ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έλλην ή Ρωμηός ?? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Έλλην ή Ρωμηός ?? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

dix47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
quote:

Κι εάν δεν φανεί, να υποθέσω ότι θα βρεθεί κάποια άλλη ημερομηνία όπου θα περιμένουμε να φανεί κάτι, ντε και καλά;

In anticipation of my resurrection...

Ας περιμένουμε την 21/12 και μετά βλέπουμε.....

22/11/2012, 17:25:15
Χριστιανός Ορθόδοξος

Ξεκίνα κατ' αρχήν απ' το γεγονός οτι μιλάμε για τις 23 και όχι τις 21-12-12, και βλέπουμε...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

23/11/2012, 19:00:50
Χριστιανός Ορθόδοξος

quote:
Η θεωρεία μου είναι μία,ότι το 2018 τελειώνει ο κόσμος.

Είσαι σίγουρος ότι είσαι ΚΑΙ χριστιανός ΚΑΙ ορθόδοξος; Δηλαδή αυτοί τι είναι;

(Ορθόδοξος Τύπος, 26-10-2012)

macedon

23/11/2012, 19:36:39

Τι; Υπάρχει διάσταση απόψεων στους χώρους της Εκκλησίας; Απίστευτο.
Γρήγορα παρακαλώ να συνταχθεί Οικουμενική Σύνοδος.
Και μια που την παραγγέλνω από αυτό το βήμα ,παρακαλώ να είναι και αυτή αλάνθαστη, όπως οι προηγούμενες.

ΥΣ: Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Εκκλησίας θα μεταβεί πετώντας 3η θέση,για συμβολικούς λόγους λόγω κρίσης.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

opsimosΜέλος
23/11/2012, 23:14:03
ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο "ΔΙΑΒΟΛΟΣ" ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ..
quote:

Χριστιανός Ορθόδοξος

quote:
Η θεωρεία μου είναι μία,ότι το 2018 τελειώνει ο κόσμος.

Είσαι σίγουρος ότι είσαι ΚΑΙ χριστιανός ΚΑΙ ορθόδοξος; Δηλαδή αυτοί τι είναι;

(Ορθόδοξος Τύπος, 26-10-2012)

macedon

macedon,
αν διαβάσεις προσεκτικά το κείμενο,θα δεις οτι αναφέρεται στις ψευδοπροφητείες για τέλος του κόσμου το 2012,ημερολόγιο Μάγιας και την σχετική τρομολαγνεία για τις 21/12/2012....Εμείς ουδέποτε είπαμε ή ισχυριστήκαμε οτι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 21/12/2012,ούτε ο πατέρας Μάξιμος έχει κάνει νύξη ποτέ για την συγκεκριμένη ημερομηνία.Έχουν δίκιο λοιπόν αυτοί που λένε οτι το 2012 δεν θα έρθει καμία συντέλεια του πλανήτη,και πολύ έυστοχα χαρακτηρίζει ''ψευδοπροφήτες'' όσους μιλάνε για αυτή την μέρα....

24/11/2012, 18:25:57
Δηλαδή αν τους ρωτήσουμε για το 2018 θα συμφωνήσουν;

Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 24/11/2012 18:26:15

quote:

Δηλαδή αν τους ρωτήσουμε για το 2018 θα συμφωνήσουν;

Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 24/11/2012 18:26:15

Θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων...Αν είμαι σωστός,ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί σε 27 μέρες...Απο την εμφάνιση και μετά,κανένας απο αυτούς τους κυρίους δεν θα μπορεί να πει το οτιδήποτε....Ας περιμένουμε λοιπόν.....

25/11/2012, 00:05:23
quote:
Εμείς ουδέποτε είπαμε ή ισχυριστήκαμε οτι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 21/12/2012,ούτε ο πατέρας Μάξιμος έχει κάνει νύξη ποτέ για την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Όταν λες "εμείς" ποιους εννοείς;
25/11/2012, 00:49:54
quote:

Toυς συν αυτώ...λοβοπαθείς,που σαν γνήσιοι Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι,νομίζουν οτι είναι λάσπη και πρωτομάστορας ο θεός τους.

Αγνοούν επιδεικτικά τον Ηράκλειτο και λατρεύουν τον ιουδαίο γιδοβοσκό.

<< κόσμον τόνδε, τὸν αὐτὸν ἁπάντων, οὔτε τις θεῶν οὔτε ἀνθρώπων ἐποίησεν, ἀλλ᾽ ἦν ἀεὶ καὶ ἔστιν καὶ ἔσται πῦρ ἀείζωον ἁπτόμενον μέτρα καὶ ἀποσβεννύμενον μέτρα,,,>>

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

EumenisΜέλος
25/11/2012, 11:51:53
quote:

Θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων...Αν είμαι σωστός,ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί σε 27 μέρες...Απο την εμφάνιση και μετά,κανένας απο αυτούς τους κυρίους δεν θα μπορεί να πει το οτιδήποτε....Ας περιμένουμε λοιπόν.....

Θα τρώω τα νύχια μου από την αυπνία!

ΚostakourtasΜέλος
25/11/2012, 16:56:49
quote:
Θα τρώω τα νύχια μου από την αυπνία!
απο αυπνια η την αγρυπνια???

π.σ.στην φωτο ειναι τζακι???

Ποιός ήρθε?

Edited by - Κostakourtas on 25/11/2012 16:57:48

quote:

quote:
Εμείς ουδέποτε είπαμε ή ισχυριστήκαμε οτι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 21/12/2012,ούτε ο πατέρας Μάξιμος έχει κάνει νύξη ποτέ για την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εννοώ όλους εμάς που πιστέψαμε τον πατέρα Μάξιμο και το βιβλίο του ''ο Αντίχριστος ήλθεν 1983-2013'' που εξέδωσε το 2006....Δεν ξέρω αν είμαστε πολλοί ανα την Ελλάδα,αλλά σίγουρα είμαστε θερμοί υποστηρικτές του μοναχού και του αγώνα που έχει κάνει να διαδοθεί αυτό το μήνυμα στις τέσσερεις γωνιές του πλανήτη.....

27/11/2012, 00:36:47
Α, μάλιστα...

macedon

D.P.J. 10Μέλος
27/11/2012, 09:13:20
quote:
''ο Αντίχριστος ήλθεν 1983-2013''

Κάτσε λίγο διότι εμπερδεύθην . Τελικά ο τύπος ήλθε , θα έλθει , ή έρχεται σε δόσεις ;
Kαι πέρα από αυτό , εσείς πιστεύετε ακράδαντα ένα μοναχό ; Αυτός από το λιβάνι και την αγ..ία (..παίζεται), μπορεί και να είδε το αντίχριστο λοχία , νάχει το Χριστό φαντάρο .
Όσο για τον αγώνα του , να διαδοθεί το μήνυμα στις 4 γωνίες του πλανήτη , έχω.......ακράδαντα στοιχεία που δείχνουν τεράστια δυσκολία για τις 4 γωνιές της Ελλάδας .
Κάτι ακόμα : ο εν λόγω μοναχός ζητάει κάποιου είδους.......ας πούμε συνδρομή από τους πιστεύσαντες σ' αυτόν ;
quote:

quote:
''ο Αντίχριστος ήλθεν 1983-2013''

Κάτσε λίγο διότι εμπερδεύθην . Τελικά ο τύπος ήλθε , θα έλθει , ή έρχεται σε δόσεις ;
Kαι πέρα από αυτό , εσείς πιστεύετε ακράδαντα ένα μοναχό ; Αυτός από το λιβάνι και την αγ..ία (..παίζεται), μπορεί και να είδε το αντίχριστο λοχία , νάχει το Χριστό φαντάρο .
Όσο για τον αγώνα του , να διαδοθεί το μήνυμα στις 4 γωνίες του πλανήτη , έχω.......ακράδαντα στοιχεία που δείχνουν τεράστια δυσκολία για τις 4 γωνιές της Ελλάδας .
Κάτι ακόμα : ο εν λόγω μοναχός ζητάει κάποιου είδους.......ας πούμε συνδρομή από τους πιστεύσαντες σ' αυτόν ;

Αν θέλεις να στο κάνω πιο συγκεκριμένο,ο μοναχός ισχυρίζεται οτι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί τέλη 2012-αρχές 2013.Δηλαδή,θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση τέλη 2012,αλλά θα γίνει ευρύτερα γνωστός και αναγνωρίσιμος αρχές 2013.Καθότι δεν θα τον δουν όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη την ίδια στιγμή,αλλά θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες μέχρι να γίνει αντιληπτός απο τις μεγάλες μάζες του πληθυσμού.

Το οτι δεν έχει διαδοθεί πολύ,δεν φταίει ο μοναχός σε αυτό...Αυτός οτι μπορούσε έκανε...Και με το παραπάνω......

28/11/2012, 01:06:39
Τελικά ο αντίχριστος (ας είναι δοξασμένο το όνομά του) σας τρομοκρατεί μέρα-νύχτα, ε;

Για να καταλαβαίνουμε ποιος τελικά κάνει κουμάντο...

macedon

D.P.J. 10Μέλος
28/11/2012, 08:02:51
Χ.Ο. , εκτός των άλλων έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε στην περίπτωση που ΔΕΝ θα εμφανισθεί η Α.Μ. ο αντίχριστος ;
Έχετε σκεφτεί εναλλακτικό τρόπο σκέψης και δράσης ;
Θα τα "σούρετε" στον μοναχό ; Θα τον αμφισβητήσετε έστω ;
Πάντως η εμφάνιση του AC π.χ. στους Ινδούς φαντάζομαι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα , με την εμφάνιση ενός ανάλογου τύπου σε εσάς (που περιμένετε αντίχριστο), που θα σας πει ότι είναι ο αντίζηλος κάποιας θεότητας των Ινδών . Δηλαδή με λίγα λόγια και στην Ινδία θα τον πάρουν με τα γιαούρτια .......αν έχουν .
Εδώ που τα λέμε όμως και όσον αφορά το πως θα είναι ο AC : σατανάς χωρίς αποκρουστικό πρόσωπο , κέρατα , δόντια , μυτερή ουρά , να βγάζει φωτιές και καπνούς από το στόμα.........δε λέει. Πολύ ξενέρωτο ρε παιδί μου.....
ΚostakourtasΜέλος
28/11/2012, 16:56:03
πατερας μαξιμος τωρα στο ελληνων εγερσις εκπομπη για αντιχριστο με βιντεο δηλωσεις ιραν κ βιβλια του σε προσφορα

Ποιός ήρθε?

quote:

Χ.Ο. , εκτός των άλλων έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε στην περίπτωση που ΔΕΝ θα εμφανισθεί η Α.Μ. ο αντίχριστος ;
Έχετε σκεφτεί εναλλακτικό τρόπο σκέψης και δράσης ;
Θα τα "σούρετε" στον μοναχό ; Θα τον αμφισβητήσετε έστω ;
Πάντως η εμφάνιση του AC π.χ. στους Ινδούς φαντάζομαι θα έχει τα ίδια αποτελέσματα , με την εμφάνιση ενός ανάλογου τύπου σε εσάς (που περιμένετε αντίχριστο), που θα σας πει ότι είναι ο αντίζηλος κάποιας θεότητας των Ινδών . Δηλαδή με λίγα λόγια και στην Ινδία θα τον πάρουν με τα γιαούρτια .......αν έχουν .
Εδώ που τα λέμε όμως και όσον αφορά το πως θα είναι ο AC : σατανάς χωρίς αποκρουστικό πρόσωπο , κέρατα , δόντια , μυτερή ουρά , να βγάζει φωτιές και καπνούς από το στόμα.........δε λέει. Πολύ ξενέρωτο ρε παιδί μου.....

Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο Αντίχριστος,θα στραφούμε κατά του μοναχού...Αυτός θα πάρει όλη την ευθύνη,διότι αυτός είναι ο πρωτεργάτης όλης αυτής της θεωρείας...Αλλά να σου πω τι πιστεύω;Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο!Διότι είναι αληθινός!100%!