- ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
πως και δεν ήρθε στο μυαλό κανενός από εμάς
ένα κομπιουτεράκι casio.
Θα ήταν και το φυσιολογικότερο - υποθέτω...
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Αλλα να έχω την ίδια σκέψη με τον thoth ? E AYTO ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!
quote:
Αλλα να έχω την ίδια σκέψη με τον thoth ? E AYTO ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!
Γιατί, καλέ; Στο πηγάδι κατούρησα εγώ; ![]()
Μάλλον όμως έχεις δίκιο.
Εγώ ψάχνω έναν καλό ψυχαναλυτή για να βρω τι έφταιξε για αυτήν την ταύτιση των επιλογών μου.
Εσύ, έτσι θα το αφήσεις;
Πρόσεχε γιατί μπορεί να είναι μια οξεία καλπάζουσα ΘΩΤοαποσύνθεση σε Τρισμέγιστο βαθμό ![]()
![]()

Τοση ταυτιση?!
Τσαπα και φτυαρι ειναι το ιδιο...!
..αντε καλα θαψιματα!!! (μεταφορικα βεβαιως , βεβαιως!)
ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ...
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΚΡΥΑ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ + ΤΟ ΦΟΙΒΟ...
1 ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΤΑ
2 ΑΦΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ
ΚΟΡΥΦΑΙΑ "ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ"-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ...-
ΓΙΑ ΚΗΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΠΩΝΥΜΕΣ....
ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ....(ΗΔΗ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑ...ΠΑΓΩΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...)
ΟΣΟΙ ΠΕΣΑΤΕ....ΝΑΙ ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.....ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΙΠΑΜΕ....
ΦΑΡΑΣΙ ΚΑΝΕΙ;..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΗ ΠΕΘΕΡΑ..ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ...ΑΣ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΔΕΝ ΦΕΙΓΕΙ/ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...OΠΟΤΕ "ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ"!
....ΧΜ...-
ΤΙΘΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΥΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ "ΕΠΙΛΟΓΗΣ" /
ΟΠΩΣ ΟΛΑ..."ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ"
ΜΕΣΑ+ΕΞΩ...
GOΟΟΟΟΟΟΟΟOD MOΟΟΟΟΟΟΟΟRNING....VIETNAΑΑΑΑΑM!![]()
![]()
![]()
![]()

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/03/2004 03:41:41
ειναι η παγκοσμιοποιηση η ενασχοληση με της οικοδομικες εργασιες γενικοτερα
και η νεα εποχη που με εχει επειρεασει
ετσι μου προεκυψε το
greekglish
δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι
Το κόκκινο πολύ το αγαπάω, το σφυρί κάπως επιθετικό εργαλείο...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
"κομματάκι" δύσκολο αυτό που ψάχνεις!
Βέβαια, μπορούν πολλοί να σου πούνε πως έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία τέτοια εξακρίβωση. Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε δε θα φώναζε όλος ο επιστημονικός κόσμος στους έχοντες - ή επιθυμούντες να έχουν - ψυχικές δυνάμεις, πως δεν έχουν καμιά χειροπιαστή απόδειξη για κάτι τέτοιο.
Υπάρχουν ωστόσο διάφορα κέντρα και διάφοροι πραγματικοί και μη - μεγάλης και μικρότερης εμβέλειας - δάσκαλοι, γκουρού, μάντεις, πνευματιστές, κ.λπ. που θα μπορούσαν να σου δώσουν μια γνώμη. Ανάλογα με τη δική τους σκοπιμότητα, κοσμοθέαση, αλλά και αντίληψη περί των παραψυχολογικών θεμάτων, μπορείς να λάβεις διάφορες απαντήσεις.
Θυμάμαι κάποτε σε ένα κέντρο παραψυχολογίας - OSIRISIS λεγόταν - είχανε ένα μηχάνημα που με κάποιον τρόπο μετρούσε την ψυχοκίνηση. Δεν ξέρω τι απέγινε και απ'όσο γνωρίζω, οι άνθρωποι ήταν αρκετά σοβαροί ώστε να μην το χρησιμοποιούν ούτε σαν κράχτη, ούτε για "ψύλλου πήδημα".
Επιπρόσθετα, υπάρχουν διάφορα τεστ που μπορεί να κάνει κανείς για να μετρήσει το εάν έχει τηλεπάθεια, όπως οι κάρτες ζένερ: 25 κάρτες 5 ειδών, που είναι ανακατεμένες και τις στέλνει ο πομπός στον δέκτη μέσω τηλεπάθειας. Πάνω από ένα ποσοστό επιτυχίας θεωρείται ενδεικτικό της ύπαρξης τηλεπάθειας, αλλά εξαρτάται και από τον πομπό, αλλά και από τον δέκτη. Εκτός εάν δεν υπάρχει πομπός, αλλά το υπό εξέτασιν άτομο προσπαθεί να μαντέψει τις κάρτες με τη σειρά, οπότε στην περίπτωση αυτή μιλάμε περισσότερο για εξ' αποστάσεως όραση παρά για τηλεπάθεια.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
"Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." όπου φιλοξενήθηκε αρχικά.
quote:
Γειά σου -teo-
"κομματάκι" δύσκολο αυτό που ψάχνεις!
Βέβαια, μπορούν πολλοί να σου πούνε πως έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μία τέτοια εξακρίβωση. Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε δε θα φώναζε όλος ο επιστημονικός κόσμος στους έχοντες - ή επιθυμούντες να έχουν - ψυχικές δυνάμεις, πως δεν έχουν καμιά χειροπιαστή απόδειξη για κάτι τέτοιο.
Υπάρχουν ωστόσο διάφορα κέντρα και διάφοροι πραγματικοί και μη - μεγάλης και μικρότερης εμβέλειας - δάσκαλοι, γκουρού, μάντεις, πνευματιστές, κ.λπ. που θα μπορούσαν να σου δώσουν μια γνώμη. Ανάλογα με τη δική τους σκοπιμότητα, κοσμοθέαση, αλλά και αντίληψη περί των παραψυχολογικών θεμάτων, μπορείς να λάβεις διάφορες απαντήσεις.Θυμάμαι κάποτε σε ένα κέντρο παραψυχολογίας - OSIRISIS λεγόταν - είχανε ένα μηχάνημα που με κάποιον τρόπο μετρούσε την ψυχοκίνηση. Δεν ξέρω τι απέγινε και απ'όσο γνωρίζω, οι άνθρωποι ήταν αρκετά σοβαροί ώστε να μην το χρησιμοποιούν ούτε σαν κράχτη, ούτε για "ψύλλου πήδημα".
Επιπρόσθετα, υπάρχουν διάφορα τεστ που μπορεί να κάνει κανείς για να μετρήσει το εάν έχει τηλεπάθεια, όπως οι κάρτες ζένερ: 25 κάρτες 5 ειδών, που είναι ανακατεμένες και τις στέλνει ο πομπός στον δέκτη μέσω τηλεπάθειας. Πάνω από ένα ποσοστό επιτυχίας θεωρείται ενδεικτικό της ύπαρξης τηλεπάθειας, αλλά εξαρτάται και από τον πομπό, αλλά και από τον δέκτη. Εκτός εάν δεν υπάρχει πομπός, αλλά το υπό εξέτασιν άτομο προσπαθεί να μαντέψει τις κάρτες με τη σειρά, οπότε στην περίπτωση αυτή μιλάμε περισσότερο για εξ' αποστάσεως όραση παρά για τηλεπάθεια.
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατάλήγω πως για ένα τέτοιο ζήτηνα-όπως και για πολλά άλλα στη ζωή, απλά ή πιο συνθετα, πχ όπως το να μάθεις κιθάρα, το πιο σημαντικό είναι η προσωπική ενασχόληση αλλα ακομα πιο πολύ η εμπνευση - καθοδήγηση από άτομο-α που είναι πιο εμπειρα και θα παίξουν το ρόλο δασκάλου.
quote:Επιτέλους !! Μια φορά που συμφωνούμε απόλυτα
Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, τότε δε θα φώναζε όλος ο επιστημονικός κόσμος στους έχοντες - ή επιθυμούντες να έχουν - ψυχικές δυνάμεις, πως δεν έχουν καμιά χειροπιαστή απόδειξη για κάτι τέτοιο.
O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος
αγαπητε τεο
μηπως μπορεις να μου πεις
σχετικα μ'αυτο το θεμα
αν πηγες σε καποιο κεντρο
κ τελικα ποιο ηταν το αποτελεσμα?
Με ενδιαφερει και εμενα αυτο το θεμα
γι'αυτο σε ρωταω.
ευχαριστω για την προσοχη
μετα τιμης...
quote:
καλησπερα...αγαπητε τεο
μηπως μπορεις να μου πεις
σχετικα μ'αυτο το θεμα
αν πηγες σε καποιο κεντρο
κ τελικα ποιο ηταν το αποτελεσμα?
Με ενδιαφερει και εμενα αυτο το θεμα
γι'αυτο σε ρωταω.ευχαριστω για την προσοχη
μετα τιμης...
Καλησπέρα φίλε ixion.
Όχι ακόμα δεν έχω πάει κάπου-αλλά το εχω στο μυαλό μου να το ψάξω και να βρω και χρόνο. Πάντως αν εχω κάτι νέο σχετικά με το θέμα αυτό θα το αναφέρω.
cu.
Φίλε Teo, έχω την αίσθηση (συγχώρεσε με αν κάνω λάθος) ότι καλό θα ήταν να το ψάξεις περισσότερο εσωτερικά (αλώστε στο esoterica είσαι : ))το πράμα.
Πολλές φορές όλοι μας ψάχνουμε κάποιες απαντήσεις στον έξω κόσμο όταν τελικά διαπιστώνουμε έπειτα από την έρευνα ότι τελικά η απάντηση ήταν μέσα μας αλλά δεν την βλέπαμε.
Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος θα έλεγα ότι πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις καλά τι είδους ψυχική ικανότητα πιστεύεις ή θα ήθελες να έχεις? εάν π.χ. είναι η τηλεπάθεια:
γιατί αυτήν? πως τελικά αντιλαμβάνεσαι τον όρο αυτό? τι ακριβώς θα ήθελες να πετύχεις με αυτήν? κι αν τελικά είχες το χάρισμα της τηλεπάθειας, πως θα το εκμεταλλευόσουν? τι θα έκανες ακριβώς? κι όλο αυτό το παιχνίδι τέλος πάντων των ερωταπαντήσεων η οποίες θα βοηθήσουν να αποσαφηνιστεί αυτό που ψάχνεις.
Όταν αποσαφηνίζετε ο στόχος τότε ποιο εύκολα τον πετυχαίνουμε.
Κάθε επιθυμία κρύβει και μία ουσία, μπορεί τελικά να κατάληξης ότι αυτό που ψάχνεις είναι απλά να θέλεις να νιώσεις ξεχωριστός που σημαίνει ότι σίγουρα είσαι μιας και όλοι είμαστε κάπου ξεχωριστοί από τους υπόλοιπους.
Σίγουρα αυτό θα μπορείς να το εκφράσεις χωρίς καμία ιδιαίτερη ψυχική ικανότητα. Και τέλος πάντων τουλάχιστον θα ξέρεις τι ακριβώς είναι τελικά αυτό που ζητάς.
Άλλο είναι να θέλεις να ξέρεις αν έχεις κάποιο ψυχικό χάρισμα και άλλο να θες να είσαι ξεχωριστός.
Είναι σα να ξεκινάς για την Αθήνα πιστεύοντας πως θα βρεις αυτό που θέλεις και τελικά αυτό να είναι στην Θεσσαλονίκη! Πολλά χιλιόμετρα για το τίποτα.
Τα λέω αυτά γιατί η ερώτηση που έκανες ήταν γενική και όχι συγκεκριμένη.
Τώρα εάν είμαι εντελώς εκτός θέματος σου ζητώ και πάλι συγνώμη.
Φιλικά.

«Τα σκυλιά γαβγίζουν όσους δεν γνωρίζουν»
Αυτα τα ερεθίσματα σε οδηγούν πολλές φορές να ερευνήσεις το θέμα:όπως λες και συ, μπορεί να βρίσκεται μέσα μας η απάντηση.Αλλά σίγουρα η γνώμη πιο εμπειρων ανθρώπων με αυτά τα ζητήματα-και ας μην έχεις κάποιο χάρισμα τελικα-, παράλληλα με την δική σου εσωτερική αναζήτηση, σε βοηθούν να δώσεις κάποιες απαντήσεις σε όλα αυτά.Ή σου ανοίγουν νέους γνωστικούς δρόμους.
Το να είχα κάποια ψυχικό ταλέντο και να ήθελα να το εκμεταλλευτώ(για προσωπικό μου συμφέρον...σε βάρος τον άλλων ίσως-με σκοπο να τους ρίξω..ή να γίνω μάντης και να βγάζω χρήματα...)όχι δε θα το ήθελα.Μου είχε πει κάποτε ένα παιδί που δουλεύαμε μαζι οτι ήταν για 2 χρόνια με μια κοπελα.Αυτή έλεγε τα χαρτια-έκανε προβλεψεις και ήταν εύστοχη-είχε ταλάντο.Ο φίλος μου αυτός πίστευε πράγματι ότι είχε η κοπέλα κάποιο χάρισμα αλλά μου είχε τονίσει το εξής:Αυτά τα άτομα στην προσωπική-οικογενειακή τους ζωή δεν ευτυχούν.Έχουν κακοτυχίες.
Ίσως να σου απάντησα σε μερικά ερωτήματα ή/και να σε προβλημάτισα ακόμα περισσότερο.
να'σαι καλά.