίζεις ότι τόσο τα μέλη, όσο και οι συντονιστές είναι αφελείς και εύπιστοι και δεν παίρνουν χαμπάρι την καινούργια ταυτότητα.
7. Βάζεις κλώνους να προβούν σε καλά προμελετημένη κατασκευή αποδείξεων, που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ή άμεσα, επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζεις.
8. Κλωνοποιημένος παίζεις το ρόλο του μυθομανή και του χλευαστή ταυτόχρονα.
Περιδιάβαινε τα τόπικ και διατύπωνε την άποψή του.
Κάποιες φορές το διακατείχε μια μανια καταδίωξης.
Στο ταξίδι του απέκτησε συμμάχους και αντιπάλους -πάντα από τη δική του οπτική γωνία-.
Προσπάθησε απεγνωσμένα να αποκτήσει και νέους συμμάχους και να τους ρίξει στη μάχη εναντίων των αντιπάλων του.
Όταν δεν είχε συμμάχους δημιουργούσε κλώνους.
Πέρασε μια κακή εφηβεία όπου έγινε προσβλητικό και υβριστικό.
Το αποτέλεσμα ήταν οι κακοί διαχειριστές, αφού το προειδοποίησαν, να το απενεργοποιήσουν.
Απο κει και πέρα οι επανενσαρκώσεις ήταν πολλές.
Το μεγαλύτερό του πρόβλημα ήταν ότι νόμιζε ότι μόνο αυτό ήταν έξυπνο, ενώ οι λοιποί κοινοί θνητοί ήτο ηλίθιοι.
Και στη λυσσαλέα προσπάθεια να αποδείξει ότι είχε δίκιο σε όσα έλεγε,
άρχισε η δημιουργία, εκτός των ταυτοτήτων,
και θεμάτων που
ερχόταν σε αντίθεση με αυτά που υποστήριζε ως ΘΕΣΗ,
έτσι ώστε καλά κρυμμένο -όπως νόμιζε- πίσω από το μικρό του δάχτυλο, να στηριχτεί σ'αυτά,
για να αποδείξει ότι KATI ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ στην... οικογένεια χεχε χεε:

Ο δολοφόνος μπορεί να αργήσει αλλά πάντα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος χε χε χε..
Μην τσιμπάτε guys. ![]()
![]()
![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
3. Έχεις απενεργοποιηθεί και δεν αντέχεις ούτε μέρα μακριά μας.
Θα ξαναμπείς gigeni.. ολοι ξαναμπήκαν...![]()
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
T_Chameleon of Rodos
P.F.S.O.C.A.T.T.O.S
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
T_Chameleon of Rodos
P.F.S.O.C.A.T.T.O.S
quote:
1)λιστα προεκυψε απο τις συστασεις της αμαλιας στα συγκεκρημενα μελη να μην ειναι ειρωνικα προς τους βζινβζουνιστες
πχ βλεπε πανο γιαννη ωυγο κλπ2)ας δουμε τα στοιχεια του ωγυγου
απο την πρωτη σελιδα ειχε καταρυφθει η θεωρια του αλλα αυτος επι 9 σελιδες εφερνε συνεχως τα ιδια στοιχειααναγκαστικα να δεχτω τον τιτλο του ολυμπιου γιατι καταφερα και εδωσα καινουργια ονοματα στα βουνα που εδιναν (συμφωνα παντα με την θεωρια του ωγυγου)το υπσος/υφσος/ηυψος/ηυφσος των βουνων
Kαλέ μου gigenis αυτό που λέω είναι ότι μπορεί να έχεις δίκιο αλλά είναι θέμα ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
υ.γ. Αστο πια το παράδειγμα βζιιιν βζουυυυν γιατί θα φάω τις κοτσίδες μου.

quote:
και εγω μπορει να πιστευω οτι ειμαι κοκορας
να δειχνω την ουρα μου,τα φτερα μου και το λειρι μουσοου ουατ?
το θεμα δεν ειναι τι πιστευεις και το τι φερνεις σαν αποδειξη αλλα αν αυτη η αποδειξη περνα το τεστ
quote:
συμφωνα με διαφορα μελη εδω μεσα ανοικω στις εξης παραταξεις
1,2,3,6,9
αν και εγω δηλωνω εν μερη μεταλαςαν ειχες στην λιστα και τους αθεους θα ημουν μεσα
Εδώ βλέπουμε ένα μέλος που ανοίγει ένα θέμα για μια εμπειρία που είχε...

Ο Γιγενής ως σατανιστής, εν μέρει μεταλάς (ψεύδεται εδώ αποδεικνύεται ότι είναι frontman γνωστού σατανιστικού συγκροτήματος), άθεος ζητάει επειγόντως αποδείξεις.

Κατόπιν αδυναμίας του μέλους να προσκομίσει αποδείξεις, δεν περνάει το τεστ οπότε η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη:

Και η κατάληξη του μέλους μοιραία.

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

quote:
λοβοτομη δεν κανω!!!
ειμαι αυτος που ημουν οταν πρωτοεγραψα στο εσωτερικα και δεν θα αλλαξω για να συνεχισω να γραφω, αν εσεις το θεωρειτε απαραιτητο - πεστε μου και την κανω με ελαφρα πηδηματακια
quote:
τι ειδους μελη θελετε στο εσωτερικα?
ομογενοποιημενα και ομοιομορφα, ή αυτονομημενα και σκεπτομενα?
Συντάσσομαι με τα λόγια του jbg και θεωρώ καίρια την ερώτηση.
Αλλά, από την άλλη, θέλω να παρατηρήσω μερικά πράγματα (και να κάνω κι εγώ μια λίστα γμτ!):
1. Οι πολύ ξύπνιοι και πολύ μαγκιόροι συνήθως απουσιάζουν από κάποιο ζόρικο θέμα που δεν σηκώνει κράξιμο ( ο ampere, π.χ, έχει στήσει καλή κουβέντα περί πίστεως) και προτιμούν να ασχολούνται με τον PaNo, γιατί εκεί μπορεί να έχεις δίκιο εύκολα και να λάμψει το IQ σου ανέξοδα.
2. Τα διάφορα ηλίθια θέματα που βρίσκονται στο φόρουμ φτάνουν τις 800 σελίδες και τις 10.000 αναγνώσεις επειδή κάποιοι τα τροφοδοτούν. Τα τροφοδοτούν θέλοντας, λέει, να αποκαλύψουν την ψευτιά και την ανοησία και να μην την πατήσουν οι αφελέστεροι των μελών. Και φροντίζουν να τα διατηρούν στις πρώτες θέσεις της λίστας για μήνες, μη τυχόν και δεν τα διαβάσει ο κάθε πικραμένος. Αντί να ρίχνουμε σύντομο κράξιμο και να τα χώσουμε στο "χρονοντούλαπο της Ιστορίας" (άλα μου, πασοκιά που έριξα!). Μ'αρέσει να βλέπω τον PaNo και τον Καθρέφτη με τα Τριβόλια φάτσα κάρτα στο... top 10! Νιώθω πως... προστατεύομαι!
Any publicity is good publicity: ας αναληθεί σκεπτικιστικώς παρακαλώ από κάποιον πιο έξυπνο από το άτομό μου.
3. Μαζί με τα ξερά (και το χιλιόκλωνο DNA που σε κάνει βρυκόλακα) καίγονται και τα χλωρά, καθότι έχουν παρατηρηθεί τραμπουκισμοί σε θέματα που οι... επιτιθέμενοι δεν κατέχουν (Chaos Magick, ας πούμε).
Κι επειδή δεν κατέχουν και μας έχει συνεπάρει ο πόθος της προστασίας του ανόητου (ασφαλώς!) πλησίον μας, ρίχνουμε κι εκεί λίγο κράξιμο.
"Κι ο άγιος φοβέρα θέλει", σου λέει, "ας το κάνω το ψυχικό να βγάλω καραγκιόζη όποιον λέει πράγματα που δεν καταλαβαίνω, άρα Ύποπτα για την Δημόσια Ψυχική Υγεία". Μόνο εγώ μυρίζω τη χουντίλα;
4. Ναι, μερικές φορές η επίθεση ξεπερνά κατά πολύ οποιοδήποτε όριο ευγένειας και συζήτησης θα θέλαμε από ένα φόρουμ και συχνά οι στόχοι δεν είναι τέτοιοι που να το αξίζουν. Ασφαλώς δε μπορώ εγώ ή κανείς άλλως να θέσει επακριβώς αυτά τα θρυλικά "όρια" αλλά έχω ακούσει παραπονάκια από σκεπτικιστικά στόματα για ψύλλου πήδημα.
5. Αν καταριφθεί κάποιου η θεωρία αλλά αυτός επιμένει (πράγμα ανόητο και δυσάρεστο, συμφωνώ) τότε: Γκες γουάτ! Είναι δικαίωμά του και δε μπορούμε να του σπάσουμε το κεφάλι για να το βουλώσει. Λυπηρόν αλλά αληθινό (μακάρι να το έβλεπα να συμβαίνει μόνο μέσα στο φόρουμ, αλλά φευ!). Η δικιά μας επιλογή είναι εξυπνότερη ή απλά είναι επίδειξη πείσματος, ανασφάλειας, επιθετικότητας και αδυναμίας;
Δεν έχω δει "τρελλό" να συνέρχεται ή "έμπορο" να το βουλώνει. Έχετε δει εσείς; Νομίζετε πως θα δείτε; ΧΕΑΙΡΕΕ ΒΑΘΟΥΣ ΑΜΕΤΡΥΗΙΤΟΩΝ!
6. Είμαι εναντίον σε οποιαδήποτε προσπάθεια σοβαροφάνειας και αστυνόμευσης της γνώμης των μελών. Θεωρώ πως ο ΑΖΑΧ ΧΑΖΑ έχει δικαίωμα να κρατήσει την υπογραφή του και χαίρομαι που βρίσκεται στο φόρουμ.
Αλλά μην το παρα(μπιπ). Η υπογραφή του δεν είναι και το απαύγασμα του σεβασμού, μην το κάνουμε λάβαρο του '21. Ασφαλώς και έχει σκοπό να είναι -κομψά- επιθετική και προσβλητική. Δε με πειράζει (κι ας μην του βγήκε το "κομψά"), χιούμορ διαθέτομεν, δε θα θιχτούμε με τέτοια. Μα μη φάμε άλλο χρόνο για φιλολογικές αναλύσεις και λεκτικές σοφιστείες επί του θέματος,ε; Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει, μεγάλα παιδιά είμαστε και του το "δίνουμε" γιατί έχει το θάρρος της γνώμης του.
[Λίστα τέλος]
quote:
τα μισολογα τα λενε ανθρωπακια
και στην τελικη οταν καποιος εχει αποδηξεις για αυτα που υποστηριζει
το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να τις τριψει στα μουτρα του καθε ενα που εχει αντιρηση στα λεγομενα του
Αγαπητέ gigenis, αν αυτό είναι όντως "το καλύτερο που έχεις να κάνεις", θλίβομαι. Το οποίο, ασφαλώς, δεν υπάρχει λόγος να σε ενδιαφέρει. Ίσως να αξίζει να διαβάσεις τον allzaro με άλλο μάτι.
Αυτά πιστεύω, κι αν κάποιος πικράθηκε να με συμπαθάει.
No Method, No Guru, No Teacher
το μελος μπαινει και γραφει
<<ειδα εξωγηινο σκαφος απο την ανδρομεδα>>
ο γηγενης αλλα και τα λοιπα μελη της μαυρης λιστας ρωτανε
<<πως εισαι σιγουρος οτι ηταν εξωγηινο σκαφος και οχι η μπουγατσα που πεταξε ο μπαμπης αφου διαπιστωσε οτι ηταν τριων μηνων
η εστω οτι ηταν πειραματικο σκαφος γηινο;;>>
το μελος επιμενει
<<οχι οχι ηταν απο την ανδρομεδα αφου ακουσα τον γνωστο ηχο που κανει την gretel να τραβαει της κοτσιδες της(βζινν-βζουνν)>>
οι κακοι του εσωτερικα συνεχηζουν ναειναι ειρωνες καιναχλευαζουν το μελος
<<μημπως το φωτογραφησες;;
μημπως υπαρχουν μαρτυριες απο αλλα ατομα που το ειδαν;;
μημπως γραφτικε κατι στον τυπο;;>>
απαντηση μελους
<<οχι ημουν ο μονος μαρτυρας γιατι εχω 12κλωνο dna και ειμαι απογονος του βρασιδα απο τον 4το πλανητη της εκατης αριστερα απο το αστρο του κενταυρου και το λεω αυτο γιατι εχω αδιασιστα στοιχεια
μου το ειπε η μαμα του μπακαλη της γειτονισας του κουμπαρου της ξαδερφης μου που ειδε την σκια μου σε βροχερη μερα αφου ειχα φαει ρεβυθια>>
καπου εδω αρχιζει το θεμα να περνει την αναλαφρη μορφη
που περνουν ολες οι σαπουνοπερες
τοτε ως απο μηχανης θεα πεταγετε η αμαλια
και αρχιζει να μπαναρει τα ατομα που ανοικουν στην μαυρη λιστα
ολα τα θεματα ετσι τελιωνουν
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του