ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΠΛΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΟΛΟΓΙΑ !!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΠΛΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΟΛΟΓΙΑ !!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ALF6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ALFΜέλος
05/11/2022, 00:22:38
καλησπέρα την περασμένη εβδομάδα έως και στα μέσα αυτής τις εβδομάδας όποτε κοίταγα, οποιοδήποτε ρολόι έβλεπα διπλά νούμερα , δηλαδή
άρχισα να βλέπω το 11.11 μετά το 13.13 μετά το 14.14 μετά το 15.15 17.17 τέλος είδα το 22.22 .
Ισως μετά από αυτό το μήνυμα να μην επαναληφθεί το φαινόμενο αυτό δεν ξέρω.
Μου κινεί την περιέργεια όμως γιατί δεν κοίταζα το ρολόι για να δω την ώρα.
απλά κοίταζα το ρολόι και έβλεπα τους διπλούς αριθμούς με τον παραπάνω συγχρονισμό όσο μπορώ να θυμάμαι καλύτερα .

Δεν ήμουν σίγουρος σε ποιο φόρουμ να το γράψω , μου φάνηκε παράξενο οπότε χεχεχε μπήκε εδώ.

Ενστικτωδώς πιστεύω ότι είναι κάποιο μήνυμα μέχρι εκεί όμως μετά αρχίζω να σκέφτομαι + μήνυμα η - μήνυμα ???

21/03/2024, 14:58:53
quote:
Μου κινεί την περιέργεια όμως γιατί δεν κοίταζα το ρολόι για να δω την ώρα.

Συμβαίνει αυτό σε πολλούς.
Μου έχει τύχει και μένα.

Μια ερμηνεία που δίνω, είναι ότι πιθανόν από τις φορές που κοιτάμε ασυναίσθητα το ρολόι μας ή κάποιο άλλο μήνυμα, επιγραφή, κλπ
μας εντυπώνονται και θυμόμαστε καλύτερα ή εντονότερα τις φορές που το περιεχόμενο ή η ένδειξη έχει κάποια συμμετρία ή ομοιομορφία ή ένα μοτίβο ενώ αγνοούμε ή δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και περαιτέρω προσοχή σε ενδείξεις που έχουν άλλη τυχαιότητα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο μήνυμα ή κάτι το υπερφυσικό σε αυτό.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

despinakiΝέο Μέλος
07/11/2009, 18:23:48
Καλησπέρα! Με λένε Δέσποινα! Ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το forum..

Πώς μπορεί ένας θνητός να καλέσει πνεύματα... βασικά πώς γίνεται να έχει τέτοιες δυνάμεις??
Ευχαριστώ!

08/11/2009, 10:24:16

Χμμμ…

Πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτό είναι ένα τεχνικό πρόβλημα που αδυνατεί να βρει λύση όλοι η τεχνική ομάδα του ESOTERICA …

despinaki καλώς ήρθες στα φόρουμ του ESOTERICA .

Ανεξάρτητα την πλάκα του επάνω μηνύματος … η συγκεκριμένη ενότητα… «Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις».. έχει να κάνει περισσότερο με θέματα που έχουν να κάνουν με κάποια δυσλειτουργία των φόρουμ ή απορίες που έχουν τα μέλη σε κάποια τεχνικά θέματα .

Τώρα για το ερώτημα σου, απλά πρέπει να σε πληροφορήσω ότι μέσα στα φόρουμ δεν είναι δυνατόν να υπάρχει καμία κατάθεση τεχνικών μεθόδων (μεθόδων επικλήσεων), πληροφορίας, σχετικά με αυτές ή με άλλα θέματα παρόμοιας υφής, αλλά περισσότερο προσφέρονται ως μια ευκαιρία για έναν διάλογο με ερευνητική διάθεση κυρίως και μια θέαση του μέσα από μια περισσότερο φιλοσοφική πλευρά.

Επάνω αριστερά μπορείς μέσα από το "Αναζήτησε" να βρεις κάθε θέμα που σε ενδιαφέρει γράφοντας μια λέξη κλειδί ή αν δεν υπάρχει μπορείς μέσα από μια συγκεκριμένη ενότητα, κάτω δεξιά, (Μετάβαση Σε: ) να διαλέξεις και να ανοίξεις ένα νέο θέμα που σε ενδιαφέρει .

Τώρα για το ερώτημα σου δες και γράψε σε αυτά τα λινκ..

Κάλεσμα Πνευμάτων

Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια

Σ΄ευχαριστώ .

despinakiΝέο Μέλος
08/11/2009, 20:19:40
tnx!! Απλά δν ήξερα σε ποια ενότητα να βάλω το 9έμα..
16/11/2009, 15:39:44
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ αδύνατο!! ΣΕ Σχετικά με επίκληση πνευμάτων.

=================================================

Το θέμα απενεργοποιείται εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα προτεινόμενα θέματα.
Επίσης, μεταφέρεται στην Κατηγορία .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-. από την Κατηγορία Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...