ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η πρωτη μυγα Μαθουσαλας ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Η πρωτη μυγα Μαθουσαλας ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΑΤΜΑ13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
28/04/2005, 04:53:05

(trivial persuit: "η μυγα ζει μοναχα 25 ωρες"...)

μυθος!

..στα πλαισια επισταμενων ερευνων ανακαλυψαμε
+γνωστοποιουμε δι' υμας ..

την μυγα Μαθουσαλα!

δεν πεθαινει με τιποτα:(

Παρακαλειται ο αρμοδιος επι των...
αν-αλογων καθηκοντων να επιστατησει επι του θεματος που εντοπιζεται κατα τακτα διαστηματα πανταχωθεν .-

--ευχαριστουμε προκαταβολικα δια την συντομη ανταποκριση σας...*--
*ο πληθυντικος "σχημα λογου".

..επισης θα ηθελα να ευχαριστησω την συναδερφο ερευνητρια "τερατομορφων χρονοβορων οντοτητων" για την ιδανικη φωτογραφια της μυγας Μαθουσαλα πανω σε ζωντανο ...κιτρινο χρωμα...(αφου ετσι αποδεδειγμενα πια !ο χρονος επιβεβαιωσε τις ερευνες μας...ο,τι υπαρχουν μυγες που ξεπερνουν τις κατσαριδες σε ανθεκτικοτητα συνθηκων εσω.)

(Αν υπαρχει πιθανοτητα για "Οσκαρ" θα ηταν φρονιμον απο μεριας μου να ευχαριστησω κι αλλους...οπως και την ιδια την φτερωτη υπαρξη /της φωτο/ αλλα ο χρονος ανταμοιβει παντα ..την υγιη ερευνα:)

((($_$)))
cprght@_@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 28/04/2005 05:01:51

28/04/2005, 18:07:16

.
.
.
The She Mantis... wish all you want...its free...

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…

Edited by - Mantis on 28/04/2005 18:09:41

MozΜέλος
29/04/2005, 16:38:06
¶τμα, συγγνώμη για την παρεμβολή, αλλά ((ζζζ... σφλαπ! ...κουνούπι, απριλιάτικα;!)) σε έψαχνα για να ρωτήσω ((ζζζ... σπλατς! κ*λ*μυγα!)) αν θα επανέλθεις τελικά στους ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ γιατί το θέμα έχει ενδιαφέρον. Αν όχι, ενημέρωσε μας.

(Θυμίζω ότι σερβίρεται Σούπα (βλέπε Πίνακα Ramoglou). Ελπίζω το fusion να μην είναι... ΦΟΒΟΣ. Έχει ενδιαφέρον, ¶τμα και λοιποί, η άποψή σας... όχι βέβαια για τον φόβο, αλλά για το αν αξίζει ο σεφ...)
---παρεμβολή τέλος---

Στο παρόν και περί Μαθουσάλα, παρεκτός Γιγάντιας συσκευασίας, δεν δύναμαι αλλιώς (και ΕΥΤΥΧΩΣ) να συνεισφέρω στα της μεταφυσικής εντομολογίας και λοιπών, που άπτονται της φιλοζωικής... και της κυρίας Σούλας, μολονότι είναι ΜΕΛΕΤΗΣ -ουχί απορίας- ΑΞΙΟΝ...
Περί ανθεκτικότητας θα πω μόνο (από κατά Marcel Ευαγγέλιον) «τα ΑΤΙΑ πουλάνε γενικώς κι ο χορός καλά κρατεί. Η ερώτηση είναι αν θα αντέξει το σανίδι και ως πότε», συνεπώς δεν εκπλήσσομαι. Είναι προφανές ότι τίθεται θέμα παρεμπόδισης λοιπών πτήσεων και κατάχρησης χωροχρόνου.
Καλή συνέχεια στην έρευνά σας, τσάκο κι ένα ΤΕΖΑ ΓΙΓΑΣ... και ο Κούδας βοηθός.-

Nisaf! κοινώς... (να μην τα ξαναλέμε... μέρα που είναι)
URUA!©Moz

lorenzoΜέλος
29/04/2005, 18:11:50

Προφανώς μπερδέψατε την "κοινήν" μύγα, με την μύγα "μαθουσάλα" αγαπητή μου.

Τα γραφόμενα σχόλια κι επισημάνσεις σας με βρίσκουν σύμφωνο.

Προς διευκόλυνση η συνδρομή μου κι αποκατάσταση της αληθείας, προς αποφυγήν μυνήσεων εκ μέρους των πολυπληθών και άρτι αφυπνησθέντων εντόμων.

ΥΓ. Ζητώ συγγνώμη αλλά δεν κατέστει δυνατόν να τοποθετηθεί με τον αρμόζοντα κίτρινονφόντο.

Το λευκό αναζήτησα ως την ύστατη ένταση του μαύρου.
Την ελπίδα ως τα δάκρυα.
Τη χαρά ως την άκρα απόγνωση.

01/05/2005, 23:23:56
Αγαπητή ΑΤΜΑ, Θα ήθελα, σε παρακαλώ, να μας ενημερώσεις για το τι ακριβώς εννοείς ή επιθυμείς να ανακοινώσεις με τα γραφόμενά σου στο εδώ Θέμα.

Ομολογώ πως ο πιθανός "από-συμβολισμός" και οι λοιπές "προεκτάσεις" μου διαφεύγουν και έτσι δεν έχω παρά να αποτανθώ σε σένα, ως αρχική Συγγραφέα του Θέματος για να μπορέσω να καταλάβω το περιεχόμενο καθώς και τον λόγο ύπαρξης του Θέματος στον χώρο των "Τεχνικών Θεμάτων"...

Θα παρακαλούσα στην ανταπόκρισή σου, έτσι ώστε να έχω περισσότερα και σαφή στοιχεία για το πως θα πρέπει να χειριστούμε ή να "ανακατανείμουμε" το Θέμα αυτό.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

02/05/2005, 23:09:58
Aναστασις!
Αγαπητοι συνταξιωτες το γεγονος παρελθει επι της ουσιας του καθως ελαβαμεν την σχετικη ανακοινωση περι της συλληψις του υπερμεγεθους εντομου,καθως και ενεμφανισθει αντι αυτου μεγας αντιπροσωπος απεσταλμενος εξ ουρανων ονοματι κονωψ ο πικροχωλος...και διαπυστωσαμε παραυτα οτι ...ο αγαπητος μας επι των τεχνικων τι πασι ,εκπληρωσε τα μαλλα των καθηκοντων του...προν της ληξεως του δεσμευτικου χρονικου οριου εκρηξεως των αναρωτηθεντων μελων:)
ευχαριστουμε δια την ανταποκριση υμων.

Χαιρε Ω! Αντμιν η ΑτμαμεταΣου...(διττη ριμα:)

Αtmaintheskywithdiamonds...

υγ---ευτυχως μας απεμεινεν το πνευματωδες χιουμορεσω:)---

03/05/2005, 01:59:51

.
.
.
The She Mantis... wish all you want...its free...and cheep...like you...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

04/05/2005, 16:11:19
Αγαπητή ΑΤΜΑ, προσωπικά θα ευελπιστούσα, κάποια στιγμή, να μπορέσεις να μου "επιτρέψεις" να καταλάβω καλύτερα κάποιες από αυτές τις γριφώδεις, ανεξιχνίαστες και - με συγχωρείς, αλλά είναι η πραγματικότητα πολύ φοβάμαι - "θολές" σου απαντήσεις και τοποθετήσεις.

Ελπίζω επίσης ότι ίσως, το Πολυγραφέστερο Μέλος των Forums μας(και ένα εκ των παλαιοτέρων), θα θελήσει να Συνεργαστεί μαζί μας, τελικά, για τον στόχο που προφανώς ελκύει και την ίδια(υποθέτω δηλαδή... για να είναι μαζί μας από τόσο παλιά και με τέτοιο σθένος φορές-φορές): την δημιουργία, τη διατήρηση και την εξέλιξη ενός χώρου Ξε-Κάθαρου, Ειλικρινούς και Δημιουργικού, όχι μόνον για τις ατομικές επιδιώξεις του καθενός, αλλά και για τις ανάγκες της Αναζήτησης και Εξέλιξης και των υπολοίπων Συν-οδοιπόρων επίσης.

Ξέρω ότι στο έχουν πει και άλλοι άνθρωποι μέσα στις Συζητήσεις μας αυτό, αλλά θα στο πω κι εγώ για άλλη μία φορά: Προσπάθησε να σε καταλάβουμε και να... μας καταλάβεις!

Κατά τ'άλλα, το Θέμα αυτό Μεταφέρεται στο Forum "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"(από το Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις που το φιλοξένησε αρχικά) καθώς δεν μας έγινε κατανοητό, και μετά την τελευταία απάντηση της αρχικής Συγγραφέως, με ποιον τρόπο συσχετίζεται με την θεματολογία του χώρου όπου είχε τοποθετηθεί. Παρολαυτά έχω, την αδιόρατη μόνον, εντύπωση() ότι με κάποιον τρόπο μάλλον σχετίζεται με την "ευρύτερη θεματολογία" του χώρου, γι'αυτό και μετεφέρεται στο παρόν Forum.

-------------------

Mantis, θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσεις, με κάποιον αντιληπτό τρόπο, για τον ακριβή λόγο που το ψηφιακό αυτό ανθρωπάκι κυλιέται κατάχαμα γελώντας...
Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, θα σε προτρέψω, από εδώ και στο εξής να είσαι πιο ξεκάθαρη σχετικά με το περιεχόμενο των μηνυμάτων σου, εδώ στα Forums του ESOTERICA, έτσι ώστε να μπορούν να κατανοούν και οι υπόλοιποι Συμμετέχοντες και Αναγνώστες το τι προσπαθείς να επικοινωνήσεις. Είναι, πιστεύω, η ελάχιστη ένδειξη ευγένειας που θα έπρεπε να επιδείξεις κατά την οποιαδήποτε παραμονή σου στον Διαδικτυακό αυτό Τόπο. Και εννοείται φυσικά πως μία τέτοια συμπεριφορά από μέρους σου, θα μπορούσε να είναι εντελώς "free"... ακριβώς όπως εσύ η ίδια εύχεσαι!

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

snoopyΜέλος
04/05/2005, 17:18:14
www.artlebedev.ru/studio/posters/fly/fly-1024x768.jpg" border=0>
www.hhmi.princeton.edu/sw/2002/psidelsk/fruit%20fly%203.jpg" border=0>
snoopyΜέλος
04/05/2005, 17:19:35
ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ-ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ.
04/05/2005, 18:23:41
quote:
Mantis, θα πρέπει οπωσδήποτε να μας ενημερώσεις, με κάποιον αντιληπτό τρόπο, για τον ακριβή λόγο που το ψηφιακό αυτό ανθρωπάκι κυλιέται κατάχαμα γελώντας...
Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, θα σε προτρέψω, από εδώ και στο εξής να είσαι πιο ξεκάθαρη σχετικά με το περιεχόμενο των μηνυμάτων σου, εδώ στα Forums του ESOTERICA, έτσι ώστε να μπορούν να κατανοούν και οι υπόλοιποι Συμμετέχοντες και Αναγνώστες το τι προσπαθείς να επικοινωνήσεις. Είναι, πιστεύω, η ελάχιστη ένδειξη ευγένειας που θα έπρεπε να επιδείξεις κατά την οποιαδήποτε παραμονή σου στον Διαδικτυακό αυτό Τόπο. Και εννοείται φυσικά πως μία τέτοια συμπεριφορά από μέρους σου, θα μπορούσε να είναι εντελώς "free"... ακριβώς όπως εσύ η ίδια εύχεσαι!

Αγαπητέ Admin, το ανθρωπάκι μου που κυλιέται κατάχαμα γελώντας είναι ένα προσωπικό μήνυμα προς την δημιουργό του θέματος... αυτή καταλαβαίνει και επικοινωνεί μαζί μου...

...όμως, αντί να απασχολείς την νόηση σου, φίλτατε Admin, με το δικό μου ανθρωπάκι, δεν θα ήταν καλύτερα να απαιτήσεις -όπως αρμόζει στην θέση σου- απαντήσεις από το μέλος Atma για την δημιουργία αυτού του θέματος?

...και να διορθωθεί το format της σελίδας?

Χμμμ... όσο για την θεματική και γλωσσολογική ποιότητα των δημοσιεύσεων μου... είναι αντίστοιχη της Παιδείας μου, ανώτερη πολλών άλλων και τέλος ανάλογη των θεμάτων στα οποία απαντώ...

...αν πάλι κρίνεις ότι η στάση μου απέναντι στα μέλη του esoterica, είναι αγενείς, μπορείς να εφαρμόσεις την γνωστή διαδικασία... μόνο που θα ήθελα να με ενημερώσεις σε περίπτωση που ο λογαριασμός μου απενεργοποιηθεί...

Σχετικά με την ευχή μου... είναι μέρος του μηνύματος μου προς την δημιουργό του θέματος, οπότε θεωρώ ατυχή την όποια αναφορά σου σε αυτή, προς το άτομο μου, φίλτατε Admin...

...και κάτι για να σκεφτόμαστε "στο δρόμο"... σε καιρούς δύσκολους και ταραγμένους πάντα αναζητάμε κάτι ή κάποιον για να επικεντρώσουμε την προσοχή του "κόσμου" πάνω του...τον αποδιοπομπαίο τράγο... κάποια στιγμή αυτό το "παιχνίδι" γίνεται ορατό από τρίτους και τότε καταντά φαρσοκωμωδία... γι' αυτό ας κρατήσουμε ένα επίπεδο, αγαπητέ Admin και ας διαφυλάξουμε την όποια ποιότητα απέμεινε...

...για οτιδήποτε άλλο, την ηλεκτρονική μου διεύθυνση την γνωρίζεις, όπως επίσης και τον τρόπο χρήσης της...

.
.
.
The She Mantis... she who holds the light...

Είμαι ο Λόγος και το Πυρ
Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ

Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως

CYBERMASTERΜέλος
05/05/2005, 00:48:13
the roof.....
the roof.....
the roof IS ON FIRE!!!!!!!!

THN ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ........

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

06/05/2005, 16:06:05

..