- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Γενικά είμαστε άδετοι ακόμα και την Κυριακή που μας έρχεται έχουμε την πρώτη συναυλία. Πάντως άκουσε το kitchen girl, νομίζω πως θα σου αρέσει.
αυτά τα τέσσερα σου είχα πει ότι μου άρεσαν πολύ!
λοιπόν, θέλω βίντεο απ'τη συναυλία! αλλιώς θα'ρθω για παγωτό!
αλλά έχω μια απορία. εγώ ήξερα ότι bluegrass ακούνε οι βουνήσιοι, οι μπουρτζόβλαχοι [rednecks που λέτε και στο πατρίδα], η φλόριντα δεν είναι παραθαλάσσια [μάλιστα έχω την εντύπωση ότι εσύ μένεις στην Tampa bay...];;;
quote:
Hogtown Ramblers
Bluegrass / Folk / Black Metal
πόσο πιο βλάχικο μπορούσε να ακουστει;!
αν δεις ένα request με όνομα t στο myspace, ξέρεις ποιός είναι.
στα δικά μας τώρα:
quote:
το videoclip των Inkubus Sukkubus με τίτλο Church of madness.
ρηχό, άνευρο, ανέμπνευστο, ανούσιο... σόρρυ!
blind guardian θα έρθει κανείς!
Γιατί μου λες εμένα "σόρρυ"?
Εγώ το γύρισα? ![]()
Εντάξει, ούτε εμένα μου άρεσε τρελά.
Αυτό που έχω να πω όμως είναι ότι το όλο ideoclip δένει απόλυτα με τον τίτλο του τραγουδιού... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Εγώ το γύρισα?
Κέφια, κέφια;
quote:
Καλό ήταν - παρόλο που ήταν κάπως αγριεμένο - symphonic black metal ήχος κι η φωνή της Cadaveria έδενε με τη μουσική και την ατμόσφαιρα.
Crucifire η σειρά σου!
quote:
Αν και το Μπλακ Μεταλ δεν το πάλευα παλιά ομολογώ ότι τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και καταλαβαίνω κάτι που Παλιά -λόγω και σχετικής φανατίλας- δεν τα ΑΚΟΥΓΑ, ή κι όταν τα άκουγα δεν τα καταλάβαινα ότι τα άκουγα...!!!
Αν το δεις από την μεριά του crucifire, από πλευρά σύνθεσης και μουσικής δεξιότητας, το black metal δεν λέει τίποτα. Θυμάμαι όταν είχα ακούσει τους venom για πρώτη φορά με πιάσανε τα γέλια. Δεν είχα ακούσει χειρότερους μουσικούς στην ζωή μου! Αν το δεις ως ατμόσφαιρα, ύφος και κατάσταση μπορεί να σου δώσει πολλά. Αν και έχω αρχίσει να βαριέμαι αυτήν την "εικόνα" του κακού....Πάντως αυτό που με τραβάει στο είδος είναι το σκοτάδι. Τα άλλα τα λέει η υπογραφή της gretel.
quote:
πόσο πιο βλάχικο μπορούσε να ακουστει;!
Ακριβώς. Για μένα δεν άλλαξε τίποτα. Βλάχος στην Ελλάδα, μπορζόβλαχος στην Αμερική. Hogtown είναι το παλιό όνομα του Gainesville από ένα ρυάκι που πλένανε τα γουρούνια τους. Αμερική σου λέει ο άλλος. Μετά αλλάξανε το όνομα. Πως θα σας φαινόταν να λέτε "είμαι από το γουρουνοχώρι";
quote:
εγώ ήξερα ότι bluegrass ακούνε οι βουνήσιοι, οι μπουρτζόβλαχοι [rednecks που λέτε και στο πατρίδα], η φλόριντα δεν είναι παραθαλάσσια [μάλιστα έχω την εντύπωση ότι εσύ μένεις στην Tampa bay...];;;
Δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το bay. H Φλόριντα είναι Νότος και από ρεντνεκάδες άλλο τίποτα.
------------------------------------------------------------------------
Κοίταγα χτες το site των Therion. Μερικά ενδιαφέροντα για να σας ανοίξει η όρεξη.
1. Θα χρησιμοποιήσουν μια νέα τεχνολογία που αυτόματα κουρδίζει τις κιθάρες σε διαφορετικά κουρδίσματα!!!!
2. Ο Johnsson έχει σταματήσει να τραγουδάει live....αυτό είναι καλό και κακό.
3. Ίσως αρχίζουν να παίξουν live και το lemuria που είναι το αγαπημένο μου.

quote:![]()
Κέφια, κέφια;
Εχθές είχα κέφια, σήμερα πάλι χλωμό!
Έχω νεύρα με την σύνδεση μου στο Internet που όταν το θυμάται κόβεται για 3 - 4 ώρες κι έχω νεύρα επειδή σηκώθηκα πολύ απότομα επειδή κάποιοι γείτονες έκαναν τόσο θόρυβο που ξύπνησα νομίζοντας ότι γίνεται πόλεμος... ![]()
quote:
Αν και έχω αρχίσει να βαριέμαι αυτήν την "εικόνα" του κακού....Πάντως αυτό που με τραβάει στο είδος είναι το σκοτάδι.
Οτιδήποτε το "σκοτεινό" φοβίζει, φίλε μου, γιατί δε μπορούμε να το ορίσουμε σε διάφορα επίπεδα αλλά και να αντιληφθούμε όλη την σημασία του.
Μπορώ να σου πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το είδος μουσικής που ελκύει εμένα... ![]()

και έχω και μια καταγγελεία να κάνω. οι πούστηδες οι τρεντάδες, επειδή μόνοι τους δεν μπορούν να γράψουν ένα αξιόλογο τραγούδι, πήραν και βάλανε beat στο "another brick... " και στο "eye of the tiger" και δε θυμάμε και σε ποιό άλλο! δημόσια εκτέλεση τώρα! στο διάολο....
quote:
Εγώ το γύρισα?
για το τραγούδι μιλούσα... το κλιπ γάμαγε...
quote:
Δεν είχα ακούσει χειρότερους μουσικούς στην ζωή μου! Αν το δεις ως ατμόσφαιρα, ύφος και κατάσταση μπορεί να σου δώσει πολλά.
έτσι το δέχομαι. αλλά και πάλι, τα περισσότερα μπλακ μέταλ τραγούδια αδυνατούν να μου δημιουργήσουν το συναίσθημα που μου δημιουργεί π.χ. το... the three ships of berik! καλά, αν δεν το παίξουν απόψε τους γάμησα!
quote:
πλένανε τα γουρούνια τους
γιατί; τι νόημα έχει; ![]()
quote:
Πως θα σας φαινόταν να λέτε "είμαι από το γουρουνοχώρι";
γαμάτο! μου βγάζει μια κακίλα! an' I'm crooked like a hillibilli's smile! [αυττό από που είναι kircher?!]
quote:
Μερικά ενδιαφέροντα για να σας ανοίξει η όρεξη.
από πότε έχεις να μπεις στο σάιτ των therion... ; ![]()
quote:
Έχω νεύρα με την σύνδεση μου στο Internet που όταν το θυμάται κόβεται για 3 - 4 ώρες
εμένα πάλι αποσυνδέεται κάθε 5-6 ώρες, αλλά βέβαια επαναδυνδέεται αμέσως... αφού όμως μου έχει χαλάσει το downloading εκείνης της στιγμής...
quote:
έχω νεύρα επειδή σηκώθηκα πολύ απότομα επειδή κάποιοι γείτονες έκαναν τόσο θόρυβο που ξύπνησα νομίζοντας ότι γίνεται πόλεμος...
μάνα, έχει πόλεμο, θ' αργήσω!
Masvidal μερικές προτάσεις για μετά. Uriah Heep, Trapeze, Thin Lizzy...
quote:
εγώ πάλι τώρα έχω απίστευτα νέυρα γιατί χθες το βράδυ, η παρέα μου με παρέσυρε σε ένα απίστευτα τρέντυ πάρτυ, στη μέση του πουθενά
crucife μιας και έχω χάσει επεισόδια, τι είναι το τρέντυ πάρτυ;
quote:
γαμάτο! μου βγάζει μια κακίλα! an' I'm crooked like a hillibilli's smile! [αυττό από που είναι kircher?!]

quote:
από πότε έχεις να μπεις στο σάιτ των therion... ;
Καιρό ![]()
![]()
quote:
επειδή κάποιοι γείτονες έκαναν τόσο θόρυβο που ξύπνησα νομίζοντας ότι γίνεται πόλεμος...
Άκου τι έκανα εγώ Dying Incubus. Παλιά, εδώ στην Αμερική, στο διπλανό έμενε μια κοπέλα που βράδυ παρά βράδυ έφερνε τους φίλους της κατά τις τρεις και κάνανε after-party
(και άλλα που ντρέπομαι να γράψω
) Τις μιλάω μία της μιλάω δύο τίποτα. Εκδίκηση λοιπόν (τότε ήμουν οργισμένο νιάτο)!
1. Les Paul με heavy distortion στο τέρμα κάθε μεσημέρι για 3 με 4 ώρες (χα χα)
2. Ένας μαύρος, δεν ξέρω από που μπήκε στο κτήριο, μου χτυπάει την πόρτα. Εγώ μιας και είμαι βασταγερός και δεν κωλώνω ανοίγω την πόρτα. Ο τύπος ήταν μαστουρωμένος μέχρι αηδίας. Μου λέει "dude i can smoke it, someone is kicking it!" Ήθελε να του δώσω χόρτο. Του λέω φίλε μου δεν έχω τίποτα, αλλά στο διπλανό καπνίζουνε κάργα. Πήγαινε να σου δώσουν. Η τύπισσα ήταν μέσα με τον γκόμενο της και χεστήκανε απάνω τους. Ο μαύρος χτύπαγε την πόρτα με κλωτσιές, έβριζε, χαμός. Όταν ήρθε η αστυνομία ο μαύρος είχε εξαφανιστεί....Η κοπέλα φοβήθηκε τόσο πολύ που έκανε καμιά βδομάδα να βγει από το σπίτι..... ![]()
Τώρα που το ξανασκέφτομαι νοιώθω τύψεις....πάντως τα πάρτυ σταματήσανε και από τότε κοιμόμουνα σαν πουλάκι.

Απο Trapeze οτι βρω ή καποιον συγκεκριμενο δισκο/δισκους ;
Απο B.O.C. και UFO (σε ολα τα αρχικα πεσαμε) τι προτεινεις ;
Χαιρετω θερμα !
οι Trapeze είναι το συγκρότημα του Glenn Hughes, μπορεί να τον θυμάσαι από τους Deep Purple όταν αντικατέστησε τον Roger Glover, με τον Coverdale στα φωνητικά. Δεν έγιναν ποτέ ιδιαίτερα γνωστοί αν και πρόκειται για πολύ καλό σχήμα. Αν σου αρέσει το Burn των Deep Purple θα σου αρέσουν πολύ.
Τα καλύτερο τους είναι το "Medusa" (1970) και μετά το "You Are the Music, We're Just the Band" (1972).
Οι Blue Öyster Cult έχουν πολλά καλά. Αν είναι να διαλέξεις ένα, προτείνω το "Agents of Fortune" (1976) που έχει μέσα τον ύμνο "Don't Fear the Reaper"
Οι UFO είχαν και αυτοί πολλά κλασικά άλμπουμ. Πριν απαγάγουν τον 19χρονο Michael Schenker (αδερφός του Rudolf των Scorpions) από ένα ξενοδοχείο στην Γερμανία όπου στο διπλανό δωμάτιο ο μικρός έκανε εξάσκηση, ο ήχος τους ήταν πιο κοντά στο blues. Με τον Schenker έγιναν πιο πολύ χάρντ ροκ. Προτείνω τα Lights Out (1977) και το Strangers in the Night (Live)(1978).
Τα λέμε!

Μια ερώτηση μόνο:
Dying, μπορούμε να προτείνουμε από δω linκakia με free downloads, ή υπάρχει πρόβλημα;
Τι λες και συ;
Άπαιχτοι χτες το βράδυ...
Dying και λοιποί συνάρρωστοι, ελπίζω να είσασταν μέσα στο Gagarin.
Μια μικρή αποζημίωση που έχασα ΤΟ γεγονός της 04/04...
Καλή μου Brie Boy, καλώς μας ξανάρθες! ![]()
Ναι, μπορείς να προτείνεις τα links που λες.
Φίλε OANNHSEA, δεν πήγα δυστυχώς στην συναυλία! ![]()
Πες λεπτομέρειες όμως, αν σου είναι εύκολο...
Θα κοιτάξω πάντως μήπως μπορέσω να ανέβω Θεσσαλονίκη στις 13 Μαΐου για να δω Inkubus Sukkubus, Clan Of Xymox. ![]()
quote:
α, επίσης, συγγνώμη για όλα αυτά τα μπινελίκια, δε θα επαναληφθεί
Οκ, γιατί θα σε περιμένω με καραμπίνα την άλλη φορά...
Και το τραγούδι Church of madness είναι πολύ καλό, φίλε! ![]()
quote:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι νοιώθω τύψεις....πάντως τα πάρτυ σταματήσανε και από τότε κοιμόμουνα σαν πουλάκι.
Φίλε μου A. Kircher, αν κι η μέθοδος σου ήταν ολίγον σατανική, μερικές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Χεχε! ![]()

quote:
crooked like a hillibilli's smile!
συγκεκριμένα είναι μέρος της περιφραφής που ακούγεται ότνα σκάει ο μπερτ ρέυνολντς στην ταινία [όχι τη σειρά] dukes of hazzard.
quote:
Les Paul με heavy distortion στο τέρμα κάθε μεσημέρι για 3 με 4 ώρες
γαμώτο κι εγώ θέλω les paul! ![]()
τι εξοπλισμό χρησιμοποιείς;
quote:
"dude i can smoke it, someone is kicking it!"
smoke ή smell? μαστούρα ολέ!!!
quote:
Χαιρετώ τους πάντες, μετά από μακρά παραμονή εις τας εξοχάς.
καλώς την!
quote:
Άπαιχτοι χτες το βράδυ...
Dying και λοιποί συνάρρωστοι, ελπίζω να είσασταν μέσα στο Gagarin.
Μια μικρή αποζημίωση που έχασα ΤΟ γεγονός της 04/04...
τι να σου πω, μπροστά στο χθεσινό, η 04/04 φάνταζε τσίρκο!!! [έρχεται ανταπόκριση και φωτογραφίες!]
μόνο το σόου που έκανε ο τρελάρας ο ματς λεβέν, ήταν όλα τα λεφτά! εγώ ήμουν πάνω απ'την κονσόλα. εσύ;
by the way
quote:
crucife μιας και έχω χάσει επεισόδια, τι είναι το τρέντυ πάρτυ;
βανδή και παπαρίζου με beat. και το χειρότερο; pink floyd με beat ![]()
άστα...
ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...
Αλλά για outro να παίξουν Manowar δεν το περίμενα...
quote:
Πάνω από την κοσνόλα;
Λίγο μακριά.
υπάρχουν βλέπεις και κάτι χ***ες που κολώνουν να μπουν στο pit!
ευχή και κατάρα σου δίνω, ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ! [ξέρω ότι θα με διαβάσει το καθίκι, ο βίκινγκ!]
εδώ είχα backstage pass, κι αυτός έτρεμε να πάει, λες και θα έβλεπε το Δία τον ίδιο!
και ήθελα να πάμε για να εκδικηθώ τη gretel που είδε από κοντά τους ensiferum, όχι τίποτ' άλλο! ![]()
καμιά φωτογραφιούλα ή κανα βιντεάκι έχεις να μοιραστείς μαζί μας; γιατί από τις δικές μου μόνο μία αξίζει...

quote:
smoke ή smell? μαστούρα ολέ!!!
Βρε θηρίο, δεν περίμενα να το πιάσεις! smell....
Ευχαριστώ και για το friend request στο myspace!
quote:
τι εξοπλισμό χρησιμοποιείς;
Τον πιο φτηνό. Les Paul studio, Peavy 4x12 Cab, Boss GT-8 effects. Οι Les Paul είναι φωτιά και λάβρα στις τιμές.
quote:
Χαιρετώ τους πάντες, μετά από μακρά παραμονή εις τας εξοχάς.
Γειά σου Brie Boy,
και περιμένουμε τα λινκς.
quote:
Φίλε μου A. Kircher, αν κι η μέθοδος σου ήταν ολίγον σατανική, μερικές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Όλοι μας έχουμε ένα διαβολάκο μέσα μας!
quote:
καμιά φωτογραφιούλα ή κανα βιντεάκι έχεις να μοιραστείς μαζί μας; γιατί από τις δικές μου μόνο μία αξίζει...
Βάλτε ότι έχετε και δεν έχετε γι'αυτούς που δεν πήγαν.
Μπας και παίξανε το lemuria;

Όσο για το lemuria - να απαντήσω, να απαντήσω;
Ίνκουμπος είμαι...
Φίλε OANNHSEA, το κινητό δεν το έχω ρίξει ακόμα σε λάσπη.
Αλλά το έχω ποτίσει δεόντως με νερό κι αρκετά ποτά!
Παρόλα αυτά επιβίωσε το άτιμο.
Χαχα! ![]()