ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατι δεν νιωθω πια περηφανος που ειμαι Ελληνας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Γιατι δεν νιωθω πια περηφανος που ειμαι Ελληνας? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
02/06/2005, 21:59:49
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ, ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

Deghar AdharkΜέλος
05/06/2005, 20:15:10
πολυεβδιαφερουσες πρεπει να ειναι οι συναντησεις,μονο που ενημερωση νομιζω οτι γινεται λιγο αργα. εγω προσωπικα θα ηθελα να παρεβρεθω σε μια συνατηση αλλα δεν μπαινω και τοσο συχνα στο esoterica,υπαρχει η δυνατοτητα να με ειδοποιησει καποιος με mail αν δεν του ειναι κοπος.

07/06/2005, 14:19:12
ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΑΚΡΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

20/06/2005, 18:12:48
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους/ες των Ομάδων Συζήτησης ότι σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουνίου, λαμβάνει χώρα η τρίτη Συνάντηση του Εργαστηρίου Φιλοσοφικού-Μεταφυσικού Διαλόγου.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα(για λίγες μόνον ακόμη συναντήσεις) θα υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον δηλώσεων Συμμετοχής σε αυτή την Ομάδα. Ελπίζουμε να είναι κατανοητό ότι καθώς οι Εργασίες του Εργαστηρίου έχουν ήδη αρχίσει και υπάρχει ήδη ένας ικανός αριθμός Συμμετεχόντων(πλέον των 15 ατόμων) θα είναι μάλλον αδύνατον να συμμετάσχει κάποιος νέος ενδιαφερόμενος μετά την αρχική του περίοδο, τουλάχιστον γι'αυτόν τον κύκλο.

Θα παρακαλέσουμε λοιπόν όποιον φίλο ή φίλη πιθανώς ενδιαφέρεται για Συμμετοχή να επικοινωνήσει, το συντομότερο δυνατόν με τον υπεύθυνο του Εργαστηρίου, Μιχάλη Βίνο(e-mail: mvinos@esoterica.gr , τηλ.: 6973569610).

Από εδώ και στο εξής, νέα σχετικά με το "Εργαστήριο" και τις δραστηριότητές του θα ανακοινώνονται σε νέο Θέμα Συζήτησης το οποίο θα δημιουργηθεί.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

Deva_ParinitoΜέλος
20/06/2005, 18:27:25

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - Deva_Parinito on 20/06/2005 18:29:03

Deva_ParinitoΜέλος
20/06/2005, 18:28:01

Άργησα λίγο, αλλά νομίζω θα σας προφτάσω. Ε, τρέχω και γρήγορα δηλ. Τουλάχιστον, έτσι νομίζουν οι άλλοι...

Τα σέβη μου,

Deva Parinito

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - Deva_Parinito on 20/06/2005 18:59:40

21/06/2005, 20:21:27
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

02/07/2005, 19:01:17
Με τη δημιουργία του θέματος Συζήτησης: Ανακοινώσεις "Εργαστηρίου Φιλοσοφικού-Μεταφυσικού Διαλόγου", έληξε και η αναγκαιότητα περαιτέρω διεξαγωγής του παρόντος διαλόγου.

Ως εκ τούτου απενεργοποιείται και παρακαλούνται όσοι/ες ενδιαφερόμενοι/ες καθώς και οι Συμμετέχοντες στην Ομάδα αυτή να απευθύνονται στην προαναφερόμενη Συζήτηση.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"