ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
18/04/2010, 11:09:59
KOIMASTE?????

CHARMED

18/04/2010, 17:22:00
καλησπερα λοιπον!

quote:
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???

εκεινη την ωρα φυσικα και δεν δουλευα!

quote:
ESY ΚΩΣΤΑΣΝΤΙΝΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ
ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΕΣ ?

δεν προλαβα ακομα να διαβασω της απαντησεις σας

Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
18/04/2010, 20:05:57

19/04/2010, 08:44:38
καλημερα σας

19/04/2010, 14:05:53
quote:

ΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠOΙΟ ΑΠ'ΟΛΑ..?
Δεν είδες την προηγούμενη σελίδα? Αν δεν κάνω λάθος παρέθεσα ένα πολύ ελαφρή πρόβλημα οικονομίας μέσα στα πλάισια των γνώσεων σου. Check it out.
19/04/2010, 14:12:57
quote:

ΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠOΙΟ ΑΠ'ΟΛΑ..?
Δεν είδες την προηγούμενη σελίδα? Αν δεν κάνω λάθος παρέθεσα ένα πολύ ελαφρή πρόβλημα οικονομίας μέσα στα πλάισια των γνώσεων σου. Check it out.
19/04/2010, 14:21:54
εδω γελανε... διαβαστε την επιστολη της "απολυτης ελληνιδας σταρ" στον Πρωθυπουργο και Προεδρο της Βουλης!

«Αξιότιμοι κύριοι,

Βιώνοντας κι εγώ, όπως όλοι οι Έλληνες τις δραματικές εξελίξεις με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειές σας για την καλύτερη δυνατή στήριξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε από την Ε.Ε., αλλά και το ΔΝΤ, έκπληκτη παρακολούθησα την ομιλία ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου του βουλευτή του Σύριζα, κου Δ. Παπαδημούλη...
Ο κ. Παπαδημούλης με τον οποίο ουδέποτε είχα προσωπική ή με οποιοδήποτε τρόπο επαφή, από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων αναφέρθηκε στο όνομά μου με χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς και προσβλητικούς για μένα ως άνθρωπο όσο και ως επαγγελματία.

Προφανώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ελλείψει πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων, επιδιώκοντας μόνο τον εντυπωσιασμό και την αναμετάδοση του ανύπαρκτου πολιτικά λόγου του από τα ΜΜΕ, χρησιμοποίησε το όνομά μου με υβριστικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τη βουλευτική του ασυλία για μια αήθη και άνανδρη επίθεση σε βάρος ενός απροστάτευτου στη συγκεκριμένη περίπτωση πολίτη, διασύροντάς με από τον ύψιστο και ανώτερο ναό της δημοκρατίας, το κοινοβούλιο.

Δίχως καμία αιτία και κανένα επιχείρημα, πέρα από υβριστικούς χαρακτηρισμούς του, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ενώπιον της ολομέλειας του κοινοβουλίου ότι φοροδιαφεύγω και εξαπατώ το ελληνικό κράτος, τη στιγμή μάλιστα που υπόκειμαι διαρκώς σε αλλεπάλληλους ελέγχους από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, δίχως να έχει προκύψει από την πλευρά μου η παραμικρή παρατυπία. Κι όλα αυτά τη στιγμή που εγώ εκτίθεμαι, εξαιτίας του επαγγέλματός μου ως καταξιωμένη καλλιτέχνης, καθημερινά στα ΜΜΕ και προσπαθώ να αποτελέσω παράδειγμα για την οικονοÎ! �ική στήριξη της χώρας μας, καταβάλλοντας μέχρι κεραίας και με διαφάνεια κάθε ευρώ που μου αναλογεί από φόρους και υποχρεώσεις.

Την ίδια στιγμή προσωπικά αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης λειτουργεί με την ίδια διαφάνεια απέναντι στο ελληνικό δημόσιο. Αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης τη στιγμή που με υβρίζει και με κατηγορεί αβάσιμα, δεν έχει εμπλακεί σε κάποια από τις πολλές υποθέσεις διαφθοράς και σκανδάλων για τα οποία βοά ο πολιτικός κόσμος της χώρας και ταλανίζουν εδώ και χρόνια την ελληνική οικονομία.

Αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης δεν έχει χαρτοφυλάκιο μετοχών σε «off shore» εταιρίες, δεν έχει χρηματιστεί, δεν έχει «λαδωθεί», δεν έχει συμμετάσχει σε κάθε λογής ρεμούλες και δεν έχει υποκύψει σε πιέσεις οικονομικά ισχυρών με αντάλλαγμα φυσικά το χρήμα.

Επειδή ο κ. Παπαδημούλης καλύπτεται δυστυχώς από τη βουλευτική ασυλία, η κίνησή μου να στραφώ νομικά εναντίον του, μετά την ανήθικη επίθεση που μου εξαπέλυσε και μάλιστα μέσα από το κοινοβούλιο, ήταν καθαρά συμβολική. Όμως μέσω της παρούσης επιστολής, εκτιμώ ότι κάνω κάτι άκρως ουσιαστικό. Ασκώ το δικαίωμα που μου δίνει το σύνταγμα της Ελλάδας να απευθυνθώ σ’ εσάς, τους ανώτερους θεσμούς του κοινοβουλευτικού μας συστήματος και να σας ζητήσω να με προστατεύσετε από τον κ. Παπαδημούλη και τους ομοίους του που προσβάλλουν το κύρος του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ως πολίτης της χώρας στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία, πιστεύω ότι θα σκύψετε με ενδιαφέρον και στοργή στην περίπτωση της κατάφορης προσβολής και αδικίας σε βάρος μου και θα με περιβάλλετε με αγάπη, προστατεύοντάς με παράλληλα και ως επαγγελματία που προσπαθώ καθημερινά να προάγω την τέχνη, αλλά και να βοηθήσω αυτή τη δύσκολη στιγμή την Ελλάδα μας, καταβάλλοντας μέχρι κεραίας τις οικονομικές μου υποχρεώσεις, εργαζόμενη σκληρά πολλές φορές και νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Στην προσπάθειά σας αυτή να βγούμε από την οικονομική κρίση, διατίθεμαι να συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο καθώς έρχομαι σε επαφή με τους νέους και τις νέες της χώρας μας αποτελώντας για τους περισσότερους «είδωλο». Κι επειδή ακριβώς είμαι άκρως ευαισθητοποιημένη και θέλω να προσφέρω στην κοινωνία, όχι μόνο δείγματα της καλλιτεχνικής μου φύσης αλλά και του κοινωνικού μου έργου, δε σας κρύβω ότι σκέπτομαι πλέον σοβαρά να εισέλθω ενεργά στο χώρο της πολιτικής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σε κάθε μου εμφάνιση με προτρέπουν να συμμετ! έχω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς της πατρίδας μας.

Μετά τιμής
Τζούλια Αλεξανδράτου

ω, ρε μπατσες!

19/04/2010, 16:45:28
καλησπερα

19/04/2010, 18:40:07
ειναι κανεις εδω?

19/04/2010, 18:48:35
http://www.youtube.com/watch?v=yDIQ_vJnHh4

666simos666Νέο Μέλος
06/04/2013, 23:01:46
Γεια σας, ειμαι καινουριος στο φορουμ ,αν και καιρο αναγνωστης της σελιδας.Δεν ειχα βρει καποιον λογο να δημιουργησω λογαριασμο εδω μιας και δεν ειχα κατι περιεργο στην ζωη μου....
Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη καταρχας ονομαζομαι Σιμος ,ηλικια 18 και γεννημενος 6-6(ιουνιου) και 6 το πρωι . Δεν μου αρεσει γενικα να το λεω γιατι στο δημοτικο με ψιλοδουλευαν για αυτο.(το αναφερω αυτο γιατι πιστευω ισως εχει συσχετισμο με την ιστορια μ)
Εδω και τρια βραδυα βλεπω στο ονειρο μου το Σατανα ....
η ιστορια εχει ως εξης :
γυρναω στο σπιτι και βλεπω οτι δεν ειναι κανενας (πραγμα περιεργο)
ψαχνω παντου και δεν βρισκω τους γονεις μου ,μεχρι που εμφανιζεται ο Διαολος και μου ζηταει απλα να τον ακολουθησω χωρις κανενα τιμημα....με πηγαινει σε ενα σημειο (που ποτε δεν το εχω δει στην ζωη μ) και μου δειχνει τους γονεις μου χωρις να μπορω να επικοινωνησω μαζι τους....επειτα αφου μου μιλουσε για λιγη ωρα ,μου προτεινει να τους αφησει ελευθερους αρκει να του παραδωθω και να τον αφησω να με παρει εμενα.....(το συναισθημα μου δεν ηταν καθολου φοβος ηταν σαν μια απλη συμφωνια ....) ,επειτα ξυπνησα στις 4 η ωρα (ενω ειχα κοιμηθει 1 η ωρα ,δηλαδη δεν ειχα αναπληρωσει τον "απαιτουμενο" υπνο) και μεχρι τις 7 ειχα ταχυπαλμια.....αφου περασει η υπολοιπη μερα και παω ξανα για υπνο τον ξαναβλεπω (τους γονεις μου στο σπιτι) και μου λεει τελικα αποφασισες? ....το ιδιο ονειρο και το επομενο βραδυ....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ...ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΙ .....

ΥΓ.1 δεν εχω αγχος ουτε γενικα κατι να με πιεζει
ΥΓ.2 εψαξα και ρωτησα το σοι μου αν εχουμε ιστορικο με κανεναν ψυχασμενη μεχρι τον προ προ παππου μου κανεις κοντινος δεν ειναι....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ-ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων....

Wakan_TankaΝέο Μέλος
09/04/2013, 01:34:47
Ο σατανάς, δεν έχει καμιά εξουσία επάνω σου,ούτε στους γονείς σου, οπότε στείλε τον από'κει που ήρθε.
CamelotΜέλος
09/04/2013, 18:59:05
Ζητα του να μιλήσετε κάτω απο το φως της ψυχής σου. Αφού δεν τον κάλεσες εσυ ή οι γονείς σου δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος...

Our seasons are reversed... My spring... Your fall...

666simos666Νέο Μέλος
10/04/2013, 18:30:45
φιλε wakan το ξερω οτι δεν εχει καμια επιδραση αλλα ολο το γεγονος με εχει συνταραξει....
camelot , τι εννοεις υπο το φως της ψυχης μου

Υ.Γ εβαλα τον βαφτιστικο μου σταυρο ,και δεν τον ειδα απο τοτε ... χθες ομως κανοντας μπανιο τον εβγαλα και ξεχασα να τον φορεσω ηρθε παλι στον υπνο μ και μου ειπε γιατι με αποφευγεις....μονο αυτο .... (δεν ταραχτηκα καθολου που τον ειδα...)

10/04/2013, 20:10:08
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να καταλάβεις αν είναι αυτός πραγματικά.

Ζήτησέ του να σου πει τα νούμερα του Τζόκερ της Πέμπτης!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

CamelotΜέλος
11/04/2013, 20:51:23
Οι ψυχές των ανθρώπων έχουν ένα λευκό φως το οποίο διώχνει τους δαίμονες. Διέταξε τον να κανει κάτι που θες, στα όνειρα σου, εσυ κάνεις κουμάντο ;-)

13/04/2013, 10:21:55
Ο μεγαλύτερος σου εχθρος στα ονειρα σου ειναι ο φόβος. Μην φοβάσαι, κ κανε αυτό που σου πε ο wakan tanka. Για μένα μη του ζητησεις τιποτα. Ενα καλο τρικ είναι να προσπαθήσεις να πεις το Πάτερ ημών. Πέρα από τις ενισχύσεις,αν το πεις ανετα τότε ήταν απλά ένα όνειρο. Αλλιώς... θα γίνει απλά ένα όνειρο. Γενικά πάντως μην ανησυχείς τα όνειρα σου είναι δικά σου κι ότι γουστάρεις κάνεις.
13/04/2013, 11:13:26
Από που καταλαβαίνει κάποιος ότι είδε τον σατανά στον ύπνο του ???
Συστήνεται ????
CamelotΜέλος
14/04/2013, 00:13:31
quote:

Από που καταλαβαίνει κάποιος ότι είδε τον σατανά στον ύπνο του ???
Συστήνεται ????

Ναι, και μετά ανταλλαζουν τηλέφωνα και στο επόμενο όνειρο πάνε για καφέ ή γλυκό ραντεβουδακι κάτω απο την ασημένια σελήνη...

Όταν έχεις ταυτίσει μια μορφή με ένα όνομα τότε στο όνειρο γίνεται παράκαμψη της γνωριμίας. Το ίδιο ισχύει και για τις διαθέσεις του ατόμου...

14/04/2013, 08:52:40
quote:
Όταν έχεις ταυτίσει μια μορφή με ένα όνομα τότε στο όνειρο γίνεται παράκαμψη της γνωριμίας.

Αυτό προσπαθώ να καταλάβω...
Υπάρχει κάποια μορφή με κέρατα δλδ που βλέπεις ?
Είναι κάτι απροσδιόριστο και απλά ξέρεις ότι είναι ο σατανάς ?

Δεν κάνω χαβαλέ, πραγματικά έχω την απορία για την βεβαιότητα ότι κάποιος βλέπει τον σατανά στον ύπνο του.... Δεν θα μπορύσε δλδ να είναι κάποιος που παριστάνει τον σατανά ???